açııımmmmmmmmmmmmmmmmm zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsaraa m bugün bi çörek yaptım sana göstermm lazım:)) hamışlerin olmadığı bi tp,kte buluşalım tatlım:)))))))))
saraa m bugün bi çörek yaptım sana göstermm lazım:)) hamışlerin olmadığı bi tp,kte buluşalım tatlım:)))))))))
poponun bi tarafı resmen uyuşuyo ağrıdan ve kocaman morarıyo..daha diğerinin ağrısı geçmeden yeni iğne gelio:))
slm kızlar ben yenı uyeyım aynı dertlerı paylasıyoruz 2.tup bebek denemesı yapıldı pazartesı kan tahlılı yaptırıcam cok streslıyım
canım inşallah pozitif olur benimde çok ağrım olmuştuhatta 2 gundur kasıklarımda sureklı aralıklı kasık agrılarım oluyo sınırlerım bozuluyo cok korkuyorum negatıf sonuc almaktan:18:
amin canımmmmmm...çok saol tatlım sen de inşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın..inşallah canım ya son olur ikinizinde inan sürekli dua halindeyim
rabbim tez zamanda versin bebişlerinizi
sen bakma:)))ben de açtım az önce bi ekmek arası götürdüm...açııımmmmmmmmmmmmmmmmm zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geliommm:)))) ayşegül sen gelme kızzz...ellerine sağlık canım ya benim topiğe gel yada elossanın mutfağına gel görmek isterim
hadi hayırlsı cnm ..inşallah tutunur bebişin..slm kızlar ben yenı uyeyım aynı dertlerı paylasıyoruz 2.tup bebek denemesı yapıldı pazartesı kan tahlılı yaptırıcam cok streslıyım
tamam işte o bebişten...inşallah pozitif olcak..hatta 2 gundur kasıklarımda sureklı aralıklı kasık agrılarım oluyo sınırlerım bozuluyo cok korkuyorum negatıf sonuc almaktan:18:
peki git bakmıcamamin canımmmmmm...çok saol tatlım sen de inşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın..
sen bakma:)))ben de açtım az önce bi ekmek arası götürdüm...
geliommm:)))) ayşegül sen gelme kızzz...
hadi hayırlsı cnm ..inşallah tutunur bebişin..
tamam işte o bebişten...inşallah pozitif olcak..
saol cnm ben yükleyene kadar sen gittin tabi..senin topiğin nere canım?ellerine sağlık canım ya benim topiğe gel yada elossanın mutfağına gel görmek isterim
Canim benim aminn bugun onu dusundum.normal hamile kalanlar nasil bir mucize oldugunun farkinda degiller biz o kadar zor buluyoruz ki Allahim herkese nasip etsin kimseyi evlatsizlikla sinamasin..Esim donduu kaldi ne yapacagini bilemedi garibim ucuncu devam etmedi diye cok uzuldu ben esimin bu kadar hevesli oldugunu bilmiyordum Allahim saglikla kucagimizda da gostersin insallah..
Cok sukur mehtapcim icim rahatladi gercekten birde en onemlisi hulusi hocanin gelip gormesi oldu..Iki kesemiz var masallah ikiside gayet iyi canim darisi basiniza olsun insallah..
günaydın canım..sanada ii güzel hafta sonları inş...Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş
sizlere de günadınninşallah lekesiz bi haftasonu geçirrim
günaydın canım..sanada ii güzel hafta sonları inş...
mehli kızzz naptın ağdanı yaptırdın mıdonsuz gezmeye hala devam mı
ooo gec kalırmıyım gızıımm :) mumuşacık oldummm. . . .donsuz super oluyodu, ferah ferah tavsıye ederım :) heheeee
Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş
günaydın canım..sanada ii güzel hafta sonları inş...
sizlere de günadınninşallah lekesiz bi haftasonu geçirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?