selam yavrım liste güncelliyom sen nassın
sanada hayırlı pazarlar güzel insan...
bizde de ıslık öttürüyo camlar ama ben kendi üzerime alınıyorum bana laf atıyooo ardımdan ıslık öttrüyoo camlar cazibemden dolayı diyorum rahatsız olmuyorum
aynen saracım sağlık sağlık sağlık bunu bi kez daha yaşadım son bir haftada...
taammmmm tutmayın beniii
geçmiş olsun canım...
doktor banada hasta falan olma bak o kadar ilaç kullanacaksın içine bi de başka ilaçları eklemek durumunda kalmayalım demişti bende hastalığın kıyısından dönmüştüm...
doktor kullan dediyse bişey olmaz demektir merak etme..
iyiyim canım...
annem iyi hamd olsun başta korktuk ama sonu iyi oldu neyseki...
uzakta olmak kötü gerçekten haberi alınca nasıl hazırlanıp gideceğimi şaşırdım...
tomografide şüpheli alanlar vardı diğerleri temiz çıktı...
tabii o bekleme süreci berbattı kötü günler geçirdik işte
merhaba benden de sanaaaaa sensin benim sultanım bi keremmmmmm
selaammmselammm canlarimmmm napiosunuzz?
daha iyisin değil mi kdr bacımm.artık hastanede iğneyi yemişsin toparlanırısn birkaç güne inşaallahhhayırlı pazarlar kızlar..
yağmur fırtına ve camlardan gelen ıslık sesleriyle...
ve biraz iyileşmiş bendennnn selamlaaarr
saol canım ağzına yüreğine sağlık az kaldı inşallah Eylül prensesin tefriciyeleri bitecek en son eklediklerimlee 550 tane kaldı tamamlanmasına...moreblue tatlim yasinini okudum. ikramaya canim senin tefriciyelerini de okudum.
geçmiş olsun Moreblue hayatım hakkaten başına gelmeyen kalmamış tam tedavi öncesi...doktorunn belki de hasta olduğun için yumurtalrı toplayalım diyor..bilemedim şimdi neyin zararı olur neyin olmaz ama o kadar aksiliğin üstüne moralin de fena bozulmuşş..inşaalah tedavin çok güzel devam eder...sağlıklı yumoşların toplanır canım...selamınleyküm kızlar
öyle bi zamanda hasta oldum ki kendime çok kızıyorum ama çekilecek çilem varmış demekki(
bağırsaklarımda mikrop varmış. kanlı ishalim var 2 gündür acillerdeyim. antibiyotik başlamak zorunda kaldım. yumurtaların gelişimi güzel gidiyo dedi doktor bey ama ben en çok ta onlara bişey olucak diye korkuyorum diğer taraflarım hiç önemli değil şuan. doktor nerden çıkardın şimdi başımıza bu hastalığı deditedavideyim iyi besleniyim diye dikkat ederken mikrop almışım. sakınan göze çöp batması bu olsa gerek.. çok üzgünüm yaa.. dışarda yememeye özen göztericem artık. tüp bebek yapmasak bile opu yapalım dedi doktor
iğnelerim perşembe yada cuma günü bitcek. ozaman kadar antibiyotik kullanmam yumurtalara zarar verir mi biliyo musunuz? doktorum kullan dedi ama ben tedirginim...
diyet falan yapabilsem ama nerdee...bu ayı atlatacam bölee kardeşim gelecek aysonuna doğru arkadaşıyla nisanın ilk haftasında da gidecekler ben de yüzme kursuna başlıcam akabinde bir de diyetisyene falan gitmeyi düşünüyorumm...cildiyeye de gitmem lazım ensemde boynumda sırtlarımda iri sivilceler türedi..çok sinir bozucu...nasılsın ikramayacım diyet nasıl gidiyo bende diyete başladım çok ciddi kilo vermem lazım bu aralar dikkat etmeyince bayağı kilo almışım
şifa olsun canım arkadaşımm...ben kış boyu her aklıma geldiğinde içtim diyebilrim azıcık halsizlik girbe yatkınlık hissetsem öle atlattım önemsemediğim dönemler oldu onda da yorgan döşek yattımm..o yüzden vücut direncini yüksek tutmak için birebir diyorumm...kocana da içir benimki potansiyel mikrop taşıyıcısı olduğu için o getirdi mikrobu ben kovdum bu yollaaevet hava değişti ağaçlaır sorma yaaa...
ben güzel hava ve hasta misaifr mağduru oldum valla ..
