3G espirisi güzelmiş ama ben de 3G den birimiyim noluyoo yaa anlamadım bi saf oldum şu an biri belli oynak biri ağlak diğer G kim ya benmiyim onu şeyedemedim nedense:44::44::44:
şeytana hoooşşşşşttt de yolla gitsin şeytana hoşt diyende bi benimdir herhal
canım hayıt çayını burda duydum. hardal tohumu denerim belki.
siyah hardal tohumu yutuyormuşuz az bişey mide eritiyormuş.
ama bilmiyorum işte. soğan suyu pamadım bir türlü.
çevremdekilerin çenesi kapansa daha çabuk toparlanacam aama.
benim elimde gonal f var 4. yaparsam onu kullncam doktor değiştirmesin.
alerji testi diyordum onu yaptırcam sen yaptır dınmı gülden
izmire alerji bölümüne gidcem.
canım inan ki ben rahim kalınlığımı hiç hatırlamıyorum ..kafana takma bence bi sorun olsa doktorun fark ederdi..Iyi aksamlar kizlar bugün doktora kontrole gittim Cuma günü kismetse yumurtalarim toplanacak ve haftaya carsambada transferim olacak hayirlisiylan .
simdi bugün ignelerin 9.günüydü ve doktorum rahim kalinligi 9mm dedi cok iyi dedi tabi ben o anda soramadim ama aklima takildi bugün 9mm ise haftaya carsamba tarnsfer gününe kadar cok kalinlasmazmi benim bildigim fazla kalinlasi iyi degildir benmi yanlis biliyorum 4gün icinde 4mm büyüdü yani 9gün sonra transfere kadar 18mm olur heralde cok kalin olur ya offf bende suanda buna kafayi takmis durumundayim.
sizde nasildi Rahim kalinligi??
eveetttttt sensin tabiisiii diğer G..Hayatımın en güzelll G si hemdeee..Zaten ben artık 2G takılıcamm baksana..Biri gebe diğeride inşşşşşşş en kısa zamandaaaa..
saol cnm emin ol o harbı ben de yaşadım o da üstüne tuzu biberi olmuştur işte..çok yoruldum gerçekten elifim...sen de dikkat et tatlım kendine..benimde kemiklerim ağrıyoo ama h.sonu sinir harbi yaşadım ondan diyip duruyorumm..Acaba bende mi hasta olucammm bilmiyorummkii..Rabbim şifanı versin turkuazcımm acilinden..
slm kızlar şifayı fena kaptım bütün kemilkerim ağrıyooo....bugünde biraz temizlik yaptım diyebilirim size 7 8 makina çamasır attım...bi sepet de çamaşırım duruyo asmadım yerim kalmadı...bu arada adet olamadım gitti...
sizlerde ne var ne yok??
haksever tatlım inanki anlamadım 75 liğin iğnesi tesiri farklımıymış bilemedim...
evet güldenin de dediği gibi yumim çokdu ama e2 iyi gidiyodu..haktan hayırlısı diğer aya inşallah kuzum...
aaaaa şu an ilk kez iki şey duyuyorum...
biri siyah hardal tohumu bi de alerji testi...
hardal tohumu neye faydalı acaba bi araştırayım...
alerji testi yaptırmadım tek bildiğim kozmetiğe karşı alerjim var hayatımda bir kez fondoten kullanabildim sadece o zamanda alerjim olduğunu öğrendim
yüzüme yağlı bişi ya da yüzümün emeceği bişi sürersem şişer kızarır deri atar saçma sapan bişi oluyoo günlerce uğraş dur ben pudra ve doymuş yağ oranı düşük ruj kullanabiliyorum sadece
ay kizlar Allah razi olsun sizden icimi ferahlattiniz bende bos yere kafaya takip durdum sabahtan beri ben ise yanlis anlamisim ben gün gectikce dahada kalinlasir zannettim ne bilim
eeee 4.deneme olunca insan panik yapiyor iste..:18:
Hoşbulduk kuzum geçmişi okudum yazıcaktımayşegülüm hoşgeldin ...........
canım alerjik bünye olunca bebek zor oluyormuş diye dumuştum.
daktırına söylemişmiydin. hani onun için farklı bir ilaç kullanılıyor mu?
ben kendimden çok şüpheleniyorum. bişeylere alerjim var haşimatolu
olduğum yetmiyormuş gibi.:44:
bir de sizlere telefondan ulaşamazmıyım.?
gerçek sesinizi duyamazmıyım.?
