Olacak canim benim Allahim en kisa zamanda sana o gunleri gosterecek insallah bizim dualarimiz hep seninleHulusi hoca dinleneceksin hep dedi diye cok tedirgin oluyor. Benim kocamin bu kadar ozverili oldugunu bilmezdim
valla o güzel günlerin gelmesini istiyorum artık eşimi iş yaparken görmek istiyorum büyük ihtimal bende beğenmem yapılan işi ama olsun...
dış gebelik yaşadığım ay kanda 1000 küsürü görünce hulusi hocayı aramıştım o da tebrik etmişti beni o akşam haberi vermiştim eşime hamileyim diye aynı gün annemle alışverişe gitmiştik ve poşetler vardı yerleştirilecek haberi verdim ya hamileyim diye sonra poşet yerleştirmeye giriştim bana kızıyoo bırak ben hallederim vs...görmelisin nasıl kibar ince davranışlar ama sonu güzel olmadı işte ben o günlerin geri gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inş öyle olur canımcım ztn bizim duadan başka neyim varki rabbimiZe sıgındık elimizi semaya actık dualarımz dilimZde kabul olsun inş allhım kimseye kldıramayacıgı yuk vermZmiş inş benmde sıkıntlarım biter yuZm güler rabbim ne buyuksun elimzden tut hep...evi tmZledim misafr gelck 3 te
inş gelcek o gunler naz yapıp dinlenceZ keyfini yaşıcaz inş rabbimn izniyle guzel oluyor evt p yonden eşler daha bi telşlı ve panik bizmki cok mutlu olcaz herkes kıskanack diyordu hamile oldumda ama malesf yine sıkıntılarla sorunlar başbaşyım rabbim biliyor ya dualarımı inş birgun diyorum birgun
Olacak canim benim Allahim en kisa zamanda sana o gunleri gosterecek insallah bizim dualarimiz hep seninleHulusi hoca dinleneceksin hep dedi diye cok tedirgin oluyor. Benim kocamin bu kadar ozverili oldugunu bilmezdim
inşallah canım çektiğin sıkıntıların biteceğinin bir habercisidir bu rüya...
3 de misafirmi gelcek şekerim daha vakitli niye gelmiyoo öğlen oturmasıysa o kadar geç gelinirmi ayol
akşamada kalmasınlar
sınavımız büyük gerçekten Rabbim sabır versin hepimize..
anne olcaz evet ama bekleme sürecindeki yaşadıklarımız tedaviler maddi manevi kayıplar kolay değil...
ciddi sabır e güç isteyen bir dönemdeyiz..
kimileri hamile kalır rutin gebelik kontrolleri için alışveriş için para harcar biz öncesinde ne paralar döküyoruz aldığımız hormonlar ilerleyen zamanlarda nasıl çıkacak bizden bilmiyoruz...
çekiyoruz evet ama mükafatı güzel olcak...
Selam kızlar şimdi doktordan geldim keseyi gördük kalp atışlarınıda Allah herkese nasip etsin inşallah 6 haftalık olmuş bebişim
maşalllah canım gözünüz aydın Rabbim sonuna kadar sağlıkl devam etmeyi de nasip etsin inşaallahSelam kızlar şimdi doktordan geldim keseyi gördük kalp atışlarınıda Allah herkese nasip etsin inşallah 6 haftalık olmuş bebişim
inşaallah herşey yolunda gider de korkuların boşa çıkar tatlımm.....pozitif ol ama ...güzel düşün ki hayatında güzel şeyler olsunhepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.... yarın aldım dr randevumu bakalım inşallah hayırlı haberler veririm sizlere...benkayra eğer bi aksilik yoksa hesaplamaya göre aynı hamileliğimiz...
yalnız ben iyice paranoyak oldum şimdi ya kese görünmezse ya dış gebelikse ya kalp atışı duyulmazsa diye içim içimi yiyor...yarın öğreneceğim artık..Rabbim hepimize bu güsel duyguyu tattırsın inşallah...
merhaba tatlımm güzel bir hafta biizi bekliyor inşaallahhaftamız guzel huzrlu mutlu geçsin inş
amin bitanemmm günlük güneşli,k zaten hava daa işlerimi toparliim de benim de bugün pazarım var ..Gunaydin kizlar cok guzel bir hafta olsun insallah..
