çok şükür canım Rabbim koruusun sizi...inşaallah testlerin de güzel çıkar...hiç takılma stres yapma testlere falan....bazı testlere para almaları normal..bebişimiz sağlıklı olması mutlu olman için yeterli sebep ...inşaallah kanaman da geçer sağlıkla devam edersiniz yolunuzaadoktordan geldim şimdi çok şükür kanama alanım geçmiş 3 günde 1 vurulduğum iğneyi yarın vurulcam bidaha haftaya kontrole kadar vurulmucam eğer kanama alanım olmazsa iğneyi kescek olursada haftada bir yapcakmış inşallah olmaz bide kan tahlili verdi ama birkaçı hiç bilmediğim tahlillerdi acaba neyi ölçcek merak ettim dışarıya gönderiliyomuş o tahliller hatta para almışlar tahlil için şimdide aklıma o takıldı sonuç çıkınca biz sizi arıcaz dediler bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar bu sefer ultrasyondada tam gününde çıktık 7 hafta 6 günlük
iyiim canım sen ansılsınnHadi bakalım güZel haberler almak dileiğyle inş ben kayradan ikramaycım nasılsın
Hayırlı cumalar olsun kıZlar rabbim dualrımızı kabul etsin inş
Amin canım, herkese hayırlı Cumalar olsun.
Cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..Hayirli Cumalar..
günaydınlaaaarrrrrrr hatunlarr :) naassınızzzz bakem ¿
güzel dilekleriniz için sağolun kızlar yokhecim 1 tanecik yumurtam oldu ve döllendi allahım ol dedi hatta merkezdeki doktorda beni bugün tebrik etti 1 tane yumurtadan bu mucize dedi allahım çok büyük şükürler olsun inşallah elimede alırım sağ salim
güzel dilekleriniz için sağolun kızlar yokhecim 1 tanecik yumurtam oldu ve döllendi allahım ol dedi hatta merkezdeki doktorda beni bugün tebrik etti 1 tane yumurtadan bu mucize dedi allahım çok büyük şükürler olsun inşallah elimede alırım sağ salim
bende de şimdilik 4-5 tane yumi görünüyo. artsın, kaliteli olsun diye dua ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.gerçekten derin bize örnek oldu:)Canim insallah hersey yolunda gider Allahim istedikten sonra hersey olur yoktan var eden O.
5-6 tane yumurtasi olup az diye uzulen arkadaslara cok guzel orneksin artik seni ornek veririz ona gore
canım tebrik ederim. Allah sağlıkla büyütsün bebişinikızlar herkese hayırlı cumalar allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eyle kucağımıza almayı öpüp koklamayı büyüdüklerini görmeyi onlarla gurur duymayı nasip eyle yarabbim
cansın can:) 4 tane kalmıştı 1ini güldene vercem alırsa:) 1ini turquoisse aldı. sen de 1 tane okuyabilirsen geriye 1 kalıyo:)canım yasin okuyorudn sanırım bitti mi yasinlerinn eksiğim var yazmıştın cevap yazamadım o gün konuşamadıkk....
eksik kaldıysa bana özelden yaz okurum bugün mutlaka
cansın can:) 4 tane kalmıştı 1ini güldene vercem alırsa:) 1ini turquoisse aldı. sen de 1 tane okuyabilirsen geriye 1 kalıyo:)
cansın can:) 4 tane kalmıştı 1ini güldene vercem alırsa:) 1ini turquoisse aldı. sen de 1 tane okuyabilirsen geriye 1 kalıyo:)
teşekkür ederim kuzucumtamam bebişim ben aldım o bir taneyii bugün okuyacam inşaallah
Rabbim kabul etsin
nfycim güldene mesaj attım. ne zaman görür bilmiyorum. perşembe gününe kadar diye niyetlendim. ama senin de okumanı isterim. 42 olsa olmaz mııııı:) belki biri okumayı unutursa seninkini sayar Allahım:) yani kısacası okursan sevinirim:))canım güldene ulaşamadıysa vakti varsa yarın okumak kaydıyla diğerinide ben alabilirim..
tamam canım okuyayım inşallah bende..bi eksik bi fazla ne fark ederki belki o okuyacak kişinin duası kabul olur..teşekkür ederim kuzucumAllahım dualarımızın, okunan yasinlerin yüzü suyu hürmetine bize de bir evlat verir bizi güldürür inşallahh
nfycim güldene mesaj attım. ne zaman görür bilmiyorum. perşembe gününe kadar diye niyetlendim. ama senin de okumanı isterim. 42 olsa olmaz mııııı:) belki biri okumayı unutursa seninkini sayar Allahım:) yani kısacası okursan sevinirim:))
bidee bide bişey öğrendim kızlar. benim çok sevdiğim bi ablam vardı. onunla konuştum dün. bana furkan suresi 74. ayeti oku dedi. günde 100 kere oku en az dedi. bu şekilde bebek sahibi olan çok arkadaşım oldu dedi. bu süreyi de okuyun derim. ben başladım. inşallah biz de istifade edenlerden oluruz.
Allah razı olsun canım. inşallah hepimize anahtar olur bu sure. bize zürriyet kapılarını açarوَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen).
Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.
Eki Görüntüle 658460 Eki Görüntüle 658460 Eki Görüntüle 658460 Eki Görüntüle 658460
Kızlar ben geldim değerim 38.15 düşmüş iyi yani inş son bikez daha verirsem sıfrlnır sanırım poğç yaptım dağttım sonucmu aldım oturyom hemşire aryck bekliyom siz naptınz
hadi geçmiş olsun canım, çok sevindim değerinin düşmesine:) ben de merakla benkayranın güzel haberlerini bekliyorum. ara ara bakıyorum ne var ne yok diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?