attım kız gelmedi mi?o kadar yazdımdı:))İyi geceler canım
Yok be kuzum geçen gün bende sana attım oda ggitmedi bi daha dene bakalımattım kız gelmedi mi?o kadar yazdımdı:))
iyi geceler mehtabımmmmmmmmmmmmmmm ........öpüş ver çabukkk
İşte canım aşermek bu istinyepark ta büyük bi manav var orda bulursunbir poşet erik olaydı eyiydi
İşte canım aşermek bu istinyepark ta büyük bi manav var orda bulursun
ihihihih manava gideyim gitmesine de 100grı 30 lira. hadi onu da alayım ama doymam ki yedikçe yiyesim gelir. bir tüp parası da oraya veriririz
hem unuttum bile...aklımdan çıktı işte...lay lay laaaaaaaayyyyyyyyyyyyy unuttum ki
Olsun canım biz karpuz için ne paralar verdik Can'ın istediyse yiyecekmişsin
Moonnss gunaydın canım erkencisin iyi oldunmu biraz bugun benkayradan iyi haber gelsin inş bende kan vermeye gidecem inş değr düşer
Günaydın canım sen nasılsın asılcanlar günaydın nasılsınız iyimisiniz..ben bayadır giremiyorum topiğe desem yeridir..çünkü işler çookk yoğundu..sadece öğle aralarında 5 dk lık vaktim oluyodu o zamandada diyet topiklerinden katıldığım arkadaşlara bişeyler sorup çıkıyodum..siz nasılsınız yeni haberler varmı???
Günaydın canım uykularım bölük pörçük yatıcam gene bi bakıyım dedim
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin sıkma canını o değer kolay düşmez
dış gebeliğimde iğneden sonra 1 aydan fazla sürede değerim düştü gerçi daha yüksekti ama ilaç vermişlerdi bebiş düşsün diye
baya iyiyim canım kendimi bişeylerle avutmaya oyalanmaya çalışıyorum..diyet yapmaya başladım baya fazlalıklarım var bi dahaki tedaviden önce bunları halletmek istiyorum..sen nasılsın bebişin nasıl canmGünaydın canım sen nasılsın asıl
Canım nasılsınn tatlım hulusi bey,e yani Ankaraya yarınmı gidiyorsun tatlımm
Günaydın canım uykularım bölük pörçük yatıcam gene bi bakıyım dedim
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin sıkma canını o değer kolay düşmez
dış gebeliğimde iğneden sonra 1 aydan fazla sürede değerim düştü gerçi daha yüksekti ama ilaç vermişlerdi bebiş düşsün diye
canım sen nasılsın bebişin veya bebişlerin nasıl keseyi veya kalp atışlarını gördünüzmü inş. görmüşsündür canım ben geçmişe bakamıyorum bi aksilik varsada hatırlattığım için özür dilerim canm
canlar günaydın nasılsınız iyimisiniz..ben bayadır giremiyorum topiğe desem yeridir..çünkü işler çookk yoğundu..sadece öğle aralarında 5 dk lık vaktim oluyodu o zamandada diyet topiklerinden katıldığım arkadaşlara bişeyler sorup çıkıyodum..siz nasılsınız yeni haberler varmı???
Gunaydin canim hulusi hoca bugun burada olacakmis saat 12 de randevum var..
Gunaydinn canimcimm bende hic uyuyamadim oyle bir firtina cikti ki burada ben cati kati evde oturuyorum korkudan uyuyamadim..
Canim sana da gunaydin biz simdilik iyiyiz hamd olsun p.tesi keseleri gorduk iki kese kesin ama ucunde varmis biri tek yumurta ikizi dedi bakalim bugun kalp atisi duyariz insallah canim o.gun gormustuk sadece cok net degildi bugun goruruz insallah..sen nasilsin?
çok sevindim canım hayırlı olsun. güzel haberlerle gelirsi inş rabbim büyük bak sana 3 tane nasip etmiş umarım sorunsuz gebelik geçirirsin canmCanim sana da gunaydin biz simdilik iyiyiz hamd olsun p.tesi keseleri gorduk iki kese kesin ama ucunde varmis biri tek yumurta ikizi dedi bakalim bugun kalp atisi duyariz insallah canim o.gun gormustuk sadece cok net degildi bugun goruruz insallah..sen nasilsin?
baya bitti canm işlerim artık aranızdayım inş..Günaydın tatlım iyiz biz uğrasıyoz işte sen nasılsın işlere daldın demk iyi canım allh kolylık versin işlerin azlınca gel özlerme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?