ah canım benimde mide bulantım olmadığı için devamlı alıyorum doğuma kadar 100 kilo olurum herhalde şu kiritik dönemi atlatayım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Benim bulantim var bisey yiyemiyordum 2-3 gundur surekli acikiyorum sanki hicbisey yememisim gibi ben zaten tedavide inanilmaz sistim dr.ilk ultrasona gittigimde cok fena sismistin biraz daha iyisin dedi. Tabi iyi halim 81 kgTedaviye 75-76 arasi baslamistim 84 olmustum simdi hastanede tarttilar Allah nasip eder dogurursak sag salim bende 100 u gecerim herhalde ikiz gebeliklerde daha fazla kg.aliniyormus:18: amaa hic umurumda degil neler cektim yeterki saglikli olsunlar kg.verilir..
peki canım güzel bişey için kaçıyosun yerler senin paşalarını çok tatlılar maşallahhhhhhhhhhh
çok geçmiş olsun canım ayrıca havai fişekler için teşekkürler şimdide giyim derdine düştüm internetten bakıyorum
Yaaa ben cok fena oldum valla sapittim mi ne elimden gelse beyimi her kosede sıkıstırıcam:26: Tabi bisey yapmiyoruz kardes kardes oturuyoruz hormonlarim kafayi yedi
saol canım kızına talip olabiliriz
kıyafet konusunda gerçekten zor bir dönemdesin hamiş kıyafetleri giysen bol gelir şimdi normal kıyafetlerinde dar gelir... su gelir güldür güldür gel de yar beni güldür
çok güzel bağladım konuyu
ama sende hormonlar tavanda cicim bi de çok ara verdiniz yasaklar çekici oluyo işte...
bende de öle olsaydı iyiydi
bilmiyom bulursam o sistemi çekeceği var bendenbağışıklık sistemine bişimi oldu acaba vitamin takviyesi alsan pahalı ama faydalı ürünler var hap olanlarından al kolay kullanımı oluyor daha iyi hissedecersin bence..
gerçekten önce sağlık öyle şeyler oluyorki bazen bir anda en önemli sorunum dediğin şey bile havada kalıyor önemsizleşiyor..
bendeeee
aaaa noldu gerçekten yaaa..
tencereyi alırken uzandınmı peki belki ondan olmuştur..
halim yok ama iki gündür yemeklerimi yapıyorum ee sofra toplancak eşim kalsın diyor acele etmiyır masayı toplamıyor..Sag ol canim benim sana da kolay gelsin ama bizde kavga gurultu halindeydik yiruldukca sinir kat sayisi artiyo anlasin biraz biz evde neler yapiyormusuztakma sende kuzum onlar kendini superman saniyorlar herseyi iki dk.da halledecekler yaa
olsun böylesi iyi olur belki kaybet bişi hatırlama gün ayarlamaKasıklarımda bi ağrı var ben ne zaman adet olmuştum haturlamıyorum
acaba yımırtlama aşamasındamıyım ki:26::26::26:
bu ay kendimi kaybettim sanırım hiç bişi hatırlamıyorum:44::44::44:
slm .iyiz sıkıca hastalıkla geçti yinde hamdolsunnnnslm kızlar nasılsınız umarım güzel geçiyordur haftasonunuz
kaç kere yaaşdım 10 günleri geçmeleri hep mucize bekledimmhalen olmadı ama sende olmuş..SELAM ARKADAŞLAR...
egunal cım beni hatırladınmı bilmiyorum. 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybetmiştim...uzun zamandır giremedim buraya. ben en son histereskopi yaptıracaktım kasım falandı sanırsam... sonrasında benden genetik tahlil falan istemişlerdi. bide 5 li troid testi falan derken geçen ay gidecektik tüp bebeğe. haftasonu adet olduğum için ulaşamadım hastaneye ve bu aya kaldı. ama bu ay ben adet olmadım stresten sanıyorum ben gecikmeyi ama bu gecikme 10 günü geçince acaba dedim ve cuma günü test yaptım ve HAMİLEYMİŞİM.... haber vereyim dedim...daha doktora gitmedim ama çok mutlu olduğum için paylaşak istedim.. darısı hepimizin başına inşallah....
