Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun hepimze deyim gızlar soguk carpt bizi bu ara demkki canım bn hep ıhlmur içerim cay demler gbi demliyosun onu ama gülden ablnın dedi gbi poşet cayıda var iyi glr tedavideykn yine az az agrcktıki önlmimi aldım ama kynvldem be içp duryon diyor onu içn o ytınca içmk istiyorum yada sabhları cay yerine iki bardk içerim bu insnlar nedn boyle anlmıyorum sol tarfmdn dişimide yptırcm daha yazn yapyım diom iyi bi dişçi bulyımda hep derim insan yaşıyla değil yaşadıklarıyla olgunlaşır diye

aynen öle oluyorum canımcım tura cıkıyosan bnada bi ugrarsın artıkım

içtiğin çaya da mı müdehale edio hayret ya!!!ne zaman gidio kızım bu kadın evine..

al iç canım çayı şifa olsun bunyemize kız bnde nasıl bişi diyodum bu narkoz korkmuyodum hemşire bni almya geldiydi bna diyoki korktunzmu korkmyın bnde korku yok nasıl yansımş yuzme bilmiyom götürrkn içeri girerkn baktım yatcm yer yine bişi yok yattım backlarımı bagldılar sonra bişi giydrdi kollarımıda bgldı oan tırstım bna diyoki güzel şeyler düşnde tatlı rüyalar gör dedi bastı koluma iyi uykular dedi baş parmagımda bişi taktı tavana bakıyodum dua edp o ara gitmişm hemşire yatıryoz dedi ozmn uyndım maceralr devm edck bitermi bizde

hıııııııımmmmmmmmmmmm zor o zaman canım ama her zaman aynı olmuyo bil
ben çok narkoz aldım hepside farklıydı canım ağrı kesici banada vermediler
benimde ağrım çok oldu ama transferden sonra daha çok ağrım olmuştu doktorda iyi bişey demişti

Selam kizlar herkese iyi geceler ben eve yeni geldim sayilir disciye gittim ama yine gecici dolgu yapti ilk uc ay ile son uc ay yasakmis 20 haftalik olunca gel ama gecici dolgunda sorun oldukca gelirsin dedi. Kaldi yani

Selam kizlar herkese iyi geceler ben eve yeni geldim sayilir disciye gittim ama yine gecici dolgu yapti ilk uc ay ile son uc ay yasakmis 20 haftalik olunca gel ama gecici dolgunda sorun oldukca gelirsin dedi. Kaldi yani

selam canım dişçi haklı ama ilk üç ay ellemezler idareten yapmışlar valla diş işi zor gerçekten benimde gitmem lazım gömülü yirmilik dişim var arada bi yokluyo beni..
ameliyat olmam lazımmış offff ulen offf

içtiğin çaya da mı müdehale edio hayret ya!!!ne zaman gidio kızım bu kadın evine..

adı üstünde kuzum kaynana bn biliom yapcm şeyi o yinede söylüyor bide cok aceleci hersey olsun bitsn ister gözleri göturmz bn bişey ypınca madem bölelrdi diom oglunu evlndrmeselrdi kndi köylüsü akrabsı olsa bişey diymzler el kızı el oglu napıyorsa bunlara ayrmslar bişey olmz ama alışmışlar bi kere eli cekmiyolr bnm köydeki görmcm iki kıznda iki bacısna verdi diğerininde kızını ogluna yapıyolar şimdiden

kız yemiycen zaten ..toz zencefili ballı limanataya çay kaşığının ucuyla katıcaksınn çok az tadını hissetmiyorsun bile....Güldedin dediği de benim tarifin hazır çayı zaten farklı bişey değil kii canımm.gçrdüm ve ekledimm..son 100 kaldı onu da ben okuyorum bitti yanii çok şükürr..Allah Razı olsun okuyanlardann Eylül gibi prensesleriniz olsun inşaallah
hıhh işteeeistanbulda tek aşkısın mı var acabaaa biz neciyiz burdaaa.....
yarın da dışardayım hem de erkenden çıkacam bu sefer gelinlik mağazalarını gezecez kardeşimle inşaallah yükte ağır pahada hafif bir gelinlik diktireceğiz bakalım inşaallah kardeşimin beğeneceği bir modeli buluruz..

