bende özledim canım dek gelemedik bu ara şehirdışında olunca ara ara girdim geçmişi okuma fırsatımda olmadı...
yazdıklarına aynen katılıyorum..istemeden gebe kalanlar kısmında azcık deli oluyorum dikkat etseydin arkadaşım diyesim geliyoo ne demek evlat istenmezmi diyorum daha bi sürü şey diyorumda içimde kalsındurumum gereği istenmeyen gebelik kısmına hassasiyetim var işte..
Gozun aydin canim saglikla kucagina al insallah..Tekrar ne zamana randevu verdi?
inşaalllahhhh kısa zamanda gelsinnn senin prensesler gibi koltuğunda uzandığın enişteminde iş yaptığıı günlerrr amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnvalla o güzel günlerin gelmesini istiyorum artık eşimi iş yaparken görmek istiyorum büyük ihtimal bende beğenmem yapılan işi ama olsun...
dış gebelik yaşadığım ay kanda 1000 küsürü görünce hulusi hocayı aramıştım o da tebrik etmişti beni o akşam haberi vermiştim eşime hamileyim diye aynı gün annemle alışverişe gitmiştik ve poşetler vardı yerleştirilecek haberi verdim ya hamileyim diye sonra poşet yerleştirmeye giriştim bana kızıyoo bırak ben hallederim vs...görmelisin nasıl kibar ince davranışlar ama sonu güzel olmadı işte ben o günlerin geri gelmesini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biliyorum elinden gelenii yaaprsınnn oyüzden burdayımmm hemide tüm karışmış hormonlarımlaaaAleyküm selam arkadaşım...
forumda iyi vakit geçirmen için elimden geleni yaparım merak etme
sende hoşdeldinnn cici anneee....Aleykum selam canim benim hosgeldin..
oyy deli etmiş seni kocann işin de çok muş canım arkadaşım Allah yardımcın olsunnçamaşır atıyıyorum evle ilgileniyorum pazartesiden cumartesiye kaç gün ar topu topu 5 gün yoktum tam gün olarak ev nasıl bu hale geldi onu düşünüyorum takım elbiseleri bi yanda diğer kıyafetleri bi yanda mutfak sizlere ömür skendaaalllllllllllllllllllllll:95::95::95::95::95::95:işte öyle birgün bugün nasıllll için ferahladı dimii
isitsanlar kaideyi bozmaz ama benim kocam da bir istisnadır o konuda... ..evde boya badana yapıcaz sanırm ben silerim dedim çamaşır suyuylaa ama kabul etmedi...malum bana dokunuyor çamaşır suyunun kokusundan hem tıkanıyorum hemde heryerim kaşınıp kızarıp şişiyor..sade suyla sileyim öle boya dedim ona da kıyamadı..sen yorulma ben hallederim dedi ben dedip köşe bahar temziliğimi yapacam cam kapı mutfak dolabından buzdaolbına temizleyecem inşaallah hava da ne güzel bugün...bak iştegördünmü kocnın kıymetini bil yah bu irkekler ztn bir tek hamile olunca huyları güzel oluyor bide baba olduklarında sanırm nrml zamnda degil facede bi yazı vardı flört edrken ayagı taşa takılsa kıyamZ sevgiliyken de aynı evlenince gözünün önüne bak böyle bişidi sanırm tm hatelamıyorum ama bnce onlardan intikm almanın vakt hamilelk oluyor
hahhaaa foruma gelen ve hemen çıkan hatuna bakkselamünaleyküm arkdaşlaırm..
