Canlarımm Benkayra dan haberler güzel çok şükür...Hulusi daktırımız 2 keseyi net görmüş...3. kese yi görememiş..gelişimleri gayet güzelmiş çok şükür kalp atışlarını da duymuşlarr ...ancak çok dikkatli olması ve mümkün mertebe yatması gerekiyormuş... 22. haftaya kadar dikkat demiş daktor...ayrıntıları artık gelince anlatır.. ♥ ♥
Canlarımm Benkayra dan haberler güzel çok şükür...Hulusi daktırımız 2 keseyi net görmüş...3. kese yi görememiş..gelişimleri gayet güzelmiş çok şükür kalp atışlarını da duymuşlarr ...ancak çok dikkatli olması ve mümkün mertebe yatması gerekiyormuş... 22. haftaya kadar dikkat demiş daktor...ayrıntıları artık gelince anlatır.. ♥ ♥
Kizlar selam herkese ikramayam anlatmis sag olsun hulusi hoca iki kesemizi gordu masallah cokk iyi durumdalar kalp atisini dinletti ama cok zorlamayalim kucukler daha dedi surekli dinleneceksin gecmiste cok operasyon gecirmissin dedi 14.haftaya geldigimizde hic kalkmadan 22.haftaya kadar yatacakmisim.. Yeterki saglikli olsun ben yatarim dedim.. Cok baska bir duyguymus hem agladim hem Rabbime yalvardim arkadaslarima tanidigim tanimadigim herkese nasip et siye.. Darisi tez vakitte basiniza olsun.. Insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz..
maşallah canım inşallah kucağına aldığın günleride göreceksin burada doğum günlerini kutlayacaz yatmak işine gelince her güzelliğin bi zor tarafı vardır ama beklenen güzel olunca çekilen eziyette zor gelmez Allah yardımcın olsun
Kizlar selam herkese ikramayam anlatmis sag olsun hulusi hoca iki kesemizi gordu masallah cokk iyi durumdalar kalp atisini dinletti ama cok zorlamayalim kucukler daha dedi surekli dinleneceksin gecmiste cok operasyon gecirmissin dedi 14.haftaya geldigimizde hic kalkmadan 22.haftaya kadar yatacakmisim.. Yeterki saglikli olsun ben yatarim dedim.. Cok baska bir duyguymus hem agladim hem Rabbime yalvardim arkadaslarima tanidigim tanimadigim herkese nasip et siye.. Darisi tez vakitte basiniza olsun.. Insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz..
Amiin canim benim kesinlikle onlarin iyi olmasi icin ne olursa yaparim.. Darisi basina tatlim..
Allhım dualrımızı kabul etsin canım benim ytrki iyi olsunlr tabi yatrsın dinlenirsin rabbim saglıkla kucagına aldırsın kuZucuklarını me güZel işte hayt cefa cekmedn sefa sürlmüyor biz zor buluyoz ama kıymetinide biliyoz çok şükür rabbimn izniyle sen içini hep frah tut eşin duygularıda nasıldır kimbilr kalp atışını duymak bambaşka bir duygu olsa gerk allhım daim etsin
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Benkayra canım hadi bebişlerin kalp atışlarını duydun çok şükür tatlım Rabbim saglıklı,saatli kucagına almayı nasip etsin canım suan 2 kesemi görüldü?
doktordan geldim şimdi çok şükür kanama alanım geçmiş 3 günde 1 vurulduğum iğneyi yarın vurulcam bidaha haftaya kontrole kadar vurulmucam eğer kanama alanım olmazsa iğneyi kescek olursada haftada bir yapcakmış inşallah olmaz bide kan tahlili verdi ama birkaçı hiç bilmediğim tahlillerdi acaba neyi ölçcek merak ettim dışarıya gönderiliyomuş o tahliller hatta para almışlar tahlil için şimdide aklıma o takıldı sonuç çıkınca biz sizi arıcaz dediler bakalım inşallah iyi sonuçlar çıkar bu sefer ultrasyondada tam gününde çıktık 7 hafta 6 günlük
Maaşallah size:) Rabbim devamını da hayırlısıyla versin arkadaşım.Senle tedavi sürecinde tanışmıştık ben devam edemedim bizler içinde dua ediyosun ama biraz daha fazla etsen de fena olmaz nede olsa hamilelerin duası daha iyi...
