Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar ben yenı uyeyım aynı dertlerı paylasıyoruz 2.tup bebek denemesı yapıldı pazartesı kan tahlılı yaptırıcam cok streslıyım

hatta 2 gundur kasıklarımda sureklı aralıklı kasık agrılarım oluyo sınırlerım bozuluyo cok korkuyorum negatıf sonuc almaktan:18:

inşallah canım ya son olur ikinizinde inan sürekli dua halindeyim
rabbim tez zamanda versin bebişlerinizi
amin canımmmmmm...çok saol tatlım sen de inşallah sağlıkla yavrunu kucagına alırsın..

açııımmmmmmmmmmmmmmmmm zatennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen bakma:)))ben de açtım az önce bi ekmek arası götürdüm...

ellerine sağlık canım ya benim topiğe gel yada elossanın mutfağına gel görmek isterim
geliommm:)))) ayşegül sen gelme kızzz...

slm kızlar ben yenı uyeyım aynı dertlerı paylasıyoruz 2.tup bebek denemesı yapıldı pazartesı kan tahlılı yaptırıcam cok streslıyım
hadi hayırlsı cnm ..inşallah tutunur bebişin..

hatta 2 gundur kasıklarımda sureklı aralıklı kasık agrılarım oluyo sınırlerım bozuluyo cok korkuyorum negatıf sonuc almaktan:18:
tamam işte o bebişten...inşallah pozitif olcak..

peki git bakmıcam

Bilirim canım bilirim benm eşimde cok sevnmişti nasıl iydi bna karsı işte onlar yeni anlıyorlar aile olmayı ve evliliği çünkü baba oluyorlar doğru diyon kuzum norml yapnlar bizm gbi düşünmzler ama biz sabırla cAblarla yıpranrk yeri gelir üzntü sıkıntyla boğuşurz sonunda rabbim bize verir öyle bir güzelk olurki bizm için tek o olur aklımzda allhım seni ve bebişlerini korsn kollasın canım benm hiç üzlmesin esin ikisde saglıklı olsunlar yetrki

Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş

sizlere de günadınn inşallah lekesiz bi haftasonu geçirrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…