slmmm kızlarrrrrcnm kapsüle dönüp ağızdan alsan ne popon ağrır ne de kuşun kaşınırslm kızlarrr. . .nasılsınız? Benım kasıntım vs var dıye doktorum vajınal progestanı bıraktırıp progestan ıgneye donebılecegımı soyledı. . . 3 gundur kullanıyorum ama fecı agrım var. . Totomun ustune oturamıyorum yatamıyorumm. .sert sert kasıldım kaldım. . acayıp buyuk bı acı. . .sıkayet etmıyorum, bebegım ıcın katlanıcam elbet ama, kullanan varmı aranzda? Bu durumu yasayan varmı? Kapsule gerı mı donsem acaba? :'( dua edın
slmmm kızlarrrrrcnm kapsüle dönüp ağızdan alsan ne popon ağrır ne de kuşun kaşınır
Nbr canım nasılsın
iyi kuzum be nolsun saat 4te tocam aradı babam yemeğe geliyo diye hemen yemek yaptım yedik içtik burda kayınpederim yattı bende nete geldim hemen allah tan bütün gün uyumuştumnolsun tatlım doktordan geldikten sonra markete gittim eve geldim bi yandan yemek bi yandan çörek yaptım.sonra tam yemekten kalktık misafir geldi onlar gitti hemen banyoya girdim öyle işte uykum da var çok feci...netim de çok yavaş beni uyuz etti.sen naptın cnm?
:)))))))))))bütün gün uyudun mu kıziyi kuzum be nolsun saat 4te tocam aradı babam yemeğe geliyo diye hemen yemek yaptım yedik içtik burda kayınpederim yattı bende nete geldim hemen allah tan bütün gün uyumuştum
yok canım o yatıya gelmiyo babam yatıya gelicekse tek geliyo yemekse beraber:)))))))))))bütün gün uyudun mu kızeee cici kayınvaliden nerde peki?
Canım progestan iğneye dua et İnan onun beteri var proluton
onu vurunca 1hafta geçmiyo ben 1ay progestan iğne oldum
canım ben onu hala kullanıyorum çok kötü başlarda 3 güne 1 oluyodum şimdi haftada 1bana da doktor verdi proluton iğneyi kahvarangi parçalar tekrar geldi benden o yüzden bi defa yaptım düşük önlemek için galiba çok fena yakıyo iğne
poponun bi tarafı resmen uyuşuyo ağrıdan ve kocaman morarıyo..daha diğerinin ağrısı geçmeden yeni iğne gelio:))bana da doktor verdi proluton iğneyi kahvarangi parçalar tekrar geldi benden o yüzden bi defa yaptım düşük önlemek için galiba çok fena yakıyo iğne
bilmiyorum kuzum ya yok kaç gündür denk gelemedik özledim ama ben onuayşegül mehtoşş nerde acaba?
canım ben onu hala kullanıyorum çok kötü başlarda 3 güne 1 oluyodum şimdi haftada 1
ağladığım zamanlar oldu
ama onun beterinide gördüm ayda 1 penisilin oluyorum prolutona dua edersin
yok canım benimde transferin 10. gününden itibaren lekelenmelerim oldu kanamam oldu çok fazla o yüzden verdi işte 3günde 1 oluyodum kanamam çok şükür 12. haftada falan bitti ama hala oluyorum son 1 tane kaldı neyseki sonrada vurulmayacağımcanım benden kahverengi parçalar geliyor halaa bi ara gelmiyodu sonra yine başladı o yüzden doktorum verdi ben transferin 21.günündeyim sana doktor ne için verdi transferin kaçıncı gününde başladın prolutona :18: gece gece sorulara da boğdum seni :18:
yok canım benimde transferin 10. gününden itibaren lekelenmelerim oldu kanamam oldu çok fazla o yüzden verdi işte 3günde 1 oluyodum kanamam çok şükür 12. haftada falan bitti ama hala oluyorum son 1 tane kaldı neyseki sonrada vurulmayacağım
kv burda ya ondan giremio çok galiba neyse yarın gidiomuş bol bol girer..bu arada hatun adet oldu yarın doktorda randevusu var..inş. olur bu seferbilmiyorum kuzum ya yok kaç gündür denk gelemedik özledim ama ben onu
biter canım yat ben 4 ayımı evde geçirdim zordu yanineseki bitmiş canımm allah tamamına erdirsin inşallahbenimki de biter de rahatlarım çok pinpirikliyim yaaaa :18::18::18:
inşallah canım ya son olur ikinizinde inan sürekli dua halindeyimkv burda ya ondan giremio çok galiba neyse yarın gidiomuş bol bol girer..bu arada hatun adet oldu yarın doktorda randevusu var..inş. olur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?