saol canım benim zor zamanlar geçirdik ama neyseki iyi şimdi..
babamın acısını yaşıyorum zaten 10 senedir anneminkinide göstermesin Rabbim tabiki bunuda yaşayacam ama gecinden versin...
söylerim anneciğime ellerinden öpüyomuş dicem
bende seni özledim bebeğim
rabbim gecinden versiiiiinnn kıymetlilerimiz onlar bizim
yok be güldenim nerde bizde o şans bugün yarın olurum...benim böle sürekli sağ yumurtalığımın orada bişe batıyo geçenlerde la dedm hamilemiyim bi lh yapim yaptım tatlım ikinci çizgi silik...geçmiş olsun canım..
adet olmadın hııımmmmmm bi test yapaydın
napim canım salonu ne zamandır yapmıodum kimse girmiyo diye tedaviye başlamadan temizleyim dedim evi de bi süpürdüm o kadar işin arasında doğal gaz alarmı öttü 187 i aradım geldiler filan onlarla uğraştım bi de.ama çok fenayım kuzum burun spreyi vardı onu sıktım burnum süper açıldı ama o ilaç aşagı boğazıma aktı nasıl yanıo..Hoşbulduk kuzum geçmişi okudum yazıcaktım
geçmiş olsun tatlım ya yormasaydın hasta hasta kendini
yok be güldenim nerde bizde o şans bugün yarın olurum...benim böle sürekli sağ yumurtalığımın orada bişe batıyo geçenlerde la dedm hamilemiyim bi lh yapim yaptım tatlım ikinci çizgi silik...
napim canım salonu ne zamandır yapmıodum kimse girmiyo diye tedaviye başlamadan temizleyim dedim evi de bi süpürdüm o kadar işin arasında doğal gaz alarmı öttü 187 i aradım geldiler filan onlarla uğraştım bi de.ama çok fenayım kuzum burun spreyi vardı onu sıktım burnum süper açıldı ama o ilaç aşagı boğazıma aktı nasıl yanıo..
Nasıl doğalgaz öttü kız anlamadım dikkat etseydin valla canım yorma kendini hasta olma tedavi arefesindeyok be güldenim nerde bizde o şans bugün yarın olurum...benim böle sürekli sağ yumurtalığımın orada bişe batıyo geçenlerde la dedm hamilemiyim bi lh yapim yaptım tatlım ikinci çizgi silik...
napim canım salonu ne zamandır yapmıodum kimse girmiyo diye tedaviye başlamadan temizleyim dedim evi de bi süpürdüm o kadar işin arasında doğal gaz alarmı öttü 187 i aradım geldiler filan onlarla uğraştım bi de.ama çok fenayım kuzum burun spreyi vardı onu sıktım burnum süper açıldı ama o ilaç aşagı boğazıma aktı nasıl yanıo..
Amin canım başımızdan eksik olmasınlar hiç...
Kırklareline giderken sizin ordan geçtim haliyle seni ve fatih emiri anarak
yarun yaparım cnmLH ı boşver HCG olanından yap sen...
bişi var anladım zaten çok telaşe ettiler yarın geleyim çok uzak dedim sen gelmeden gitmicez gel dediler illa vurmamız gerekiyo iğneyi dediler bu ohss kötü bişi sanırım doktor öyle dedi çok moralim bozuldu ağlıyorum resmen tutamadım böylesi daha iyi cidden pkolusun zadece nasıl davranmamız gerektiğini bilmeliyiz snein yumurtalarına dedi ve öğrendikki 100 çok hatta cok ve cokk ona göre dogruyu buldugumuzda çok güzel olucak herşey dedi
zaten ben bi kere iğneli aşılama denemiştim ondada 75le başlamıştık aşırı büyümüştü yarısını vurduk gene aşırı büyüdü bi 75i 3 bölüp vurmuştuk gene aynı devam edince bide aşılama olunca gene durdurmuştu doktor
puffsanak cigara bagımlılık yaptı onca kişinin duası annelerimize söylemiştik çok yoruldum kendim yoruldum eşimi ailesinide yordum ailemide ...........aslında kimseden hiçbişey bekelemdim sabahın körlerinde yollara düştüm akşam üstü geldim hep tek başıma uğraştım hep tek hep tekkk
doktordan çıkınca zaten buna ağladım yanlızım bu yolda tek başımayım koşturup duruyorum kendi kendime olmuyo işte olmuyo durrrrrrrrrrrrrrrrdedim.............
geçer bikaç güne yine o bitmez tükenmez umut sarar bıktım artıkmkendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?