Tüp Bebek Günlüğümüz !

aşırı uyarılma durumunu yaşamışsın iyi bişey değil bu eğer hormonun normal çıksaydı toplarlardı yumurtalarını sorunsuz atlatırdın ohss olma riskinden dolayı iptal etmişler belliki..
30 yumurta ile ohss riskine girmek tehlikeli...çok geçmiş olsun tekrardan bundan sonra çok dikkatli olmalı doktorun...

canım çok geçmiş olsun. inşallah öbür ay daha sorunsuz bir tedavi geçirirsin.

bişi var anladım zaten çok telaşe ettiler yarın geleyim çok uzak dedim sen gelmeden gitmicez gel dediler illa vurmamız gerekiyo iğneyi dediler bu ohss kötü bişi sanırım doktor öyle dedi çok moralim bozuldu ağlıyorum resmen tutamadım böylesi daha iyi cidden pkolusun zadece nasıl davranmamız gerektiğini bilmeliyiz snein yumurtalarına dedi ve öğrendikki 100 çok hatta cok ve cokk ona göre dogruyu buldugumuzda çok güzel olucak herşey dedi

zaten ben bi kere iğneli aşılama denemiştim ondada 75le başlamıştık aşırı büyümüştü yarısını vurduk gene aşırı büyüdü bi 75i 3 bölüp vurmuştuk gene aynı devam edince bide aşılama olunca gene durdurmuştu doktor

puffsanak cigara bagımlılık yaptı onca kişinin duası annelerimize söylemiştik çok yoruldum kendim yoruldum eşimi ailesinide yordum ailemide ...........aslında kimseden hiçbişey bekelemdim sabahın körlerinde yollara düştüm akşam üstü geldim hep tek başıma uğraştım hep tek hep tekkk

doktordan çıkınca zaten buna ağladım yanlızım bu yolda tek başımayım koşturup duruyorum kendi kendime olmuyo işte olmuyo durrrrrrrrrrrrrrrrdedim.............

geçer bikaç güne yine o bitmez tükenmez umut sarar bıktım artıkmkendisinden

aaaaa çok geçmiş olsun Allah dualarınızıda kabul etsin evet yazarsan sevinirim

yemek işini halledeyim döncem kızlar

iyi akşamlar güldenuzun zamandır görüşemiyoruz.

annen hastaymış geçmiş olsun. iyi oldu yazmışsın allah

bir daha yaşatmasın. geçen dünya kadınlar günü için mesajında

''güçlü ve yorgun kadınlar'' demişsin doğru ama ben güçlü değilim artık.

4. denemeyi bile düşünmüyorum. tutacağına inanmıyorum çünkü.

okuldaki öğretmenlerde moralimi bozmak için elinden geleni yapıyorlar.

yanlarına gitmeyi bile düşünmüyorum artık. öptüm.

bacim gecmis olsun.kiz neler olmus cok sasirdim oysaki dozunda 100 du neden oyle oldu..ben 225 vuruyordum 31 yumurtam toplanmisti ama bi sorunda olmamisti cok sasirdim kuzum ama canibi sikmadiger ay olur insallah tatlimm...o sisedeki dozun bitmemesi neydenmis acaba ?

haksever şimdi gördüm canım çok üzüldüm benimde en korktuğum şey tedavinin yarım kalmasıydı şükürler olsun tamamlandı ama o korku şimdide başka şeye dönüştü ama senin için diyebileceğim tek şey hayırlısı buymuş inan hamile kaldıktan sonra onu kaybetme korkusu çok daha farklı eminim allahım bir gün senide anne yapıcak belkide ikiz olucak kalbini bozma canım birgün muhakkak olacak

herkese iyi akşamlar ben şey sormak istiyorum.

gonal f 75 ıu olan minik pakatler açıldıktan sonra kaçgün kullanılıyor?

gonal f 450 ıu açıldıktan sonra 20 gün kullanılıyormuş dolapta.

minikler nasıl iiçine 5.5 mikrogram var diyor sıvısı 1ml.

450 likte sıvı 0.75. anlamıyorum . tüp için 75 ıu olan ilaçlardan çok

miktarda kıullanılabiliyor mu bir arkadaş veriyim dedi de.