umarım forumda iyi vakit geçiririmm
ayy gebelikte de çok zor diş problemi ben de daha 20 lik dişlerimi halledecemm..erteleyip duruyorum...sonunda diş ağrısıyla apar topar gidip çektirmekten korkuyorumm...:18::18::18::18: Aşllah yardımcın olsun inşaallah ağrısız sızısız halledersiniz dolgu işiniziOhhh ne guzel bende disari cikmak istiyorum cikicam zaten gecici dolgu yapilmisti disime hatirlarsin belki bir turlu firsat bulamamistim. Simdi inu yaptirmaya gidicez. Biraz hava alirim
ayyy jüli bebekim hoş geldinnmiyabaaaaaaaaaaaaaaaa
kız yorma kendini o kadar kanamalı kanamalı...hafif şeyler yap kocana...inşaalllahhhh kısa zamanda gelsinnn senin prensesler gibi koltuğunda uzandığın enişteminde iş yaptığıı günlerrr amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama biyanındada leptopun olucakkk
ahhh sormaa kaç gündür hastayım ama gebelikte böylemi olur sağolsun eşim bakıyor ama yemeklerimi yaptım mutfağımı topluyorum..
sabahta kanamam arttı sancım fena dedim içimden "mevlam artık başka sevinçlerimiz olsun başka yatmalarım olsun dinlenmelerim"...
ilk kendiliğinden gebelikte nasılsa çok aramadıkta 2ay sonra oldu ya zaten epey geçti inat ettim test yapmadım ank.da annemde yaptım neyse orda bakım
iyiydi am aevime döndüm kocam çok farklı davranmadı dediğin gibi çok beklemedik yaa...bende çok önemsemiyodum o ayrı tabiki
ama ultrasond agörüp inanınca tam moda girdik eşimle iki gün sonra düşük yaptım maaleseffff
ama nasoıl ilk aşılamada gebeyim dendii adam bana 2 gün süpper baktıı ama maalesef kısa sürdü prensesliğim değerler düşünce...
ama sabaha uyanmak farklıydı elim karnımda ne bileyimmm mevlaammmm yaşatsın sağlıkla hepimize yenidennn 9 ay....
biliyorum elinden gelenii yaaprsınnn oyüzden burdayımmm hemide tüm karışmış hormonlarımlaaa
sende hoşdeldinnn cici anneee....
aa aşkoll cicimm sancım artmadan bakarmısın kadınlık böyle işte
ama artacağını biliyorum geçenki adetde okdar geickince malum çok kanamam olduuu...
ev bikaç gün idare etsin diye bide kaç gündür yatış modundayım..
evi havalandırdım süpürdüm topladım artık siz ben ve ağrılarımla başbaşayımm
bide pırasalar büzüşmüş onları temizledim pişrsme tamamdır çorbam varr...
güya sabah eşime amann yemeği düşünmüycem sen düşün demiştimm
hoşgeldin canımm iyiyiz çok şükürr ..ismini saydıkların beklemede aama sayamadıklarından hamiş olanımız da var...öpücükler karşılıklıı bebişimm...amin diyorum tüm güzel dualarınaamerhaba hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu ..umarım güzel haberler vardır..egunal, ddeerryya, turquize,ikramaya daha isimini sayamadığım arkadaşlarım ne yaptınız son durumunuz nedir sayfalar binlerce olduğu için geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur umarım güzel haberleriniz vardır..moonsherose hamileydin hatırladığım kadarıyla ne kadarlık oldu iyi misin..hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum..
kız yorma kendini o kadar kanamalı kanamalı...hafif şeyler yap kocana...
ben de çok acıktımm kalkınca birkaçkuru kayısı ve yarım elma yedişm karnımdan gelen gurultulaar hala açım aloooooooo diyorr..giidyorum akşam ölece bıraktığım mutfağıma hem topliim hem kahvaltı hazırlıyımm en mükellefinden...kardaşımla yapalımm sabah nöbetten geldii..akşama tekrar gideceği için bir saat içinde uyanır...ben de ancak bitriirm işimii
hoşgeldin canımm iyiyiz çok şükürr ..ismini saydıkların beklemede aama sayamadıklarından hamiş olanımız da var...öpücükler karşılıklıı bebişimm...amin diyorum tüm güzel dualarınaaEki Görüntüle 660636 Eki Görüntüle 660637
kız yorma kendini o kadar kanamalı kanamalı...hafif şeyler yap kocana...
