Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaten bu maç programı konusunda feneri fena yediler yanii herşey cimboma göre düzenleniyor
kocacında epeydir yokmuş gerçekten bende pazartesi çıkmıştım dün döndüm beyimden ayrı zor oluyooo senin kocacın halen dönememiş Allah kavuştursun

çok fena açım biri beni yedirsin
yol yorgunuyumda
bişiler yiyeyim sonra maç var maç esnasında ara ara gelerim

aynen dediğin gibi..
herşey onlara göre ayarlanıyo..
vardır ama bununda bi sonunu..
dolanır yapan herkesin ayaklarına ..
evet canıısım yok kocam epeydir..
sağol canım teşekkür ederim..Amiiinnn

aynen dediğin gibi..
herşey onlara göre ayarlanıyo..
vardır ama bununda bi sonunu..
dolanır yapan herkesin ayaklarına ..
evet canıısım yok kocam epeydir..
sağol canım teşekkür ederim..Amiiinnn

o zaman ne diyoruzzzz haydi kayseri haydi kayseri haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13::13::13::13::13:
valla beyimin psikolojisini düşünemiciimmmmmm

canim benimki kisa protokol, Puregon igneside yumurtali büyütüyor benimkide merak iste 4.denemem olmasina ragmen halen bunlara kafa takiyorum.

ay cok sevindim canim benim gibi olanda varmis bazen korkuyorum acaba yumurtalar büyümüyormu ne diye insallah bende senin gibi hamile kalirim,
bu arada hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.

ilk kez karşılaştığım bir durum daha var şuan bende..:18:
biliyosunuz adetim gecikti benim gebelik yoktu ama az prolkatinim yüksekti bide adet olayım diye bu 2.kullanışım oluyor duphaston verdi doktor..
diğer duphaston kullandığımda adet oldum zmaanında lekelenme yaşamadım ama lekelenme olabilir demişti şimdi hapın 5.günündeyim kahverengi kanamam geliyor...hapa devam etmeliyim değilmi kıpkırmızı olmadıkça bu ara kanamamıdır.?
bide cuma gece acilde bi iğne vurdular bana ve hapta içiyorum istemedim ama çok hastayım geçirmedi bitkiseller iki tane günde benical içiyorum bunlardanmı oldukiii???.....

çokda uzanmadım ama bi elimle üç tencereyi üstüste tuttum bi elimlede çorba yapacağım tencereyi alınca olanlar oldu

SELAM ARKADAŞLAR...
egunal cım beni hatırladınmı bilmiyorum. 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim...uzun zamandır giremedim buraya. ben en son histereskopi yaptıracaktım kasım falandı sanırsam... sonrasında benden genetik tahlil falan istemişlerdi. bide 5 li troid testi falan derken geçen ay gidecektik tüp bebeğe. haftasonu adet olduğum için ulaşamadım hastaneye ve bu aya kaldı. ama bu ay ben adet olmadım stresten sanıyorum ben gecikmeyi ama bu gecikme 10 günü geçince acaba dedim ve cuma günü test yaptım ve HAMİLEYMİŞİM.... haber vereyim dedim...daha doktora gitmedim ama çok mutlu olduğum için paylaşak istedim.. darısı hepimizin başına inşallah....

ayyyyyyy çok sevindim canım gerçekten allah kucağına aldırsın inşallahhhhhhhh
rabbim çok büyük

güldencim hoşgeldine geldim sana ama yoksun yazamadım bugün malum tocam evde şimdi dışarı çıktıda
hoşgeldin demeye geldim tatlım

iyiyim canım 10 günden beri raporluydum yarın okuluma başlıcam ama pantalonlarım olmuyor yaaa ne giycem bilmiyorum pazardan bugün beli lastikli pantalon aradım 1 tane buldum ama oda pek içime sinmedi
sende ben gibi şişmeye erken başladın desene benimde o haftalarda bişeyim olmuyodu
canım gebe diye bi mağaza var ben kış başında 2 kazak bi kot bi hırka almıştım ordan kışımı geçirdim yanlız pahalı bi mağaza
350 lira vermiştim ama ürünleri çok güzel istanbul daysan bak derim

malesef canım izmirdeyim okulda kotta giyemiyorum çalışmasam eşofmanla idare etcemde işe giderken mecbur giyinmek zorundasın internetten baktım bişey bulamadım dolaşmam lazım çarşıları düşük tehlikemden dolayı evden dışarıda çıkamadım zor durumdayım bilmiyorum ne yapcam

ne güzel canım gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

canım butik bebe de bide unnado da güzel şeyler olabiliyo yada
e gebe var dediğim mağazanın internet sitesi güzel şeyler bulabiliyosun bide aldığını 8 ay falan giyrbiliyosun pantolon bedenleri ayarlanabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…