Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnş 3. olucak canımm

İnşallah sonuncu olur bebeginize kavuşursunuz :):)eşinizi üzmeyin yaa benim aklım orda kaldı 1 evde en kötü şey huzursuzluk hem ona sinirlenir kendi kendinizi sitrese sokarsınız...gidin ona sarılın ve yatın benceee :) :) :)

ayyyyyyyyyyyyyyy canlar bugün hamileliğimin yarısı bittii
artık geri sayım başladı
allah kucağıma aldığım günleri göstersin iyiki vardınız kızlar ya hepiniz gerçekten
günlerim sizin sayenizde daha güzelleşti
rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh

hosgeldin canimmm yapica bisey yok kuzum olumlu dusun korkma yeter..

baciii baciii surda yazmak isteyip de yazamadiklarim var ben de uyuzum bugun bitanesine:)))sevgi sefkat simartilmak istiyorum....simart beni mehtappppp:))))
arkandayim tatlim haklisin...

Bence sizin hassat ve stresli günleriniz.yazık eşlerinizide sitrese sokmayın...elbette düşünüyordur sizleri ama belli etmiyordur..
valla kusura bakmasinlar sekerim hicccccc ince dusunenicem onlar bizim icin ince dusunsunler eziyeti ceken biziz bizim ilgiye alakaya daha cok ihtiyacimiz var...
kizzz valla bugun mehtapla benim stresli gunumuze denk geldin uoksa şen sakragizdir))

Hanımefendi nerdesin sen tızzzzz yoksa işinmi var son günlerinimi yaşıyorsunn anladın sen onuu
kizzzzz yok anam yokkkk su zikkimin sarhji btiodu dondu filan onla ugrastim yatagina gectim o arada..

Canımm turkuzz nerde olabilir sencee
hiccccc isim olmaz biraktik o isleriiii:))))))))

Ayyy canımsın yaaa Valla dün gece yataga yattım aklıma düştün canımm dedim 4,5 a dogru yol aldı arkadşımm dedim ve dua etttim canımmm çok şükür yolu yarıladıkkk bundan sonara dahada güzel geçer İNŞALLAH tatlım gerçektenn iyiki sizlerde benim hayatımda burada varsınız ben gerçekten burada çok şeyler ögrendim vee çok güzel arkadaşlıklar güzel sohbetler kurdugumu düşünüyorum tatlım seni çokkkk seviyorumm Rabbim senin o güzel kalbini yüregini hepp güldürsün Aminnnn

valla kusura bakmasinlar sekerim hicccccc ince dusunenicem onlar bizim icin ince dusunsunler eziyeti ceken biziz bizim ilgiye alakaya daha cok ihtiyacimiz var...
kizzz valla bugun mehtapla benim stresli gunumuze denk geldin uoksa şen sakragizdir))

Haklısınz ama onlarıda düşünmek lazım gibime geliyor. :)Yok yok belli zaten şen şakrak oldugunuz :) :)hep böle olun :) :) ne güzelll

canım onun son günleri değerlendiriyodur herhalde sonra 9 ay burda olacak inşallah
her gun her gun degerlendirmemi olur cnm dun degerlendirdiydik iste gece gece yikanip yatmaktan hasta oldum daaa:))))

sarilalim mi ?sahsen cocuk odasinda tek yatiom suan ama yastigim var ona sarilabilirim:)))))))cnm huzursuzlugumuz yok xok sukur de iste bu tedavi surecibndeek can istiyoruz:)))surda dertlesiyoruz...
aminnnn kuzummmm sen de bnm ilk gunumden beri varsn sen de iyiki varsinnnnn insallah dogununu da birlikte beklixez....kizlar yarin dofurutirum bugun son gecemuz kizimla dedigin gunlrri gorur gibiyim..

amin canım benim yolu yarıladık bide sağlıkla doğursam dünyalar benim olucak
bende canım çok seviyorum sizi hep dualarımdasınız siz tedaviye başladınız ben heyecanlandım
rabbim hepinizin yüzüne gülsün inşallah yeter desin canım benim

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzum inşallahhhhhhhh rabbim sizede göstersin o günleri inan hep dualarımdasınız

değerlendir kuzum sonra çok pişman olursun

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzum inşallahhhhhhhh rabbim sizede göstersin o günleri inan hep dualarımdasınız
Allah razi laun bebisimmmm sen de bizim dualarimizdasin hepinizi cok seviyorummmmmm
kizlar bn yatiom karnima bicak saplanio memelerine el deymio bugunluk uidare edin bacinizi
opuyorummmmmmm asklarimmmmm

Kızlar bende yatıyorumm sabah yogun bir gün beni bekliyor eloşa kahvaltıya gidicem sonara ablamla alışveriş falann gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…