ben de çok acıktımm kalkınca birkaçkuru kayısı ve yarım elma yedişm karnımdan gelen gurultulaar hala açım aloooooooo diyorr..giidyorum akşam ölece bıraktığım mutfağıma hem topliim hem kahvaltı hazırlıyımm en mükellefinden...kardaşımla yapalımm sabah nöbetten geldii..akşama tekrar gideceği için bir saat içinde uyanır...ben de ancak bitriirm işimii
hoşgeldin canımm iyiyiz çok şükürr ..ismini saydıkların beklemede aama sayamadıklarından hamiş olanımız da var...öpücükler karşılıklıı bebişimm...amin diyorum tüm güzel dualarınaaEki Görüntüle 660636 Eki Görüntüle 660637
Canım haftaya çarşamba gitcem tekrar.
Ayrıca herkese çok çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar.
miyabaaaaaaaaaaaaaaaa
bende tekrar degere baktırsam mı dedim acaba.ozaman usg yi bekleyim sakin sakin.
gönülden amin diyorummCanım haftaya çarşamba gitcem tekrar.
Ayrıca herkese çok çok teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar.
duamız inancımız bu yönde çok şükürolsun cnm hayırlısı ..demek ki biraz daha sabır edeceksiniz..sonunda hepiniz anne olacaksınız ben inanıyorum..
gel bebişim beklerim tabii inşaalah haziran da geldiğimde beraber kahvaltı da yaparızz...kına da keşkek de yeriz..yormuyom cicim tek süpürdüm evi napıyım heryer saç v.s.
kocamı düşünmüyom bende yiycem dün mercimek çorbam vardı..
balkona çıktım pırasalar büzüşmüş onları pişircem hem bol limonlu yeriz adamda burnunu çekiyor ..
dahada bişi yapmamm halim yokk...
ohh mis kahvaltı en sevdiğim öğün helede sevdiklerimlee bende gelsemm acıktım bileee
Yaa ben 6+2 oldum bugun biz gecen cuma gorduk kalp atisi ve keseyi dr.1 ay sonraya gun verdi bakiyorum herkes daha sık kontrole gidiyor. Cok fazla ultrason da iyi degil dedi sizi gorunce de kafam karisti:44::44:
Yaa ben 6+2 oldum bugun biz gecen cuma gorduk kalp atisi ve keseyi dr.1 ay sonraya gun verdi bakiyorum herkes daha sık kontrole gidiyor. Cok fazla ultrason da iyi degil dedi sizi gorunce de kafam karisti:44::44:
inşaalllahhhh kısa zamanda gelsinnn senin prensesler gibi koltuğunda uzandığın enişteminde iş yaptığıı günlerrr amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama biyanındada leptopun olucakkk
ahhh sormaa kaç gündür hastayım ama gebelikte böylemi olur sağolsun eşim bakıyor ama yemeklerimi yaptım mutfağımı topluyorum..
sabahta kanamam arttı sancım fena dedim içimden "mevlam artık başka sevinçlerimiz olsun başka yatmalarım olsun dinlenmelerim"...
ilk kendiliğinden gebelikte nasılsa çok aramadıkta 2ay sonra oldu ya zaten epey geçti inat ettim test yapmadım ank.da annemde yaptım neyse orda bakım
iyiydi am aevime döndüm kocam çok farklı davranmadı dediğin gibi çok beklemedik yaa...bende çok önemsemiyodum o ayrı tabiki
ama ultrasond agörüp inanınca tam moda girdik eşimle iki gün sonra düşük yaptım maaleseffff
ama nasoıl ilk aşılamada gebeyim dendii adam bana 2 gün süpper baktıı ama maalesef kısa sürdü prensesliğim değerler düşünce...
