Tüp Bebek Günlüğümüz !

aslında çok şanslısın canım yumin çok uygun bir tedaviyle güzel embriyolar elde edebilirsin bir sürüde dondurulmuş embriyon olur...
yalnız olma konusuna canım sıkıldı ailelere söylemişsiniz ama yalnızsan eğer yorulduklarını düşünmüyorum ben herşeyi kendin sırtlamış ilerlemeye çalışıyorsun başkalarını düşünme lütfen...
tekrar söylüyorum canım yumurtanın çok olması kötü birşey değil ve şanslısın iyi tarafından bak üzülme olurmu...

aaaaa çok geçmiş olsun Allah dualarınızıda kabul etsin evet yazarsan sevinirim

tamam canım bilgim olursa yazarım sana..

saol canım geçti gitti şimdilik...
ben 3.tedaviye başlamadan önce doktorla görüştüğümde bana geç kalıyoruz gülden gel artık başlayalım diye kaç kez dedi ama ben bir türlü istemedim olmayacak diye düşünüyordum hep kaç kez paylaştım kızlarla hadi başla diyordu herkes bende istemiyorum diyordum...birgün bir hevesle başlamaya karar verdim aniden ve aynı gün doktoru aradım...şu an ki ruh halinle isteksiz olabilirsin zamana bırakmak en doğrusu emin ol isteyeceğin gücünü toplayacağın o gün gelecek...

herkese iyi akşamlar kızlar keyifler yerindedir umarım :)

keyifler iyiydi canım hakseverin haberini alana kadar...

egunal canım arkadaşım bugün klüpten okudum ama oraya yorum yapamıyorum nedensee anneciğine çok geçmiş olsun çok şükürki önemli bi sorun yokmuş rabbim annelerimizin babalarımızn acısını yaşatmasın bizlere ellerinden öperim gül teyzemin bu arada seni de çok özlediim

tatlım şükürler olsunki doktorun tehlikeyi farketmiş herşeyin başı sağlık sen iyi olacaksınki bebeklerin gelebilsin bu ay olmasında bidahaki ay olsun yeterki sağlıklı olsun canım herşeyde bi hayır olduğu gibi bundada bizim bilmediğimiz bi hayır vardır sabırlı olup tevekkülü elden bırakma olurmu canım menim

iyi akşamlarr hanımlarrr nasılsınızzz

iyi akşamlar canım benimmmmmmm paşa annesi sen nasılsın..

peki sonraki denemelerinde kullanmadın mı? iğneyi değiştirdinmi sen.

kullanmadım canım..
ilk denememde gonal f
ikincide menapur
üçüncüde puregon kullandım
2 aşılamada da
birinde fostimon
diğerinde puregon kullandım

süpperrr iyi yapmışsınız valla bende şehirdışına çıkmasaydım bi sürü planım vardı...
doğal beslenme kürler dua namaz vs...bi sürü şey var aklımda bir ara program yapıp başlamam lazım...
hayıt çayı denemeyi düşündünmü hiç..
hormonları düzenliyomuş gebe kalmayı kolaylaştırıyomuş...
ben ona başlayacam..

saol canım benim zor zamanlar geçirdik ama neyseki iyi şimdi..
babamın acısını yaşıyorum zaten 10 senedir anneminkinide göstermesin Rabbim tabiki bunuda yaşayacam ama gecinden versin...
söylerim anneciğime ellerinden öpüyomuş dicem
bende seni özledim bebeğim

bizde iyizz canım nabalıumm oğlum uyandı şimdi oturuyoz nette geziniyoz beraber

cok saolun allah razı olsun anladım şimdi ne olucagını her işte bir hayır vardır ne diyim iyki böyle olmuş o zman allah bizm şer dediklerimizde hayır hayır ddedikelrimizde şer gizlemiş olabilir o yüzen derdine hamd güzellikelrine şükredicez bol bol......... dediğm gb çok umutlanmıştım şimdi yeni geçer bika güne ...

millstone..canım şuan bursa uludag üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gidiyorum barışbey de çok ünlü bi doktor o gitmeden proförörlüünü bitirmeden inşallah banada bakma zmanımız olur çok iyi bi doktor ve güven verici ki demek bu durumu önce farketti ve durdurdu şuan başka biyerde yaptırma imkanım yok o yüzden mecburen buraya gidiyorum ama şuana kadar doktorumdan menunum sadece herşey çooooooooooooooooooook ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk yorucu ve uzun protokollerle oluyo malesef kalabalık yogun ve devlet işte!!! cok saol zzun uzun yazmışsın allah razı olsun anladım şimdi olayın ne oldugunu

