Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benimmm Rabbim çektiğin acının sonunda yüzünü güldürdü hiç beklemediğin anda binlerce kez şükürler olsun...
nasıl sevindim anlatamam...en son histeroskopi olacağın üzerine muhabbet etmiştik şimdi hamilesin süpperrrrrrrr...
sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayı nasip etsin Rabbim..
ailece gözünüzaydın...
gelişmelerden sık sık haberdar et lütfen

canım butik bebe de bide unnado da güzel şeyler olabiliyo yada
e gebe var dediğim mağazanın internet sitesi güzel şeyler bulabiliyosun bide aldığını 8 ay falan giyrbiliyosun pantolon bedenleri ayarlanabiliyo

sağol canım hemen bakıyorum okulda 1-2 gün tunikle tayt giydim çaktırmadan taytta çok rahat oluyo ama her zaman giyemem şimdilik 2 tane pantalonum olsa yeter zaten önümüz yaz inşallah karnımız iyice büyüyünce yazlık elbiselerde giyeriz

slm kızlar nasılsınız umarım güzel geçiyordur haftasonunuz

selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın..

güldencim hoşgeldine geldim sana ama yoksun yazamadım bugün malum tocam evde şimdi dışarı çıktıda
hoşgeldin demeye geldim tatlım

hoşbulduk tatlım bu ara hasret kaldık üst üste geldi 1 ay içinde 2 kez şehirdışına gidince böle oldu...
ama artık birlikteyiz bir ay sonra yine yokum ama

canım sen nerlerdesin ben kaçırdım neden yok olduğunu ama umarım kötü bişey yoktur bizde iyiyiz teyzesi çok şükür kanama alanımızda yok oldu ama tekrar olabilirmiş kendime dikkat etmeye çalışıyorum

tam 1 ay önce memlekete gittim kuzenimin eşide hamile benden 1 ay önde ben 16. haftadaydım 0 20. haftada
ben hamile kıyafetleriyle dolaşırken o normal pantolonunu giyiyo millet beni görünce şok olmuştu

evet tatlım ama annen iyi olsunda önemli değil
yaaaaa gene nereye gidicen bak çok kıskanıyorum haberin olsun

Şeyetmeden geçmem zaten bugünü mutlaka değerlendiririm deeeeee bana dokunmasın ama yaaa istemiyorum östrojenim düşük sanırım hiç bebek yapıp progesteronumu yükseltesim yok

Seninn ostrojenini progesteronunu yirim ben yukselt bebekimm tavan yaptir

bitirmişsin canımcım iyi olmuş bnde ymkleri yapıodum tele müzkte atamdım annecin iydr inş

her anlamda iyiyim listeleri bitirdim annem iyi daha ne olsun maşallahım var
sende ısrarla ne müzik indirmeye çalışıyon virüs bulaştırcan dikkat et tilifonuna..

ama çok uzak olduğum bi konu sanırım devam etmelisin hapa...
noluyo sana yaaa

çokda uzanmadım ama bi elimle üç tencereyi üstüste tuttum bi elimlede çorba yapacağım tencereyi alınca olanlar oldu

e sen aranmışın kaşınmışın felan filan yaniiiiiiii

tam 1 ay önce memlekete gittim kuzenimin eşide hamile benden 1 ay önde ben 16. haftadaydım 0 20. haftada
ben hamile kıyafetleriyle dolaşırken o normal pantolonunu giyiyo millet beni görünce şok olmuştu

sorma canım ben tedaviye başlamadan önce dukan diyeti yapmıştım baya zayıfladım tedavi sırasında çok kilo aldım karnım zaten vardı bide ilaçlardan şişince şuan 4 aylık gibi karnım var e tabi zayıflayınca bütün pantalonlarımı daralttırmıştım şimdi açıkta kaldım :)))

arkadaşlar merhaba.. tecrübelerinize ihtiyacım var.. bu arada arada yazıyordum :) hatırlarsınız belki, şu an hamileyim :)
opudan sonraki 14. gün, yani transferin 9. günü değerim 182 idi, 11. gün tekrarladığımız testte 288 çıktı.. çok mu düşük kızlar katlanma ya? %60 katlanmış. doktor testi yarına tekrarlatacak. benim içim sıkılıyor, çok korkuyorum. normal mi bu duurm?

bende yaptım dukan diyetinden güzel zayıflatıyo tedavide 4 hamilelikte en son 8 kilo aldım ne yiyosam anlamıyorum
doktorum her gittiğimde ay ayşegül seni gördüğümde doğurucan zannediyorum diyo

annemin hastane işleri vardı şüpheli lezyonlar görülmüştü bilgisayarlı tomografide sonra detaylı araştırmasını yaptırdık özel hastanede beklememek için ondan dolayı apar topar gittim 5 günlüğüne...
neyseki ciddiye alınacak bi durum yokmuş...
kanama alanının yokolması şeferine iki havai fişek patlatasım geldiiiiii
Eki Görüntüle 660089

canım tam 2 kat olmasada olur diye biliyorum saat bile farkedebiliyomuş ama çözemedim çok düşükte de değil çok yüksekte
bence stres yapma yarını bekle aynı saatlerde kan ver ama rahatlatıcaksa seni benim dış gebeliğimde bukadar katlamıştı değerim %10 %20 falan artıyodu
ona göre senin ki çok iyi %60 bence yarın olmadan çok stres yapma benim doktorumun dediği ben beta ya göre asla yorum yapmam
ne değerlerle ne artışlarla doğuranlar oldu der inşallah sende güzel sonuçlarla devam edersin tatlım

çok geçmiş olsun canım ayrıca havai fişekler için teşekkürler şimdide giyim derdine düştüm internetten bakıyorum

sağol canım, içimi rahatlattın.. doktorum da ne çok kötü ne de çok iyi dedi. bana 2 embriyo transfer edilmişti, biri geriden gelirse bazen yükselişte yavaşlama olabiliyor dedi. belki de öyle birşey vardır, Rabbimden hayırlısı..

bende yaptım dukan diyetinden güzel zayıflatıyo tedavide 4 hamilelikte en son 8 kilo aldım ne yiyosam anlamıyorum
doktorum her gittiğimde ay ayşegül seni gördüğümde doğurucan zannediyorum diyo

ah canım benimde mide bulantım olmadığı için devamlı alıyorum doğuma kadar 100 kilo olurum herhalde şu kiritik dönemi atlatayım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…