Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben duyunca deli oluyom
Tanidigim biri var bir cocugu var esiyle arasi iyi degil gecen sene birakti geldi babasinin yanina bir sene sonra geri dondu kocasina isteyerek degil guya. sonra hamile kalmis aldirdi cocugu simdi duydum yine hamileymis hemde ikiz yada ucuz olabilir demis doktor ne yapacak bilmiyom da ailesi sinir olmus durumda
Bende duyunca boyle seyleri hepten sinir oluyom isteyen ugrasiyo bulamiyo istemeyene de boyle veriyo rabbim.

inşaalllahhhh kısa zamanda gelsinnn senin prensesler gibi koltuğunda uzandığın enişteminde iş yaptığıı günlerrr amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama biyanındada leptopun olucakkk
ahhh sormaa kaç gündür hastayım ama gebelikte böylemi olur sağolsun eşim bakıyor ama yemeklerimi yaptım mutfağımı topluyorum..
sabahta kanamam arttı sancım fena dedim içimden "mevlam artık başka sevinçlerimiz olsun başka yatmalarım olsun dinlenmelerim"...
ilk kendiliğinden gebelikte nasılsa çok aramadıkta 2ay sonra oldu ya zaten epey geçti inat ettim test yapmadım ank.da annemde yaptım neyse orda bakım
iyiydi am aevime döndüm kocam çok farklı davranmadı dediğin gibi çok beklemedik yaa...bende çok önemsemiyodum o ayrı tabiki
ama ultrasond agörüp inanınca tam moda girdik eşimle iki gün sonra düşük yaptım maaleseffff
ama nasoıl ilk aşılamada gebeyim dendii adam bana 2 gün süpper baktıı ama maalesef kısa sürdü prensesliğim değerler düşünce...
ama sabaha uyanmak farklıydı elim karnımda ne bileyimmm mevlaammmm yaşatsın sağlıkla hepimize yenidennn 9 ay....
Aleyküm selam arkadaşım...
forumda iyi vakit geçirmen için elimden geleni yaparım merak etme
biliyorum elinden gelenii yaaprsınnn oyüzden burdayımmm hemide tüm karışmış hormonlarımlaaa
Aleykum selam canim benim hosgeldin..
sende hoşdeldinnn cici anneee....
QUOTE=egunal;29404058]hatun geldi selam verdi umarım forumda iyi vakit geçiririm dedi sonra gitti demek iyi vakit geçirmedin iyide azcık dursaydın belki iyi ederdik seni[/QUOTE]

aa aşkoll cicimm sancım artmadan bakarmısın kadınlık böyle işte
ama artacağını biliyorum geçenki adetde okdar geickince malum çok kanamam olduuu...
ev bikaç gün idare etsin diye bide kaç gündür yatış modundayım..
evi havalandırdım süpürdüm topladım artık siz ben ve ağrılarımla başbaşayımm
bide pırasalar büzüşmüş onları temizledim pişrsme tamamdır çorbam varr...
güya sabah eşime amann yemeği düşünmüycem sen düşün demiştimm

merhaba hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu ..umarım güzel haberler vardır..egunal, ddeerryya, turquize,ikramaya daha isimini sayamadığım arkadaşlarım ne yaptınız son durumunuz nedir sayfalar binlerce olduğu için geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur umarım güzel haberleriniz vardır..moonsherose hamileydin hatırladığım kadarıyla ne kadarlık oldu iyi misin..hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum..

