Tüp Bebek Günlüğümüz !

o güzel insan yine yamuldu kaç gündürr
yaniii ankaradan geldim gelelii 5.grip oluşum belkide..
hani adetim gelmiyor ya burnum akıyor başka yerlerim yerine töbe töbee...
misaifrleri yorgunluk derken bu kez acillik oldum cuma gecesi iğne yiyince oh oldu bana iyi oldum..
çok sevindimmm bişi çıkmamasına rabbim bidaha böyel günler yaşatmasın sizeee..
gelsdin gitisin o günler gelmesin bidahaaaa

selammm canlarimmmm napiosunuzz?
selaammm
hayırlı pazarlar kızlar..
yağmur fırtına ve camlardan gelen ıslık sesleriyle...
ve biraz iyileşmiş bendennnn selamlaaarr
daha iyisin değil mi kdr bacımm.artık hastanede iğneyi yemişsin toparlanırısn birkaç güne inşaallahh
moreblue tatlim yasinini okudum. ikramaya canim senin tefriciyelerini de okudum.
saol canım ağzına yüreğine sağlık az kaldı inşallah Eylül prensesin tefriciyeleri bitecek en son eklediklerimlee 550 tane kaldı tamamlanmasına...
geçmiş olsun Moreblue hayatım hakkaten başına gelmeyen kalmamış tam tedavi öncesi...doktorunn belki de hasta olduğun için yumurtalrı toplayalım diyor..bilemedim şimdi neyin zararı olur neyin olmaz ama o kadar aksiliğin üstüne moralin de fena bozulmuşş..inşaalah tedavin çok güzel devam eder...sağlıklı yumoşların toplanır canım...
nasılsın ikramayacım diyet nasıl gidiyo bende diyete başladım çok ciddi kilo vermem lazım bu aralar dikkat etmeyince bayağı kilo almışım
diyet falan yapabilsem ama nerdee...bu ayı atlatacam bölee kardeşim gelecek aysonuna doğru arkadaşıyla nisanın ilk haftasında da gidecekler ben de yüzme kursuna başlıcam akabinde bir de diyetisyene falan gitmeyi düşünüyorumm...cildiyeye de gitmem lazım ensemde boynumda sırtlarımda iri sivilceler türedi..çok sinir bozucu...

şifa olsun canım arkadaşımm...ben kış boyu her aklıma geldiğinde içtim diyebilrim azıcık halsizlik girbe yatkınlık hissetsem öle atlattım önemsemediğim dönemler oldu onda da yorgan döşek yattımm..o yüzden vücut direncini yüksek tutmak için birebir diyorumm...kocana da içir benimki potansiyel mikrop taşıyıcısı olduğu için o getirdi mikrobu ben kovdum bu yollaa
canim fetih okurken yardim alabiliomuyuz?

canımm şimdi eğer bir haftalık terkibi yapacaksan kendin okumalısın.. ama herkes okusun toplamda 41 olsun dersen tabii ki hep beraber okuruz Allah ın izniylee

aleykümselam canım..
kızma kendine olacağı varmış bitanem...zamanı fen aolmuş ama napalım bende grip olmuştum bi tedavimde...
daha fazla stres yapma biliyosun stres artıyor hastalıklaırmızı..
doktoruna güven inş. bellide olmaz herşey yolunda gider sonunda anne bile olucaksın inşallah...
çok geçmiş olsun bol su iç....

sağol canımm ne zmaan hasta değilimki..
komşularım bile yinemi hastasın diyorlar
okadar sık oldumki bu kış çok soğuk olmadı ama ben baya mikropluyum galiba...
bu kez doğal içecekler kar etmedi yüksek ateş kemiklerim dişlerimin dipleri bile ağrıdı..
yinede bol bol cvitamni su içiyorum...
senidee ösledimmmmmmmmmmmmmm

amin canım..bende hafif geçridm bikaç kez ama bu kez farklıydı..
aynen dün sabah akşam içitk beraber zaten o okuldanda getiriyor mikrobu ...
tadıda güzel valla bol limonluu....

aleykum selam.. aboooo cnm bnm gecmis olsunnnnn nolcak simdi sen doktoruna guven ilacini ic bacim...

gormedim tatlim bakarim simdi elosa da dimi?

