ben geeeeeeeeeellll diiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
am bu pc beni deli ediyoooooo.....
hoşgeldin deryacım nasılsın
iyiyim canısımmm pek keyifliyim...
FENERBAHÇE'm kazandı..
kocişim yok içim buruk özledim onu..
gızgardaşım nöbete gitti yalnızım
kısaca özetledim haa bide pc beni deli edio
iyi aksamlar tatlislar napiosunuzz??
esim grip olmus galiba bana bulasmak uzere bogazim, burnum yanio...bi de bu kulagimin asagi tarafi agriyo.tedaviye baslamak uzereyim hasta olmamam lazim 2 gundur cocuk odasinda yatiom.
semracim duana yardim ederim demissin s aol cnm basladigimda yardimini isticem tatlim...
canım geçmiş olsun ıhlamur iç bol bol ilaç falan al tedaviye başlamadan iyileşmeye bak kuzumiyi aksamlar tatlislar napiosunuzz??
esim grip olmus galiba bana bulasmak uzere bogazim, burnum yanio...bi de bu kulagimin asagi tarafi agriyo.tedaviye baslamak uzereyim hasta olmamam lazim 2 gundur cocuk odasinda yatiom.
semracim duana yardim ederim demissin s aol cnm basladigimda yardimini isticem tatlim...
kiz zaten evden ciktigim yok ama evde bi vurus vat suanda.gözünaydın fenerbahçeden dolayı
ama eşinin uzakta olması kötü olmuş Allah kavuştursun sizi canım
dikkat et kendine turkuazım tam hastalık mevsimindeyiz bi kaç gün öncesine kadar sıcaktan nerdeyse yazıkları çıkaracaktık şimdi burda kar yağmaya başladı
kiz zaten evden ciktigim yok ama evde bi vurus vat suanda.
bide dun misafirlige gittik dunya kadar sigaraictiler artik nefes almak icin arada pencerenin onune gittim derin nefes aldim.geri aksam misafir geldi buyuk diye bise diyemedim o da icti oturma odasinda.resmen bogazim agridi.sabah kv dem geldi o da icti ben cok rahatsiz oluyorum bugun kv deme dedim benim iki gundur bogazim agriyo sigaradan artik dikkat etmem lazim dedim t amam bidaha yaninda icmeyelim dedi.misafirim hic bitmio sim bugun yemege ayri birini aksam oturmqsina ayri birini cagirdi ikisi de gelmedi onlarla gittik disatda yedik.dedim esime de senin bana aciman yokmu gunlerdir misafir agirliyorum ben dedim.haftaya kimseyi cagirmicam artik dedi.zihniyet su transfere kadar hersey olabilir dagha trnsferime 15 gun varmis.dedim hic alakasi yok kendime dikkat etmem lazim artik yavas yavas....
daha olmadim cok Allahtan birazdan ilac icicem olmadan bitsin..senden nbr cnm?canım geçmiş olsun ıhlamur iç bol bol ilaç falan al tedaviye başlamadan iyileşmeye bak kuzum
bol bol c vitamini al ıhlamur iç canım dikkat et kemdinedaha olmadim cok Allahtan birazdan ilac icicem olmadan bitsin..senden nbr cnm?
yok bi daha biri icerse evimde icme dicem yine de icmeye kalkarlarsa o zmb siz burda icin ben diger odada oturuvcam dicem..cunku yapicak hic bise kalmadi....aynen cnm is guc fazla yapmican transferden de once kadin cagiricam sonrada i sterse evi biseyler gotursun umrum degil...sigara içilmesi kötü olmuş benim misafirimde gese çıkıp balkond içiyolar sigara beni kötü etkiliyo
seninde cama çıkıp içeri girmen hastalığa davetiye çıkarmış ama dikkat edersen ağırlaşmadan atlatırsın
eşinde hem hasta hem misafirsiz duramıyo maşallah tavrını koyman iyi olmuş çünkü transferden öncde vücudunu yormaman gerekli
ayy kıyamam bebişim yalnız mı kaldın sen gece gece bakiimm...neyse ki çarşambaya dönüyomuş kocişin...iyiyim canısımmm pek keyifliyim...
FENERBAHÇE'm kazandı..
kocişim yok içim buruk özledim onu..
gızgardaşım nöbete gitti yalnızım
kısaca özetledim haa bide pc beni deli edio
olur canım yeter ki müsait olayımm yani yardım ederim tabi yalnız aysonunda yatılı misafirlerim gelecek aynı dönemde hasta da olacağım zaten...nisan ayında gidecekler....o dönem haricinde müsait olurum elimden geleni yaparım şekerimm...efeylül ün tefriciyeleri bitmed, ama hala ben çıktıktan sonra okuyan oldu mu ki acep bakamadım geçmişee:44::44::44::44:iyi aksamlar tatlislar napiosunuzz??
ayy kapalı mekanda da sigara içenlere sinir oluyorumm ne düşüncesiz insanlar..hele de gittiği yerde bu evde sigara içilir mi rahatsız olan hasta olan olur mu hiç düşünmezler..biri de benim KV..ağzında sigara girer çıkardı evime süreklii hasta olup yatak odasında yatamadım yanıma girer o şekilde diye...Allah tan konuşmuyoruz da gelmiyor gitmiyorr ohh be dünya varmışşş...bi de kocişim biraksa rahatlayacam inanın ...kiz zaten evden ciktigim yok ama evde bi vurus vat suanda.