iş yoğunluğu olan beyimin bundan haberi yok henüz

pendiktemi oturuyodun sen yoksa sallıyormuyum

tam üstüne bastın ayagını kldır canımcım aynen doğru yer su ıstcmdn bozuldu yaf gidp bi su koyum acık kurabiye yiyem gelin yiyelim elmalı tarcınlı baglma kursuna gittim gcn sene yapıp götrmüştüm hep yidler ilk yaptıydım

Yaa cok sukur gecici dolguyla da rahatim da azcik bir yeri acilsa hemen gidicem yine cok hava aliyo o zaman Senin isin daha zormus guldenim ben ankaradayken kuzenim 20lik disten ameliyat olmustu dikis vardi agzinda birkac gun bayagi zorlandi. Allah yardimcin olsun canim benim ihmal etme sonra daha cok is aciyor eee birde hamis olucan insallah hic yaptiramazsin o zaman

Hayirli aksamlar kizlar
ben almanyada yasiyorum bana yardimci olurmusunuz

Doktorum bugün ultrasondan baktiginda haftasonu catlamis olmali dedi cunku cuma gittigimde catlayacak kivama gelmedi demisti.
dun iliski olmasina ragmen spermler kanala rahime tüpe artik nereye ulasmasi gerekiyorsa ulasmamis bile yani sperm hareketsiz veya ölmus degil kanallara ulasmamis
Bu nedemek bilen varmi
Doktorum spermlerden veya senin herhangi bi salgidan dolayi olabilir dedi bakalim carsamba spermrtesti yapilcak pazartesi salgi hormonuna bakilcak. Bende laboroskopie istedim cunku aklima kanallarim tikaliysa tabi ulasamaz ve bitane bile sperm gormedi ultrasondan baktiginda.
Tamam dedi pztsi gel sonra hastanedeolursun konusulduktan sonra. Bunlar guzel haberlermi kizlar bilemedim

evt ya zor bnde yaptırcm bizmkide gecn cektrdi en arkda gömlüydü onunkide bida almışlar dikiş atmşlardı ama bu cktine gerk duymamşlar inş bi an önce herseylermz düzelmiş olsun

bende 2011de spermiogram yapildiginda doktorum süper dedi yani hersey yolundaymis. ama bu islemde sperm görmedi ve dedigim gibi bendeki sividan dolayi ölmüs olabilir dedi.
bu carsamba yine bakilacak spermlere. pazarteside bendeki salgiya artik hayirlisi. ama doktorum kendiliginde laboroskopi ol demedi belkide gerek duymuyor.
ben bide kürtaj oldum 2010da belkide ondan sonra bi yapisiklik var veya tikaniklik olabilir degilmi? cünkü ilkinde hemen hamile kalmistim normal yoldan

canım sperm olayını bilmiyorum ama bende 2011 temmuzda küretaj oldum kendiliğinden hamile kalmıştım 9. haftada kalbi durduğu için aldılar bebeğimi bi dahada hamile kalamadım
histeroskobide yapışıklık çıktı onu açtılar sonra tüp bebek yapıldı çok şükür oldu 12. haftamdada dikiş atıldı canım....

sperm analizinde sorun yoksa ve ultrasonda sperm görülmediyse gerçi sperm görülmez ona dair sıvı görülür bu yoksa kürtajdan kaynaklanan bir yapışıklı vs...bişey olabilir ya da rahmin spermleri yabancı madde olarak algılayıp yok etmiş olabilir bağışıklı sistemiyle alakalı bişey bu...
yapışıklık ya da tıkanıklık için laparoskopi yerine önce rahim filmimi denesen diyorum daha kolay ve zararsız laparaskopinin işini iyi yapan bir doktor tarafından yapılması lazım aksi halde yumurtalıklarına zarar verilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…