he bacim carsamba persembe baslqrsin cetro ya.yarin randevun var mi?Evet bacımm cetrotide sanırım 3- 5 güne kadar başlıcazz olsun canım ne yapalım hayırlısı olsun ama çokk sinirliyim kızz süloyu bugün evden kovdummküsülüyüz şimdi karşımda tv izliyorr
he bacim carsamba persembe baslqrsin cetro ya.yarin randevun var mi?
kiz sinirini heriften mi aldin noldu niye kovdun cnm?
öyle oluyo ama bende çok gergindim sesini çıkaramıyodu ağızından boğazına tıkıyodum laflarıCanım salı randevum varr bakalım İnşallah canım yaa adam gözüme batıyor nedensee bogasım geliyor bi kaç gündür
tefriciye okuyoruz cnm..bebis hatanede yatiyo qma tam bilmiom nedenini okumustum ama sindi toparlayamadim kafam da.Canım yaa eylül bebegin nasi var ne okuyacaksınız yaa
evt cnm saol...olur yaylım selavati tefriciye değilmi
adi hayirlisi kuzum bugunlerde bize geldiler bacim herkes bana da batiyo..:))yapck bise yok ceksinler bizi dimi:))Canım salı randevum varr bakalım İnşallah canım yaa adam gözüme batıyor nedensee bogasım geliyor bi kaç gündür
hoşgeldin canım ben hiç bişii yapmadım ama kür uygulayan arkadaşlar olduMerhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) biz de temmuz gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.. bu 3.4 ay içerisinde kendim için yapmam gereken bişeyler var mı yeme içme kosunda yada ilaç felan bilgilerinizi palaşırsanız sevinirim ...
hoşgeldin canım ben hiç bişii yapmadım ama kür uygulayan arkadaşlar oldu
kendin için bol bol gez toz iğnesiz stresiz günlerin tadını çıkar
öyle oluyo ama bende çok gergindim sesini çıkaramıyodu ağızından boğazına tıkıyodum lafları
anlayışlı olsunlar azcık
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) biz de temmuz gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.. bu 3.4 ay içerisinde kendim için yapmam gereken bişeyler var mı yeme içme kosunda yada ilaç felan bilgilerinizi palaşırsanız sevinirim ...
haklısın kuzum düşünmesi lazım valla ben doktora 1 kez bile yanlız gitmedim gelmek zorunda kendim için yapmıcam o çocuğuCanım yaa 10 yılı devirdik artık bu benim kaçıncı tedavim ben ondan suan daha ilgi şevkat bekliyorum o benden daha kötü hep hasta bıktırdı beni hahahahhahahahahadün işi çok yogunu yalnız gittim çok üşüdüm gebzeden taaaa nişantaşına ilaç almaya geçtim eve geldigimde 3 ü geçmişti eşimde 11 de geldi beni annmeden aldı pek bişeyde sormadı beni şalterler attı tabii
Canım yaa 10 yılı devirdik artık bu benim kaçıncı tedavim ben ondan suan daha ilgi şevkat bekliyorum o benden daha kötü hep hasta bıktırdı beni hahahahhahahahahadün işi çok yogunu yalnız gittim çok üşüdüm gebzeden taaaa nişantaşına ilaç almaya geçtim eve geldigimde 3 ü geçmişti eşimde 11 de geldi beni annmeden aldı pek bişeyde sormadı beni şalterler attı tabii
haklısın kuzum düşünmesi lazım valla ben doktora 1 kez bile yanlız gitmedim gelmek zorunda kendim için yapmıcam o çocuğu
bak kızdım şimdi kocanaüşütmüş arkadaşımı
Canımm hoşgeldin aramıza sizdeki sorun nedirr?
Bence sizin hassat ve stresli günleriniz.yazık eşlerinizide sitrese sokmayın...elbette düşünüyordur sizleri ama belli etmiyordur..
Benim 2 kanalım da tıkalı...2 senedir de evliyim..bu ay aşılama yapıcaktık ilaç kullanmıştım ama kanallarım tıkalı die olmadı..
boşver kuzum açma şimdi hepsi aynı dürt dürt anlamazlarAhhh ahhh canımm içimi açsan ne kızgınlıklarım varda boşverr artık ben adamı dürtmekten bıktım o dürtülmekten bıkmadı hahahahhahahahah
Anladım canımm tüp bebekte kanalların tıkalı olmasının önemi yok diye biliyorum önemli olan iyi yumiş,kaliteli sperm Rabbim gönlüne göre versin canımmm İnşallah ilk denemede hemencicik tutarr aminnn
Tşk ederim..Allahım hepimizin gönlündekini versin aminnnnn :) sizin kaacıncı denemenz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?