aaaa kar mi yagiyo kizzzzz burda bahar havasi var.....Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş
Allah cezani vermiye:))))kis gunu popomuz donar kiz ne ferahi:)))))ooo gec kalırmıyım gızıımm :) mumuşacık oldummm. . . .donsuz super oluyodu, ferah ferah tavsıye ederım :) heheeee
gecmis olsun eyluleee...bana 50 yaz cnm yine okuyabilirsem sana yine yazarimkızlar efeylülün bebişi eylül Sultan hastanede şuan da idrar testinde kültür de üreme çıkmış... efeeylül de tefriciye başlamışş hamileyken beitmemiş 1000 tane eksiği kaldı ben okuyorm bir yandan okumak isteyen olursa bana yazarmısınız...Şifa olsun prensesimizee
Progestn igne nedirki cnm bnm sen birde prolutn depot u vurul ben tam 3 ay kullndim hem progestn ignehergun birde sabh aksam prgestn fitil olark bnm popolarim haln aciyor buyuk buyuk bezeler olmustu ignemi yapn dr arkds aciyrum sana diyrdu bu acilar gecicek yerine guzel unutulmaz mutluluklar gelicek insallh sabir arkdslarim sabirrslm kızlarrr. . .nasılsınız? Benım kasıntım vs var dıye doktorum vajınal progestanı bıraktırıp progestan ıgneye donebılecegımı soyledı. . . 3 gundur kullanıyorum ama fecı agrım var. . Totomun ustune oturamıyorum yatamıyorumm. .sert sert kasıldım kaldım. . acayıp buyuk bı acı. . .sıkayet etmıyorum, bebegım ıcın katlanıcam elbet ama, kullanan varmı aranzda? Bu durumu yasayan varmı? Kapsule gerı mı donsem acaba? :'( dua edın
Canim bebislerin iyi olduguna cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Ucuz fikrine alismistiniz ama hayirlisi canim ne yalan soyleyim ben uc taneyi duyunca korkmustum saglikla buyumeleri onemli bak ikizde bile yatman gerekiyo.
Hulusi hoca ne diyosa yap tatlim o isini bilir bende sali gunu gidicem
canım bence acele etmee akıntın kahveyse kırmızıya dönüşünce gidersin daktıra zateen az kalmış gününe sökülüyorsundur inşaallah yavaş yavaşş...tatlımm...canısım evet dediğin doğru ama ben adetle daktıra gidecektim..
tedaviye başlıycaktım..
şimdi bunu nasıl anlayacam ben adetmi ara kanama mı..
zaten adete az kalmıştı 22 si filan gibi olması gerekiodu..
birazdan arıycam daktırı pazartesi için randevu alıcam pazartesiye kadar içerim olmadı..
kocişimde yok şehir dışında tee çarşamba gelecek puuuff pufff...
Allah kabul etsin inşaallah canımm...sağolasınnAğzına yüreğine sağlık ...canım efeylül için 100 tane tefriciye okudum bilgin olsunn
sen bilirisn istersen özelden sor istersen burdan yazkızlar ben bişey sorcam ama biraz özel şeyle ilgili:26: burdamı sorayım birinize özelden mesajmı atayım aklıma takıldı da
aaaa kar mi yagiyo kizzzzz burda bahar havasi var.....
Allah cezani vermiye:))))kis gunu popomuz donar kiz ne ferahi:)))))
gecmis olsun eyluleee...bana 50 yaz cnm yine okuyabilirsem sana yine yazarim
canım bence acele etmee akıntın kahveyse kırmızıya dönüşünce gidersin daktıra zateen az kalmış gününe sökülüyorsundur inşaallah yavaş yavaşş...tatlımm...
Allah kabul etsin inşaallah canımm...sağolasınnAğzına yüreğine sağlık ...
sen bilirisn istersen özelden sor istersen burdan yaz
hhahah kış günü donsuz gezen hatunn Allah iyiliğini versinn
tama canımm ekliyorum Allah razı olsunn ...dularımızı kabul etsin şifa olsun meleğimize inşaallah
valla semuşum aradım daktırı aldım randevuyu..
eğer dönmezse kırmızıya arar iptal ederim..
napiiim ben işimi sağlama alıyım da son ana bırakmayım...
saat 10 30 averdi randevuyu sabahın körüsünde çıkıcaz bakalım rabbim rast getirir inşallah bu sefer..
burdan.sor tatlim.akil akildan ustundur cok.asiri ozel degilse...kızlar ben bişey sorcam ama biraz özel şeyle ilgili:26: burdamı sorayım birinize özelden mesajmı atayım aklıma takıldı da
yok bacimmmm ben donsuzzz gezmiom hayatta gezemem:))))mehi donsuz geiomus kasiniomus ya...canım bence acele etmee akıntın kahveyse kırmızıya dönüşünce gidersin daktıra zateen az kalmış gününe sökülüyorsundur inşaallah yavaş yavaşş...tatlımm...
