napıyım canım kafa dağıtmaya çalışıyorum eveli gün arkadaşlarla gün vardı ordan geldikten sonra dün filan cok fena oldum baş ağrısından uyuyamadım yaaAmin canım allhım guzel günler nasip etsin napıyosun
teşekkür ederiz canım.. aydın güneşinle gelip bize selam verip içimizi ısıttıgın içinnnGünaydın haftasonu Güzelleriii rüzgarlı ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba herkeseiçimiz ısınsın değil mii
Eki Görüntüle 658952
Canim bebislerin iyi olduguna cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Ucuz fikrine alismistiniz ama hayirlisi canim ne yalan soyleyim ben uc taneyi duyunca korkmustum saglikla buyumeleri onemli bak ikizde bile yatman gerekiyo.
Hulusi hoca ne diyosa yap tatlim o isini bilir bende sali gunu gidicem
Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş
günaydın canım..sanada ii güzel hafta sonları inş...
sizlere de günadınninşallah lekesiz bi haftasonu geçirrim
Günaydın haftasonu Güzelleriii rüzgarlı ve yağmurlu bir istanbul sabahından merhaba herkeseiçimiz ısınsın değil mii
Eki Görüntüle 658952
saol canım benim senin içinde öyle olsun inş..geçmişefala bakamadım ama dedikleriden üçüzlerin biri kaybolmmuş galiba canım öyle anladım doğrumu???olsun canım yaa diğerleri seninle olsunlar sağlıklı olsunlarda üçüz ikiz tek farketmezHerkese gunaydin harika bir hafta sonu olsun
evde üşümüştüüm ben de ısındımm biliyo musunn tatlımm..ne olsun erken kalktımm kocişimin özel dersi vardı kahvaltı yaptık gönderdim onu..yatmadım gerii çamaşırım falan vardı onları attım makineye...rutin işlerimi hallederim sen napıyosunn..geçmiş olsun tatlımm hava değişiminde mevsim dönüşlerinde ben de yaşarım böle başağrılarıı..geçicicidr inşaallahnapıyım canım kafa dağıtmaya çalışıyorum eveli gün arkadaşlarla gün vardı ordan geldikten sonra dün filan cok fena oldum baş ağrısından uyuyamadım yaa(( sen nasılsın
teşekkür ederiz canım.. aydın güneşinle gelip bize selam verip içimizi ısıttıgın içinnnnasılsın iyimisin
Sag ol canim benim aminn insallah saglikla aliriz kucagimiza.. Ben ucuz diyince sasirdim esim cok sevindi o cok istedi ben olsa hayir demezdim ama hic devam edecek gibi hissetmemistim.. Hulusi hocaya cok guveniyorum yoksa baskente gitmezdim.. En azindan uzak olsa da onun bilgisi dahilinde olurum..Selam soylersin benden
Herkese gunaydin harika bir hafta sonu olsun
canım valla benmde evde bi yığın iş var bugün işten çıkınca onları halledeceğim 1 aydır akşamcıyım çok fazla ilgilenemedim 1haftadır gündüzdeyim iş çıkışları anneme gidip abimin düğün hazırlıklarına yarddım edeyim derken evi boşladım annemede bugün gelmiyeyim pazar gelirim dedim yoğunum anlıcan ama iyi geliyor bu yoğunluk canım çünkü boş kalınca hala cok üzülüyorum bebeğim aklıma geliyorevde üşümüştüüm ben de ısındımm biliyo musunn tatlımm..ne olsun erken kalktımm kocişimin özel dersi vardı kahvaltı yaptık gönderdim onu..yatmadım gerii çamaşırım falan vardı onları attım makineye...rutin işlerimi hallederim sen napıyosunn..geçmiş olsun tatlımm hava değişiminde mevsim dönüşlerinde ben de yaşarım böle başağrılarıı..geçicicidr inşaallah
canım 100 tane ver bana iş yerinde okuyayım bitirnce haber veririm eksik kalırsa biraz daha alırım olurmu??kızlar efeylülün bebişi eylül Sultan hastanede şuan da idrar testinde kültür de üreme çıkmış... efeeylül de tefriciye başlamışş hamileyken beitmemiş 1000 tane eksiği kaldı ben okuyorm bir yandan okumak isteyen olursa bana yazarmısınız...Şifa olsun prensesimizee
