Hoşgeldin tatlım bol bol dinlen yarın bol bol hepbirlikte sohbet ederizz
Selam canlarımmhepinizi çokk özledimmm
Turkuaz ve mons canlarım dün gece beni anmısısnız ben bugün dr gittim başladık arkadaşlarım bana bol bol dua edin ilk ignemi oldum akşam 7 Rabbim beni ve hepimizin emekleini boşa çevirmesin inş
hosgeldinnn canimmm annen.nasil oldu merak ettim....kizlarrrrrr napiosunuz?benu sorarsaniz misafirim yeni gitti efeylulun.tefriciyesini okuyom..
hoşbulduk mehtapcım..
yarın pazar beyimden fırsat bulursam gelcem sohbete..
aaaaa demek başladın iğnelere bırakmayada gelmiyo gelişmelerin epey bi gelişmiş şekerim
hadi hayırlı olsun göbüşüne bebiş konsun...
detayları sonra sorcam..
hoşbulduk canım..
annem iyi çok şükür zor günler geçirdik ama ciddi bişey çıkmadı neyseki..
aminnnnn mehtabimmmmm insallah bu swfer olcakkkkkk tatlimm sana dua edicemmmm canim.arkadasimmm...biz herzaman seni konusuyoz aysegulle:)) ignen hangisi kac doz?Selam canlarımmhepinizi çokk özledimmm
Turkuaz ve mons canlarım dün gece beni anmısısnız ben bugün dr gittim başladık arkadaşlarım bana bol bol dua edin ilk ignemi oldum akşam 7 Rabbim beni ve hepimizin emekleini boşa çevirmesin inş
aminnnnn mehtabimmmmm insallah bu swfer olcakkkkkk tatlimm sana dua edicemmmm canim.arkadasimmm...biz herzaman seni konusuyoz aysegulle:)) ignen hangisi kac doz?
guldenim.annenin iyi olduguna sevindim canim ozledik senii Allah kismet ederse hafta ici bol bol konusuruz ignelerimi vurdugum yerde:)))
kizlar kisa bi sure aranizdan ayriliyorum:)))pehriz oncesi son gunlerimiz optum siziiii
hii bu arada mehtap et parcasi ne alemdeymis?
selaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
yorucu ve uzunca bir yolculuğun ardından evime geldim...
artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...
ne var ne yok çok merak ediyorum
Vaaaayyy sukur kavusturana canimcim hosgeldin ozledim seni yarin kocisinle ilgilen ama kac buralara dogruAnnenin iyi olmasina sevindim tatlim..
Canim cok sevindim senin adina hayirli olsun insallah.. Bak 41 fetih suresi oku c.tesi baslaniyor sonraki cuma selaya kadar okunmasi gerekiyor internette var detayi bir bak istersen birde teyzem bana bir tesbih vermisti cok etkiliymis Bismillahirrahmanirrahim ve bihi ve sebebihi bunu da 786 kez okuyorsun. Ben bunlari yapmistim sana da sifa olsun insallah melegin gelsin sana dualarim seninle
hoşgeldin Gülden Sultanıımmmmselaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
artık sizinleyim yatmadan önce bi uğrayıp canlarıma geldiğimi haber vermek istedim...
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tedavinin canım benimm..41 fetihi önümüzdeki cumartesi başlarsın inşaallh hayırlısıyla diğer tesbihi de opu da ve transfer sırasında sonrasında çek güzelim abdestsiz .çekebilirisn...zikir olduğu için...transferinden haberim olursa ve regl değilsem fetih okumak isterim inşaalllah senin için tatlımmSelam canlarımmhepinizi çokk özledimmm
yukarda yazdığım gibi abdestsiz okunabiliyor canım tesbih...Sagol canımmm benim bugün yine seni andım Valla kızkardeşimlecanım abdestszi okunabilirmiki benk rengliyimya suann tatlım bize sen başlangıçta hangi kullandın? sen nasılsın bu arada bebişler nasıl
selaammmmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyyyyyy canım benim çok sevindim çok duygulandım ayrıca Rabbim hayırlı etsin inşallah son tedavin olsunSelam canlarımmhepinizi çokk özledimmm
Selam kizlar size birsey soracam bu benim 4.denemem ama diger denemelerimi fazla hatirlamiyorum sizin igne zamaninda hic kasik agriniz felan oldumu?
ben suanda ignelerin (Puregon 175 kullaniyorum) 7.günündeyim ama bende hic bir degisiklik yok siskinlik haricinde merak ettim normalde o kadar yumurta gelisirken nasil kasik agrisi olmaz diye merak ettim iste.:26:
Sagol canımmm benim bugün yine seni andım Valla kızkardeşimlecanım abdestszi okunabilirmiki benk rengliyimya suann tatlım bize sen başlangıçta hangi kullandın? sen nasılsın bu arada bebişler nasıl
Gununuz huzrlu mutlu gecsin inş
günaydııınnn bacılarr :)
Haklısın canım sen bol bol kocişinle ilgilen sonrada sıra bizlere gelll
Vaaaayyy sukur kavusturana canimcim hosgeldin ozledim seni yarin kocisinle ilgilen ama kac buralara dogruAnnenin iyi olmasina sevindim tatlim..
Canim cok sevindim senin adina hayirli olsun insallah.. Bak 41 fetih suresi oku c.tesi baslaniyor sonraki cuma selaya kadar okunmasi gerekiyor internette var detayi bir bak istersen birde teyzem bana bir tesbih vermisti cok etkiliymis Bismillahirrahmanirrahim ve bihi ve sebebihi bunu da 786 kez okuyorsun. Ben bunlari yapmistim sana da sifa olsun insallah melegin gelsin sana dualarim seninle
hoşgeldin Gülden Sultanıımmmm
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun tedavinin canım benimm..41 fetihi önümüzdeki cumartesi başlarsın inşaallh hayırlısıyla diğer tesbihi de opu da ve transfer sırasında sonrasında çek güzelim abdestsiz .çekebilirisn...zikir olduğu için...transferinden haberim olursa ve regl değilsem fetih okumak isterim inşaalllah senin için tatlımm
yukarda yazdığım gibi abdestsiz okunabiliyor canım tesbih...
aaaa kimleeer gelmiiiiiişş hoşgeldin canım..
ayy evet yarın konuşuruz inşallah.. annen de iyimiş çok sevindşekerim..
mehtaaaaaapp kıııızzz başlamışsın ya tedaviye..
maşallah canım..
hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun canısımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?