Doktorun çok bilinçli,tuttum valla çünkü dinlenmen gereken süre gerçekten 12-24 bence(biraz benim hesap daha fazla:)
Bide 2 haftada bir kontrol verdi umarım,vermediyse de sen uzatma tatlım.
çok sevindim yahu:) maşallah canım. okdar bekledin azıcık dinlenirsin nolcakKizlar selam herkese ikramayam anlatmis sag olsun hulusi hoca iki kesemizi gordu masallah cokk iyi durumdalar kalp atisini dinletti ama cok zorlamayalim kucukler daha dedi surekli dinleneceksin gecmiste cok operasyon gecirmissin dedi 14.haftaya geldigimizde hic kalkmadan 22.haftaya kadar yatacakmisim.. Yeterki saglikli olsun ben yatarim dedim.. Cok baska bir duyguymus hem agladim hem Rabbime yalvardim arkadaslarima tanidigim tanimadigim herkese nasip et siye.. Darisi tez vakitte basiniza olsun.. Insallah saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz..
çok sevindim yahu:) maşallah canım. okdar bekledin azıcık dinlenirsin nolcakinşallah bebişleri sağlıkla kucağına alırsın tebrik ediyorum seni taze anne
Allah razi olsun canim benim cok tesekkur ederim aynen dedigin gibi yillardir bu ani bekledim kolumu bile kipirdatmam gerekirse..Allahim herkese nasip etsin insallah..
Ben ilk uç ay hic kıpırdamadan yattım dışarı çıkmadım pencereden izliyordum bahçeyi ama şükürler olsun ki kızımı saglikla aldım kucağıma proluton depot vuruldum bu süre icin de 3 gunde bir acısını iyi bilirim ama hic gık demedim Off demedim bu günlerin hızla gecicek tabi bu süreç senin icin hic gecmicek gibi gelicek ama sonu o kadar guzel olucak ki yavrunun ağlama sesini duyduğunda ilk buluşman da sende yeni dn onunla merhaba diyeceksin yasama ondan oncesi ve ondan sonrası ahh o guzel günlerim geldi aklıma Rabbim hepinize saglikla evladlarınızın kucağınıza almayı nasip etsin tadını çıkar bugünlerin bebeklerinle uzan yat baksınlar sana etrafındakiler ohhh uzat ayağını kap kumandayı tv izle kitap oku
Amiinn canim benim inan kendime ettigim gibi ediyorum yalvariyorum Allaha ben cok zor buldum kimseyi bu kadar ugrastirmasin Rabbim.. Evet seninle birlikte gun sayiyordukinsallah tez vakitte senden de guzel haberler aliriz. Doktoruma gercekten cok guveniyorum daha tanimadan guvendim ona Rabbim yaniltmadi hamd olsun.. Simdi de yaticakmisim ama hani kalkip dolaniyorum falan evde o zaman hepsi yasak olacak bir dahaki kontrolu tam 1 ay sonraya verdi cok sık ultrason iyi degil gerek yok dedi..
Canım progestan iğneye dua et İnan onun beteri var prolutonslm kızlarrr. . .nasılsınız? Benım kasıntım vs var dıye doktorum vajınal progestanı bıraktırıp progestan ıgneye donebılecegımı soyledı. . . 3 gundur kullanıyorum ama fecı agrım var. . Totomun ustune oturamıyorum yatamıyorumm. .sert sert kasıldım kaldım. . acayıp buyuk bı acı. . .sıkayet etmıyorum, bebegım ıcın katlanıcam elbet ama, kullanan varmı aranzda? Bu durumu yasayan varmı? Kapsule gerı mı donsem acaba? :'( dua edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?