Tüp Bebek Günlüğümüz !

ülkenin ve çanakkale'nin şimdiki durumunu görünce insan acaba boşuna mı bu yavrucaklar bu yaşlarında şehit oldular diye düşünmeden edemiyo insan...çok üzücü..

hadi ya olsun cnm hayırlısı nasılsa ne zamansa o zaman olsun...bal+tarçın+çörek otu ve ananas denedin mi tedavilerinde ? ben onların sayesinde kaldığıma inanıyorum çünkü..

son tedavimde kullandım bal+tarçın+çörekotunu 16 yumiden 8 i işleme girdi 6 sı döllendi bu yumi sayısına göre çok az bir rakam 2 tane birinci kalite 8 ve 10 hücreli embriyo transfer edildi ama olmadı bana yaradımı yaramadımı anlamadım ananası da ikinci tüpte çok yemiştim kimyasal gebelik oluştu:26::26::26:

ülkenin ve çanakkale'nin şimdiki durumunu görünce insan acaba boşuna mı bu yavrucaklar bu yaşlarında şehit oldular diye düşünmeden edemiyo insan...çok üzücü..

onların sayesinde rahat ve huzurlu uyuyoruz sonrasında neler olur bilemiyorum merakla olacakları izliyorum tedirginim asla denilen şeyler gerçekleşiyor daha neler yaşayıp görecez bakalım...
evlatlarımızın daha fazla kanı dökülmesin...

inş canım inş rabbime cok duamız var elimZden tutsun bitsin bu kabuslarda yuvamız mutlu huzrlu olsun allhım hepimzn yuzunu guldrsun bnm esmn iş arkdsının hnımı bi dua vermişti ona başlicam 70 bin defa okunck tek bn okucm her duayı etmye gayret ediyorum inan evm yuvam huzrlu mutlu olsun rabbim bize bebişimzi yollasın yetrki ben her saat dua edr okurum duadan yana rabbimden yna oldktan sonra hersey iyi olur inş

rahat ve huzurlu uyuyorduk...taa ki bugüne kadar...allah sonumuzu hayır etsin artık...

bak ananasın faydası olmuş ama gördün mü :) ya ben ilk tedavimde bunlardan bi haberdim..dondurulmaya yetecek kadar embriyom kalmadı..ikinci tedavimde bte karışımını yaptım ve şu anda 12 tane dondurulmuş embriyom var bana çok yaradığına inanıyorum..zaten çörek otu mucizesi diye birşey var biliyorsun faydası olmayan yer yok..sen yine de tedavi olsun olmasın bunları uygulamaya devam et bence..

rahat ve huzurlu uyuyorduk...taa ki bugüne kadar...allah sonumuzu hayır etsin artık...

Aminnnn...
aynen canım bugüne kadar rahat uyuyorduk bakalım bundan sonrası nasıl olacak...
çok şey yazılabilir söylenebilir son zamanlardaki gelişmeler üzerine...
ateş düştüğü yeri yakıyor bizlerde üzülüyoruz şehadet haberlerini duyunca ağlıyoruz evet ama o kadar geride kalan anne ölene kadar bu acıyla yaşıyor...
şimdi bunların üzerine akan kanların üzerine bir sürece girildi evladını yitiren anneler ne haldeler acaba demezlermi madem diyalogla halledilecekti benim evladım toprağa girmeden neden çaresine bakmadınız diye...

bencede ananas yaradı bana yumurtlama zamanım ev tipi çalışmalarım devam ediyorken ananas aldırayım yükleme yapayım yine belki faydasını görürüm...
aslında bu ay bi çok şey yapacaktım ama şehirdışına çıkmam gerekti o yüzden kaldı herşey mutlaka takviye yapcam...
çörek otunu illa bal ve tarçınla yemesekte olabiliyormuş bi yerlerde suya atılıp kaynatılması ya da yağının tüketilmesine dair yazı okudum kürü yapamazsam başka şekilde tüketmeyi düşünüyorum...

ama bazı arkadaşlar bu kürü verirken çörek otunu ezin falan diyorlar kesinlikle ezmeyin faydasını o şekilde yemekte ezerken yağının çoğu o ezdiğin şeye gidiyo nesneye yani..ben ezmemiştim..suya atıp kaynatınca da doğallığını kaybeder gibime geliyo bana..yiyebilirsen bence hiçbir işlem yapmadan ye derim yine de sen bilirsin tabi..

