canım onun son günleri değerlendiriyodur herhalde sonra 9 ay burda olacak inşallahCanımm turkuzz nerde olabilir sencee
canım onun son günleri değerlendiriyodur herhalde sonra 9 ay burda olacak inşallah
İnş 3. olucak canımm
hosgeldin canimmm yapica bisey yok kuzum olumlu dusun korkma yeter..Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım :) biz de temmuz gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.. bu 3.4 ay içerisinde kendim için yapmam gereken bişeyler var mı yeme içme kosunda yada ilaç felan bilgilerinizi palaşırsanız sevinirim ...
baciii baciii surda yazmak isteyip de yazamadiklarim var ben de uyuzum bugun bitanesine:)))sevgi sefkat simartilmak istiyorum....simart beni mehtappppp:))))Canım yaa 10 yılı devirdik artık bu benim kaçıncı tedavim ben ondan suan daha ilgi şevkat bekliyorum o benden daha kötü hep hasta bıktırdı beni hahahahhahahahahadün işi çok yogunu yalnız gittim çok üşüdüm gebzeden taaaa nişantaşına ilaç almaya geçtim eve geldigimde 3 ü geçmişti eşimde 11 de geldi beni annmeden aldı pek bişeyde sormadı beni şalterler attı tabii
valla kusura bakmasinlar sekerim hicccccc ince dusunenicem onlar bizim icin ince dusunsunler eziyeti ceken biziz bizim ilgiye alakaya daha cok ihtiyacimiz var...Bence sizin hassat ve stresli günleriniz.yazık eşlerinizide sitrese sokmayın...elbette düşünüyordur sizleri ama belli etmiyordur..
kizzzzz yok anam yokkkk su zikkimin sarhji btiodu dondu filan onla ugrastim yatagina gectim o arada..Hanımefendi nerdesin sen tızzzzz yoksa işinmi var son günlerinimi yaşıyorsunn anladın sen onuu
hiccccc isim olmaz biraktik o isleriiii:))))))))Canımm turkuzz nerde olabilir sencee
allah seni kahretmesin şaşkınbizden geçmiş canımm daha körpe çıtır evli arkadaşımız yaa ben 10 yıll kuşum bile eskidi hahahahahahahahahahhahhaha
ayyyyyyyyyyyyyyy canlar bugün hamileliğimin yarısı bittii
artık geri sayım başladı
allah kucağıma aldığım günleri göstersin iyiki vardınız kızlar ya hepiniz gerçekten
günlerim sizin sayenizde daha güzelleşti
rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh
allah seni kahretmesin şaşkın
dur geçmez sizden daha ne ki 10 sene bizimde 7 sene oldu ama bizden gerçekten geçti
ekimden beri arkadaş olduk
her gun her gun degerlendirmemi olur cnm dun degerlendirdiydik iste gece gece yikanip yatmaktan hasta oldum daaa:))))canım onun son günleri değerlendiriyodur herhalde sonra 9 ay burda olacak inşallah
sarilalim mi ?sahsen cocuk odasinda tek yatiom suan ama yastigim var ona sarilabilirim:)))))))cnm huzursuzlugumuz yok xok sukur de iste bu tedavi surecibndeek can istiyoruz:)))surda dertlesiyoruz...İnşallah sonuncu olur bebeginize kavuşursunuz :):)eşinizi üzmeyin yaa benim aklım orda kaldı 1 evde en kötü şey huzursuzlukhem ona sinirlenir kendi kendinizi sitrese sokarsınız...gidin ona sarılın ve yatın benceee :) :) :)
aminnnn kuzummmm sen de bnm ilk gunumden beri varsn sen de iyiki varsinnnnn insallah dogununu da birlikte beklixez....kizlar yarin dofurutirum bugun son gecemuz kizimla dedigin gunlrri gorur gibiyim..ayyyyyyyyyyyyyyy canlar bugün hamileliğimin yarısı bittii
artık geri sayım başladı
allah kucağıma aldığım günleri göstersin iyiki vardınız kızlar ya hepiniz gerçekten
günlerim sizin sayenizde daha güzelleşti
rabbim hepinize yaşatsın inşallahhhh
amin canım benim yolu yarıladık bide sağlıkla doğursam dünyalar benim olucakAyyy canımsın yaaa Valla dün gece yataga yattım aklıma düştün canımm dedim 4,5 a dogru yol aldı arkadşımm dedim ve dua etttim canımmm çok şükür yolu yarıladıkkk bundan sonara dahada güzel geçer İNŞALLAH tatlım gerçektenn iyiki sizlerde benim hayatımda burada varsınız ben gerçekten burada çok şeyler ögrendim vee çok güzel arkadaşlıklar güzel sohbetler kurdugumu düşünüyorum tatlım seni çokkkk seviyorumm Rabbim senin o güzel kalbini yüregini hepp güldürsün Aminnnn
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzum inşallahhhhhhhh rabbim sizede göstersin o günleri inan hep dualarımdasınızher gun her gun degerlendirmemi olur cnm dun degerlendirdiydik iste gece gece yikanip yatmaktan hasta oldum daaa:))))
sarilalim mi ?sahsen cocuk odasinda tek yatiom suan ama yastigim var ona sarilabilirim:)))))))cnm huzursuzlugumuz yok xok sukur de iste bu tedavi surecibndeek can istiyoruz:)))surda dertlesiyoruz...
aminnnn kuzummmm sen de bnm ilk gunumden beri varsn sen de iyiki varsinnnnn insallah dogununu da birlikte beklixez....kizlar yarin dofurutirum bugun son gecemuz kizimla dedigin gunlrri gorur gibiyim..
aminnnnnn mehtabimmmmm sen de yatasinnnn insallahhhhh:)))Oyyyy yavrummm günahınımı aldık senin neeeİnşallah 9 ay kardeş kardeş yatarsınız Aminnnn
değerlendir kuzum sonra çok pişman olursunher gun her gun degerlendirmemi olur cnm dun degerlendirdiydik iste gece gece yikanip yatmaktan hasta oldum daaa:))))
sarilalim mi ?sahsen cocuk odasinda tek yatiom suan ama yastigim var ona sarilabilirim:)))))))cnm huzursuzlugumuz yok xok sukur de iste bu tedavi surecibndeek can istiyoruz:)))surda dertlesiyoruz...
aminnnn kuzummmm sen de bnm ilk gunumden beri varsn sen de iyiki varsinnnnn insallah dogununu da birlikte beklixez....kizlar yarin dofurutirum bugun son gecemuz kizimla dedigin gunlrri gorur gibiyim..
Allah razi laun bebisimmmm sen de bizim dualarimizdasin hepinizi cok seviyorummmmmmamiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzum inşallahhhhhhhh rabbim sizede göstersin o günleri inan hep dualarımdasınız
ayyyy aysegulum valla suanda almayim kac gundur ywter yikan et sacim olmus 2 metre yag sur tara 2 saat kurut filan ooofff merasine dinusuto bnm banyo olayim.hadi ben ciktim vnmdeğerlendir kuzum sonra çok pişman olursun
yat canım uyu yorma kendini daha fazla bende yatıcam zaten iyi geceler canımAllah razi laun bebisimmmm sen de bizim dualarimizdasin hepinizi cok seviyorummmmmm
kizlar bn yatiom karnima bicak saplanio memelerine el deymio bugunluk uidare edin bacinizi
opuyorummmmmmm asklarimmmmm
iyi geceler canımKızlar bende yatıyorumm sabah yogun bir gün beni bekliyor eloşa kahvaltıya gidicem sonara ablamla alışveriş falann gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?