4gün yatılı misaifirim vardı eşimin daysı gripti o gitti ben düştüm yatağa..
evede adapte olamadım cam kapı çok açıldı evinde benimde düzenim bozuldu yani..
cuma gece acile gidip bi iğne yedim 2 gün evde ne içsemde geçmedi..
daha iyiyim biyandanda zencefil limon bal karışımımı içiyorummm maDE İN ikramaya
canim fetih okurken yardim alabiliomuyuz?
aleykümselam canım..selamınleyküm kızlar
öyle bi zamanda hasta oldum ki kendime çok kızıyorum ama çekilecek çilem varmış demekki(
bağırsaklarımda mikrop varmış. kanlı ishalim var 2 gündür acillerdeyim. antibiyotik başlamak zorunda kaldım. yumurtaların gelişimi güzel gidiyo dedi doktor bey ama ben en çok ta onlara bişey olucak diye korkuyorum diğer taraflarım hiç önemli değil şuan. doktor nerden çıkardın şimdi başımıza bu hastalığı deditedavideyim iyi besleniyim diye dikkat ederken mikrop almışım. sakınan göze çöp batması bu olsa gerek.. çok üzgünüm yaa.. dışarda yememeye özen göztericem artık. tüp bebek yapmasak bile opu yapalım dedi doktor
iğnelerim perşembe yada cuma günü bitcek. ozaman kadar antibiyotik kullanmam yumurtalara zarar verir mi biliyo musunuz? doktorum kullan dedi ama ben tedirginim...
herşeyin yoluna girmesine sevindim canım
bende iyiyim ev iş koşturmaca devam aynen dediğin gibi sağlık olsunda gerisi önemli değil herşeyin başı sağlık
geçmiş olsun kdr cim hastamıydın sen bilmiyodum
burada da hava kağalı ama yağış yok
hastayım ama ben de alabilirim kuzumcanim fetih okurken yardim alabiliomuyuz?
şifa olsun canım arkadaşımm...ben kış boyu her aklıma geldiğinde içtim diyebilrim azıcık halsizlik girbe yatkınlık hissetsem öle atlattım önemsemediğim dönemler oldu onda da yorgan döşek yattımm..o yüzden vücut direncini yüksek tutmak için birebir diyorumm...kocana da içir benimki potansiyel mikrop taşıyıcısı olduğu için o getirdi mikrobu ben kovdum bu yollaa
canımm şimdi eğer bir haftalık terkibi yapacaksan kendin okumalısın.. ama herkes okusun toplamda 41 olsun dersen tabii ki hep beraber okuruz Allah ın izniylee
aleykum selam.. aboooo cnm bnm gecmis olsunnnnn nolcak simdi sen doktoruna guven ilacini ic bacim...
gormedim tatlim bakarim simdi elosa da dimi?
selaammm
daha iyisin değil mi kdr bacımm.artık hastanede iğneyi yemişsin toparlanırısn birkaç güne inşaallahh
saol canım ağzına yüreğine sağlık az kaldı inşallah Eylül prensesin tefriciyeleri bitecek en son eklediklerimlee 550 tane kaldı tamamlanmasına...
geçmiş olsun Moreblue hayatım hakkaten başına gelmeyen kalmamış tam tedavi öncesi...doktorunn belki de hasta olduğun için yumurtalrı toplayalım diyor..bilemedim şimdi neyin zararı olur neyin olmaz ama o kadar aksiliğin üstüne moralin de fena bozulmuşş..inşaalah tedavin çok güzel devam eder...sağlıklı yumoşların toplanır canım...
diyet falan yapabilsem ama nerdee...bu ayı atlatacam bölee kardeşim gelecek aysonuna doğru arkadaşıyla nisanın ilk haftasında da gidecekler ben de yüzme kursuna başlıcam akabinde bir de diyetisyene falan gitmeyi düşünüyorumm...cildiyeye de gitmem lazım ensemde boynumda sırtlarımda iri sivilceler türedi..çok sinir bozucu...
aleykümselam canım..
kızma kendine olacağı varmış bitanem...zamanı fen aolmuş ama napalım bende grip olmuştum bi tedavimde...
daha fazla stres yapma biliyosun stres artıyor hastalıklaırmızı..
doktoruna güven inş. bellide olmaz herşey yolunda gider sonunda anne bile olucaksın inşallah...
