Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsın baklım bugun 18 mart hatırlatman içn tskler bugun bi ruya gördüm hayrdır inş deyelim pek hatrlmıyom ama esmle bi yerdeyız gökyuzu masmavi ve dua yazıyor rabbim hayrlara vesile etsin inş bnde elimi acıp dua edrkn o beyaz bulutlarşa yazıln dualrda su dökülüyor allhım hayırlı etsin inş pek hatırlamıyorum sadece bukadrı

hayırlara çıksın inşallah rüyan...
bence çok güzel bir rüya çok fazla rüya tabirinden anlamam ama bol bol dua etmen gerektiğini ve bu şekilde rahatlayacağını düşündürttü bana..

Gunaydin canim nasilsin bugun?

çamaşır atıyıyorum evle ilgileniyorum pazartesiden cumartesiye kaç gün ar topu topu 5 gün yoktum tam gün olarak ev nasıl bu hale geldi onu düşünüyorum takım elbiseleri bi yanda diğer kıyafetleri bi yanda mutfak sizlere ömür skendaaalllllllllllllllllllllll:95::95::95::95::95::95:işte öyle birgün bugün nasıllll için ferahladı dimii

Canim yaa maalesef cok dusuncesiz ve pis kocalarimiz var. Benimki de iyle bir yere gidip dondugumde cinnet geciriyordum ama simdii o gunlerin acisini cikariyorum inan ki senin rahatca yatip kocanin temizlik yapmasi paha bicilemez insallahh tez vakitte hamis ol da sen de bu keyfi yasa gerci onun yaptigi temizligi begenmiyorum keske kendim yapabilsem miss miss

hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.... yarın aldım dr randevumu bakalım inşallah hayırlı haberler veririm sizlere...benkayra eğer bi aksilik yoksa hesaplamaya göre aynı hamileliğimiz...
yalnız ben iyice paranoyak oldum şimdi ya kese görünmezse ya dış gebelikse ya kalp atışı duyulmazsa diye içim içimi yiyor...yarın öğreneceğim artık..Rabbim hepimize bu güsel duyguyu tattırsın inşallah...

Aaa hayirli olsun canim seninde benim son adet tarihim 2 subat senin? Bende oyleydim cok heyecanlanmistim cok sukur gecen hafta p.tesi keseyi cyma gunu de kalp atislarini gorduk ve duyduk. Allahim sana da yarin pitpitlari duymayi nasip etsin. Bana simdi bir sonraki kontrolu nisan 15 e verdiler zaman cok uzun meraktan olurum ben nasil dayanirim bilmiyorum:18: Dualarina yurekten aminn diyorum canim..

Selam kızlar şimdi doktordan geldim keseyi gördük kalp atışlarınıda Allah herkese nasip etsin inşallah 6 haftalık olmuş bebişim

valla o güzel günlerin gelmesini istiyorum artık eşimi iş yaparken görmek istiyorum büyük ihtimal bende beğenmem yapılan işi ama olsun...
dış gebelik yaşadığım ay kanda 1000 küsürü görünce hulusi hocayı aramıştım o da tebrik etmişti beni o akşam haberi vermiştim eşime hamileyim diye aynı gün annemle alışverişe gitmiştik ve poşetler vardı yerleştirilecek haberi verdim ya hamileyim diye sonra poşet yerleştirmeye giriştim bana kızıyoo bırak ben hallederim vs...görmelisin nasıl kibar ince davranışlar ama sonu güzel olmadı işte ben o günlerin geri gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yarın belli olcak demek herşey
güzel haberlerle gelirsin inşallah...

kızlar erkek faktörü sperm hareketi azlıgı olup hamile kalan var mı tüp bebekle

olmazmı tabiki var hatta topiğin ilk sayfasına git ordaki hamileler liste topiğinin linkine gir ve listeye bak...

Olacak canim benim Allahim en kisa zamanda sana o gunleri gosterecek insallah bizim dualarimiz hep seninle Hulusi hoca dinleneceksin hep dedi diye cok tedirgin oluyor. Benim kocamin bu kadar ozverili oldugunu bilmezdim

hayırlara çıksın inşallah rüyan...
bence çok güzel bir rüya çok fazla rüya tabirinden anlamam ama bol bol dua etmen gerektiğini ve bu şekilde rahatlayacağını düşündürttü bana..

inş öyle olur canımcım ztn bizim duadan başka neyim varki rabbimiZe sıgındık elimizi semaya actık dualarımz dilimZde kabul olsun inş allhım kimseye kldıramayacıgı yuk vermZmiş inş benmde sıkıntlarım biter yuZm güler rabbim ne buyuksun elimzden tut hep...evi tmZledim misafr gelck 3 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…