Tüp Bebek Günlüğümüz !

kortizon iğneleri çok kilo yapıyo annemden biliyorum. tek çözümü bol su ve hareket canım.

sağol canım sanada çok geçmiş olsun takma kafanı ilaçlarını iç Rabbim yazdıysa muhakkak gelir bebeklerin

Selam kizlar herkese tek tek yazacaktim ama telefondan cok zor oluyor yazamadim.. Hepinizi opuyorum

hoşgeldin tatlım hatta tatlılarım nasılsın sen ve meleklerin

Son düzenleme:
ben biraz uyuycam kızlar. ilginiz desteğiniz için hepinize teşekkür ederim sizi seviyorum öpücükk

yoksun suan ama ben hoşgeldin demek istedim bugun pek bakamıyorum misafr var aksama pcyi ayarlıyorum buarada bide iphonuma müzk atıcam onun içn bi bakyım dedim iysinz inş kızlar fırsat oldukça yazıyorum

kolay gelsin yavrucumm.....biz de kavga gürültü iş yapıyoruz kocişlee...kendisi gene beni gerdii..temzilik gününün gerginliğinden kurtuldum tutturmuş bu hava da boya yapacakmış kıç kadar evde tıkış tıkış eşyaların arasında lafla 2 dakka da boya yapacağını sanıyor...sinirden deli oldum küplere bindim gidesim var bir yerlereeee...

Son düzenleme:
yoksun suan ama ben hoşgeldin demek istedim bugun pek bakamıyorum misafr var aksama pcyi ayarlıyorum buarada bide iphonuma müzk atıcam onun içn bi bakyım dedim iysinz inş kızlar fırsat oldukça yazıyorum

listeleri güncelliyordum canım..
hoşbuldum

bağışıklık sistemine bişimi oldu acaba vitamin takviyesi alsan pahalı ama faydalı ürünler var hap olanlarından al kolay kullanımı oluyor daha iyi hissedecersin bence..
gerçekten önce sağlık öyle şeyler oluyorki bazen bir anda en önemli sorunum dediğin şey bile havada kalıyor önemsizleşiyor..

mikroplardan nefret ediyorum!!!!!

bendeeee

kızlar az önce dolaptan tencere aldım çorba yapacaktım belime bişey oldu çok ağrıyo özellikle hareket ederken ooooooof ya bu nerden çıktı şimdi:14

aaaa noldu gerçekten yaaa..
tencereyi alırken uzandınmı peki belki ondan olmuştur..

Sag ol canim benim sana da kolay gelsin ama bizde kavga gurultu halindeydik yiruldukca sinir kat sayisi artiyo anlasin biraz biz evde neler yapiyormusuz takma sende kuzum onlar kendini superman saniyorlar herseyi iki dk.da halledecekler yaa

Kasıklarımda bi ağrı var ben ne zaman adet olmuştum haturlamıyorum
acaba yımırtlama aşamasındamıyım ki:26::26::26:
bu ay kendimi kaybettim sanırım hiç bişi hatırlamıyorum:44::44::44:

Kasıklarımda bi ağrı var ben ne zaman adet olmuştum haturlamıyorum
acaba yımırtlama aşamasındamıyım ki:26::26::26:
bu ay kendimi kaybettim sanırım hiç bişi hatırlamıyorum:44::44::44:

Bence yimirtliyorsun tam zamanidir sekerim hazir bu kadar hasret de varken seyedersin artik

Bence yimirtliyorsun tam zamanidir sekerim hazir bu kadar hasret de varken seyedersin artik

Şeyetmeden geçmem zaten bugünü mutlaka değerlendiririm deeeeee bana dokunmasın ama yaaa istemiyorum östrojenim düşük sanırım hiç bebek yapıp progesteronumu yükseltesim yok

bende avatarımı değiştirdim senden özendim dicem ama ben daha öncede yapmıştım eskiye döndüm bi de galatasaray yazan çıkarsa güzel olcak

bende avatarımı değiştirdim senden özendim dicem ama ben daha öncede yapmıştım eskiye döndüm bi de galatasaray yazan çıkarsa güzel olcak

farkettim bebeğim..
valla bırak onu cinconlular düşünsün...
hiiiç işim olmaz..
muhabbette pek güzelmiş ama benim kişisel bakıma gitmem lazım malum yarın daktır yolu göründü..
belimde çok ağrıyiiiii
zaten kocamda yuhkk..
bekar bekar takılıyuk iki bacı

maçı izlemedenmi gitcen bakıma az bişi kaldı kayseri cimbom maçına...
ama bakımsızda olmasssss...
kocacını nereye yolladın...
kardeş kardeş takılmak iyidir ben doyamıyorum uzakta olunca zamanımız değerli oluyor yetmiyor..

akşamda ne maç oldu yahu..
o top bi o kalede bi bu kalecide

bebeğim kayseri cincon maçını islemeyi istiyom lakin
akşamda FENERBAHÇE'min maçı var..
o maça yetişmem lazım..
bakım illaki şart..
sorma sorma tocam geçen pazartesi gününden beri yuhkk..
iş için seyahate çıktı güneyduğu filan..bu gün elazığda..
yarın da elazığ sonra malatya sonraaaaa hoopp kollarıma

akşamda ne maç oldu yahu..
o top bi o kalede bi bu kalecide

ben izleyemedim o sırada bolunun karlı yollarındaydım haberim oldu tabiki..
bu sene kadar tuhaf bir lig görmedim puan kaybeden kaybedene darısı fenerle cimboma olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…