oyy deli etmiş seni kocann işin de çok muş canım arkadaşım Allah yardımcın olsunn..ben ilk tek başıma anneme giidp döndüğümde muslukta kocamana bir sarı leke görmüştüm beyaz evyenin içinde nasıl bir dellendimm....benim koca malum herye temizdi ama sen ananla otur mutfakta sonrada sigarayıı orda söndür...skendal ın kralı yaşandı tabii evde...ama şimdi yapsın da göreyim aynı şeyii
isitsanlar kaideyi bozmaz ama benim kocam da bir istisnadır o konuda... ..evde boya badana yapıcaz sanırm ben silerim dedim çamaşır suyuylaa ama kabul etmedi...malum bana dokunuyor çamaşır suyunun kokusundan hem tıkanıyorum hemde heryerim kaşınıp kızarıp şişiyor..sade suyla sileyim öle boya dedim ona da kıyamadı..sen yorulma ben hallederim dedi ben dedip köşe bahar temziliğimi yapacam cam kapı mutfak dolabından buzdaolbına temizleyecem inşaallah hava da ne güzel bugün...
selamünaleyküm arkdaşlaırm..
umarım forumda iyi vakit geçiririmm
hahhaaa foruma gelen ve hemen çıkan hatuna bakkçok güldümm nereye huuu orda hava güzel herhalde attı kendini dışarı ya da hastalıktan sızdı kaldıı:26::26::26:
Ohhh ne guzel bende disari cikmak istiyorum cikicam zaten gecici dolgu yapilmisti disime hatirlarsin belki bir turlu firsat bulamamistim. Simdi inu yaptirmaya gidicez. Biraz hava alirim
ayy gebelikte de çok zor diş problemi ben de daha 20 lik dişlerimi halledecemm..erteleyip duruyorum...sonunda diş ağrısıyla apar topar gidip çektirmekten korkuyorumm...:18::18::18::18: Aşllah yardımcın olsun inşaallah ağrısız sızısız halledersiniz dolgu işinizi
miyabaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy jüli bebekim hoş geldinn

kız yorma kendini o kadar kanamalı kanamalı...hafif şeyler yap kocana...
ben de çok acıktımm kalkınca birkaçkuru kayısı ve yarım elma yedişm karnımdan gelen gurultulaar hala açım aloooooooo diyorr..giidyorum akşam ölece bıraktığım mutfağıma hem topliim hem kahvaltı hazırlıyımm en mükellefinden...kardaşımla yapalımm sabah nöbetten geldii..akşama tekrar gideceği için bir saat içinde uyanır...ben de ancak bitriirm işimii
hoşgeldin canımm iyiyiz çok şükürr ..ismini saydıkların beklemede aama sayamadıklarından hamiş olanımız da var...öpücükler karşılıklıı bebişimm...amin diyorum tüm güzel dualarınaaEki Görüntüle 660636 Eki Görüntüle 660637

Son düzenleme:

olsun cnm hayırlısı ..demek ki biraz daha sabır edeceksiniz..sonunda hepiniz anne olacaksınız ben inanıyorum..

yormuyom cicim tek süpürdüm evi napıyım heryer saç v.s.
kocamı düşünmüyom bende yiycem dün mercimek çorbam vardı..
balkona çıktım pırasalar büzüşmüş onları pişircem hem bol limonlu yeriz adamda burnunu çekiyor ..
dahada bişi yapmamm halim yokk...
ohh mis kahvaltı en sevdiğim öğün helede sevdiklerimlee bende gelsemm acıktım bileee

Canım haftaya çarşamba gitcem tekrar.
Ayrıca herkese çok çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar.

Yaa ben 6+2 oldum bugun biz gecen cuma gorduk kalp atisi ve keseyi dr.1 ay sonraya gun verdi bakiyorum herkes daha sık kontrole gidiyor. Cok fazla ultrason da iyi degil dedi sizi gorunce de kafam karisti:44::44:

Canım haftaya çarşamba gitcem tekrar.
Ayrıca herkese çok çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar.
gönülden amin diyorumm canım tüm dualarına ....
olsun cnm hayırlısı ..demek ki biraz daha sabır edeceksiniz..sonunda hepiniz anne olacaksınız ben inanıyorum..
duamız inancımız bu yönde çok şükür
gel bebişim beklerim tabii inşaalah haziran da geldiğimde beraber kahvaltı da yaparızz...kına da keşkek de yeriz..
Yaa ben 6+2 oldum bugun biz gecen cuma gorduk kalp atisi ve keseyi dr.1 ay sonraya gun verdi bakiyorum herkes daha sık kontrole gidiyor. Cok fazla ultrason da iyi degil dedi sizi gorunce de kafam karisti:44::44:

ultrason deyince aklıma karasu hatun gelii hemen hatun eşinden yüz bulsa eve cihaz aldırırdı o dereceydi....herşeyin azı karar fazlası zarar canımm..bebişleri fazla dürtmeden devam edin hayırlısıyla doğuma kadar inşaallah