Son düzenleme:

canım o ilk 4 gün vurunmuştumya 75 lik şişeden 450lilğiğn iğnelerine çekelrek vurdum onlar yanşıştı yani 75 4 e bölüp vurmuş olmuştum...doktor zaten sen pkoludsun geç yumurtluyosun sorun olmaz sanki baştan başlıyoruz gb olcak dedi ve dogrusunu anlattı 450lik gonalf tan 100lük vurdum 5 gün pazartesi çagırmıştı gittim işte bugün cok yumurta büyüdüd edi bide kandada deger cok cıkmış durdurdu anlamdım işte neden sen 31 toplanmış ee bana 30u geçer bu gidişle ben bunu istemiyorum 10 olcak bize dedi niye öyle dedi çok olsa nolcaktıki ama kandada bişi gördü pek telaş yaptılar illa gel vurcaz iğneyi diye

benim 75 liğe bile çok asırı uyarılıyo yumurtalarım ben pkoyumya yumurtalarım büyümeye yer arıyo zaten

saol cnaım bugün daha yeni biraz ağlıyım geçer neler geçmediki hayırlısı böyleymiş bisürü uğraşım var 1 senedir koşturuyorum bi oh diyemedim ona yanıyorum nabayım elden bişi gelmiyo yırtsamda kendimi allah biliyo allah biliyo işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

seninde meleğini ve seni rabbim korusun maşallah size dualarında bizleri unutma canım

canım daha öncede dedim sana kimisinin 10 yumurtası olur e2 hormonu fırlar gider kimisinin 30 yumisi olur e2 hormonu normal olur tedavinin iptaline sebep olan şey e2 hormonunun fazla çıkmasıdır çok yumurta olmasıda ohss olacağının garantisi oluyor hem e2 yüksek hem yumi çok kesin ohss demek bu hayati tehlikeye kadar gidiyor o nedenle iptal edilmesi en doğrusu...turquoissenin yumisi çoktu ama e2 si normaldi bu durumda bişi olmaz...

canımcım ben 450 lilik kullanmıştım ilk tedavimde bir buçuk sene oluyoo unutmuşum iyimi

haksever canım sana nacizane tavsiyemm pco ve ohss konusunda çok uzman bir doktor ile yola devam etmen gülüm..

Sen eğer aşılamda o kadar az doza rağmen yarıda doz bıraktırılma riski yaşadıysann tüp bebekte bunun sonuçları çok daha fazla olabilir..

İlaçsız tüp bebek senin için uygulanabilen ve öenerilen bir yöntemm..Tek doktor ile kalma derim..Ohss nin Allahım korusun hayati riski olan ciddi bir durumm..Arkadaşlarımız kaç gün hastanede yattı bu sebepten.Ciğerlere kadar sıvı birikimi olşabiliyor..Felaket habercisi inanki değilim ama demem o kii senin işinin ehli uzmanı bir doktora gitmen lazım..Bu arada hangi doktordan bahsettiğimizi de yada merkezden bilmeyerek yorum yaptım ama..Kulağının bir köşesinde kalsın benim söylediklerim..Bu konuda egunal zaten en madurumuzdur ohss konusunda yaşadıklarıı bini aştı..Çok dikkatt..Evlat sahibi olacağız diye sağlımızdan olmayalımm arkadaşımm..

Şimdi çok üzgünsün biliyorum tedavin yarıda kaldı diyee çünkü bende kaç kez başka sebepten de olsa o duyguyu yaşadımm..Ellerim bomboş yüreğimde bir sızııı diye insanın söylenesi geliyor ama Dediğin gibi Bakalım Mevla Neyler..Neylerse güzel eyler arkadaşım...Sabır ve dua ile..

gülden sağlıklı beslenmeye geçtim herşeyi en doğalından yicez.

karatay beslenme şekli. çiğ kuruyemiş, zeytinyağı soğuk sıkma,

tereyğı, bol yumurta (stressiz tavuk yumurtası olacak)

paketli herşey yasak içinde trans yağ varmış. bulgur sersest. vs. vs.

omega 3 serbest. sebzeler buharda pişcek. 1 hafta dır uyguluyoruz bakalım.

ölmessem devam ederiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…