Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah ikizdir ve insallah pit pitlari duyarim:) allaha emanet ediyorum hergun.sonra baska seylerle ilgilenmeye calisiyrm.bizim yapacagimiz baska bisey kalmiyor.bizde bununla sinanyoruz ne yapalim.bende baskent ama adana baskent melek gibi doktorum var cok ilgili.cok seviyoruz onu haydar bulent dedeoglu.

sende başkentçilerdensin demek belli canım çünkü ben başka kimseden filgrastim iğnesini duymadım başkent te tedavi olanlara son zamanlarda uygulanmaya başlandı bu geçen yıl nisanda tedavi oldum o zaman iğne kullanılmıyordu bu sene kiminle konuşsam bu iğneden bahsediyor...doktor isimlerimiz bile yakın hulusi bülent zeyneloğlu bizimde doktorumuz

mesajında oğlak burcu olduğunu yazmışsın bende ne burcusun diye soruyorum hayret bişeyim gerçektende
nasıl bi hızla okuduysam mesajını atlayarak okumuşum

egunal sen daha eskisin burda coktandr takip ediyrm sizi ama yazamiyrdm.benkayra nedese durulife ve bi kac isim daha var.sen bilirsn bu igneyi kullananlar kacinci haftadalar.

egunal sen daha eskisin burda coktandr takip ediyrm sizi ama yazamiyrdm.benkayra nedese durulife ve bi kac isim daha var.sen bilirsn bu igneyi kullananlar kacinci haftadalar.

transferden sonra kullanmaya başlıyorsun çok az dozlarda gebe kalırsan 9.gebelik haftasına kadar kullanıyorsun...

allah sonuna kadar sağlıkla devamını nasip etsinn canımm gözün aydınn ikiz değeri gibi maşallah subhanallah..
ben geldimmmmmmmm
hoşgeldinn ben de çıkıyorumm güle güle deyim en acilinden hava karramadan giidp geliim dün markette bayaa bi alışveriş yaptım...yeşillikleri de ordan aliim diyorumm...
sagol canım bnm bnde 1 ock aynıyz senede birgun okurum tabi canım 100 tane hemn başlıyorum şifa olsun eylüle adsım allhım buyuk yar ve yardımcımz olsun iyki varsınz

aaa ne güzelmiş vallaa ben 77 liyim sen kaçlısın bebişim aynı gün doğsak da ramızda ergenlik okul çağında bir çcuk yaşı kadar zaman var...heeyy gidi heey ...
hemen ekledimm kalan 100 taneyi de ben okuyorumm vee bitiyor çok şükürr eylül bebişimiz ...
ayy trt 1 de çanakkale savaşını 15 lik oğlunu gönderen ana ağlattı beniii hangi filmmiş ki bu yaaa içim çıktı ağlamaktann

evt gun aynı ama yıl frklı dksnlym bn canımcm bu arada bitrdim 100 tefriciyeyi şifa olsun inş eylül bebişe allhım dualrımz kabul etsin inş benm bademck uf oldu yine sogktan aksam ıhlamur yapıyım da halsiz düşmyim

ya benim pc bu kkya gelince bi saçmalıyo ya..
foruma girdiğimde bişi oluyo pcye..
bu cevap yazdığımız alan açılmıyo..açılsa da pasif oluyo
alıntı da yapamıyom o yüzden...
alıntı yapsam da yapmasamda böle oluyo ya..
bi format attıramadık şu pc ye de..

aynen canım bi dönem bende de sıkıntı oldu neyseki paşalarımın babası el attı pc ye düzeldi çok şükür..

slm

aşırı yumurta büyümesi sebebiyle ve hormonlarımın tavan yapması sebebiyle tedavim sonlandırıldı bitti iğneyi vurdular durdurdular...........................

kızlar efeylülün bebeği hastamı niye dua okuyosunuz benim haberim yok bişeyden

slm

aşırı yumurta büyümesi sebebiyle ve hormonlarımın tavan yapması sebebiyle tedavim sonlandırıldı bitti iğneyi vurdular durdurdular...........................

çok geçmiş olsun canım ne diyeceğimi bilemedim...
çok sayıda yumurtamı büyüdü yani hormon değerlerin tavan yaptı demişsin e2 hormonundan kaynaklı tedavi iptal ediliyor kaç çıktı biliyormusun...

noooldu ayol..
annaaaaaaammm..
aayy canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim yaa..

saolun çok kötüyüm ben çok korkuyodum tek umudumduda iyi olim iyilik olsun diye moralimi hep yüksek tutuum kaç gündür başım cok feci ağrıyo ve ateşim vardı kasıkalrımda ve belim kopuyodu ama büyüyo yumurtalar diye dedim bugün sabah gittim ultrasyonla bakan doktor hemen barış beye gösterelim felan dedi sayamadı ultrasyonda fotolarını cekeyim dedi telaşlandı bende cok yumurta var iyi bişi sandım yanındaki asistanda buna bişey gerekmez bırakalım olur dedi hatta sonra kan tahlili istediler ne hormonu bilmem sölemedi zaten ağlıyodum bişi soramadım adamcazda beni teselli etti akşam üstü arayıp hemen gel dediler yarın geleyimd edim olmaz hemen gel dediler bide telaşlandırdılar beni iğneyi vurdular bitti en az 30 yumurta büyücekti ben bunu istemiyorum dedi doktorum hormonunda cok yüksek cıktı yani devam etsekte sans düşüktü daha az dozda başlıcaz bidaha dedi adet olunca gel dedi üzülme hiçbişey ziyanda olmadı o ilaçlarla sana kaç kere tedavi yapılır dedi ama inşallah gerek kalmaz dedi cok cok az başlıcaz dozu dedi bu sefer öyle işe dualar dilekler yarım kaldı yine boynum bükük

kızlar efeylülün bebeği hastamı niye dua okuyosunuz benim haberim yok bişeyden

saracım bende bilmiyordum aslında zamanında tefriciye başlamış efeylül bebeğinde kanda üreyen tehlikeli bir mikrop çıkınca hastaneye yatmışlar antibiyotik tedavisi yapılıyor bu esnada tefriciyeler kalınca kızlarda paylaşmışlar bizde yardım edelim demişler onları okuyorlar sanırım eksik yok...bilgim olursa yazarım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…