Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hafta sonumuz huzrlu mutlu neşe dolu ve iyi guZel haberler almakla geçsin inş
aaaa kar mi yagiyo kizzzzz burda bahar havasi var.....

ooo gec kalırmıyım gızıımm :) mumuşacık oldummm. . . .donsuz super oluyodu, ferah ferah tavsıye ederım :) heheeee
Allah cezani vermiye:))))kis gunu popomuz donar kiz ne ferahi:)))))
gecmis olsun eyluleee...bana 50 yaz cnm yine okuyabilirsem sana yine yazarim

kızlar ben bişey sorcam ama biraz özel şeyle ilgili:26: burdamı sorayım birinize özelden mesajmı atayım aklıma takıldı da

Progestn igne nedirki cnm bnm sen birde prolutn depot u vurul ben tam 3 ay kullndim hem progestn ignehergun birde sabh aksam prgestn fitil olark bnm popolarim haln aciyor buyuk buyuk bezeler olmustu ignemi yapn dr arkds aciyrum sana diyrdu bu acilar gecicek yerine guzel unutulmaz mutluluklar gelicek insallh sabir arkdslarim sabirr

canım bence acele etmee akıntın kahveyse kırmızıya dönüşünce gidersin daktıra zateen az kalmış gününe sökülüyorsundur inşaallah yavaş yavaşş...tatlımm...
canım efeylül için 100 tane tefriciye okudum bilgin olsunn
Allah kabul etsin inşaallah canımm...sağolasınnAğzına yüreğine sağlık ...
kızlar ben bişey sorcam ama biraz özel şeyle ilgili:26: burdamı sorayım birinize özelden mesajmı atayım aklıma takıldı da
sen bilirisn istersen özelden sor istersen burdan yaz
aaaa kar mi yagiyo kizzzzz burda bahar havasi var.....

Allah cezani vermiye:))))kis gunu popomuz donar kiz ne ferahi:)))))

gecmis olsun eyluleee...bana 50 yaz cnm yine okuyabilirsem sana yine yazarim
hhahah kış günü donsuz gezen hatunn Allah iyiliğini versinn
tama canımm ekliyorum Allah razı olsunn ...dularımızı kabul etsin şifa olsun meleğimize inşaallah

valla semuşum aradım daktırı aldım randevuyu..
eğer dönmezse kırmızıya arar iptal ederim..
napiiim ben işimi sağlama alıyım da son ana bırakmayım...
saat 10 30 averdi randevuyu sabahın körüsünde çıkıcaz bakalım rabbim rast getirir inşallah bu sefer..

iyi yapmışsın tatlım işini sağlama almaklaa şurda çarşambaya ne kaldı değil mi amaa
Rabbim bebğine giden yolda herişini rast getirsin inşaallah

Son düzenleme:
burdan.sor tatlim.akil akildan ustundur cok.asiri ozel degilse...

yok bacimmmm ben donsuzzz gezmiom hayatta gezemem:))))mehi donsuz geiomus kasiniomus ya...

burdan.sor tatlim.akil akildan ustundur cok.asiri ozel degilse...

yok bacimmmm ben donsuzzz gezmiom hayatta gezemem:))))mehi donsuz geiomus kasiniomus ya...

okudum canım onu senin yorumuna güldüm zateen ama sana demişim gibi olduu.....napsın hatun kaşıntıdan sonra şimdi de iğnelerle boğuşuyoo..biz de hamiş olsak da bunları dert etsek diyoruzz kimi yer kimi bakar dünyası gibi biizm olayımızz resmenn

Bende iym canım komşuya ugruyom arda işte sabh gittim yeni gldim bebişi sevdim işte ymk yedik bakim dedim ne yapıyolar

Bende iym canım komşuya ugruyom arda işte sabh gittim yeni gldim bebişi sevdim işte ymk yedik bakim dedim ne yapıyolar
ben şuan bebek bile sevemiyorum özellikle arkadaşlarımın sanki bana acıyan gözlerle bakmışlar gibi geliyor ( (gerçi eminim öyle yapmadıklarına ama ne bileyim sevemiyoum belki sonra)

Rabbim kucaginiza almayi o miss kokuyu icinize cekmeyi nasip etsin neler gecti neler hepimizin basindan kizimdn oncesi ve sonrasi iki farklidunyaa hersey gecicek yatmanin bile keyfini cikar bebeginle icimden kizinla yazicktim tam kizin oluck galiba insallh saglikla kucagina al bebegini

işteym canım yaa nolsun bildiğiniz gibi...kilo vermeye merak saldım kafa dağıtıyorumbu arada özel mesaj attım sana ve ikramaya yaa
cevapladım bebişimm..takılacak bişey yok merak etmee..su akar yolunu bulur demiş atalarımız..Rabbim meleğimiiz gönderecekse eğer mutlaka gönderiri..

Karasu sultan karakızıyla topiğimze mis kokular getirmiş hoşgelmiis sefa gelmişsinn canımm

ben şuan bebek bile sevemiyorum özellikle arkadaşlarımın sanki bana acıyan gözlerle bakmışlar gibi geliyor ( (gerçi eminim öyle yapmadıklarına ama ne bileyim sevemiyoum belki sonra)

Rabbim sabırumıZı versin canım aykta durcaz mecbur benmde içm acısada morl olması sart çünkü bidaki tedaviye kadr iyi ve moralli olmamız lazım allhım buyuk birgün bizmde özlemimizi giderck verck melklerimizi bizm komşu içini ferah tut rabbime dua et verck inş diyor bnde inş hayırlısı olsun diyorum

Selam sekerler herkes iyidir umarim.
Bizde temizlik var bugun ohh misler gibi oluyo valla sanki butun isi ben yapiyom gibi yoruldum bende uzandim biraz

Bitiyomus neyseki bende vuruluyom proluton oturamiyom artik ama bana doguma kadar vurulacan dediler bide kanama falan yasamadim hic ona ragmen boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…