az çok baktımm anlamına eşinle ettiğiniz dualarla gelecek bebişin inşaallah gökyüüz ve dualarla dökülen yağmurlar buna işaret ...yüreğini ferahlat ve sorgusuz tevekkül et canımm rahmet yağacak inşaallah sonunda yuvanıza evinize bereket gelecek..ama dediğim gibi sabır dua ve tevekkülle..feraha çıkacaksınız...41 meryeme başla bence ..ben bitirdim çok şükür ..arkadaşlarımda regl döneminde destek oldular sağolsunlarr ....ara vermeden 41 gece okudum okuduk...nasılsın baklım bugun 18 mart hatırlatman içn tsklerbugun bi ruya gördüm hayrdır inş deyelim pek hatrlmıyom ama esmle bi yerdeyız gökyuzu masmavi ve dua yazıyor rabbim hayrlara vesile etsin inş bnde elimi acıp dua edrkn o beyaz bulutlarşa yazıln dualrda su dökülüyor allhım hayırlı etsin inş pek hatırlamıyorum sadece bukadrı
ben de aynısını düşündüm anlamlarına da baktım üç aşağı beş yukarı böyle yorumladım canımm..her yönüyle insanın içini ısıtan ferahlatan bir rüya görmüş yok he hatuunhayırlara çıksın inşallah rüyan...
bence çok güzel bir rüya çok fazla rüya tabirinden anlamam ama bol bol dua etmen gerektiğini ve bu şekilde rahatlayacağını düşündürttü bana..
sınavımız büyük gerçekten Rabbim sabır versin hepimize..
anne olcaz evet ama bekleme sürecindeki yaşadıklarımız tedaviler maddi manevi kayıplar kolay değil...
ciddi sabır e güç isteyen bir dönemdeyiz..
kimileri hamile kalır rutin gebelik kontrolleri için alışveriş için para harcar biz öncesinde ne paralar döküyoruz aldığımız hormonlar ilerleyen zamanlarda nasıl çıkacak bizden bilmiyoruz...
çekiyoruz evet ama mükafatı güzel olcak...
maşalllah canım gözünüz aydın Rabbim sonuna kadar sağlıkl devam etmeyi de nasip etsin inşaallah
inşaallah herşey yolunda gider de korkuların boşa çıkar tatlımm.....pozitif ol ama ...güzel düşün ki hayatında güzel şeyler olsun
merhaba tatlımm güzel bir hafta biizi bekliyor inşaallah
amin bitanemmm günlük güneşli,k zaten hava daa işlerimi toparliim de benim de bugün pazarım var ..
az çok baktımm anlamına eşinle ettiğiniz dualarla gelecek bebişin inşaallah gökyüüz ve dualarla dökülen yağmurlar buna işaret ...yüreğini ferahlat ve sorgusuz tevekkül et canımm rahmet yağacak inşaallah sonunda yuvanıza evinize bereket gelecek..ama dediğim gibi sabır dua ve tevekkülle..feraha çıkacaksınız...41 meryeme başla bence ..ben bitirdim çok şükür ..arkadaşlarımda regl döneminde destek oldular sağolsunlarr ....ara vermeden 41 gece okudum okuduk...
ben de aynısını düşündüm anlamlarına da baktım üç aşağı beş yukarı böyle yorumladım canımm..her yönüyle insanın içini ısıtan ferahlatan bir rüya görmüş yok he hatuun
Canim nasilsin ozledim valla seni
Yasadiklarimiz bizim sinavimiz gercekten kendiliginden gebe kalanlar kadar sansli degiliz malesef onemli olan bunlarin ustesinden gelebilmek.
Istemeyip hamile kalanlari da dusundugumde o da onlarin sinavi herhalde diye dusunuyorum
slm kızlar ben 2defa bthcg verdim doktor baska isteemdi usg günü verdi.benim bilgim kadarıyla 1000 e ykselinceye kadr devam edydk.aranızda böyle olan varmı ?
selam mericim...
ilk iki değerin güzel ve katlanmada sorun yoksa çoğu doktor kese için gün veriyor illa değerinin 1000 leri bulması gerekmiyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?