bişi var anladım zaten çok telaşe ettiler yarın geleyim çok uzak dedim sen gelmeden gitmicez gel dediler illa vurmamız gerekiyo iğneyi dediler bu ohss kötü bişi sanırım doktor öyle dedi çok moralim bozuldu ağlıyorum resmen tutamadım böylesi daha iyi cidden pkolusun zadece nasıl davranmamız gerektiğini bilmeliyiz snein yumurtalarına dedi ve öğrendikki 100 çok hatta cok ve cokk ona göre dogruyu buldugumuzda çok güzel olucak herşey dedi
zaten ben bi kere iğneli aşılama denemiştim ondada 75le başlamıştık aşırı büyümüştü yarısını vurduk gene aşırı büyüdü bi 75i 3 bölüp vurmuştuk gene aynı devam edince bide aşılama olunca gene durdurmuştu doktor
puffsanak cigara bagımlılık yaptı onca kişinin duası annelerimize söylemiştik çok yoruldum kendim yoruldum eşimi ailesinide yordum ailemide ...........aslında kimseden hiçbişey bekelemdim sabahın körlerinde yollara düştüm akşam üstü geldim hep tek başıma uğraştım hep tek hep tekkk
doktordan çıkınca zaten buna ağladım yanlızım bu yolda tek başımayım koşturup duruyorum kendi kendime olmuyo işte olmuyo durrrrrrrrrrrrrrrrdedim.............
geçer bikaç güne yine o bitmez tükenmez umut sarar bıktım artıkmkendisinden
aaaaa çok geçmiş olsun Allah dualarınızıda kabul etsin evet yazarsan sevinirim
iyi akşamlar güldenuzun zamandır görüşemiyoruz.
annen hastaymış geçmiş olsun. iyi oldu yazmışsın allah
bir daha yaşatmasın. geçen dünya kadınlar günü için mesajında
''güçlü ve yorgun kadınlar'' demişsin doğru ama ben güçlü değilim artık.
4. denemeyi bile düşünmüyorum. tutacağına inanmıyorum çünkü.
okuldaki öğretmenlerde moralimi bozmak için elinden geleni yapıyorlar.
yanlarına gitmeyi bile düşünmüyorum artık. öptüm.
herkese iyi akşamlar kızlar keyifler yerindedir umarım :)
ben yazana kadar egunalımda yazmış zatenn
iyi akşamlarr hanımlarrr nasılsınızzz
peki sonraki denemelerinde kullanmadın mı? iğneyi değiştirdinmi sen.
gülden sağlıklı beslenmeye geçtim herşeyi en doğalından yicez.
karatay beslenme şekli. çiğ kuruyemiş, zeytinyağı soğuk sıkma,
tereyğı, bol yumurta (stressiz tavuk yumurtası olacak)
paketli herşey yasak içinde trans yağ varmış. bulgur sersest. vs. vs.
omega 3 serbest. sebzeler buharda pişcek. 1 hafta dır uyguluyoruz bakalım.
ölmessem devam ederiz.
evet cnm eylule okunuo dun aksam 400 filan kalmisti ama kizlar sabah paylastimi bilmiom ikramaya listeyi tutuyo ona sorariz aksam...
egunal canım arkadaşım bugün klüpten okudum ama oraya yorum yapamıyorum nedensee anneciğine çok geçmiş olsun çok şükürki önemli bi sorun yokmuş rabbim annelerimizin babalarımızn acısını yaşatmasın bizlere ellerinden öperim gül teyzemin bu arada seni de çok özlediim
iyi akşamlar canım benimmmmmmm paşa annesi sen nasılsın..
kullanmadım canım..
ilk denememde gonal f
ikincide menapur
üçüncüde puregon kullandım
2 aşılamada da
birinde fostimon
diğerinde puregon kullandım
haksever canım sana nacizane tavsiyemm pco ve ohss konusunda çok uzman bir doktor ile yola devam etmen gülüm..
Sen eğer aşılamda o kadar az doza rağmen yarıda doz bıraktırılma riski yaşadıysann tüp bebekte bunun sonuçları çok daha fazla olabilir..
İlaçsız tüp bebek senin için uygulanabilen ve öenerilen bir yöntemm..Tek doktor ile kalma derim..Ohss nin Allahım korusun hayati riski olan ciddi bir durumm..Arkadaşlarımız kaç gün hastanede yattı bu sebepten.Ciğerlere kadar sıvı birikimi olşabiliyor..Felaket habercisi inanki değilim ama demem o kii senin işinin ehli uzmanı bir doktora gitmen lazım..Bu arada hangi doktordan bahsettiğimizi de yada merkezden bilmeyerek yorum yaptım ama..Kulağının bir köşesinde kalsın benim söylediklerim..Bu konuda egunal zaten en madurumuzdur ohss konusunda yaşadıklarıı bini aştı..Çok dikkatt..Evlat sahibi olacağız diye sağlımızdan olmayalımm arkadaşımm..
