Tüp Bebek Günlüğümüz !

eveetttttt sensin tabiisiii diğer G..Hayatımın en güzelll G si hemdeee..Zaten ben artık 2G takılıcamm baksana..Biri gebe diğeride inşşşşşşş en kısa zamandaaaa..

aaaaa şu an ilk kez iki şey duyuyorum...
biri siyah hardal tohumu bi de alerji testi...
hardal tohumu neye faydalı acaba bi araştırayım...
alerji testi yaptırmadım tek bildiğim kozmetiğe karşı alerjim var hayatımda bir kez fondoten kullanabildim sadece o zamanda alerjim olduğunu öğrendim
yüzüme yağlı bişi ya da yüzümün emeceği bişi sürersem şişer kızarır deri atar saçma sapan bişi oluyoo günlerce uğraş dur ben pudra ve doymuş yağ oranı düşük ruj kullanabiliyorum sadece

canım inan ki ben rahim kalınlığımı hiç hatırlamıyorum ..kafana takma bence bi sorun olsa doktorun fark ederdi..

eveetttttt sensin tabiisiii diğer G..Hayatımın en güzelll G si hemdeee..Zaten ben artık 2G takılıcamm baksana..Biri gebe diğeride inşşşşşşş en kısa zamandaaaa..

gebe G yi ne demiştik şekercim Allah dağına göre kışını veriyor kafayı yer bunalıma girer diyodun gebe kalamasaydı kaldı işte..
bizde sanırsam çok güçlüyüz ondan gelmiyo bebeler
diğer G yide uzaktan seyret karışma bulaşma zaten...
uzak olsunlar 2G yiter sana

benimde kemiklerim ağrıyoo ama h.sonu sinir harbi yaşadım ondan diyip duruyorumm..Acaba bende mi hasta olucammm bilmiyorummkii..Rabbim şifanı versin turkuazcımm acilinden..
saol cnm emin ol o harbı ben de yaşadım o da üstüne tuzu biberi olmuştur işte..çok yoruldum gerçekten elifim...sen de dikkat et tatlım kendine..

geçmiş olsun canım..
adet olmadın hııımmmmmm bi test yapaydın

canım alerjik bünye olunca bebek zor oluyormuş diye dumuştum.

daktırına söylemişmiydin. hani onun için farklı bir ilaç kullanılıyor mu?

ben kendimden çok şüpheleniyorum. bişeylere alerjim var haşimatolu

olduğum yetmiyormuş gibi.:44:

bir de sizlere telefondan ulaşamazmıyım.?
gerçek sesinizi duyamazmıyım.?

ay kizlar Allah razi olsun sizden icimi ferahlattiniz bende bos yere kafaya takip durdum sabahtan beri ben ise yanlis anlamisim ben gün gectikce dahada kalinlasir zannettim ne bilim
eeee 4.deneme olunca insan panik yapiyor iste..:18:

gün geçtikçe artmaya devam edecek diye düşünürsen tabii dert edersin akşam akşam güldürdün benii Allahta seni gebe etsin güldürsün inşallah

herşey sebep olabilir valla ufacık bir detaydır belkide anne olamayışımızın sebebi..
aslında bunları bizim değil doktorların sorgulayıp gerekirse yaptırması lazım...
bizler bilmiş insanlarız belli kültür seviyesini aşmışız o sebeple bir çok şeyi biliyoruz herkes bilmek zorunda değil ama...
kafayı yicez düşünmekten neden aramaktan..
sana özelden yazdım mesaj kutuna bak canım..

rabbim gecinden versiiiiinnn kıymetlilerimiz onlar bizim

geçmiş olsun canım..
adet olmadın hııımmmmmm bi test yapaydın
yok be güldenim nerde bizde o şans bugün yarın olurum...benim böle sürekli sağ yumurtalığımın orada bişe batıyo geçenlerde la dedm hamilemiyim bi lh yapim yaptım tatlım ikinci çizgi silik...

Hoşbulduk kuzum geçmişi okudum yazıcaktım
geçmiş olsun tatlım ya yormasaydın hasta hasta kendini
napim canım salonu ne zamandır yapmıodum kimse girmiyo diye tedaviye başlamadan temizleyim dedim evi de bi süpürdüm o kadar işin arasında doğal gaz alarmı öttü 187 i aradım geldiler filan onlarla uğraştım bi de.ama çok fenayım kuzum burun spreyi vardı onu sıktım burnum süper açıldı ama o ilaç aşagı boğazıma aktı nasıl yanıo..

10 dk da bir mesaj atıldığından sana cevap vercem birazdan okudum mesajını tel i yazcam...

LH ı boşver HCG olanından yap sen...

Nasıl doğalgaz öttü kız anlamadım dikkat etseydin valla canım yorma kendini hasta olma tedavi arefesinde
bugün tocam evdeydi endoskobi yaptırdı narkoz almış evde uyudu tüm gün bişii yapamadım
sonra dışarı çıktık dolaştık yeni geldik

benm gbi pes ediyon hemn pes etmk yok rabbimn iZniyle hersey birgun iyi olck inş canım ya bnde de polikstkover var bi ara yazmıştım netten bulp cok dikt ve özen göstermeleri gerkiyormuş vede iyi ekip ve donanım olmalıymış ilk başlayınca tedaviye gittiğmde doktor sol tarfımn yavs geliştgini söylemşti vede bi sorun olursa tedaviyi iptl edebilrZ demişti bizmkide duyp nedn öyle diyor olmuyormu yoksa dedi bnde konuşmuştum bida gidnce doktor yumrtamın cok oldugunu ve iyi oldugunu fakt benm saglımı yada hormonal yonden bi risk olursa sonlancgını söylemişti rahtlamıştık 3 gun üst üste kan vermiştim süreçler aşamlar bekleyişler kontoroller offff offf bizi anlayn olmzki bizden başka görümcemgil vardı demn gittler bn diyom sogn suyu yapcam esimede nohut keçi boynuZu havuc suyu diyomda bzmki ben yemem diyor ablasıda sen önce o sorununu çöz diyor kndiside tup bebk ypmış olmayınca halden anlamsı gerkecek yerde laf sokuyor işte bizim yıprnmamız vede tek olmamız rabbim buyuk canım elbet bizede yer vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…