ama sabaha uyanmak farklıydı elim karnımda ne bileyimmm mevlaammmm yaşatsın sağlıkla hepimize yenidennn 9 ay....
biliyorum elinden gelenii yaaprsınnn oyüzden burdayımmm hemide tüm karışmış hormonlarımlaaa
sende hoşdeldinnn cici anneee....
aa aşkoll cicimm sancım artmadan bakarmısın kadınlık böyle işte
ama artacağını biliyorum geçenki adetde okdar geickince malum çok kanamam olduuu...
ev bikaç gün idare etsin diye bide kaç gündür yatış modundayım..
evi havalandırdım süpürdüm topladım artık siz ben ve ağrılarımla başbaşayımm
bide pırasalar büzüşmüş onları temizledim pişrsme tamamdır çorbam varr...
güya sabah eşime amann yemeği düşünmüycem sen düşün demiştimm
merhaba hanımlar nasılsınız uzun zaman oldu ..umarım güzel haberler vardır..egunal, ddeerryya, turquize,ikramaya daha isimini sayamadığım arkadaşlarım ne yaptınız son durumunuz nedir sayfalar binlerce olduğu için geçmişe bakamadım kusuruma bakmayın ne olur umarım güzel haberleriniz vardır..moonsherose hamileydin hatırladığım kadarıyla ne kadarlık oldu iyi misin..hepinizi öpüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum..
gönülden amin diyorummcanım tüm dualarına ....
duamız inancımız bu yönde çok şükür
gel bebişim beklerim tabii inşaalah haziran da geldiğimde beraber kahvaltı da yaparızz...kına da keşkek de yeriz..
ultrason deyince aklıma karasu hatun gelii hemen hatun eşinden yüz bulsa eve cihaz aldırırdı o dereceydi....herşeyin azı karar fazlası zarar canımm..bebişleri fazla dürtmeden devam edin hayırlısıyla doğuma kadar inşaallah
çok tebrik ederim gözünüz aydın..biz bebeklerimizi zor bulduğumuz için sürekli görmek istiyoruz işte böyle..bana da ayda bir gel demişti yok dedim ben 2 haftada bir geleceğim tmm dedi sen nasıl rahat edceeksen öyle yap dedi benim doktorum..son aya kadar da hep 2 haftada bir gittim zararlı olduğunu da sanmıyorum çünkü o yaydığı dalgala çok kuvvetli değil hem öyle birşey olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorum..benim söylemek istediğim sen nasıl içine sinecekse öyle yap kolay bulmadık biz onları değil mi :)
Sevgili arkadaslarim ben dus almaya gidiyorummiss olup hemen geliyorum
kısa kısa süren hamişlik maceralarımız 9 aylık dönemler olarak geri gelcek Allahın izniyle...
önce geldiğine inanıp sonra gidişini kabullenmek zor oluyor hemende kraliçe moduna girmişken nazlanıyorken herşeyi bir anda kaybediveriyorsun...
senin karışık hormonlarının neden karıştığını merak ediyorum öyle nolcak bilmiyorum 1 buçuk aylık dönemlerden adet görür oldun hemde ilaçla şaka gibi pko lu gibi davranıyo bedenin...
ya prolaktin ya pko yapıyo bu dengesizliği sana..
merhabaaaa....
canımcım ben 3.denememden negatifle döndüm şu an beklemedeyim...
4.denemeye gerek kalmasın diye ev tipi bebek çalışmaları tam gaz devam ediyoooo...
sen nasılsın
Ya iste bakiyorum herkesi dr.lari daha cok cagiriyor ondn dediydim neyse sabredebilirsem beklerim yoksa giderim
Cok tesekkur ederim canim insallah saglikla kucagimiza aliriz.. Bir yandan merak ediyorum diger yandan bekle diyorum bakalim cok meraklanirsam giderim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?