hem elossaya hemde özeline mesaj attım gelmedimi :26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım ihmal etme git doktora bende aslında eskisinden fazla yemedim ama sanırım hormon ilaçları arada yaptırdığım kortzon iğneleri aldırdı bana kiloyu çok şişko oldum yaaaaa sinir bozucu bi durum ama zayıflayacam inşallah

geçmiş olsun canım bu havalar aldatıcı tam hastalık havası bi çok sıcak terliyosun bi anda soğuyo ne olduğunu anlamıyosun

bende seni çok özledim

kızlar az önce dolaptan tencere aldım çorba yapacaktım belime bişey oldu çok ağrıyo özellikle hareket ederken ooooooof ya bu nerden çıktı şimdi:14

Son düzenleme:

doktor ultrasona geldi ooo bebiş geliyo dedi:) artık kaınbabana gösterir misin göstermezmisin onu bilemiyorum dedi haha:) espri de yaparmış:) sen şu hastalığını atlat olmazsa sadece yumurtalarını alırız dedi. bi ona sevindim:) antibiyotikten korkuyorum işte..o zarar vermezse problem değil. 2-4 hafta önce vücuda giriyomuş sonra çıkıyomuş bu illet. siz de dikkat edin dışarda yediklerinize. özellikle yeşilliklerden geçiyomuş.
sana da geçmiş olsun tatlım. iice terlemeden hastalığı atamazsın. üstüne 2 3 kat battaniye al terle bi sıcak duş al. bal karabiber zencefil bal karaşımı da iyi gelio aklında bulunsun

sağol canımm ne zmaan hasta değilimki..
komşularım bile yinemi hastasın diyorlar
okadar sık oldumki bu kış çok soğuk olmadı ama ben baya mikropluyum galiba...
bu kez doğal içecekler kar etmedi yüksek ateş kemiklerim dişlerimin dipleri bile ağrıdı..
yinede bol bol cvitamni su içiyorum...
senidee ösledimmmmmmmmmmmmmm

oo yapar hulusi hoca hep enerjiktir banada çok takılırdı bikaç ay maceramız oldu çoğunu unuttum bile..
ama ben antibiyotik kullandım tedavi sırasındada bende enefksiyon riski çoktu inbş. bişey olmaz canım benim..
hayırlı olan olsun inşallah vardır bi hayrı bundada biz bilemeyiz Mevla bilir..
eşim sık boğaz ediyor yatıyor beni ama benim huyum yatamıyorum yinede yatmam lazım ilacı alıp arada uyudum ama ..
ateşim çok yükske diye üzerimi çok örtemedim canım...

kortizon iğneleri çok kilo yapıyo annemden biliyorum. tek çözümü bol su ve hareket canım.

Canim benim yaa ozlemisim senin bu enerjik sevgi dolu gunaydin mesajlarini ama seni daha cok ozledim bebekim

benkayra nasılsın bebeğim taze hamişim..

Deryacim bebekimm iyiyim tatlim beyim temizlikle ugrasiyor bende ucundan yardim ediyirum kendisine

günaydıııııııııııın kızlaaaaar herkese mutlu pazarlar diliyorum

selammm canlarimmmm napiosunuzz?

hayırlı pazarlar kızlar..
yağmur fırtına ve camlardan gelen ıslık sesleriyle...

ve biraz iyileşmiş bendennnn selamlaaarr

Günaydıın Sara sultaann mutlu pazarlar

günaydın biraz yağmur biraz güneşli bir pazar gününden

günaydın bacımm

tünaydınn bebelerin annesii

tutmuyoruz git hallet bebişimm

Selam kizlar herkese tek tek yazacaktim ama telefondan cok zor oluyor yazamadim.. Hepinizi opuyorum

oyy oyyy yeni gebemiz gelmiş...
yeğenlerimin annesi gelmiş..
hoş gelmişşşşşşşş
ismini görünce bi gülümseme yüzümd ehemde rabbime şükür ederekkkk

oyy oyyy yeni gebemiz gelmiş...
yeğenlerimin annesi gelmiş..
hoş gelmişşşşşşşş
ismini görünce bi gülümseme yüzümd ehemde rabbime şükür ederekkkk

Canimsin benimm yaa yirim bak seniAllah razi olsun canimm insallah en kisa zamanda senin mucizelerin icinde sukredicez Rabbime

biraz rahatladım. sen de antibiyotik kullandıysan kullanılabiliyomuş demekki

ya bazen hiçbirinizin gerçek olmadığını, cennetten bana yazan melekler olduğunuzu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…