Allah kabul etsin inşaallah canımm...sağolasınnAğzına yüreğine sağlık ...
sen bilirisn istersen özelden sor istersen burdan yaz
hhahah kış günü donsuz gezen hatunn Allah iyiliğini versinn
tama canımm ekliyorum Allah razı olsunn ...dularımızı kabul etsin şifa olsun meleğimize inşaallah
burdan.sor tatlim.akil akildan ustundur cok.asiri ozel degilse...
yok bacimmmm ben donsuzzz gezmiom hayatta gezemem:))))mehi donsuz geiomus kasiniomus ya...
iyiyim tatlin gezmedeyim.suan:))senden nbr?canım nasılsın iyimisinn
işteym canım yaa nolsun bildiğiniz gibi...kilo vermeye merak saldım kafa dağıtıyorumiyiyim tatlin gezmedeyim.suan:))senden nbr?
napıyım canım kafa dağıtmaya çalışıyorum eveli gün arkadaşlarla gün vardı ordan geldikten sonra dün filan cok fena oldum baş ağrısından uyuyamadım yaa(( sen nasılsın
teşekkür ederiz canım.. aydın güneşinle gelip bize selam verip içimizi ısıttıgın içinnnnasılsın iyimisin
ben şuan bebek bile sevemiyorum özellikle arkadaşlarımın sanki bana acıyan gözlerle bakmışlar gibi geliyorBende iym canım komşuya ugruyom arda işte sabh gittim yeni gldim bebişi sevdim işte ymk yedik bakim dedim ne yapıyolar
Canimm evet dusundukce nasil gecer diyorum ama neler gecmedi ki Allahin izniyle kucagimiza alinca hepsi gececek degil mi? Uzaniyorum biraz basim donuyor fazla hareket edemiyorum zaten insallah sorunsuz saglikli eli ayagi duzgun kucagimiza almak nasip olur..Senin kuzuna saglikli bir omur nasip etsi canimm
cevapladım bebişimm..takılacak bişey yok merak etmee..su akar yolunu bulur demiş atalarımız..Rabbim meleğimiiz gönderecekse eğer mutlaka gönderiri..işteym canım yaa nolsun bildiğiniz gibi...kilo vermeye merak saldım kafa dağıtıyorumbu arada özel mesaj attım sana ve ikramaya yaa
Rabbim kucaginiza almayi o miss kokuyu icinize cekmeyi nasip etsin neler gecti neler hepimizin basindan kizimdn oncesi ve sonrasi iki farklidunyaa hersey gecicek yatmanin bile keyfini cikar bebeginle icimden kizinla yazicktim tam kizin oluck galiba insallh saglikla kucagina al bebegini
cevapladım bebişimm..takılacak bişey yok merak etmee..su akar yolunu bulur demiş atalarımız..Rabbim meleğimiiz gönderecekse eğer mutlaka gönderiri..
tmm canım gördüm doğru diyosun aslındada ne biliyim..ayrıca o dediklerini ve daha neler neler y
apıyorum bende ama nasip işte
ben şuan bebek bile sevemiyorum özellikle arkadaşlarımın sanki bana acıyan gözlerle bakmışlar gibi geliyor( (gerçi eminim öyle yapmadıklarına ama ne bileyim sevemiyoum belki sonra)
yok canım benimde transferin 10. gününden itibaren lekelenmelerim oldu kanamam oldu çok fazla o yüzden verdi işte 3günde 1 oluyodum kanamam çok şükür 12. haftada falan bitti ama hala oluyorum son 1 tane kaldı neyseki sonrada vurulmayacağım
cevapladım bebişimm..takılacak bişey yok merak etmee..su akar yolunu bulur demiş atalarımız..Rabbim meleğimiiz gönderecekse eğer mutlaka gönderiri..
hakkaten neler yapıyoruzztmm canım gördüm doğru diyosun aslındada ne biliyim..ayrıca o dediklerini ve daha neler neler y
apıyorum bende ama nasip işte
neler ne kazalar atlatıyruz adamalrı kendimizden soğutuyoruzz..yeri geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?