insallah ikizdir ve insallah pit pitlari duyarim:) allaha emanet ediyorum hergun.sonra baska seylerle ilgilenmeye calisiyrm.bizim yapacagimiz baska bisey kalmiyor.bizde bununla sinanyoruz ne yapalim.bende baskent ama adana baskent melek gibi doktorum var cok ilgili.cok seviyoruz onu haydar bulent dedeoglu.
sende başkentçilerdensin demek belli canım çünkü ben başka kimseden filgrastim iğnesini duymadım başkent te tedavi olanlara son zamanlarda uygulanmaya başlandı bu geçen yıl nisanda tedavi oldum o zaman iğne kullanılmıyordu bu sene kiminle konuşsam bu iğneden bahsediyor...doktor isimlerimiz bile yakınhulusi bülent zeyneloğlu bizimde doktorumuz
egunal sen daha eskisin burda coktandr takip ediyrm sizi ama yazamiyrdm.benkayra nedese durulife ve bi kac isim daha var.sen bilirsn bu igneyi kullananlar kacinci haftadalar.
allah sonuna kadar sağlıkla devamını nasip etsinn canımm gözün aydınn ikiz değeri gibi maşallah subhanallah..egunal kusura bakma gec baktm bilgisayara.4.denemem dondurulmuslarla transfer oldu.9.gun kahverengi akintim geldi tamam dedim tutmadi.dr acil bthcg istedi 110 cikti 11.gun 320 cikti deger.simdi bekliyrm birde fligrstim denen bi igne var onu ilk gunden beri kullaniyorm.
hoşgeldinn ben de çıkıyorumm güle güle deyim en acilinden hava karramadan giidp geliim dün markette bayaa bi alışveriş yaptım...yeşillikleri de ordan aliim diyorumm...ben geldimmmmmmmm
sagol canım bnm bnde 1 ock aynıyz senede birgunokurum tabi canım 100 tane hemn başlıyorum şifa olsun eylüle adsım allhım buyuk yar ve yardımcımz olsun iyki varsınz
mesajında oğlak burcu olduğunu yazmışsın bende ne burcusun diye soruyorum hayret bişeyim gerçektende
nasıl bi hızla okuduysam mesajını atlayarak okumuşum
allah sonuna kadar sağlıkla devamını nasip etsinn canımm gözün aydınn ikiz değeri gibi maşallah subhanallah..
hoşgeldinn ben de çıkıyorumm güle güle deyim en acilinden hava karramadan giidp geliim dün markette bayaa bi alışveriş yaptım...yeşillikleri de ordan aliim diyorumm...
aaa ne güzelmiş vallaa ben 77 liyim sen kaçlısın bebişim aynı gün doğsak da ramızda ergenlik okul çağında bir çcuk yaşı kadar zaman var...heeyy gidi heey ...
hemen ekledimm kalan 100 taneyi de ben okuyorumm vee bitiyor çok şükürr eylül bebişimiz ...
ayy trt 1 de çanakkale savaşını 15 lik oğlunu gönderen ana ağlattı beniii hangi filmmiş ki bu yaaa içim çıktı ağlamaktann
ivet ablacım öle olmuş no prblmcanım
ya benim pc bu kkya gelince bi saçmalıyo ya..
foruma girdiğimde bişi oluyo pcye..
bu cevap yazdığımız alan açılmıyo..açılsa da pasif oluyo
alıntı da yapamıyom o yüzden...
alıntı yapsam da yapmasamda böle oluyo ya..
bi format attıramadık şu pc ye de..
slm
aşırı yumurta büyümesi sebebiyle ve hormonlarımın tavan yapması sebebiyle tedavim sonlandırıldı bitti iğneyi vurdular durdurdular...........................
slm
aşırı yumurta büyümesi sebebiyle ve hormonlarımın tavan yapması sebebiyle tedavim sonlandırıldı bitti iğneyi vurdular durdurdular...........................
noooldu ayol..
annaaaaaaammm..
aayy canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim yaa..
çok geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemedim...
çok sayıda yumurtamı büyüdü yani hormon değerlerin tavan yaptı demişsin e2 hormonundan kaynaklı tedavi iptal ediliyor kaç çıktı biliyormusun...
kızlar efeylülün bebeği hastamı niye dua okuyosunuz benim haberim yok bişeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?