Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bitiyomus neyseki bende vuruluyom proluton oturamiyom artik ama bana doguma kadar vurulacan dediler bide kanama falan yasamadim hic ona ragmen boyle
Canım erken doğumu önlüyo senin ikiz ya belki o yüzden doğuma kadardır
inan onun beteride var penisilin ayda 1 oluyorum onunda kötüsü lenfosit aşısı kollarımı kesmişlerdi resmen napiim her şey bebişlerimiz için doğsunda diyorum eşime her iğne için poposuna bi çimdik diyorum eşime
oda sen dokunda bebeğe ben sana ne işkenceler yaparım diyo

Selam sekerler herkes iyidir umarim.
Bizde temizlik var bugun ohh misler gibi oluyo valla sanki butun isi ben yapiyom gibi yoruldum bende uzandim biraz

Bitiyomus neyseki bende vuruluyom proluton oturamiyom artik ama bana doguma kadar vurulacan dediler bide kanama falan yasamadim hic ona ragmen boyle

hoşgeldinn canımm kolay gelsinn tatlımm...3 kişi aynı anda nasıl iş yapacaksınız zatenn....siz bebişlerle yatın dinlenin bol bol ttalımm

Kızlr gülden abladn haber varmı ne Zamn dönüyormuş annesi iydr inş

Selam kizlar size birsey soracam bu benim 4.denemem ama diger denemelerimi fazla hatirlamiyorum sizin igne zamaninda hic kasik agriniz felan oldumu?
ben suanda ignelerin (Puregon 175 kullaniyorum) 7.günündeyim ama bende hic bir degisiklik yok siskinlik haricinde merak ettim normalde o kadar yumurta gelisirken nasil kasik agrisi olmaz diye merak ettim iste.:26:

Kızlr gülden abladn haber varmı ne Zamn dönüyormuş annesi iydr inş
haberim yok canım buraya yazdığı kadarını biliyorum ben de ..telefonla arsam bakar mı bilmiyorumm atıyo bir kenara bakmıyoo böle zamanlarda hiiçç yoğunluktaan...
selam kızlar nasılsınız
selaammm iyilik güzellik ne olsun canımm

ttalım sen uuzn protokelle başladın sanırımm... benim bildiğim puregon yumurta baskılayıcıydıı..adetin 21. günü felan başlanıyordu ..şuan kasık ağrısı olmaması normaldir yumoşlar büyümüyor çünkü şu dönemde

dime gız oyleee. . . Valla sızlerden hamıle haberı aldıgımda da kendım gıbı mutlu oluyorumm. . . Rabbım sıze de tez zamanda nasıp etsın ınsallaaahhh. . . :) bazen uzuluyorum , bebegı olmayanlara nısbet gıbı konusuyom gıbı gelıyo. . . Valla oyle degıl. . . Hamıleler topıklerınde tup bebekten anlayan olmuyo ortak noktamız olmuyo dıye gıtmıyom beeennn kımı yer kımı bakar olurmuuuu? :'( kıyamammm sızeee

canım benimm yanlış anlama tatlımm asla öle düşünmedim ...turkuaza güldümm...senin için de zor tabii iğneler fena jeller kaşındırır...hem çok zor Rabbim Yar ve yardımcınız olsunn...benim kii laf iştee tabii ki bizi bizden başkası anlamaz..doğurduktan sonra da muhabbetşmşz devam edecekk inşaallah...efeylül bacımm bebişini doğurdu sağlıkla ...idrar testinde kültürde üreme çıkmışş bebişimiz de şimdi hastanedeler bir hafta yatacakmış antibiyotik veriyorlarr serumlaaa Allah yardımcıları olsun..biz de tefriciye okuyoruz....okumak istersen çok makbule geçer tatlımm hamilesin duan şifa olur inşaallah Eylül prensesimize Eki Görüntüle 659375 Eki Görüntüle 659375
İnşallahhhhh canım Allah herkese yaşatsın hamileliği

amin Ayşegülümm amiinnEki Görüntüle 659375 Eki Görüntüle 659375 Eki Görüntüle 659375

Selamlar kizlar iyi aksamlar hepinize gulden cim nerelerde ne zamn donucek

hemen nazar boncuklarımı kondurayım 10.200.cü sayfamıza gelmişiz...
hala dönmedi sanırım evine biz de bekliyruz heyecanla aramıza döneceği zamanıı
sen napıyosunn geldin gittin hemen selamımı görmedin gündüzz

evet canim benim kutlu olsun masallah valla ben uzun zamandir giremiyom baya ilerlemis sayfamiz bundan sonrada insallah bol bebisli olur :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Aminnnn canım İnan hep dualarımdasınız Rabbim hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın

evet canim benim kutlu olsun masallah valla ben uzun zamandir giremiyom baya ilerlemis sayfamiz bundan sonrada insallah bol bebisli olur :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
maşallah canım ilerliyor çok şükür sohbet muhabbet akıyor sayfalar..ama kaç gündür Güldenin yokluğunu hissediyoruz tabii siii..
Aminnnn canım İnan hep dualarımdasınız Rabbim hiçbirimizin kollarını boş bırakmasın

Aminler şelale güzel anne adayımız... inşallah zamanı gelince dolacak bizm de boş kucaklarımız evimizin neşeleri meleklerimiz gelecek

selaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yorucu ve uzunca bir yolculuğun ardından evime geldim...
artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...
ne var ne yok çok merak ediyorum

Selamlar kizlar iyi aksamlar hepinize gulden cim nerelerde ne zamn donucek

mesajının üzerine geldim bebeğim
evimdeyim çok yorgunum dinlencem..
senin o kızını var ya yerim ben...
onun fotosunu bana gönderdiğin akşam iyi değildim nasıl güzel bir zamanlama yaptın göndermekle yüzümde tebessüm oldun...
maşallah kuzuma benim

Hoşgeldin tatlım bol bol dinlen yarın bol bol hepbirlikte sohbet ederizz

Selam canlarımmhepinizi çokk özledimmm

Turkuaz ve mons canlarım dün gece beni anmısısnız ben bugün dr gittim başladık arkadaşlarım bana bol bol dua edin ilk ignemi oldum akşam 7 Rabbim beni ve hepimizin emekleini boşa çevirmesin inş

selaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmmyorucu ve uzunca bir yolculuğun ardından evime geldim...artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...ne var ne yok çok merak ediyorum
hosgeldinnn canimmm annen.nasil oldu merak ettim....kizlarrrrrr napiosunuz?benu sorarsaniz misafirim yeni gitti efeylulun.tefriciyesini okuyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…