Tüp Bebek Günlüğümüz !

Olacak canim benim Allahim en kisa zamanda sana o gunleri gosterecek insallah bizim dualarimiz hep seninle Hulusi hoca dinleneceksin hep dedi diye cok tedirgin oluyor. Benim kocamin bu kadar ozverili oldugunu bilmezdim

saol canım Allahrazı olsun...
daktır kocanın yanında dinlen yat demiş iyide etmiş kulağıyla duymuş oldu böylece aksi halde hamilelik kaprisleri olarak yorumlayabilirdi ilerleyen zamanlarda şimdi daha bi özenli olcak ne güzel...çok herkesin bebeği kıymetli ama tüp annelerinin bi başka kıymetli bunuda yaşamayan anlayamaz...

inş gelcek o gunler naz yapıp dinlenceZ keyfini yaşıcaz inş rabbimn izniyle guzel oluyor evt p yonden eşler daha bi telşlı ve panik bizmki cok mutlu olcaz herkes kıskanack diyordu hamile oldumda ama malesf yine sıkıntılarla sorunlar başbaşyım rabbim biliyor ya dualarımı inş birgun diyorum birgun

inşallah canım çektiğin sıkıntıların biteceğinin bir habercisidir bu rüya...
3 de misafirmi gelcek şekerim daha vakitli niye gelmiyoo öğlen oturmasıysa o kadar geç gelinirmi ayol
akşamada kalmasınlar

sınavımız büyük gerçekten Rabbim sabır versin hepimize..
anne olcaz evet ama bekleme sürecindeki yaşadıklarımız tedaviler maddi manevi kayıplar kolay değil...
ciddi sabır e güç isteyen bir dönemdeyiz..
kimileri hamile kalır rutin gebelik kontrolleri için alışveriş için para harcar biz öncesinde ne paralar döküyoruz aldığımız hormonlar ilerleyen zamanlarda nasıl çıkacak bizden bilmiyoruz...
çekiyoruz evet ama mükafatı güzel olcak...

Olacak canim benim Allahim en kisa zamanda sana o gunleri gosterecek insallah bizim dualarimiz hep seninle Hulusi hoca dinleneceksin hep dedi diye cok tedirgin oluyor. Benim kocamin bu kadar ozverili oldugunu bilmezdim

bak işte gördünmü kocnın kıymetini bil yah bu irkekler ztn bir tek hamile olunca huyları güzel oluyor bide baba olduklarında sanırm nrml zamnda degil facede bi yazı vardı flört edrken ayagı taşa takılsa kıyamZ sevgiliyken de aynı evlenince gözünün önüne bak böyle bişidi sanırm tm hatelamıyorum ama bnce onlardan intikm almanın vakt hamilelk oluyor

amin inş canımcım hepimz birgun gulmk nasip olsun dün köydeki görümcemin kaynanası kocasıyla burdaki oglunun yanındaymış bayagı olmuş da öldü dediler gittik bi saat olmuş öleli aksam da köye götürdüler cenazeyi gömmk içn bu misafirde eşimn amcasının oğluymuş kaç tane varsa artık o gelcm dedi bizm evi bilmedi içn görümcem getrck onun oglu öğlenci ya o yzden yani birz daha duryımda öğln yemgini yeylim

evt öyle gerckten rabbim bizimde payımza düşen mutlulugu sabırla beklemmiz içn sınav veriyordr ama işte yıprnıyoruz her yönden ama şuda bir gercek ilerde aklsZ kafamız dicez ne vardıda üzldük taktık boşaymış dicz belkide allhım saglık sıht versin bze ki aykta durabilelim en güZelide hamile kalanlarla sevnip mutlu oluyoz olmaynlarlada üzlp mutsuz oluyoz işte bu anlamk be destk olmk bu en güzeli

Selam kızlar şimdi doktordan geldim keseyi gördük kalp atışlarınıda Allah herkese nasip etsin inşallah 6 haftalık olmuş bebişim
maşalllah canım gözünüz aydın Rabbim sonuna kadar sağlıkl devam etmeyi de nasip etsin inşaallah
inşaallah herşey yolunda gider de korkuların boşa çıkar tatlımm.....pozitif ol ama ...güzel düşün ki hayatında güzel şeyler olsun
haftamız guzel huzrlu mutlu geçsin inş
merhaba tatlımm güzel bir hafta biizi bekliyor inşaallah
Gunaydin kizlar cok guzel bir hafta olsun insallah..
amin bitanemmm günlük güneşli,k zaten hava daa işlerimi toparliim de benim de bugün pazarım var ..
az çok baktımm anlamına eşinle ettiğiniz dualarla gelecek bebişin inşaallah gökyüüz ve dualarla dökülen yağmurlar buna işaret ...yüreğini ferahlat ve sorgusuz tevekkül et canımm rahmet yağacak inşaallah sonunda yuvanıza evinize bereket gelecek..ama dediğim gibi sabır dua ve tevekkülle..feraha çıkacaksınız...41 meryeme başla bence ..ben bitirdim çok şükür ..arkadaşlarımda regl döneminde destek oldular sağolsunlarr ....ara vermeden 41 gece okudum okuduk...
hayırlara çıksın inşallah rüyan...
bence çok güzel bir rüya çok fazla rüya tabirinden anlamam ama bol bol dua etmen gerektiğini ve bu şekilde rahatlayacağını düşündürttü bana..
ben de aynısını düşündüm anlamlarına da baktım üç aşağı beş yukarı böyle yorumladım canımm..her yönüyle insanın içini ısıtan ferahlatan bir rüya görmüş yok he hatuun

Son düzenleme:

Canim nasilsin ozledim valla seni
Yasadiklarimiz bizim sinavimiz gercekten kendiliginden gebe kalanlar kadar sansli degiliz malesef onemli olan bunlarin ustesinden gelebilmek.
Istemeyip hamile kalanlari da dusundugumde o da onlarin sinavi herhalde diye dusunuyorum

Ohhh ne guzel bende disari cikmak istiyorum cikicam zaten gecici dolgu yapilmisti disime hatirlarsin belki bir turlu firsat bulamamistim. Simdi inu yaptirmaya gidicez. Biraz hava alirim

bende özledim canım dek gelemedik bu ara şehirdışında olunca ara ara girdim geçmişi okuma fırsatımda olmadı...
yazdıklarına aynen katılıyorum..istemeden gebe kalanlar kısmında azcık deli oluyorum dikkat etseydin arkadaşım diyesim geliyoo ne demek evlat istenmezmi diyorum daha bi sürü şey diyorumda içimde kalsın durumum gereği istenmeyen gebelik kısmına hassasiyetim var işte..

hatun geldi selam verdi umarım forumda iyi vakit geçiririm dedi sonra gitti demek iyi vakit geçirmedin iyide azcık dursaydın belki iyi ederdik seni

slm kızlar ben 2defa bthcg verdim doktor baska isteemdi usg günü verdi.benim bilgim kadarıyla 1000 e ykselinceye kadr devam edydk.aranızda böyle olan varmı ?

slm kızlar ben 2defa bthcg verdim doktor baska isteemdi usg günü verdi.benim bilgim kadarıyla 1000 e ykselinceye kadr devam edydk.aranızda böyle olan varmı ?

selam mericim...
ilk iki değerin güzel ve katlanmada sorun yoksa çoğu doktor kese için gün veriyor illa değerinin 1000 leri bulması gerekmiyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…