çok saolun kızlar şimdi çıkmam lazım eşim geliyo.........

beklenen bişi aynı zamanda aynı şeyleri düşünmek yapmak yazmak söylemek vs....
diğer yarım olmak böle bişi normal yani
nassın iyimisin anladın sen onu

diğerr yarımmmm benimmmm canımsın sen benimm..3 G den birinin sesini bile duymaya tahammülümüm yok..Diğer G için yarın hastaneden randevu aldım götürücemm artık netleşsin ne varsa..
Benn ise halen elim kolum çok feci ağrıyıor..Beynimm de uyuşuk gibi..Kafam arada şeytanla dolup taşıpp sardırıyorr ama ya sabırrr La havle çekiyorumm..

slm kızlar şifayı fena kaptım bütün kemilkerim ağrıyooo....bugünde biraz temizlik yaptım diyebilirim size 7 8 makina çamasır attım...bi sepet de çamaşırım duruyo asmadım yerim kalmadı...bu arada adet olamadım gitti...
sizlerde ne var ne yok??
haksever tatlım inanki anlamadım 75 liğin iğnesi tesiri farklımıymış bilemedim...
evet güldenin de dediği gibi yumim çokdu ama e2 iyi gidiyodu..haktan hayırlısı diğer aya inşallah kuzum...

canım hayıt çayını burda duydum. hardal tohumu denerim belki.

siyah hardal tohumu yutuyormuşuz az bişey mide eritiyormuş.

ama bilmiyorum işte. soğan suyu pamadım bir türlü.

çevremdekilerin çenesi kapansa daha çabuk toparlanacam aama.

benim elimde gonal f var 4. yaparsam onu kullncam doktor değiştirmesin.

alerji testi diyordum onu yaptırcam sen yaptır dınmı gülden

izmire alerji bölümüne gidcem.

Iyi aksamlar kizlar bugün doktora kontrole gittim Cuma günü kismetse yumurtalarim toplanacak ve haftaya carsambada transferim olacak hayirlisiylan .
simdi bugün ignelerin 9.günüydü ve doktorum rahim kalinligi 9mm dedi cok iyi dedi tabi ben o anda soramadim ama aklima takildi bugün 9mm ise haftaya carsamba tarnsfer gününe kadar cok kalinlasmazmi benim bildigim fazla kalinlasi iyi degildir benmi yanlis biliyorum 4gün icinde 4mm büyüdü yani 9gün sonra transfere kadar 18mm olur heralde cok kalin olur ya offf bende suanda buna kafayi takmis durumundayim.
sizde nasildi Rahim kalinligi??

edanurcum cnm rahim kalınlığı bir yere kadar çıkar sonra düşüşe geçer zatenn transfere kadar...sen buna takma kafayıı lütfennn..Allahın izni ile en ideal rahim kalınlığı ile girersin transfere..

Allah hepimizden razı olsun canım...
millstonenin dediği gibi ilaçsız tüp bebek denenebilir..
yumurtaların kontrollü büyümesi için LUCRİN denilen iğne ile uzun protokolle başlaman gerekiyor her daim...
lucrin kullandınmı sen bu tedavinde kullanmadıysan büyük hataaaaaaaaaaaa

rahim kalınlığın normal fazla olmasıda zarar değil millstonenin dediği gibi toplama işleminden sonra incelmeye başlayacak transfere kadar herşey yolunda maşallahhh

3G espirisi güzelmiş ama ben de 3G den birimiyim noluyoo yaa anlamadım bi saf oldum şu an biri belli oynak biri ağlak diğer G kim ya benmiyim onu şeyedemedim nedense:44::44::44:
şeytana hoooşşşşşttt de yolla gitsin şeytana hoşt diyende bi benimdir herhal

rahim kalınlığın normal fazla olmasıda zarar değil millstonenin dediği gibi toplama işleminden sonra incelmeye başlayacak transfere kadar herşey yolunda maşallahhh

ay kizlar Allah razi olsun sizden icimi ferahlattiniz bende bos yere kafaya takip durdum sabahtan beri ben ise yanlis anlamisim ben gün gectikce dahada kalinlasir zannettim ne bilim
eeee 4.deneme olunca insan panik yapiyor iste..:18:

benimde kemiklerim ağrıyoo ama h.sonu sinir harbi yaşadım ondan diyip duruyorumm..Acaba bende mi hasta olucammm bilmiyorummkii..Rabbim şifanı versin turkuazcımm acilinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…