saol canım benim senin içinde öyle olsun inş..geçmişefala bakamadım ama dedikleriden üçüzlerin biri kaybolmmuş galiba canım öyle anladım doğrumu???olsun canım yaa diğerleri seninle olsunlar sağlıklı olsunlarda üçüz ikiz tek farketmez
evde üşümüştüüm ben de ısındımm biliyo musunn tatlımm..ne olsun erken kalktımm kocişimin özel dersi vardı kahvaltı yaptık gönderdim onu..yatmadım gerii çamaşırım falan vardı onları attım makineye...rutin işlerimi hallederim sen napıyosunn..geçmiş olsun tatlımm hava değişiminde mevsim dönüşlerinde ben de yaşarım böle başağrılarıı..geçicicidr inşaallah
Günaydın fıstık inşaallah çok güzel bşr haftasonu olacak hayırlısıylaa rzagara ve yağmura rağmen inş.. sıkı giyin hava sıcaklığı birden bayaa düştüü..üşütme bebişlerii tatlımm
geçiyor canımm her acı zamnala azalıyorr köreliyor...yoksa insan nasıl dayanırdı en sevdiklerimizi kaybettikçe perişan olurduk yaşayamazdık....8 aylık bebklerini erken doğumla kaybeden bir arkadaş bile yılmadı vazgeçmedi 5 sefer tüp denedikten sonraa hamiel kalabildi ama öle düşük bir değerle başladı ki yükselirken de stres ve heran kaybetme korkusuyla doğum aşamasına kadar geldi..Rabbim bazen sevinemeden doğuma kadar götürüyor kucağına alıyosun gene de acaba diyosun...ssenin acın öyle taze ki şu sıralar bebk gördükçee fena olursun..ama etrafındaki insanlar dan yana şanslısın ki normal davranıyorlar...eğer sen varsın diyee konuşmasalar habire sana acıyan gözlerle baksalar o daha beter sinir bozuyo can yakıyor...insan sankii uzaydan gelmiş gibi hissediyor kendini...arkadaşın Allah tann psikolojini yaşadılarından bildiğinden teselli vermiş....eşekten düşenin halini eşekten düşen bilir misali ateş düştüğü yeri yakıyor..ateşte yanmayan da hava güneşli sanıyor....bebeğin dünyaya geldiğinde Rabbim ne çekmiştim diceksinn ama gülüp geçmek yerine şükredeceksin....canım valla benmde evde bi yığın iş var bugün işten çıkınca onları halledeceğim 1 aydır akşamcıyım çok fazla ilgilenemedim 1haftadır gündüzdeyim iş çıkışları anneme gidip abimin düğün hazırlıklarına yarddım edeyim derken evi boşladım annemede bugün gelmiyeyim pazar gelirim dedim yoğunum anlıcan ama iyi geliyor bu yoğunluk canım çünkü boş kalınca hala cok üzülüyorum bebeğim aklıma geliyorbasımın agrı sebebide o..geçen gün arkadaşlarla gün vardı oraya gittim birinin yeni hamile haberini aldım biri benimle beraber hamileydi 3 hafta filan öndeydi,biride hamileymiş kaç haftadır görüşmüyoduk yeni öğrendim..diğer arkadaşlarında çocukları var gidince çok kötü oldum sürekli onlardan bahsettiler dayanamadım mutfağa çıktım bi ablanın evindeysik 5 sene çocuğu olmadı şimdi 6 aylıkkızı var bi o anladı beni çıkınca hemen arkamdan geldi teselli etmeye çalıştı.. bana dediki ''biliyorum çok zor ablacım suan sana ne desemde anlamazsın içinde kopan fırtınaları bende yaşadım sonra geriye baktığında hepsinin yersiz olduğunu göreceksin ama şuan bunu anlaman zor olur dedi geçmişe bakınca kara bi anı olacak ama çocuğunu eline aldığında GÜLÜP GEÇECEKSİN ''dedi gerçekten böyle olacakmı acaba?? 15 günden beri ilk defa o gün bu kadar üzüldüm
canım 100 tane ver bana iş yerinde okuyayım bitirnce haber veririm eksik kalırsa biraz daha alırım olurmu??
günaydın canıımmm ben kendi adıma iyiym sen nasılsın..soğan kürü içinde bişey diyemicem canım çünkü ben hiç yapmadım bence sen yapanlardan öğrenmeden içmeye devam etme canımgünaydın arkidişilerim benim..
napıosunuz nassınız bakalım....
kızlar benim dünkü kahve lekelenme sanırım kanamaya dönüyo..
soğan kürünün etkisi sanırım..
daha erkendi ama..5-6 gün daha vardı adetin gelmesine de kürün bitmesine de..
napıyım ben şimdi bi kaç gün daha içeyim mi ki..