Belki yarın belki daha öncedir
Ölüm ne yaşlıya nede gencedir
Azreile karşı koydum incedir
Çaresiz boynumu büker giderim yar giderim

Ne tadım tuzum var nede lezzetim
Yalan dünya senden çeker giderim
Senin olsun malın mülkün servetin
Neyim var neyim yok yakar giderim yar giderim

Nefes beden ile açar arayı
Sele verdim malı mülkü parayı
Gönlümde kurduğum köşkü sarayı
Bir tek fiske ile yıkar giderim yar giderim

aslında işime direk yemek geliyooo çerez gibi arada ağzıma atayım gün içinde dişlerimle eze eze yerim acı olur ama önemi yok denemem lazım ne zaman başlasam acaba bir fikrin varmı...
illa adet oluncamı çörek otuna başlanıyor yumi kalitesi için...şimdi yumurtlama zamanım ben hergün ara ara yesem nasıl olur

amaaaaaa çok bunalım buuuuuu hemen bu psikolojiden çıkmak lazım

amaaaaaa çok bunalım buuuuuu hemen bu psikolojiden çıkmak lazım

ivet hklısın ama bana gülmek yasklanmış sanki burcumdada diyor oğlak ne zman mutlu olsa onun mutlulugunun içne edn şerfsiZler var diyor doğru ne zamn mutlu olmk istesem sonunda hep üzlp aglaynım onun için gülmk yask sanırm

zamanı adetin 2.gününden 12.gününe kadar deniyo..bende işte tedaviye başladığım gün başlamıştım yani o da herhalde öyle denk gelmiştir yani adetin 2 ya da 3.gününe..yumurtlama gününse ananasa başla hemen tutunması için..

du bekle keseye geliyorum

Offff ne guzel olurdu dusa girip hoop hemen cikiyorum ben banyoda uzun sure kalmayi severim boyle bisey anlamiyorum

Hepsinin ruhu sad olsun onlar bu vatan icin hayatlarindan vazgectiler. Simdi kemikleri sizliyordur

Yaa ben 6+2 oldum bugun biz gecen cuma gorduk kalp atisi ve keseyi dr.1 ay sonraya gun verdi bakiyorum herkes daha sık kontrole gidiyor. Cok fazla ultrason da iyi degil dedi sizi gorunce de kafam karisti:44::44:

Canım 1 ay çok geç değilmi?kafanı karıştırmak istemem ama nolur nolmaz biraz daha erkene al istersen randevunu.Tabi bizler doktorlardan daha iyi bilemeyiz ama işi garahtiye almak lazım canım.

Selam kızlar nasılsınız benkayracım ben 9. Haftaya kadar her hafta gittim doktor gelme gerek yok desende ben istiyorum dedim tamam o zaman deyip sağolsun her hafta baktı ondan sonra 20 günde 1 gel dedi bende başka bi doktor daha buldum 10 gün ona 10 gün sonra kendi doktoruma gidiyorum hiç biride zararlı demedi napıyım görmeyince çok stres oluyorum şimdi bebişi hissediyorum belki daha az giderim diyorum ama yapamam herhalde

o zaman çörekotuna afetle başlayacam her zamanki gibi ananası zaten aldırcam bugün hemen yemeye başlamalıyım

Offff ne guzel olurdu dusa girip hoop hemen cikiyorum ben banyoda uzun sure kalmayi severim boyle bisey anlamiyorum

Hepsinin ruhu sad olsun onlar bu vatan icin hayatlarindan vazgectiler. Simdi kemikleri sizliyordur

ayaküstü kese atarız bizde uzun uzun kalmayız

hep bşkalarının mı doğurdu hamile hberlerini alıcm demden gecemicem kıZlr burdakiler hariç lütfen yanlış anlamyın sakın ama demsinler bana napim eşimn iş yerindeki şöfrn karısı doğrumuş onu diyor bana banane ya bana nee alalh ya allhım sen yardım et lütfen artık bitsin bu sıkntlar rabbim ne olur son bulsun bu gözümdeki yaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…