Şimdi çok üzgünsün biliyorum tedavin yarıda kaldı diyee çünkü bende kaç kez başka sebepten de olsa o duyguyu yaşadımm..Ellerim bomboş yüreğimde bir sızııı diye insanın söylenesi geliyor ama Dediğin gibi Bakalım Mevla Neyler..Neylerse güzel eyler arkadaşım...Sabır ve dua ile..
canım daha öncede dedim sana kimisinin 10 yumurtası olur e2 hormonu fırlar gider kimisinin 30 yumisi olur e2 hormonu normal olur tedavinin iptaline sebep olan şey e2 hormonunun fazla çıkmasıdır çok yumurta olmasıda ohss olacağının garantisi oluyor hem e2 yüksek hem yumi çok kesin ohss demek bu hayati tehlikeye kadar gidiyor o nedenle iptal edilmesi en doğrusu...turquoissenin yumisi çoktu ama e2 si normaldi bu durumda bişi olmaz...
tatlım şükürler olsunki doktorun tehlikeyi farketmiş herşeyin başı sağlık sen iyi olacaksınki bebeklerin gelebilsin bu ay olmasında bidahaki ay olsun yeterki sağlıklı olsun canım herşeyde bi hayır olduğu gibi bundada bizim bilmediğimiz bi hayır vardır sabırlı olup tevekkülü elden bırakma olurmu canım menim
beklenen bişi aynı zamanda aynı şeyleri düşünmek yapmak yazmak söylemek vs....
diğer yarım olmak böle bişi normal yani
nassın iyimisin anladın sen onu
süpperrr iyi yapmışsınız valla bende şehirdışına çıkmasaydım bi sürü planım vardı...
doğal beslenme kürler dua namaz vs...bi sürü şey var aklımda bir ara program yapıp başlamam lazım...
hayıt çayı denemeyi düşündünmü hiç..
hormonları düzenliyomuş gebe kalmayı kolaylaştırıyomuş...
ben ona başlayacam..
Iyi aksamlar kizlar bugün doktora kontrole gittim Cuma günü kismetse yumurtalarim toplanacak ve haftaya carsambada transferim olacak hayirlisiylan .
simdi bugün ignelerin 9.günüydü ve doktorum rahim kalinligi 9mm dedi cok iyi dedi tabi ben o anda soramadim ama aklima takildi bugün 9mm ise haftaya carsamba tarnsfer gününe kadar cok kalinlasmazmi benim bildigim fazla kalinlasi iyi degildir benmi yanlis biliyorum 4gün icinde 4mm büyüdü yani 9gün sonra transfere kadar 18mm olur heralde cok kalin olur ya offf bende suanda buna kafayi takmis durumundayim.
sizde nasildi Rahim kalinligi??
cok saolun allah razı olsun anladım şimdi ne olucagını her işte bir hayır vardır ne diyim iyki böyle olmuş o zman allah bizm şer dediklerimizde hayır hayır ddedikelrimizde şer gizlemiş olabilir o yüzen derdine hamd güzellikelrine şükredicez bol bol......... dediğm gb çok umutlanmıştım şimdi yeni geçer bika güne ...
millstone..canım şuan bursa uludag üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gidiyorum barışbey de çok ünlü bi doktor o gitmeden proförörlüünü bitirmeden inşallah banada bakma zmanımız olur çok iyi bi doktor ve güven verici ki demek bu durumu önce farketti ve durdurduşuan başka biyerde yaptırma imkanım yok o yüzden mecburen buraya gidiyorum ama şuana kadar doktorumdan menunum sadece herşey çooooooooooooooooooook ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk yorucu ve uzun protokollerle oluyo malesef kalabalık yogun ve devlet işte!!! cok saol zzun uzun yazmışsın allah razı olsun anladım şimdi olayın ne oldugunu
çok saolun kızlar şimdi çıkmam lazım eşim geliyo.........
Iyi aksamlar kizlar bugün doktora kontrole gittim Cuma günü kismetse yumurtalarim toplanacak ve haftaya carsambada transferim olacak hayirlisiylan .
simdi bugün ignelerin 9.günüydü ve doktorum rahim kalinligi 9mm dedi cok iyi dedi tabi ben o anda soramadim ama aklima takildi bugün 9mm ise haftaya carsamba tarnsfer gününe kadar cok kalinlasmazmi benim bildigim fazla kalinlasi iyi degildir benmi yanlis biliyorum 4gün icinde 4mm büyüdü yani 9gün sonra transfere kadar 18mm olur heralde cok kalin olur ya offf bende suanda buna kafayi takmis durumundayim.
sizde nasildi Rahim kalinligi??
diğerr yarımmmm benimmmm canımsın sen benimm..3 G den birinin sesini bile duymaya tahammülümüm yok..Diğer G için yarın hastaneden randevu aldım götürücemm artık netleşsin ne varsa..
Benn ise halen elim kolum çok feci ağrıyıor..Beynimm de uyuşuk gibi..Kafam arada şeytanla dolup taşıpp sardırıyorr ama ya sabırrr La havle çekiyorumm..
edanurcum cnm rahim kalınlığı bir yere kadar çıkar sonra düşüşe geçer zatenn transfere kadar...sen buna takma kafayıı lütfennn..Allahın izni ile en ideal rahim kalınlığı ile girersin transfere..
rahim kalınlığın normal fazla olmasıda zarar değil millstonenin dediği gibi toplama işleminden sonra incelmeye başlayacak transfere kadar herşey yolunda maşallahhh
slm kızlar şifayı fena kaptım bütün kemilkerim ağrıyooo....bugünde biraz temizlik yaptım diyebilirim size 7 8 makina çamasır attım...bi sepet de çamaşırım duruyo asmadım yerim kalmadı...bu arada adet olamadım gitti...
sizlerde ne var ne yok??
haksever tatlım inanki anlamadım 75 liğin iğnesi tesiri farklımıymış bilemedim...
evet güldenin de dediği gibi yumim çokdu ama e2 iyi gidiyodu..haktan hayırlısı diğer aya inşallah kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?