bide dun misafirlige gittik dunya kadar sigaraictiler artik nefes almak icin arada pencerenin onune gittim derin nefes aldim.geri aksam misafir geldi buyuk diye bise diyemedim o da icti oturma odasinda.resmen bogazim agridi.sabah kv dem geldi o da icti ben cok rahatsiz oluyorum bugun kv deme dedim benim iki gundur bogazim agriyo sigaradan artik dikkat etmem lazim dedim t amam bidaha yaninda icmeyelim dedi.misafirim hic bitmio sim bugun yemege ayri birini aksam oturmqsina ayri birini cagirdi ikisi de gelmedi onlarla gittik disatda yedik.dedim esime de senin bana aciman yokmu gunlerdir misafir agirliyorum ben dedim.haftaya kimseyi cagirmicam artik dedi.zihniyet su transfere kadar hersey olabilir dagha trnsferime 15 gun varmis.dedim hic alakasi yok kendime dikkat etmem lazim artik yavas yavas....
tatlım transferden önce değil tedaviye iğneler falan başladığın dönem vücudun dinlenecek...adet olmadan işini gücünü bitir hafiif işlerin kalsın...ağır işlerini yumoşları büyüytmeye başlamadan bitirr..ben geçen transfer öncesi cam falan silmiştim.....transferden sonra dinlenirim dedim ne bileyimm...bi daha evi ... götürse umurum olmayacak...sigara içilmesi kötü olmuş benim misafirimde gese çıkıp balkond içiyolar sigara beni kötü etkiliyo
seninde cama çıkıp içeri girmen hastalığa davetiye çıkarmış ama dikkat edersen ağırlaşmadan atlatırsın
eşinde hem hasta hem misafirsiz duramıyo maşallah tavrını koyman iyi olmuş çünkü transferden öncde vücudunu yormaman gerekli
aman iyi etmissin cnm hava buz zaten kicim dondu disatda..dun de yarim kolluyla geziodum bugun dolu yagdi hayret hava bi garip...bol bol c vitamini al ıhlamur iç canım dikkat et kemdine
ben iyiyim canım ya evdeydim bütün gün bişiicik yapmadım
evet canım çok soğuk zaten dışarı çıkınca biliyosun ertesi gün hastanelik oluyorumaman iyi etmissin cnm hava buz zaten kicim dondu disatda..dun de yarim kolluyla geziodum bugun dolu yagdi hayret hava bi garip...
olsun cnm onemli degil sen nasil ojicagimi ogret okurum insallah...bitmedini daha eylulun tefriciyesi yaz cnm bana 50 daha..ayy kıyamam bebişim yalnız mı kaldın sen gece gece bakiimm...neyse ki çarşambaya dönüyomuş kocişin...
olur canım yeter ki müsait olayımm yani yardım ederim tabi yalnız aysonunda yatılı misafirlerim gelecek aynı dönemde hasta da olacağım zaten...nisan ayında gidecekler....o dönem haricinde müsait olurum elimden geleni yaparım şekerimm...efeylül ün tefriciyeleri bitmed, ama hala ben çıktıktan sonra okuyan oldu mu ki acep bakamadım geçmişee:44::44::44::44:
artik cok gec cnm yarin hasytalanirim diye tahmin ediyom ben yapmicam zaten kadina yaptiririm napim..ayy kapalı mekanda da sigara içenlere sinir oluyorumm ne düşüncesiz insanlar..hele de gittiği yerde bu evde sigara içilir mi rahatsız olan hasta olan olur mu hiç düşünmezler..biri de benim KV..ağzında sigara girer çıkardı evime süreklii hasta olup yatak odasında yatamadım yanıma girer o şekilde diye...Allah tan konuşmuyoruz da gelmiyor gitmiyorr ohh be dünya varmışşş...bi de kocişim biraksa rahatlayacam inanın ...
tatlım transferden önce değil tedaviye iğneler falan başladığın dönem vücudun dinlenecek...adet olmadan işini gücünü bitir hafiif işlerin kalsın...ağır işlerini yumoşları büyüytmeye başlamadan bitirr..ben geçen transfer öncesi cam falan silmiştim.....transferden sonra dinlenirim dedim ne bileyimm...bi daha evi ... götürse umurum olmayacak...
canım benim sıkma canını germe kendini canım iyi düşün iyi olsun kuzumİyi geceler kızlar nasılsınız özledim sizleri bende bugün yogun stresli birgün geçirdim şimdi misafirlerim gitti kayınvalidem bendeydi 10 gündür görümcelrirm ve eltim kaynım onu almaya gitmişlerdi yeni giittielr çok yorgunum ignelerden sanırım kasıklaımda hafif hafif grılar başladı kızlar dozumun çok yüksek oldugunu düşünüyorum gonal-f 450 vuruluyorum ve başım şiddetli agrıyor nedense çokk gerginim anlatamam sizlere yaaa daha 2 gün oldu ignelere başlıyalı ama tuhaf duygular başladı bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?