İnşallah canım bebişin uyuması lazım ama uyurum birazdan sağlasınUyumaya çalış canım bebişinde dinlmesi gerk ikinzede allh saglık sıht versin amin canım rabbimn izniyle hersey iyi olsun baklım en son 178 inş 50 ye feln düşer bugunumuzede şukurcanım
İyiyiz canım çok şükür evet tatlım ya bende tedavilerde çok kilo aldım iyi olur canım kilo vermen rahat hissedersin kendibaya iyiyim canım kendimi bişeylerle avutmaya oyalanmaya çalışıyorum..diyet yapmaya başladım baya fazlalıklarım var bi dahaki tedaviden önce bunları halletmek istiyorum..sen nasılsın bebişin nasıl canm
Ayyy bende sese kalktım eşimin arkasından uyku tutmadı dahadahaGunaydin canim hulusi hoca bugun burada olacakmis saat 12 de randevum var..
Gunaydinn canimcimm bende hic uyuyamadim oyle bir firtina cikti ki burada ben cati kati evde oturuyorum korkudan uyuyamadim..
Canim sana da gunaydin biz simdilik iyiyiz hamd olsun p.tesi keseleri gorduk iki kese kesin ama ucunde varmis biri tek yumurta ikizi dedi bakalim bugun kalp atisi duyariz insallah canim o.gun gormustuk sadece cok net degildi bugun goruruz insallah..sen nasilsin?
Canım inş iyi haberler duyarsın bugun evt fırtına vardı gece suanda yagmur yagıyor sende ist dasın demi bn pndiktyim
çok sevindim canım hayırlı olsun. güzel haberlerle gelirsi inş rabbim büyük bak sana 3 tane nasip etmiş umarım sorunsuz gebelik geçirirsin canm
baya bitti canm işlerim artık aranızdayım inş..
İnşallah canım bebişin uyuması lazım ama uyurum birazdan sağlasın
İyiyiz canım çok şükür evet tatlım ya bende tedavilerde çok kilo aldım iyi olur canım kilo vermen rahat hissedersin kendi
Ayyy bende sese kalktım eşimin arkasından uyku tutmadı dahadaha
çok sevindim canım hayırlı olsun. güzel haberlerle gelirsi inş rabbim büyük bak sana 3 tane nasip etmiş umarım sorunsuz gebelik geçirirsin canm
baya bitti canm işlerim artık aranızdayım inş..
inşallah canm amin..Aminn canim insallah hayirli haberler aliriz bugun cok heyecanliyim Allahim saglik versin kuzularima..
evet canım yaa bide ben baya fazlayım 1.70 boy kilo 95 7 kiloyu son 4 ayda aldımİyiyiz canım çok şükür evet tatlım ya bende tedavilerde çok kilo aldım iyi olur canım kilo vermen rahat hissedersin kendi
Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun biz evinCok fenaydi :18:
Insallah canim bakalim bende cekmekoydeyim canim burasi cok yuksekte daha cok hissediliyor hersey..
Aminn canim insallah hayirli haberler aliriz bugun cok heyecanliyim Allahim saglik versin kuzularima..
Allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun biz evin
içinde korktuk
Canım verirsin boyunda uzunmuş bende ilk hamileliğimden beri 20 kilo dan fazla aldıminşallah canm amin..
evet canım yaa bide ben baya fazlayım 1.70 boy kilo 95 7 kiloyu son 4 ayda aldım
kuzum suanda gidemiyorum diyetisyene abim düğün hazırlıkları filan tam gaz devam ediyo sonra gideceğim inş. şimdilik kendimce araştırıp bişiler yapmaya çalışıyorum daha doğrusu suanda yaptığım ekmeği 2 dilimden fazla yememek bol salata yemek ağırlığı sebzelere vermek daha 1 hafta oldu 1 kilom gitti 95 500 oldum bu benm için çok ii gibi geldi canm çünkü ben 8 ay diyetisyene gidipde 6 kilo verebilen biriyim pko oldugCanım verirsin boyunda uzunmuş bende ilk hamileliğimden beri 20 kilo dan fazla aldım
son bu 5 ayda sadece 12 kilo aldım nasıl veririm bilmem
diyetisyene gidiyormusun canım
günaydınlaaaarrrrrrr hatunlarr :) naassınızzzz bakem ¿
Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..Hayirli Cumalar..
doktordan geldim şimdi çok şükür kanama alanım geçmiş 3 günde 1 vurulduğum iğneyi yarın vurulcam bidaha haftaya kontrole kadar vurulmucam eğer kanama alanım olmazsa iğneyi kescek olursada haftada bir yapcakmış inşallah olmaz bide kan tahlili verdi ama birkaçı hiç bilmediğim tahlillerdi acaba neyi ölçcek merak ettim dışarıya gönderiliyomuş o tahliller hatta para almışlar tahlil için şimdide aklıma o takıldı sonuç çıkınca biz sizi arıcaz dediler bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar bu sefer ultrasyondada tam gününde çıktık 7 hafta 6 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?