Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bir acı denizinde kayboldu umutlarım
Ağlarım dalgalardan görülmez gözyaşlarım
Bir boğlu?a asılm?? kanayan fotoğrafın
Gecelerde çırpınır ebruli kanatların
Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülü?lerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim
Küçücük bir ümit sür solan gözbebeğime
Daldan kopan yaprak gibi yalnızım yalnız anne
Bir masal ku?u uçur ü?üyen düşlerime
Kayboldum kör sokaklarda gel de bul beni anne
Nerde masallarım o masum hayallerim
Ben ne zaman büyüdüm anne, kirlendi ellerim
Nerde sevinçlerim o bahar gülü?lerim
Ben ne zaman güz oldum anne döküldü çiçeklerim

evet canım çok soğuk zaten dışarı çıkınca biliyosun ertesi gün hastanelik oluyorum
en güzeli evde oturmak benim için
aynen tatlim disarda ne var sanki bosver ne guzel uyumussubndur.

agri normal kuzu dozu a cnm cok ama demekki dojtor oyle uygun gordu vardir bi bildigi.baska ne iciosun ilac tatlim..

hihhh baska bise anlatmak akillarina gelmezz ama yemeyip icmeyip hamilelik haberini yetistiriler neense cok gerek ya....

slm kızlar nasılsınız bakam gece kuşları
bayadır giremiyorum çok aktifim bu aralar özledim sizleri
hosgeldin cnm..seni gordugunm her an aklima su gelio
gozun aydin turkiyem ak guvercin geliyor:))))))

canım benim sıkma canını germe kendini canım iyi düşün iyi olsun kuzum
canım ilaç dozunu bilemicem canım ya ama vardır doktorunun bi bildiği

İnş canım dr bil bildigi vardır evet bakalım tatlım suan rahim temiz polip falan yok dedi ama tedavi sırasında ortaua çıkarsa yumurtaları dondururuz dedi İnş bunlara gerek kalmaz tedavi yolunda gider İnşallah canım yaa dün 7:30 çıktım 3 ü geçiyordu eve geldigimde hastane gebzede biliyorsun uzakt yoruldum vee sanki grip olucak gibiyim çokkk üşüdüm dün başı çok agrıyorr off benim şimdi dikkat etmemde lazım mons canım eloş annemlerde dün ilk ignemin kutusunu ona sürdüm sonra ablam abdest aldı ilk ignemi ablam yaptı İNŞALLAH elammm bana ugur getiri canımm sen nasılsn keyfin nasıl düzeldinmi tatlım dün misfirin varmış yatılı ayyy bu haldesin yaa bide senden hizmetmi bekliyorlarr kızıyorum Valla

hb dum cnmm :))
yaa eşimde aynı şeyi söyledi nickimi değiştirdim akgüvercin yaptım dedim ama benim aklıma hiç gelmemişti

Canım sende dikkat et tedaviye başlıcan kuzumm 3 günlük antibiyotik verdi karı koca içiyoruz şimdilik gonal-f verdi Valla çok pahalıya aldım 4 günlük ignem 1600 tl daha 4 günlük bunun devaı gelicek İNŞ sanırım ilaçlar 4 ü bulucak gibi gözüküyor cnım hayırlısı olsun Valla maddiyattan geçtim Rabbim hepimize bol bol saglıklı bebişler nasip eder İNŞALLAHHHH

cnm hayırlı olsun tedavin inş bol bebişli olsun
iğneleri neden okadar pahalı aldın yaa kaç doz vurunuyosun günde :44: :44:

hb dum cnmm :))
yaa eşimde aynı şeyi söyledi nickimi değiştirdim akgüvercin yaptım dedim ama benim aklıma hiç gelmemişti
nickini nasil degistiriyosun ole bise mi var?

mehtabimmmm ben de grip oma yolunda ilerliyorum offf(( tatlimmmm insallah elos sana sans getirirrrr Allahimmmmmmm insallah bi olmsuzluk olmadan gebe kalursin canimmm

nickini nasil degistiriyosun ole bise mi var?

mehtabimmmm ben de grip oma yolunda ilerliyorum offf(( tatlimmmm insallah elos sana sans getirirrrr Allahimmmmmmm insallah bi olmsuzluk olmadan gebe kalursin canimmm

eet cnm var yönetime msj attım onlar yardımcı oldu 3 tane nick yazıyosun onlar seçiyor

maşallah canım aman sorunsuz olsun herşey inşallah
canım çok dışarı çıkma bu ara evinde yat ben tedavi boyunca hiç çıkmadım hasta olurum diye dikkat et tatlım
inşallahhhhhhhhh canım eloş uğurun olsun onun gibi güzel bi kızın olsun tatlım

abooooo mehtap nasil pahaliii iste senin dozun fazla ya kuzum ondan benim iki gunde vurdugumu sen bi gunde vuruyon ama yinede bana pahali geldi.daha yakinda cetrotide de alcan.

İnşallah canım yaaa eloş zıp zıp zıplıyor Valla çok yoruyor çok tatlı yaaa face bak bi ara 4 kız kardeş ve eloşun resmini paylaştım

evt canım aynen öyle yaprlar napim dedim yani ztn benm canm sıkılıyor rabbim sen yardımcmz ol ey büyk allhım elimzden tut içimz ferahlt inş bir gün bizde gülmeyi nasip et

abooooo mehtap nasil pahaliii iste senin dozun fazla ya kuzum ondan benim iki gunde vurdugumu sen bi gunde vuruyon ama yinede bana pahali geldi.daha yakinda cetrotide de alcan.

Evet bacımm cetrotide sanırım 3- 5 güne kadar başlıcazz olsun canım ne yapalım hayırlısı olsun ama çokk sinirliyim kızz süloyu bugün evden kovdumm küsülüyüz şimdi karşımda tv izliyorr

Sagol tatlım gonal-f 1050 lik tanesi 810 tl 2 kutu aldım 1650 ye yakın tuttu cnımm
yuhh bacim ne pahali yaaa dur bakim yakinda bizde almaya gideriz.yapcak bise yok tqbi...
eet cnm var yönetime msj attım onlar yardımcı oldu 3 tane nick yazıyosun onlar seçiyor
himmm anladim.cnm efeylul arkadasimiz kizi eylul hasta hastanede yatio ona okuyoruz sana 50 yazsin ikramaya ok mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…