Tüp Bebek Günlüğümüz !

10 dk da bir mesaj atıldığından sana cevap vercem birazdan okudum mesajını tel i yazcam...

çaldırdım ben seni posta kutun doluynuş buraya yazıyorum.

birden daha gerçek birisi oldun. çocukların çizgifilm kahramanları

gerçek olur ya onun gibi. duygulandım vallahi.

keşke vaktin bol olaydıdaa bizede uğrıyaydın ne güzel olurduuu

görüşcez canım sandığından daha yakın bir zamanda

çaldırdım ben seni posta kutun doluynuş buraya yazıyorum.

birden daha gerçek birisi oldun. çocukların çizgifilm kahramanları

gerçek olur ya onun gibi. duygulandım vallahi.

bende kaydettim telini
çizgi film kahramanı gibi demek güzelmişşşşş
posta kutum doluymuş hemen kutuma gidiyorum

Son düzenleme:
ne bilim kuzum evi süpürüyordum bir ses bişe ötüyoo çamasır makinası da çalışıodu koşa koşa gittim baktım ondan mı gelio yok baktım doğal gaz alarmı ötüyo kaçak var diye hemen vanaarı filan kapadım pencereyi kapıyı açtım.adamlar geldi baktı kaçak yok dedi çalıştırdılar gittiler.bazen öyle yemek kokusuna bile öterlermiş ne bilim anlamadım.eşine de geçmiş olsun cnm midesi mi ağrıyo...endeskopinin narkozu da 5 10 dakkalık ama heralde doktor arkadaşları kıyak çekmiş ona tüm gün uyuduysa:)))))iyi etmişsiniz cnm bizde bugün çarşıya çıkıcaktık soğuk hava yemeyim bide bunun üstüne diye gitmedim ama soğuğu evde yedim..

evde ıhlamırda kalmamış kuş burnuyla idare ettim bi bardak ama çıks bogzım kötü olcak yarın gidp alayım bari napıyonuz kızlar

neyseki bişii yokmuş allah korumuş kaçak falan
nebiliyim canım üzüldümde yanlız gitti almadı beni geliyim dedim o herşeyde benim yanımdaydı sonra yakının olmadan almayız demişler
sağlık ocağındaki personeli aramış o durmuşyanında kimsesiz gibi kızdım kendime ama o istemedi napıyım
ee alışkın değil adam bana etki etmicek nerdeyse narkoz

evde ıhlamırda kalmamış kuş burnuyla idare ettim bi bardak ama çıks bogzım kötü olcak yarın gidp alayım bari napıyonuz kızlar

yarın doğadanın yeni çıkan limon kabuğu zencefilli sallama çayından al içine az bişi de bal kat boğazına iyi gelir canım

geçmiş olsun şekerimm evde bal limon varsa yarın zencefil de al azcıkk..iyi gelir hem boğazına hem de vücut direncinee....bu havalarda insann diikkat etmelii

pazar gitmek yordu galiba beni heryerim ağrıyor genee...uyy ben dip köşe temziliğe başlayınca napacam acaba hele ki yüzmeye başlayınca ben kmse aramasınn yatakta horul horul uykuda olurum herhaldee

yarın doğadanın yeni çıkan limon kabuğu zencefilli sallama çayından al içine az bişi de bal kat boğazına iyi gelir canım

tsk edrim canımcım benm bu bademcik varya soğua hiç gelmiyiiiii nrml su içtim oda sogkmuş demk o an değildi bnde de ne huy var canımmm hasta olsam hep doğl yolla iyleşmk isterim basım agrsa ilç içmem ama dişim çok agrsa içerim ama illa doktra yada biln birne danışcm ne pinprkli garıyım yaf bi ara iltap olmuştu iki tane iğne oldum bnamısn dimedi yine ıhlmır sayesinde iyi oldum rabbim ne şifalr vermiş kıymetini bilmiyolar

ama cnm o da sen hastanede virüs hastalık filan kaparsın diye istememiştir olsun daha iyi olmuş gitmemen heryerde grip salgını..ayşegül ben de bi narkoz korkusu varr bilio musun ben şuanda bile opumdan korkmaya başladım:)

ben yatmaya gidiyorum başım çok ağrıyor. hepinize iyi geceler.
iyi geceler cnm öptmm..

ben de senin gibi boğaz ve heryerimin ağrısıyla boğusuyorum cnm işin kötü yanın 2 3 güne tedaviye başlıom..o ıhlamurdan ben de alim ii geliosa komşulara yaptırım hiç de anlamam bu çay işinden..

geçmiş olsun şekerimm evde bal limon varsa yarın zencefil de al azcıkk..iyi gelir hem boğazına hem de vücut direncinee....bu havalarda insann diikkat etmelii
tatlımmmmmmmm zencefilin tadı çok acıııııııııııııı ıyyyyyyyy ben onu yiyenyorum yaaa:))))evde doğadanın form çayı var ondan içsem iyi gelir mi bu arada benim tefriciyem tamamdır.akgüvercinde 50 aldı onu gördü müydün?

sagol kuzum yapcam inş iyi olurm yoksa tipm kayık olurum yutkunurkn bile agrıyor öncedn daha cok hasta oluyordum bugunlerime cok şukur olsmda cok kötü olmuyom atlatıyom

narkoz mu ben alıyım kuzum senin yerine bayılırım biliyosun
korkma canım ya ne var korkucak uyuyup uyanıyosun

teşekkür ederim ben zaten gribdim yeni geçiyor bitti gibi.

sen atlattın yaniii kimi görsem grip bu ara..

pazar gitmek yordu galiba beni heryerim ağrıyor genee...uyy ben dip köşe temziliğe başlayınca napacam acaba hele ki yüzmeye başlayınca ben kmse aramasınn yatakta horul horul uykuda olurum herhaldee

işleyen demir paslanmaz ışıldar şekerim o zaman horul horul uyumazsın daha dinç olursun..

soğuk havada dışarda konuşunca hava girmesi yeter boğaz çok hassas bende hemen belli eder demekki sen alternatif tıpla iyi oluyon

yoksa bi süprayzmı varrrr

eşimin iş yoğunluğu bi azalsa onunla tur yapcam önce sana ve emineye uğrayacam ordan istanbula aşkısıma sonra edirnede nurdanın yanında alcam soluğu...
marmara turu yapcam

ben de hemen ilaç içenlerdenim valla napim :)))ama gidim o ıhlamurdan alim madem iyi geliomuş..

narkoz mu ben alıyım kuzum senin yerine bayılırım biliyosun
korkma canım ya ne var korkucak uyuyup uyanıyosun
al valla cnm öyle uyuyp uyanamıyom ben biliosun geçe sefer uyanırken ağlayarak ve çığlıklarla uyandım inanılmaz ağrım vardııııııı kıvrım kıvrım kıvrandım...kendime gelemedim kusucak gibi oldum..ama bizim merkez serum vermio be aysegül ben ağrı kesili serum istiyom bu sefer olmadı küçük bi poşet serumumu alim gidimişin şakası gerçekten çok korkuyorum..

süper bi haber buuu eniştemizin iş yoğunluğu azalsın bi önceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…