Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah canım benimde mide bulantım olmadığı için devamlı alıyorum doğuma kadar 100 kilo olurum herhalde şu kiritik dönemi atlatayım diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Benim bulantim var bisey yiyemiyordum 2-3 gundur surekli acikiyorum sanki hicbisey yememisim gibi ben zaten tedavide inanilmaz sistim dr.ilk ultrasona gittigimde cok fena sismistin biraz daha iyisin dedi. Tabi iyi halim 81 kg Tedaviye 75-76 arasi baslamistim 84 olmustum simdi hastanede tarttilar Allah nasip eder dogurursak sag salim bende 100 u gecerim herhalde ikiz gebeliklerde daha fazla kg.aliniyormus:18: amaa hic umurumda degil neler cektim yeterki saglikli olsunlar kg.verilir..

aynen canım sağlıklı olsunda bebişlerimiz ben sonrada veririm kiloları zaten peşlerinde koşarken vercez birazını

peki canım güzel bişey için kaçıyosun yerler senin paşalarını çok tatlılar maşallahhhhhhhhhhh

saol canım kızına talip olabiliriz

çok geçmiş olsun canım ayrıca havai fişekler için teşekkürler şimdide giyim derdine düştüm internetten bakıyorum

kıyafet konusunda gerçekten zor bir dönemdesin hamiş kıyafetleri giysen bol gelir şimdi normal kıyafetlerinde dar gelir... su gelir güldür güldür gel de yar beni güldür
çok güzel bağladım konuyu

Yaaa ben cok fena oldum valla sapittim mi ne elimden gelse beyimi her kosede sıkıstırıcam:26: Tabi bisey yapmiyoruz kardes kardes oturuyoruz hormonlarim kafayi yedi

ama sende hormonlar tavanda cicim bi de çok ara verdiniz yasaklar çekici oluyo işte...
bende de öle olsaydı iyiydi

Aslinda dr.bize yasak demedi ama bizde soramadik zaten yapin deseydi de korkudan yapamazdik.. Azicik sana surunmem lazim

ayşegül canım teşekkür ederim verdiğin sitelerin birinden pantalon buldum hemen sipariş verdim bakalım nasıl gelcek :)

bilmiyom bulursam o sistemi çekeceği var benden
gayet meyvemi v.s yiyen şahsım ama hamile kalmamak dışında kasım sonundan beri düzelmiyourmmm:2:

Sag ol canim benim sana da kolay gelsin ama bizde kavga gurultu halindeydik yiruldukca sinir kat sayisi artiyo anlasin biraz biz evde neler yapiyormusuz takma sende kuzum onlar kendini superman saniyorlar herseyi iki dk.da halledecekler yaa
halim yok ama iki gündür yemeklerimi yapıyorum ee sofra toplancak eşim kalsın diyor acele etmiyır masayı toplamıyor..
bende mecbur el atıyorum verem olmayım diye...
ama sen başkasınn boşverr relaksa ol görme nasıl yaptığını v.s..her zamanmı gebe olucaksın dikkat etmeye mecbursun..

Kasıklarımda bi ağrı var ben ne zaman adet olmuştum haturlamıyorum
acaba yımırtlama aşamasındamıyım ki:26::26::26:
bu ay kendimi kaybettim sanırım hiç bişi hatırlamıyorum:44::44::44:
olsun böylesi iyi olur belki kaybet bişi hatırlama gün ayarlama
tahminen 35.gün olmuştun ki aynı giidyoduk ben hala olmamıştım bana bugün 48.gün olduğuna göre ..
hesapla işte kardeşimmmm
slm kızlar nasılsınız umarım güzel geçiyordur haftasonunuz
slm .iyiz sıkıca hastalıkla geçti yinde hamdolsunnnn
kaç kere yaaşdım 10 günleri geçmeleri hep mucize bekledimmhalen olmadı ama sende olmuş..
rabbim yaşadıklarını unuttursun sağlıkla kucağına all çokkk sevindimmmm maaşalllah suphanallah...
darısı başımızaaa aminnnnnnnnnnnnn
bilmiyorum amA baya kırmızya döndü valla yarın irbitibata geçicem hem burdkaiyle hem bi hulusi hocayla...
bana noldu diye sormalıyımmmmmmmmmmmm
hapı içmesem olcakmıydım bilmiyorumki çokta gecikti rahim salı günü 14 mmdi..
Yaaa ben cok fena oldum valla sapittim mi ne elimden gelse beyimi her kosede sıkıstırıcam:26: Tabi bisey yapmiyoruz kardes kardes oturuyoruz hormonlarim kafayi yedi
olurmuş gbeliktee bendede adetken olur bazennnn...

Aslinda dr.bize yasak demedi ama bizde soramadik zaten yapin deseydi de korkudan yapamazdik.. Azicik sana surunmem lazim

ben diyorummm yasaakkkkkkkkkhahh haa güleyimde başıma gelsin...
bizde bayadır kardeşiz yinee olsunnnn

Son düzenleme:

daktır hiç yasak demedi bizede sadece çatlatma iğnesini vuracağım gün hemşire daha da elleşmeyin dedi
özellikle uyarıda bulunmuyorlar neden bilmiyorum demekki gerekeni yapıp özen göstereceğimizi biliyorlar riske atmayız farkındalar..
bana sürün tabisi sen hem bebelerden hem libidondan bulaşsın

valla sana ne oluyo merak ediyorum yükselen prolaktin yüzündenmi bunları yaşıyorsun rahim temizlendi histeroskopide ordan olamaz hormonların yaptığı bi dengesizlik bu..
ne zaman yumurtan çatlıyo ne zaman adet olcan belli değil artık vallahi billahi çok dertleniyorum
verdiğin günlere göre bugün 13-14 ya da 15.günüm oluyooo

sanırım biraz arandım birazda kaşındım ama sonuç belim çoooooook ağrıyo bi ağrıkesici içtimde şimdi biraz rahatladı ağlanacak halimede gülüyom ya sanırım bende sapıttım

bende regl oldum iki gündür ama çok az oluyorum ya iyice sapıttı benim hormonlar yoksam acaba üstünemi görüyorum ne

sanırım biraz arandım birazda kaşındım ama sonuç belim çoooooook ağrıyo bi ağrıkesici içtimde şimdi biraz rahatladı ağlanacak halimede gülüyom ya sanırım bende sapıttım

daha geçmedi demek ciddi ciddi incitmişsin belini
inşallah artmadan böle geçer gider geçici bişidir..

bende regl oldum iki gündür ama çok az oluyorum ya iyice sapıttı benim hormonlar yoksam acaba üstünemi görüyorum ne

üstüne görmek denen şey bize rastlarmıki acaba
ne hayallerim vardı tüpe hazırlanırken bi bakmışsın hamileyim...
adet olmuşum ama az az olmuşum o sebepten belkide o ay hamile olabilirim...
daha neler neler...

kızlar bunlar benim balkonuma ektiğim çiçeklerim

Eki Görüntüle 660193 Eki Görüntüle 660194

yaaaa ne güzelllllll...
hem çiçeklerin hemde evinin kıyısından akan su harikaaaaaaaaaaa

bize uğrarmı bilmiyorum ama bi umut işte

evet balkonumun tam karşısında bi dere akıyo yazın özellikle sabahları su sesi kuş sesi çok güzel oluyo doğayı seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…