günaydınlaaaaaaaaaaaaarrrr..
güldenim bişi sorcam sana..
sen soğan kürü yaptığında adetinde erken gelme filan oldu mu...
erken geldiyse soğanı içmeye devam ettin mi :26:
günaydın canım..
bende adetin erken gelme gibi bir durumu olmadı canım hatta gecikti malum dış gebelik oluşmuştu o ay yani kendime göre değerlendiremem..
ama bir arkadaşım vardı ilk bebeğine doğal yolla gebe kaldı ikinciye sorun olmamasına rağmen gebe kalamadı soğan kürü yaptığında bir hafta sonra kanama akıntı vs..herşeyi yaşadı aşırı bi şekilde doktora gitti doktorda kızdı ne gereği var demiş soğan suyu içiyorsun kötü etkilediğini söylemiş tabii bu olay çookk önceleri yaşandı kızla görüşmeyeli epey oluyor o zaman ben tüpün t sini bilmiyordum o sebeple olayı detaylı öğrenmedim merak etmedim çünkü..saraçoğlunun sitesinde de kanama olsada 15 günü tamamlayın diye yazdığını hatırlıyorum bir bak istersen...lekelenme kanamaya dönmediyse devam et soğan kürüne...kanama halindeyse belkide regl kanamasıdır doktora git derim..
canısım şöyle anlatayım..
kürün bitmesine de adetin gelmesinde daha vardı..
adete 5-6 gün vardı adet geldi..
pazartesi gidicem zaten doktora kanamaya dönüştü yani..
işte şu var kürü illa bitirmem gerekli mi..
tedaviye başlarsak..:26::26::26:
günaydıııııııııııın kızlaaaaar herkese mutlu pazarlar diliyorum
hoşgeldin gülüm hasbahçemin nazlı çiçeği seni çok özledim men du bi öpecemsonrada sarılacam nasılsın annen nasıl paşalar nasıl herşey yolunda dimi :13::13::13::13::13::13:
günaydın canım benimmmm bende seni özledimmmmmm
başta zor günler geçirdik ama sonunda feraha kavuştuk Rabbime hamd olsun...
paşalarım bal kaymaklar her zamanki gibi ayrılması zor oluyor her defasında ama mecbur işte...
sağlıkları yerinde olsunda hepsinin ben hasretlik çekmeye razıyım...
sen nasılsın herşey yolunda dimi
hayırlı pazarlar kızlar..
yağmur fırtına ve camlardan gelen ıslık sesleriyle...
ve biraz iyileşmiş bendennnn selamlaaarr
Günaydıın Sara sultaann mutlu pazarlargünaydıııııııııııın kızlaaaaar herkese mutlu pazarlar diliyorum
günaydın biraz yağmur biraz güneşli bir pazar günündenGununuz huzrlu mutlu gecsin inş
günaydın bacımmgünaydııınnn bacılarr :)
tünaydınn bebelerin annesiiTunaydin kizlar mutlu pazarlar
Bugün ne yapıp edip listeleri güncellemeye gidiciimmm kimse tutmasın beniiiii
Benkayra nerdeyse doğuracak hala test gününü bekleyenler listesinde skendaalllllllllllllllllllllllll
selammm canlarimmmm napiosunuzz?
Günaydıın Sara sultaann mutlu pazarlar
günaydın biraz yağmur biraz güneşli bir pazar gününden
günaydın bacımm
tünaydınn bebelerin annesii
tutmuyoruz git hallet bebişimm
Eki Görüntüle 659729 Eki Görüntüle 659728 Eki Görüntüle 659727 Eki Görüntüle 659730 Eki Görüntüle 659731 Eki Görüntüle 659732
Güüünnaayyddıınnnnnnnnnnnn
Güzel bir pazar günü diliyorum canım arkadaşlarıma
Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733
en de sana selamlar kuzu...bugun burda da dolu yagdi hava bi anda degisti agaclar bembeyaz cicek acmisti gittihayırlı pazarlar kızlar..
selammm canlarimmmm napiosunuzz?
hayırlı pazarlar kızlar..
herşeyin yoluna girmesine sevindim canım
bende iyiyim ev iş koşturmaca devam aynen dediğin gibi sağlık olsunda gerisi önemli değil herşeyin başı sağlık
geçmiş olsun kdr cim hastamıydın sen bilmiyodum
burada da hava kağalı ama yağış yok
Günaydıın Sara sultaann mutlu pazarlar
günaydın biraz yağmur biraz güneşli bir pazar gününden
günaydın bacımm
tünaydınn bebelerin annesii
tutmuyoruz git hallet bebişimm
selamınleyküm kızlar
öyle bi zamanda hasta oldum ki kendime çok kızıyorum ama çekilecek çilem varmış demekki(
bağırsaklarımda mikrop varmış. kanlı ishalim var 2 gündür acillerdeyim. antibiyotik başlamak zorunda kaldım. yumurtaların gelişimi güzel gidiyo dedi doktor bey ama ben en çok ta onlara bişey olucak diye korkuyorum diğer taraflarım hiç önemli değil şuan. doktor nerden çıkardın şimdi başımıza bu hastalığı deditedavideyim iyi besleniyim diye dikkat ederken mikrop almışım. sakınan göze çöp batması bu olsa gerek.. çok üzgünüm yaa.. dışarda yememeye özen göztericem artık. tüp bebek yapmasak bile opu yapalım dedi doktor
iğnelerim perşembe yada cuma günü bitcek. ozaman kadar antibiyotik kullanmam yumurtalara zarar verir mi biliyo musunuz? doktorum kullan dedi ama ben tedirginim...
hoşgeldinnn ...
nasılsın?çok sevindim gül teyzeciğimde kötü bişey çıkmamasına..
çok dua ettim inan aklım çıktı rabbim korusun annelerimizi,sevdikleirmizi...
bencede sağlık olsunda hasretliğe razıyız...
arada bir aklıma gelir kardeşlerime bişey olsa aileme herkes çok uzaktaa yeterki iyi olsunlardaaa
merhabaa yine kraliçeler gibi salınarak geldin Sultanımmm
hoşgeldin sefalar getirdin tekrar...
aleykum selam.. aboooo cnm bnm gecmis olsunnnnn nolcak simdi sen doktoruna guven ilacini ic bacim...selamınleyküm kızlar
öyle bi zamanda hasta oldum ki kendime çok kızıyorum ama çekilecek çilem varmış demekki(
bağırsaklarımda mikrop varmış. kanlı ishalim var 2 gündür acillerdeyim. antibiyotik başlamak zorunda kaldım. yumurtaların gelişimi güzel gidiyo dedi doktor bey ama ben en çok ta onlara bişey olucak diye korkuyorum diğer taraflarım hiç önemli değil şuan. doktor nerden çıkardın şimdi başımıza bu hastalığı deditedavideyim iyi besleniyim diye dikkat ederken mikrop almışım. sakınan göze çöp batması bu olsa gerek.. çok üzgünüm yaa.. dışarda yememeye özen göztericem artık. tüp bebek yapmasak bile opu yapalım dedi doktor
iğnelerim perşembe yada cuma günü bitcek. ozaman kadar antibiyotik kullanmam yumurtalara zarar verir mi biliyo musunuz? doktorum kullan dedi ama ben tedirginim...
gormedim tatlim bakarim simdi elosa da dimi?aleyküm selam canım nasılsın sana yazdığım mesaj gördünmü
en de sana selamlar kuzu...bugun burda da dolu yagdi hava bi anda degisti agaclar bembeyaz cicek acmisti gitti((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?