Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hoşgeldin tatlım bol bol dinlen yarın bol bol hepbirlikte sohbet ederizz

hoşbulduk mehtapcım..
yarın pazar beyimden fırsat bulursam gelcem sohbete..

aaaaa demek başladın iğnelere bırakmayada gelmiyo gelişmelerin epey bi gelişmiş şekerim
hadi hayırlı olsun göbüşüne bebiş konsun...
detayları sonra sorcam..

hosgeldinnn canimmm annen.nasil oldu merak ettim....kizlarrrrrr napiosunuz?benu sorarsaniz misafirim yeni gitti efeylulun.tefriciyesini okuyom..

hoşbulduk canım..
annem iyi çok şükür zor günler geçirdik ama ciddi bişey çıkmadı neyseki..

Haklısın canım sen bol bol kocişinle ilgilen sonrada sıra bizlere gelll

aminnnnn mehtabimmmmm insallah bu swfer olcakkkkkk tatlimm sana dua edicemmmm canim.arkadasimmm...biz herzaman seni konusuyoz aysegulle:)) ignen hangisi kac doz?
guldenim.annenin iyi olduguna sevindim canim ozledik senii Allah kismet ederse hafta ici bol bol konusuruz ignelerimi vurdugum yerde:)))
kizlar kisa bi sure aranizdan ayriliyorum:)))pehriz oncesi son gunlerimiz optum siziiii
hii bu arada mehtap et parcasi ne alemdeymis?

Canımm yaaa çok güldürdün yine beni Allahta seni güldürsün hemiii canımsın yaa bacım gonal-f başladım 450 mg vurulcam salı günü tekrar gidicem balımm hadi işine bak senn

selaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yorucu ve uzunca bir yolculuğun ardından evime geldim...
artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...
ne var ne yok çok merak ediyorum

Vaaaayyy sukur kavusturana canimcim hosgeldin ozledim seni yarin kocisinle ilgilen ama kac buralara dogru Annenin iyi olmasina sevindim tatlim..

Canim cok sevindim senin adina hayirli olsun insallah.. Bak 41 fetih suresi oku c.tesi baslaniyor sonraki cuma selaya kadar okunmasi gerekiyor internette var detayi bir bak istersen birde teyzem bana bir tesbih vermisti cok etkiliymis Bismillahirrahmanirrahim ve bihi ve sebebihi bunu da 786 kez okuyorsun. Ben bunlari yapmistim sana da sifa olsun insallah melegin gelsin sana dualarim seninle

Sagol canımmm benim bugün yine seni andım Valla kızkardeşimle canım abdestszi okunabilirmiki benk rengliyimya suann tatlım bize sen başlangıçta hangi kullandın? sen nasılsın bu arada bebişler nasıl

mehtos kiz dozun epey fazlaymis bacim ben kendiminkini fazla sanirsim ama sen benimki zor oluyo dediydin dogru.aysegul nere gittiiiii???
tatlim banyo yaptim ciktim bi arkadasa yasin sozum vardi ustumde bir yuk okuyamadim diye bugun biraz beni idare edin.hazir abdestliyken okuyum diyom ...bakarim bitince burdaysaniz konusuruz..

artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...
hoşgeldin Gülden Sultanıımmmm
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tedavinin canım benimm..41 fetihi önümüzdeki cumartesi başlarsın inşaallh hayırlısıyla diğer tesbihi de opu da ve transfer sırasında sonrasında çek güzelim abdestsiz .çekebilirisn...zikir olduğu için...transferinden haberim olursa ve regl değilsem fetih okumak isterim inşaalllah senin için tatlımm
Sagol canımmm benim bugün yine seni andım Valla kızkardeşimle canım abdestszi okunabilirmiki benk rengliyimya suann tatlım bize sen başlangıçta hangi kullandın? sen nasılsın bu arada bebişler nasıl
yukarda yazdığım gibi abdestsiz okunabiliyor canım tesbih...

aaaa kimleeer gelmiiiiiişş hoşgeldin canım..
ayy evet yarın konuşuruz inşallah.. annen de iyimiş çok sevindşekerim..

mehtaaaaaapp kıııızzz başlamışsın ya tedaviye..
maşallah canım..
hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun canısımm..

Ayyyyyyy canım benim çok sevindim çok duygulandım ayrıca Rabbim hayırlı etsin inşallah son tedavin olsun
bebeğin bekletmesin annesi gelsin hemen dualarımdasınız canım

canım benim de kasık ağrım olmamıştı hatta doktoruma da sordum bu kadar yumurta büyüyoo ama ben hiç bi şey hissetmiyorum kasık ağrım bile yok demiştim doktor da bana canın kıymetli değil demişti yani normal bi durum canım

Canim fetih suresini abdestli okuyorsun sonra da baslayabilirsin adetin bitince digerini de teyzem abdest al daha iyi olur dedi ben oyle yaptim ama sonra yine okudum abdestli degilken de istersen ikisinide adetin bitince basla garanti olsun.. Diger sorunu anlayamadim tatlim ben mide bulantilari ve bas donmesinden cekiyorum bu siralar ama hic takmiyorum yeterki bebislerim iyi olsun darisi basina olsun..

Haklısın canım sen bol bol kocişinle ilgilen sonrada sıra bizlere gelll

hoşbuldum kızlar saolun

günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr..
güldenim bişi sorcam sana..
sen soğan kürü yaptığında adetinde erken gelme filan oldu mu...
erken geldiyse soğanı içmeye devam ettin mi :26:

Bugün ne yapıp edip listeleri güncellemeye gidiciimmm kimse tutmasın beniiiii
Benkayra nerdeyse doğuracak hala test gününü bekleyenler listesinde skendaalllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…