Tüp Bebek Günlüğümüz !

slmmm kızlarrrrrcnm kapsüle dönüp ağızdan alsan ne popon ağrır ne de kuşun kaşınır

slmmm kızlarrrrrcnm kapsüle dönüp ağızdan alsan ne popon ağrır ne de kuşun kaşınır

doktorum yok olmaz dedı. . Mıdenı mahvederız dedı. . Neyse ben vajınal devam edeym barı bı dogsun varya, heryerını ısırcam benım veledın. . . Nelere katlanıyorummmm ona sahıp olmak ıcııınnn :)

Nbr canım nasılsın

nolsun tatlım doktordan geldikten sonra markete gittim eve geldim bi yandan yemek bi yandan çörek yaptım.sonra tam yemekten kalktık misafir geldi onlar gitti hemen banyoya girdim öyle işte uykum da var çok feci...netim de çok yavaş beni uyuz etti.sen naptın cnm?

iyi kuzum be nolsun saat 4te tocam aradı babam yemeğe geliyo diye hemen yemek yaptım yedik içtik burda kayınpederim yattı bende nete geldim hemen allah tan bütün gün uyumuştum

Canım progestan iğneye dua et İnan onun beteri var proluton
onu vurunca 1hafta geçmiyo ben 1ay progestan iğne oldum

bana da doktor verdi proluton iğneyi kahvarangi parçalar tekrar geldi benden o yüzden bi defa yaptım düşük önlemek için galiba çok fena yakıyo iğne

bana da doktor verdi proluton iğneyi kahvarangi parçalar tekrar geldi benden o yüzden bi defa yaptım düşük önlemek için galiba çok fena yakıyo iğne
canım ben onu hala kullanıyorum çok kötü başlarda 3 güne 1 oluyodum şimdi haftada 1
ağladığım zamanlar oldu
ama onun beterinide gördüm ayda 1 penisilin oluyorum prolutona dua edersin

poponun bi tarafı resmen uyuşuyo ağrıdan ve kocaman morarıyo..daha diğerinin ağrısı geçmeden yeni iğne gelio:))

canım ben onu hala kullanıyorum çok kötü başlarda 3 güne 1 oluyodum şimdi haftada 1
ağladığım zamanlar oldu
ama onun beterinide gördüm ayda 1 penisilin oluyorum prolutona dua edersin

canım benden kahverengi parçalar geliyor halaa bi ara gelmiyodu sonra yine başladı o yüzden doktorum verdi ben transferin 21.günündeyim sana doktor ne için verdi transferin kaçıncı gününde başladın prolutona :18: gece gece sorulara da boğdum seni :18:

yok canım benimde transferin 10. gününden itibaren lekelenmelerim oldu kanamam oldu çok fazla o yüzden verdi işte 3günde 1 oluyodum kanamam çok şükür 12. haftada falan bitti ama hala oluyorum son 1 tane kaldı neyseki sonrada vurulmayacağım

neseki bitmiş canımm allah tamamına erdirsin inşallah benimki de biter de rahatlarım çok pinpirikliyim yaaaa :18::18::18:

neseki bitmiş canımm allah tamamına erdirsin inşallah benimki de biter de rahatlarım çok pinpirikliyim yaaaa :18::18::18:
biter canım yat ben 4 ayımı evde geçirdim zordu yani
ama bize doğurana kadar rahat yok ben diyim hala rahat uyku uyuyamıyorum bişii olur mu diye
biz zor bulanlarız

saraa m bugün bi çörek yaptım sana göstermm lazım:)) hamışlerin olmadığı bi tp,kte buluşalım tatlım:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…