Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam canım...
anam ne karıştırıyonuz benkayranın aklını şimdi :44::44::44:

ama yapma böleeee aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim alışman lazım artık gerçeğimiz bu bizim anlık canını sıksada kendini yıpratma bu haberlerle..
kıyamam yaaa

Canım biz pimpirikliyiz ama benim durumum özeldi kuzum biliyon
sen nasılsın

özel durum olunca başka tabi canımcım o zaman hergün doktorda olmak ister insan noluyo içerde diye...
genelde riskli bir durum yoksa 1 ay sonraya veriyor doktorlar randevuyu...
bende ev işi vs... öle bi günümdeyim

evet canım ya sürekli merak halindeyim hatta eşim bi ara eve ultrason alıyım diyodu düşün
eve steteskobunu getir diyorum kafaya yersin diyo
canım normal hamişler ayda 1 gidiyolar zaten
ay canım eşin dağınıkmıdır bilmem ama biz 1 hafta ayrı kalalım ev savaş alanı oluyo 1 haftam temizlikle geçiyo inan

gülden ablcım bnim öfkem sinrm anlıktır kızgınlıgımda oyle ama bu haberleri duyunca eşimden o kötü oluyor başkasından duynca pehh diyp gecebiliyorum ama eşim diynce öyle oluyor bn iyi niytliymdr hep kndim diye değil huyum bu kötü düşnsem bile ertsi gun unutrum ama sevdiğim insan zarar verir ve kırarsa ozamn sogrum huyum bu bnm istedim sadece mutlu mesut bir yuva yani insanz hersey olur tabi kimse dörtdörtlük değil bna kötülk edn cok zarar vermk isteyn cekmyn mutsuz olup ayrlsn diynde işte hem bu sorunlar hmde böyle kndi sorunlarımdan dolyı karmsar oluyorum allhım biliyor ya o bna cektrnler bulck birgun rabbimden işleri güçleri bizle uğrasmk allhım onlara öyle bişey versinki bizi untup kndi dertlerine düşsünler ölelim diye yalvrsınlar 7 sendr gülmdi şu yuzm annemn evndeykn yoksulk cktim ya yine ceksydimde bir parca ekmk içn ağlysdım diyorum

sorma canım hemde nasıl sizde yaşıcaksınız allah ın izniyle o zaman daha iyi anlarsınız beni

ben ztn pinprkliymdr inş canm bn diyorumki bu halimle doğsa bile hmn hapsu demden doktora götürürmüşüm yani okula gidene kdr diye düşünyom zor bulnca böyle oluyor yani

ben ztn pinprkliymdr inş canm bn diyorumki bu halimle doğsa bile hmn hapsu demden doktora götürürmüşüm yani okula gidene kdr diye düşünyom zor bulnca böyle oluyor yani
hiç sevmem normalde böle insanları ama aynısı oldum çıktım
allah a emanet aslında biz ne dersek boş

hiç sevmem normalde böle insanları ama aynısı oldum çıktım
allah a emanet aslında biz ne dersek boş

evt canım rabbime emanetler herzamn canm senin böle olmn nrml sonuçta kç sene geciyor herseyi yaşıyoruz allhım bugunleri artmasın

ne burcusun sen söle bakiimmm..

o merak her daim var zaten bende yumurta takiplerinde bile evde ultrason olsa derdim hamile kalsam nolcam acaba
eşim senin eşin kadar dağınık çok değil yani

yüreğimi dağladın ama
nasıl insanların eline düşmüşsün sen öyle yuvanda gözü olan ayrılsınlar diye bakan insanların etrafında olması çok kötü Allah yuvanı korusun kem gözlerden eşinin aklına mukayet olsun...
töbe yarabbim ne isterler bu kadar uğraşırlar anlamıyorum...

egunal kusura bakma gec baktm bilgisayara.4.denemem dondurulmuslarla transfer oldu.9.gun kahverengi akintim geldi tamam dedim tutmadi.dr acil bthcg istedi 110 cikti 11.gun 320 cikti deger.simdi bekliyrm birde fligrstim denen bi igne var onu ilk gunden beri kullaniyorm.

