Tüp Bebek Günlüğümüz !

Uyumaya çalış canım bebişinde dinlmesi gerk ikinzede allh saglık sıht versin amin canım rabbimn izniyle hersey iyi olsun baklım en son 178 inş 50 ye feln düşer bugunumuzede şukur canım
İnşallah canım bebişin uyuması lazım ama uyurum birazdan sağlasın
baya iyiyim canım kendimi bişeylerle avutmaya oyalanmaya çalışıyorum..diyet yapmaya başladım baya fazlalıklarım var bi dahaki tedaviden önce bunları halletmek istiyorum..sen nasılsın bebişin nasıl canm
İyiyiz canım çok şükür evet tatlım ya bende tedavilerde çok kilo aldım iyi olur canım kilo vermen rahat hissedersin kendi
Ayyy bende sese kalktım eşimin arkasından uyku tutmadı dahadaha

Canım inş iyi haberler duyarsın bugun evt fırtına vardı gece suanda yagmur yagıyor sende ist dasın demi bn pndiktyim

Insallah canim bakalim bende cekmekoydeyim canim burasi cok yuksekte daha cok hissediliyor hersey..

Aminn canim insallah hayirli haberler aliriz bugun cok heyecanliyim Allahim saglik versin kuzularima..

Cok fenaydi :18:

İnş canım bnde kalktım kyvldeye kahvltı hazrlayım da hazrlnıp cıkrım gari

Aminn canim insallah hayirli haberler aliriz bugun cok heyecanliyim Allahim saglik versin kuzularima..
inşallah canm amin..

İyiyiz canım çok şükür evet tatlım ya bende tedavilerde çok kilo aldım iyi olur canım kilo vermen rahat hissedersin kendi
evet canım yaa bide ben baya fazlayım 1.70 boy kilo 95 7 kiloyu son 4 ayda aldım

Insallah canim bakalim bende cekmekoydeyim canim burasi cok yuksekte daha cok hissediliyor hersey..

Bizde en son kattayız üst catı rüzgarın şarkısını duyduk resmen biri daha göçtü fani dünyadan allh rahmt eylesin bizm burda bayagı sela veriliyor kızlar allh hayırlısını versin herseyin

Canım verirsin boyunda uzunmuş bende ilk hamileliğimden beri 20 kilo dan fazla aldım
son bu 5 ayda sadece 12 kilo aldım nasıl veririm bilmem
diyetisyene gidiyormusun canım
kuzum suanda gidemiyorum diyetisyene abim düğün hazırlıkları filan tam gaz devam ediyo sonra gideceğim inş. şimdilik kendimce araştırıp bişiler yapmaya çalışıyorum daha doğrusu suanda yaptığım ekmeği 2 dilimden fazla yememek bol salata yemek ağırlığı sebzelere vermek daha 1 hafta oldu 1 kilom gitti 95 500 oldum bu benm için çok ii gibi geldi canm çünkü ben 8 ay diyetisyene gidipde 6 kilo verebilen biriyim pko oldug
undan dolayı fazla veremiyorum bide üstüne vücudum su toplayınca şişiyorum..

Hayırlı cumalar olsun kıZlar rabbim dualrımızı kabul etsin inş

Hadi bakalım güZel haberler almak dileiğyle inş ben kayradan ikramaycım nasılsın

doktordan geldim şimdi çok şükür kanama alanım geçmiş 3 günde 1 vurulduğum iğneyi yarın vurulcam bidaha haftaya kontrole kadar vurulmucam eğer kanama alanım olmazsa iğneyi kescek olursada haftada bir yapcakmış inşallah olmaz bide kan tahlili verdi ama birkaçı hiç bilmediğim tahlillerdi acaba neyi ölçcek merak ettim dışarıya gönderiliyomuş o tahliller hatta para almışlar tahlil için şimdide aklıma o takıldı sonuç çıkınca biz sizi arıcaz dediler bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar bu sefer ultrasyondada tam gününde çıktık 7 hafta 6 günlük

Ne güZel bi haber bu inş olmz bida canım kafana takma herseyi derincim allh buyuktur hersey yolunda gider inş sen sters yapıpta üzme bebişini sen bitanemi konulmuştu embiriyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…