en azından daktıra gidene içeyim dimi:18::18::26::26:
ahh canım gerçekten okadar zor geldiki o gün anlatamam zaten bebekten sonra akşamcıydımkimseyle görüşmemiştim sonrada annemlerdeydim yine kimseyle görüşmemiştim o günde öyle olunca beynimden vurulmuşa döndüm..arkadaşımda gülüp geçeceksin derken şükredip dahada kıymetini anlayıp güleceksin demek istedi aslında... bu arada efeylülün kızımı hasta o doğum yapmışmıydı yada ben baskasıylamı karıştırdım neyse canm ben başlıyorum okumaya bitince haber veririmgeçiyor canımm her acı zamnala azalıyorr köreliyor...yoksa insan nasıl dayanırdı en sevdiklerimizi kaybettikçe perişan olurduk yaşayamazdık....8 aylık bebklerini erken doğumla kaybeden bir arkadaş bile yılmadı vazgeçmedi 5 sefer tüp denedikten sonraa hamiel kalabildi ama öle düşük bir değerle başladı ki yükselirken de stres ve heran kaybetme korkusuyla doğum aşamasına kadar geldi..Rabbim bazen sevinemeden doğuma kadar götürüyor kucağına alıyosun gene de acaba diyosun...ssenin acın öyle taze ki şu sıralar bebk gördükçee fena olursun..ama etrafındaki insanlar dan yana şanslısın ki normal davranıyorlar...eğer sen varsın diyee konuşmasalar habire sana acıyan gözlerle baksalar o daha beter sinir bozuyo can yakıyor...insan sankii uzaydan gelmiş gibi hissediyor kendini...arkadaşın Allah tann psikolojini yaşadılarından bildiğinden teselli vermiş....eşekten düşenin halini eşekten düşen bilir misali ateş düştüğü yeri yakıyor..ateşte yanmayan da hava güneşli sanıyor....bebeğin dünyaya geldiğinde Rabbim ne çekmiştim diceksinn ama gülüp geçmek yerine şükredeceksin....
tamam canım Allah razı olsunn
okuduğun tefriciyeler sana bebiş olarak dönsünn..moreblue naptı ben okuyamadım geçmişi..gece meryemimi okuyuncaa yasini ni okudumm...tefriciyeleri de okudumm...eylül bebk için şimdi de devam ediyorum okumaya inşaallahçabucak toparlar minnak prensesimiz
Ayy fena soğudu havaa...inşallah bir haftaya toparlanır..kardeşimle arkadaşı gelecek sitanbulu altüst edeceğiz..yağmurda çamurdaa naparızz..iptal da edemzler uçak biletlerini almışlar gidiş dönüş...inşaallah sıcacıık bahar günleri çabucak geliriirr..Evet canim ikiye dustuk Allahim onlara saglik versin
Gunaydinn canimcimm evden disari cikmadigim icin sorun yok tatlim sabah catilar bembeyazdi nasil sogudu bir anda
günaydın arkidişilerim benim..
napıosunuz nassınız bakalım....
kızlar benim dünkü kahve lekelenme sanırım kanamaya dönüyo..
soğan kürünün etkisi sanırım..
daha erkendi ama..5-6 gün daha vardı adetin gelmesine de kürün bitmesine de..
napıyım ben şimdi bi kaç gün daha içeyim mi ki..
en azından daktıra gidene içeyim dimi:18::18::26::26:
hmm tmm canım geçmiş olsun inş...nfy cimm
efeylül doğum yaptı biray olacak nerdeyse ...minnak kızı eylül sultann...hastanede şua anda durumları iyiydi..ama idrar testinde sıkıntı çıkıncaa hastaneye yatırmış doktoru...
Ayy fena soğudu havaa...inşallah bir haftaya toparlanır..kardeşimle arkadaşı gelecek sitanbulu altüst edeceğiz..yağmurda çamurdaa naparızz..iptal da edemzler uçak biletlerini almışlar gidiş dönüş...inşaallah sıcacıık bahar günleri çabucak geliriirr..
canım adet gününe kadar akıntın olması normalmiş...pkolularda genelde kanlı akıntılar olmuş bu kürü yaparken...kistin gittiğinin işareti sen adet gününe ladar devam et bence zaten az kaldı sanırımm...pkoluların çoğuuu aynen senin gibi kullanmaya başlayınca kanama yaşamış ama adet kanaması olmadığını ara akıntı olduğunu söylüyorlar..kanlı olduğu halde....için rahat etmeyecekse çok olursa kanaman bırak derim..ama akıntı şeklinde ve hafifi olursa kanaman devam et 3-4 gün daha bence ya da günde 1 e düşür..zaten milstone bacımm canısım da devam et dedi..soğan kürü uzmanı o biliyosun saraçoğlunun topik şübesi oluyor kendisii
kızlar efeylülün bebişi eylül Sultan hastanede şuan da idrar testinde kültür de üreme çıkmış... efeeylül de tefriciye başlamışş hamileyken beitmemiş 1000 tane eksiği kaldı ben okuyorm bir yandan okumak isteyen olursa bana yazarmısınız...Şifa olsun prensesimizee
100 tane okudum canım bebişe ve annesine şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?