bebeğim kayseri cincon maçını islemeyi istiyom lakin
akşamda FENERBAHÇE'min maçı var..
o maça yetişmem lazım..
bakım illaki şart..
sorma sorma tocam geçen pazartesi gününden beri yuhkk..
iş için seyahate çıktı güneyduğu filan..bu gün elazığda..
yarın da elazığ sonra malatya sonraaaaa hoopp kollarıma
bu aradakişisel bakımı ben kendim yapıyom
yeterince kişi görüyo zaten onlarda görmeyiversin
zaten bu maç programı konusunda feneri fena yediler yanii herşey cimboma göre düzenleniyor
kocacında epeydir yokmuş gerçekten bende pazartesi çıkmıştım dün döndüm beyimden ayrı zor oluyooo senin kocacın halen dönememiş Allah kavuştursun
aynen dediğin gibi..
herşey onlara göre ayarlanıyo..
vardır ama bununda bi sonunu..
dolanır yapan herkesin ayaklarına ..
evet canıısım yok kocam epeydir..
sağol canım teşekkür ederim..Amiiinnn
listeleri güncelliyordum canım..
hoşbuldum
ttalım sen uuzn protokelle başladın sanırımm... benim bildiğim puregon yumurta baskılayıcıydıı..adetin 21. günü felan başlanıyordu ..şuan kasık ağrısı olmaması normaldir yumoşlar büyümüyor çünkü şu dönemde
canım benim de kasık ağrım olmamıştı hatta doktoruma da sordum bu kadar yumurta büyüyoo ama ben hiç bi şey hissetmiyorum kasık ağrım bile yok demiştim doktor da bana canın kıymetli değil demişti yani normal bi durum canım
bağışıklık sistemine bişimi oldu acaba vitamin takviyesi alsan pahalı ama faydalı ürünler var hap olanlarından al kolay kullanımı oluyor daha iyi hissedecersin bence..
gerçekten önce sağlık öyle şeyler oluyorki bazen bir anda en önemli sorunum dediğin şey bile havada kalıyor önemsizleşiyor..
bendeeee
aaaa noldu gerçekten yaaa..
tencereyi alırken uzandınmı peki belki ondan olmuştur..
ayyyyyyy çok sevindim canım gerçekten allah kucağına aldırsın inşallahhhhhhhhSELAM ARKADAŞLAR...
egunal cım beni hatırladınmı bilmiyorum. 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim...uzun zamandır giremedim buraya. ben en son histereskopi yaptıracaktım kasım falandı sanırsam... sonrasında benden genetik tahlil falan istemişlerdi. bide 5 li troid testi falan derken geçen ay gidecektik tüp bebeğe. haftasonu adet olduğum için ulaşamadım hastaneye ve bu aya kaldı. ama bu ay ben adet olmadım stresten sanıyorum ben gecikmeyi ama bu gecikme 10 günü geçince acaba dedim ve cuma günü test yaptım ve HAMİLEYMİŞİM.... haber vereyim dedim...daha doktora gitmedim ama çok mutlu olduğum için paylaşak istedim.. darısı hepimizin başına inşallah....
selam canım nasılsınslm kızlar nasılsınız umarım güzel geçiyordur haftasonunuz
selam canım nasılsın
sende ben gibi şişmeye erken başladın desene benimde o haftalarda bişeyim olmuyoduiyiyim canım 10 günden beri raporluydum yarın okuluma başlıcam ama pantalonlarım olmuyor yaaa ne giycem bilmiyorum pazardan bugün beli lastikli pantalon aradım 1 tane buldum ama oda pek içime sinmedi
sende ben gibi şişmeye erken başladın desene benimde o haftalarda bişeyim olmuyodu
canım gebe diye bi mağaza var ben kış başında 2 kazak bi kot bi hırka almıştım ordan kışımı geçirdim yanlız pahalı bi mağaza
350 lira vermiştim ama ürünleri çok güzel istanbul daysan bak derim
SELAM ARKADAŞLAR...
egunal cım beni hatırladınmı bilmiyorum. 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim...uzun zamandır giremedim buraya. ben en son histereskopi yaptıracaktım kasım falandı sanırsam... sonrasında benden genetik tahlil falan istemişlerdi. bide 5 li troid testi falan derken geçen ay gidecektik tüp bebeğe. haftasonu adet olduğum için ulaşamadım hastaneye ve bu aya kaldı. ama bu ay ben adet olmadım stresten sanıyorum ben gecikmeyi ama bu gecikme 10 günü geçince acaba dedim ve cuma günü test yaptım ve HAMİLEYMİŞİM.... haber vereyim dedim...daha doktora gitmedim ama çok mutlu olduğum için paylaşak istedim.. darısı hepimizin başına inşallah....
canım butik bebe de bide unnado da güzel şeyler olabiliyo yadamalesef canım izmirdeyim okulda kotta giyemiyorum çalışmasam eşofmanla idare etcemde işe giderken mecbur giyinmek zorundasın internetten baktım bişey bulamadım dolaşmam lazım çarşıları düşük tehlikemden dolayı evden dışarıda çıkamadım zor durumdayım bilmiyorum ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?