çok tebrik ederim gözünüz aydın..biz bebeklerimizi zor bulduğumuz için sürekli görmek istiyoruz işte böyle..bana da ayda bir gel demişti yok dedim ben 2 haftada bir geleceğim tmm dedi sen nasıl rahat edceeksen öyle yap dedi benim doktorum..son aya kadar da hep 2 haftada bir gittim zararlı olduğunu da sanmıyorum çünkü o yaydığı dalgala çok kuvvetli değil hem öyle birşey olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorum..benim söylemek istediğim sen nasıl içine sinecekse öyle yap kolay bulmadık biz onları değil mi :)

kısa kısa süren hamişlik maceralarımız 9 aylık dönemler olarak geri gelcek Allahın izniyle...
önce geldiğine inanıp sonra gidişini kabullenmek zor oluyor hemende kraliçe moduna girmişken nazlanıyorken herşeyi bir anda kaybediveriyorsun...
senin karışık hormonlarının neden karıştığını merak ediyorum öyle nolcak bilmiyorum 1 buçuk aylık dönemlerden adet görür oldun hemde ilaçla şaka gibi pko lu gibi davranıyo bedenin...
ya prolaktin ya pko yapıyo bu dengesizliği sana..

merhabaaaa....
canımcım ben 3.denememden negatifle döndüm şu an beklemedeyim...
4.denemeye gerek kalmasın diye ev tipi bebek çalışmaları tam gaz devam ediyoooo...
sen nasılsın

Ya iste bakiyorum herkesi dr.lari daha cok cagiriyor ondn dediydim neyse sabredebilirsem beklerim yoksa giderim

Cok tesekkur ederim canim insallah saglikla kucagimiza aliriz.. Bir yandan merak ediyorum diger yandan bekle diyorum bakalim cok meraklanirsam giderim artik

hadi ya olsun cnm hayırlısı nasılsa ne zamansa o zaman olsun...bal+tarçın+çörek otu ve ananas denedin mi tedavilerinde ? ben onların sayesinde kaldığıma inanıyorum çünkü..

Bilmeyenimiz yoktur hey onbeşli türküsünü. . .

Tokat yolları taşlı…Onbeşliler geliyor ,yarimin gözü yaşlı. . .

Çoğumuz bu türküyü duyduğunda kalkıp oynarlar,bu neşeli sanılan türkü de göbek atarlar…benimse her kulağıma çalan onbeşli türküsünde içimin bir yanı sızlar..

bilinmesi gereken şudur ki;o türkünün aslında acı bir hikayesi vardır. .

bu türkü Çanakkale savaşı sırasında askerlik çağına girmiş fakat askere alnacak kimse kalmaması üzerine Hicri 1315/miladi 1899 doğumluların 16,5 YAŞINDA ASKERE ALINMALARI ÜZERİNE YAKILMIŞ BİR TÜRKÜDÜR. BU ŞARKI ,BU VATAN İÇİN ŞEHİT OLMUŞ YAVRULARI ANLATIR. . .

göbek atmak yerine,saygı duymak gerekli aksine..

Durup düşünmek bir nebze..

onların seçenekleri yoktu…

tek amaçları vardı…

onlar dönmemek için gittiler,

Dönmediler. . . . !

inşallah cnm Allah sağlıkla tamamına erdirsin kendine çok dikkat et..merak edersen de gitmekten çekinme..zaten 2 haftalık bir kontrol süren vardır değerlendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…