Tüp Bebek Günlüğümüz !

İşte canım aşermek bu istinyepark ta büyük bi manav var orda bulursun

ihihihih manava gideyim gitmesine de 100grı 30 lira. hadi onu da alayım ama doymam ki yedikçe yiyesim gelir. bir tüp parası da oraya veriririz

hem unuttum bile...aklımdan çıktı işte...lay lay laaaaaaaayyyyyyyyyyyyy unuttum ki

Olsun canım biz karpuz için ne paralar verdik Can'ın istediyse yiyecekmişsin

Olsun canım biz karpuz için ne paralar verdik Can'ın istediyse yiyecekmişsin

haklısın canım ama benimki aşerme değil sanırım. kendimi bildim bileli eriğe dayanamam. az önce biri yazmış da ordan aklıma düştü yine. herhalde 15 gün içinde marketlere gelmeye başlar :)

sana çok çok geçmiş olsun, umarım rahat bir uyku çekersin ve sabaha hiç ağrın kalmaz. iyi geceler canım öpüyorum

turkuaz, iyi geceler tatlım öptüm

Kalbin *.
Hangi *.
Güzel *.
Sey *.
Için *.
*. Carpiyorsa
*. Her
*. Batan
*. Günes
*. SaNa
*. Onu *. *
*. Getirsin. *
*. *. *. *. *. * GUNAYDIN hepinize

Moonnss gunaydın canım erkencisin iyi oldunmu biraz bugun benkayradan iyi haber gelsin inş bende kan vermeye gidecem inş değr düşer

Moonnss gunaydın canım erkencisin iyi oldunmu biraz bugun benkayradan iyi haber gelsin inş bende kan vermeye gidecem inş değr düşer

Günaydın canım uykularım bölük pörçük yatıcam gene bi bakıyım dedim
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin sıkma canını o değer kolay düşmez
dış gebeliğimde iğneden sonra 1 aydan fazla sürede değerim düştü gerçi daha yüksekti ama ilaç vermişlerdi bebiş düşsün diye

canlar günaydın nasılsınız iyimisiniz..ben bayadır giremiyorum topiğe desem yeridir..çünkü işler çookk yoğundu..sadece öğle aralarında 5 dk lık vaktim oluyodu o zamandada diyet topiklerinden katıldığım arkadaşlara bişeyler sorup çıkıyodum..siz nasılsınız yeni haberler varmı???

canım sen nasılsın bebişin veya bebişlerin nasıl keseyi veya kalp atışlarını gördünüzmü inş. görmüşsündür canım ben geçmişe bakamıyorum bi aksilik varsada hatırlattığım için özür dilerim canm

Günaydın canım sen nasılsın asıl

Uyumaya çalış canım bebişinde dinlmesi gerk ikinzede allh saglık sıht versin amin canım rabbimn izniyle hersey iyi olsun baklım en son 178 inş 50 ye feln düşer bugunumuzede şukur canım

Günaydın canım sen nasılsın asıl
baya iyiyim canım kendimi bişeylerle avutmaya oyalanmaya çalışıyorum..diyet yapmaya başladım baya fazlalıklarım var bi dahaki tedaviden önce bunları halletmek istiyorum..sen nasılsın bebişin nasıl canm

Canım nasılsınn tatlım hulusi bey,e yani Ankaraya yarınmı gidiyorsun tatlımm

Gunaydin canim hulusi hoca bugun burada olacakmis saat 12 de randevum var..

Gunaydinn canimcimm bende hic uyuyamadim oyle bir firtina cikti ki burada ben cati kati evde oturuyorum korkudan uyuyamadim..

Canim sana da gunaydin biz simdilik iyiyiz hamd olsun p.tesi keseleri gorduk iki kese kesin ama ucunde varmis biri tek yumurta ikizi dedi bakalim bugun kalp atisi duyariz insallah canim o.gun gormustuk sadece cok net degildi bugun goruruz insallah..sen nasilsin?

Son düzenleme:

Günaydın tatlım iyiz biz uğrasıyoz işte sen nasılsın işlere daldın demk iyi canım allh kolylık versin işlerin azlınca gel özlerme

Canım inş iyi haberler duyarsın bugun evt fırtına vardı gece suanda yagmur yagıyor sende ist dasın demi bn pndiktyim

çok sevindim canım hayırlı olsun. güzel haberlerle gelirsi inş rabbim büyük bak sana 3 tane nasip etmiş umarım sorunsuz gebelik geçirirsin canm
Günaydın tatlım iyiz biz uğrasıyoz işte sen nasılsın işlere daldın demk iyi canım allh kolylık versin işlerin azlınca gel özlerme
baya bitti canm işlerim artık aranızdayım inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…