waaay demek buluşmalar oluyo:) ben de gelcemmm
ankaralı olduğumdan ve anamgiller ve doktorumgiller orda olduğundan..
eguşumla görüştük bikaç kez hamdolsunnnn
sende olursan görüşürz olabilir yaneeee
bide ikramayam buralı olduğundan buraya geldi bikere nasip oldu görüşmek...
isterim tabikiiiankaralı olduğumdan ve anamgiller ve doktorumgiller orda olduğundan..
bide ikramayam buralı olduğundan buraya geldi bikere nasip oldu görüşmek...tamam siz bana hbr verin yeter
kortizon iğneleri çok kilo yapıyo annemden biliyorum. tek çözümü bol su ve hareket canım.
Selam kizlar herkese tek tek yazacaktim ama telefondan cok zor oluyor yazamadim.. Hepinizi opuyorum
Canim benim yaa ozlemisim senin bu enerjik sevgi dolu gunaydin mesajlarini ama seni daha cok ozledim bebekim
Deryacim bebekimm iyiyim tatlim beyim temizlikle ugrasiyor bende ucundan yardim ediyirum kendisine
Selam kizlar herkese tek tek yazacaktim ama telefondan cok zor oluyor yazamadim.. Hepinizi opuyorum
yoksun suan ama ben hoşgeldin demek istedim bugun pek bakamıyorum misafr var aksama pcyi ayarlıyorum buarada bide iphonuma müzk atıcam onun içn bi bakyım dedim iysinz inş kızlarfırsat oldukça yazıyorum
o güzel insan yine yamuldu kaç gündürr
yaniii ankaradan geldim gelelii 5.grip oluşum belkide..
hani adetim gelmiyor ya burnum akıyor başka yerlerim yerine töbe töbee...
misaifrleri yorgunluk derken bu kez acillik oldum cuma gecesi iğne yiyince oh oldu bana iyi oldum..
çok sevindimmm bişi çıkmamasına rabbim bidaha böyel günler yaşatmasın sizeee..
gelsdin gitisin o günler gelmesin bidahaaaa
mikroplardan nefret ediyorum!!!!!
kızlar az önce dolaptan tencere aldım çorba yapacaktım belime bişey oldu çok ağrıyo özellikle hareket ederken ooooooof ya bu nerden çıktı şimdi:14
ankaralı olduğumdan ve anamgiller ve doktorumgiller orda olduğundan..
bide ikramayam buralı olduğundan buraya geldi bikere nasip oldu görüşmek...
ben çok gerildim pazar pazar...anladı galiba biizmki de fazla üstüme geldiğini şimdi de hazırlan sinemaya gidelim diyor...alışveriş de yapmamız lazımm temzilik malzemesi falan alıcam haftaiçi dip köşe giirişecem dolaplar cam kapı .....öpüyorum siiz kızlar görüşrüz
kolay gelsin yavrucumm.....biz de kavga gürültü iş yapıyoruz kocişlee...kendisi gene beni gerdii..temzilik gününün gerginliğinden kurtuldum tutturmuş bu hava da boya yapacakmış kıç kadar evde tıkış tıkış eşyaların arasında lafla 2 dakka da boya yapacağını sanıyor...sinirden deli oldum küplere bindim gidesim var bir yerlereeee...
Kasıklarımda bi ağrı var ben ne zaman adet olmuştum haturlamıyorum
acaba yımırtlama aşamasındamıyım ki:26::26::26:
bu ay kendimi kaybettim sanırım hiç bişi hatırlamıyorum:44::44::44:
Bence yimirtliyorsun tam zamanidir sekerim hazir bu kadar hasret de varken seyedersin artik
bende avatarımı değiştirdim senden özendim dicem ama ben daha öncede yapmıştım eskiye döndüm bi de galatasaray yazan çıkarsa güzel olcak
farkettim bebeğim..
valla bırak onu cinconlular düşünsün...
hiiiç işim olmaz..
muhabbette pek güzelmiş ama benim kişisel bakıma gitmem lazım malum yarın daktır yolu göründü..
belimde çok ağrıyiiiii
zaten kocamda yuhkk..
bekar bekar takılıyuk iki bacı
farkettim bebeğim..
valla bırak onu cinconlular düşünsün...
hiiiç işim olmaz..
muhabbette pek güzelmiş ama benim kişisel bakıma gitmem lazım malum yarın daktır yolu göründü..
belimde çok ağrıyiiiii
zaten kocamda yuhkk..
bekar bekar takılıyuk iki bacı
maçı izlemedenmi gitcen bakıma az bişi kaldı kayseri cimbom maçına...
ama bakımsızda olmasssss...
kocacını nereye yolladın...
kardeş kardeş takılmak iyidir ben doyamıyorum uzakta olunca zamanımız değerli oluyor yetmiyor..
akşamda ne maç oldu yahu..
o top bi o kalede bi bu kalecide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?