saolun çok kötüyüm ben çok korkuyodum tek umudumduda iyi olim iyilik olsun diye moralimi hep yüksek tutuum kaç gündür başım cok feci ağrıyo ve ateşim vardı kasıkalrımda ve belim kopuyodu ama büyüyo yumurtalar diye dedim bugün sabah gittim ultrasyonla bakan doktor hemen barış beye gösterelim felan dedi sayamadı ultrasyonda fotolarını cekeyim dedi telaşlandı bende cok yumurta var iyi bişi sandım yanındaki asistanda buna bişey gerekmez bırakalım olur dedi hatta sonra kan tahlili istediler ne hormonu bilmem sölemedi zaten ağlıyodum bişi soramadım adamcazda beni teselli etti akşam üstü arayıp hemen gel dediler yarın geleyimd edim olmaz hemen gel dediler bide telaşlandırdılar beni iğneyi vurdular bitti en az 30 yumurta büyücekti ben bunu istemiyorum dedi doktorum hormonunda cok yüksek cıktı yani devam etsekte sans düşüktü daha az dozda başlıcaz bidaha dedi adet olunca gel dedi üzülme hiçbişey ziyanda olmadı o ilaçlarla sana kaç kere tedavi yapılır dedi ama inşallah gerek kalmaz dedi cok cok az başlıcaz dozu dedi bu sefer öyle işe dualar dilekler yarım kaldı yine boynum bükük
saolun çok kötüyüm ben çok korkuyodum tek umudumduda iyi olim iyilik olsun diye moralimi hep yüksek tutuum kaç gündür başım cok feci ağrıyo ve ateşim vardı kasıkalrımda ve belim kopuyodu ama büyüyo yumurtalar diye dedim bugün sabah gittim ultrasyonla bakan doktor hemen barış beye gösterelim felan dedi sayamadı ultrasyonda fotolarını cekeyim dedi telaşlandı bende cok yumurta var iyi bişi sandım yanındaki asistanda buna bişey gerekmez bırakalım olur dedi hatta sonra kan tahlili istediler ne hormonu bilmem sölemedi zaten ağlıyodum bişi soramadım adamcazda beni teselli etti akşam üstü arayıp hemen gel dediler yarın geleyimd edim olmaz hemen gel dediler bide telaşlandırdılar beni iğneyi vurdular bitti en az 30 yumurta büyücekti ben bunu istemiyorum dedi doktorum hormonunda cok yüksek cıktı yani devam etsekte sans düşüktü daha az dozda başlıcaz bidaha dedi adet olunca gel dedi üzülme hiçbişey ziyanda olmadı o ilaçlarla sana kaç kere tedavi yapılır dedi ama inşallah gerek kalmaz dedi cok cok az başlıcaz dozu dedi bu sefer öyle işe dualar dilekler yarım kaldı yine boynum bükük
aşırı uyarılma durumunu yaşamışsın iyi bişey değil bu eğer hormonun normal çıksaydı toplarlardı yumurtalarını sorunsuz atlatırdın ohss olma riskinden dolayı iptal etmişler belliki..
30 yumurta ile ohss riskine girmek tehlikeli...çok geçmiş olsun tekrardan bundan sonra çok dikkatli olmalı doktorun...
saracım bende bilmiyordum aslında zamanında tefriciye başlamış efeylül bebeğinde kanda üreyen tehlikeli bir mikrop çıkınca hastaneye yatmışlar antibiyotik tedavisi yapılıyor bu esnada tefriciyeler kalınca kızlarda paylaşmışlar bizde yardım edelim demişler onları okuyorlar sanırım eksik yok...bilgim olursa yazarım sana..
yemek işini halledeyim döncem kızlar
evet cnm eylule okunuo dun aksam 400 filan kalmisti ama kizlar sabah paylastimi bilmiom ikramaya listeyi tutuyo ona sorariz aksam...kızlar efeylülün bebeği hastamı niye dua okuyosunuz benim haberim yok bişeyden
bacim gecmis olsun.kiz neler olmus cok sasirdim oysaki dozunda 100 du neden oyle oldu..ben 225 vuruyordum 31 yumurtam toplanmisti ama bi sorunda olmamisti cok sasirdim kuzum ama canibi sikmadiger ay olur insallah tatlimm...o sisedeki dozun bitmemesi neydenmis acaba ?
haksever şimdi gördüm canım çok üzüldüm benimde en korktuğum şey tedavinin yarım kalmasıydı şükürler olsun tamamlandı ama o korku şimdide başka şeye dönüştü ama senin için diyebileceğim tek şey hayırlısı buymuş inan hamile kaldıktan sonra onu kaybetme korkusu çok daha farklı eminim allahım bir gün senide anne yapıcak belkide ikiz olucak kalbini bozma canım birgün muhakkak olacak
canım o ilk 4 gün vurunmuştumya 75 lik şişeden 450lilğiğn iğnelerine çekelrek vurdum onlar yanşıştı yani 75 4 e bölüp vurmuş olmuştum...doktor zaten sen pkoludsun geç yumurtluyosun sorun olmaz sanki baştan başlıyoruz gb olcak dedi ve dogrusunu anlattı 450lik gonalf tan 100lük vurdum 5 gün pazartesi çagırmıştı gittim işte bugün cok yumurta büyüdüd edi bide kandada deger cok cıkmış durdurdu anlamdım işte neden sen 31 toplanmış ee bana 30u geçer bu gidişle ben bunu istemiyorum 10 olcak bize dedi niye öyle dedi çok olsa nolcaktıki ama kandada bişi gördü pek telaş yaptılar illa gel vurcaz iğneyi diye
benim 75 liğe bile çok asırı uyarılıyo yumurtalarım ben pkoyumya yumurtalarım büyümeye yer arıyo zaten
herkese iyi akşamlar ben şey sormak istiyorum.
gonal f 75 ıu olan minik pakatler açıldıktan sonra kaçgün kullanılıyor?
gonal f 450 ıu açıldıktan sonra 20 gün kullanılıyormuş dolapta.
minikler nasıl iiçine 5.5 mikrogram var diyor sıvısı 1ml.
450 likte sıvı 0.75. anlamıyorum . tüp için 75 ıu olan ilaçlardan çok
miktarda kıullanılabiliyor mu bir arkadaş veriyim dedi de.
canımcım ben 450 lilik kullanmıştım ilk tedavimde bir buçuk sene oluyoo unutmuşum iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?