bilmiyorum amA baya kırmızya döndü valla yarın irbitibata geçicem hem burdkaiyle hem bi hulusi hocayla...her anlamda iyiyim listeleri bitirdim annem iyi daha ne olsun maşallahım var
sende ısrarla ne müzik indirmeye çalışıyon virüs bulaştırcan dikkat et tilifonuna..
ama çok uzak olduğum bi konu sanırım devam etmelisin hapa...
noluyo sana yaaa
e sen aranmışın kaşınmışın felan filan yaniiiiiiii
Yaaa ben cok fena oldum valla sapittim mi ne elimden gelse beyimi her kosede sıkıstırıcam:26: Tabi bisey yapmiyoruz kardes kardes oturuyoruz hormonlarim kafayi yedi
Aslinda dr.bize yasak demedi ama bizde soramadik zaten yapin deseydi de korkudan yapamazdik.. Azicik sana surunmem lazim
ayşegül canım teşekkür ederim verdiğin sitelerin birinden pantalon buldum hemen sipariş verdim bakalım nasıl gelcek :)
ohhh ne güzel telaşlarr maşallah sağlıkla doğurunn emiiiiii
Aslinda dr.bize yasak demedi ama bizde soramadik zaten yapin deseydi de korkudan yapamazdik.. Azicik sana surunmem lazim
bilmiyom bulursam o sistemi çekeceği var benden
gayet meyvemi v.s yiyen şahsım ama hamile kalmamak dışında kasım sonundan beri düzelmiyourmmm:2:
halim yok ama iki gündür yemeklerimi yapıyorum ee sofra toplancak eşim kalsın diyor acele etmiyır masayı toplamıyor..
bende mecbur el atıyorum verem olmayım diye...
ama sen başkasınn boşverr relaksa ol görme nasıl yaptığını v.s..her zamanmı gebe olucaksın dikkat etmeye mecbursun..
olsun böylesi iyi olur belki kaybet bişi hatırlama gün ayarlama
tahminen 35.gün olmuştun ki aynı giidyoduk ben hala olmamıştım bana bugün 48.gün olduğuna göre ..
hesapla işte kardeşimmmm
slm .iyiz sıkıca hastalıkla geçti yinde hamdolsunnnn
kaç kere yaaşdım 10 günleri geçmeleri hep mucize bekledimmhalen olmadı ama sende olmuş..
rabbim yaşadıklarını unuttursun sağlıkla kucağına all çokkk sevindimmmm maaşalllah suphanallah...
darısı başımızaaa aminnnnnnnnnnnnn
bilmiyorum amA baya kırmızya döndü valla yarın irbitibata geçicem hem burdkaiyle hem bi hulusi hocayla...
bana noldu diye sormalıyımmmmmmmmmmmm
hapı içmesem olcakmıydım bilmiyorumki çokta gecikti rahim salı günü 14 mmdi..
olurmuş gbeliktee bendede adetken olur bazennnn...
ben diyorummm yasaakkkkkkkkkhahh haa güleyimde başıma gelsin...
bizde bayadır kardeşiz yinee olsunnnn
her anlamda iyiyim listeleri bitirdim annem iyi daha ne olsun maşallahım var
sende ısrarla ne müzik indirmeye çalışıyon virüs bulaştırcan dikkat et tilifonuna..
ama çok uzak olduğum bi konu sanırım devam etmelisin hapa...
noluyo sana yaaa
e sen aranmışın kaşınmışın felan filan yaniiiiiiii
sanırım biraz arandım birazda kaşındım ama sonuç belim çoooooook ağrıyo bi ağrıkesici içtimde şimdi biraz rahatladıağlanacak halimede gülüyom ya sanırım bende sapıttım
bende regl oldum iki gündür ama çok az oluyorum ya iyice sapıttı benim hormonlar yoksam acaba üstünemi görüyorum ne
daha geçmedi demek ciddi ciddi incitmişsin belini
inşallah artmadan böle geçer gider geçici bişidir..
üstüne görmek denen şey bize rastlarmıki acaba
ne hayallerim vardı tüpe hazırlanırken bi bakmışsın hamileyim...
adet olmuşum ama az az olmuşum o sebepten belkide o ay hamile olabilirim...
daha neler neler...
yaaaa ne güzelllllll...
hem çiçeklerin hemde evinin kıyısından akan su harikaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?