bir anlasm benm sınavım buyuk ya rabbim herseyin hayırlısını versin ahh ahh bu sorunlarımı 7 sene sonra buyk ablama anllttım tabi bi kısmını oda arkndayım diyor ondn önce hep görmcme anltrdım ama hiç bişey değişmedi oğlak burcuyum eşmde başak inanmam ama okurm arada sırada doğru cıkıyor kndime göre şöyle düşününce en cok hatm insanlara guvnmk oldu cahiliğmi saymssam artk hiç kimseye guvnmiyor vede inanmıyorum allhım bni korusn sıkntılarmdn sorunlarımdn kurtlp yuzm gülsn bşka bişey istemiyorum

Sevgili arkadaslarim ben dus almaya gidiyorum miss olup hemen geliyorum
miisler gibi ol gel hemen dedim ama ben okuduğumda çoktan duştan çıkmışş pratik hatuunn..
Rabbim onlar yattıkça vatanımızı iç ve dış düşmanların hain emellerinden koruusn inşaallah...akşama pazradan dönüşte oturup yasin okuyayım ...Rabbim mekanlarını cennet eylesin..15 yaşında askere alınanlar kadar gönüllü savaşa giden gençşehitlerimiz de çok olmuşş..bu aralar çanakkale için çekilen filmlerin fragmanları dönüyoo tv de habire..
okurusun inşallah ve rabbim de kabule der dualarını..çıkman lazım bu psikolojiden hayatındaki en büyük eksiğimiz bebk de olsa hayatımız devam ediyor...ve düşünmemiz gereken bir eşimiz ve sorumluluklarımız da var...canım silkelen ve toparlan hemen bahar geldii bak yeni umutlarla
ananas konusunda emin değilim ben de transfer öncesi ve sonrası o kadar yedimm tutunma olmadı..tek başına yetmiyooo...ama benim durumum farklı tabii size şifa olsun yediğiniz ananaslar tombalak bebler olarak dönsünn kucağınızaa inşaallah
nereye giidyosun kıızm otur oturduğn yerde bakiimm....
sen çok daralmışsın o kesinn:26::26::26:hadi sana 50 tane tefriciye veriim oku da için açılsın Eylül prensesimize inşaalah onun gibi de gülçe yüzlü bir kızın olsunn..okuyacaksan okeyle tatlımm...taam mıı??
bak attalım ben de oğlak burcuyumm hem de 1 ocak doğumluyum...senin yaşlarında herzaman en kötüyü düşünürdümm... bekardım o yıllardaa evlilik bnaa çok uzaktı... ve ukalalık mı dicem cahillik mi bilemem..ama hep derdim 30 yaşıma kadar evlenebileceğim aşık olabileceğim biriyle karşılaşmasamm sırf çocuk sahiib olmak için bir mantık evliliği yaparım diyordumm... sankii çocuk öle planlı programlı benim isteğimle olabilen bişeymiş gibi...herkes rutin çocuk sahibi oluyor yaa...o günleri düşünümce üüzlsem mi gülsem mi bilemiyorumm..
öle canım ama allah kötü yazı yazmasın hiç birimize tatlım ben kaçar sonra gelirim yine öpüyorum
iyi dinlenmeler güzelimm..amin diyorum tüm dualarınaa

değerin maşallah süpperrr ikiz gebelik gibi duruyor bir daha bakılmasını istememesi normal canım sen şimdi ultrasonda keseleri görme hayalleri kur
4.denemende gelmiş melekler çok uğraşmışsın Rabbim yüzünü güldürdü sonunda çok şükür..
filgrastim i ben ve bir kaç arkadaşım vurulduk benkayra arkadaşımız gebeliğin 9.haftasına kadar vuracak .... vuranların hepsi başkent üniversitesi hastaları sen nerde tedavi oldun...

Son düzenleme:

sorma valla bugün tv de sürekli şehitlerimiz tarihimiz var çok duygusalım bugün çookkk...
bi de şu resimi gördüm içim bi tuhaf oldu

sagol canım bnm bnde 1 ock aynıyz senede birgun okurum tabi canım 100 tane hemn başlıyorum şifa olsun eylüle adsım allhım buyuk yar ve yardımcımz olsun iyki varsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…