çok geçmiş olsun bol su iç....
sağol canımm ne zmaan hasta değilimki..
komşularım bile yinemi hastasın diyorlar
okadar sık oldumki bu kış çok soğuk olmadı ama ben baya mikropluyum galiba...
bu kez doğal içecekler kar etmedi yüksek ateş kemiklerim dişlerimin dipleri bile ağrıdı..
yinede bol bol cvitamni su içiyorum...
senidee ösledimmmmmmmmmmmmmm
aleykümselam canım..
kızma kendine olacağı varmış bitanem...zamanı fen aolmuş ama napalım bende grip olmuştum bi tedavimde...
daha fazla stres yapma biliyosun stres artıyor hastalıklaırmızı..
doktoruna güven inş. bellide olmaz herşey yolunda gider sonunda anne bile olucaksın inşallah...
çok geçmiş olsun bol su iç....
doktor ultrasona geldi ooo bebiş geliyo dedi:) artık kaınbabana gösterir misin göstermezmisin onu bilemiyorum dedi haha:) espri de yaparmış:) sen şu hastalığını atlat olmazsa sadece yumurtalarını alırız dedi. bi ona sevindim:) antibiyotikten korkuyorum işte..o zarar vermezse problem değil. 2-4 hafta önce vücuda giriyomuş sonra çıkıyomuş bu illet. siz de dikkat edin dışarda yediklerinize. özellikle yeşilliklerden geçiyomuş.
sana da geçmiş olsun tatlım. iice terlemeden hastalığı atamazsın. üstüne 2 3 kat battaniye al terle bi sıcak duş al. bal karabiber zencefil bal karaşımı da iyi gelio aklında bulunsun
kortizon iğneleri çok kilo yapıyo annemden biliyorum. tek çözümü bol su ve hareket canım.geçmiş olsun canım ihmal etme git doktora bende aslında eskisinden fazla yemedim ama sanırım hormon ilaçları arada yaptırdığım kortzon iğneleri aldırdı bana kiloyu çok şişko oldum yaaaaa sinir bozucu bi durum ama zayıflayacam inşallah
geçmiş olsun canım bu havalar aldatıcı tam hastalık havası bi çok sıcak terliyosun bi anda soğuyo ne olduğunu anlamıyosun
Eki Görüntüle 659729 Eki Görüntüle 659728 Eki Görüntüle 659727 Eki Görüntüle 659730 Eki Görüntüle 659731 Eki Görüntüle 659732
Güüünnaayyddıınnnnnnnnnnnn
Güzel bir pazar günü diliyorum canım arkadaşlarıma
Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733 Eki Görüntüle 659733
benkayra nasılsın bebeğim taze hamişim..
günaydıııııııııııın kızlaaaaar herkese mutlu pazarlar diliyorum
selammm canlarimmmm napiosunuzz?
hayırlı pazarlar kızlar..
yağmur fırtına ve camlardan gelen ıslık sesleriyle...
ve biraz iyileşmiş bendennnn selamlaaarr
Günaydıın Sara sultaann mutlu pazarlar
günaydın biraz yağmur biraz güneşli bir pazar gününden
günaydın bacımm
tünaydınn bebelerin annesii
tutmuyoruz git hallet bebişimm
oyy oyyy yeni gebemiz gelmiş...
yeğenlerimin annesi gelmiş..
hoş gelmişşşşşşşş
ismini görünce bi gülümseme yüzümd ehemde rabbime şükür ederekkkk
Canimsin benimm yaa yirim bak seniAllah razi olsun canimm insallah en kisa zamanda senin mucizelerin icinde sukredicez Rabbime
biraz rahatladım. sen de antibiyotik kullandıysan kullanılabiliyomuş demekkioo yapar hulusi hoca hep enerjiktir banada çok takılırdı bikaç ay maceramız oldu çoğunu unuttum bile..
ama ben antibiyotik kullandım tedavi sırasındada bende enefksiyon riski çoktu inbş. bişey olmaz canım benim..
hayırlı olan olsun inşallah vardır bi hayrı bundada biz bilemeyiz Mevla bilir..
eşim sık boğaz ediyor yatıyor beni ama benim huyum yatamıyorum yinede yatmam lazım ilacı alıp arada uyudum ama ..
ateşim çok yükske diye üzerimi çok örtemedim canım...
biraz rahatladım. sen de antibiyotik kullandıysan kullanılabiliyomuş demekki
ya bazen hiçbirinizin gerçek olmadığını, cennetten bana yazan melekler olduğunuzu düşünüyorum
hah haa esteğfurullahhhh
valla insanım yakından görenler desin işteee
waaay demek buluşmalar oluyo:) ben de gelcemmmbiraz rahatladım. sen de antibiyotik kullandıysan kullanılabiliyomuş demekki
ya bazen hiçbirinizin gerçek olmadığını, cennetten bana yazan melekler olduğunuzu düşünüyorum
hah haa esteğfurullahhhh
valla insanım yakından görenler desin işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?