ama cnm o da sen hastanede virüs hastalık filan kaparsın diye istememiştir olsun daha iyi olmuş gitmemen heryerde grip salgını..ayşegül ben de bi narkoz korkusu varr bilio musun ben şuanda bile opumdan korkmaya başladım:)
iyi geceler cnm öptmm..
ben de senin gibi boğaz ve heryerimin ağrısıyla boğusuyorum cnm işin kötü yanın 2 3 güne tedaviye başlıom..o ıhlamurdan ben de alim ii geliosa komşulara yaptırım hiç de anlamam bu çay işinden..
tatlımmmmmmmm zencefilin tadı çok acıııııııııııııı ıyyyyyyyy ben onu yiyenyorum yaaa:))))evde doğadanın form çayı var ondan içsem iyi gelir mibu arada benim tefriciyem tamamdır.akgüvercinde 50 aldı onu gördü müydün?
sen atlattın yaniii kimi görsem grip bu ara..
işleyen demir paslanmaz ışıldar şekerim o zaman horul horul uyumazsın daha dinç olursun..
soğuk havada dışarda konuşunca hava girmesi yeter boğaz çok hassas bende hemen belli eder demekki sen alternatif tıpla iyi oluyon
eşimin iş yoğunluğu bi azalsa onunla tur yapcam önce sana ve emineye uğrayacam ordan istanbula aşkısıma sonra edirnede nurdanın yanında alcam soluğu...
marmara turu yapcam
içtiğin çaya da mı müdehale edio hayret ya!!!ne zaman gidio kızım bu kadın evine..geçmiş olsun hepimze deyim gızlar soguk carpt bizi bu ara demkki canım bn hep ıhlmur içerim cay demler gbi demliyosun onu ama gülden ablnın dedi gbi poşet cayıda var iyi glr tedavideykn yine az az agrcktıki önlmimi aldım ama kynvldem be içp duryon diyor onu içn o ytınca içmk istiyorum yada sabhları cay yerine iki bardk içerim bu insnlar nedn boyle anlmıyorum sol tarfmdn dişimide yptırcm daha yazn yapyım diom iyi bi dişçi bulyımda hep derim insan yaşıyla değil yaşadıklarıyla olgunlaşır diye
al valla cnm öyle uyuyp uyanamıyom ben biliosun geçe sefer uyanırken ağlayarak ve çığlıklarla uyandım inanılmaz ağrım vardııııııı kıvrım kıvrım kıvrandım...kendime gelemedim kusucak gibi oldum..ama bizim merkez serum vermio be aysegül ben ağrı kesili serum istiyom bu sefer olmadı küçük bi poşet serumumu alim gidimişin şakası gerçekten çok korkuyorum..
hıııııııımmmmmmmmmmmm zor o zaman canım ama her zaman aynı olmuyo bilal valla cnm öyle uyuyp uyanamıyom ben biliosun geçe sefer uyanırken ağlayarak ve çığlıklarla uyandım inanılmaz ağrım vardııııııı kıvrım kıvrım kıvrandım...kendime gelemedim kusucak gibi oldum..ama bizim merkez serum vermio be aysegül ben ağrı kesili serum istiyom bu sefer olmadı küçük bi poşet serumumu alim gidimişin şakası gerçekten çok korkuyorum..
süper bi haber buuu eniştemizin iş yoğunluğu azalsın bi önceee
aynen öle oluyorum canımcım tura cıkıyosan bnada bi ugrarsın artıkım
Selam kizlar herkese iyi geceler ben eve yeni geldim sayilir disciye gittim ama yine gecici dolgu yapti ilk uc ay ile son uc ay yasakmis 20 haftalik olunca gel ama gecici dolgunda sorun oldukca gelirsin dedi. Kaldi yani
bilmem ki kuzum gelmedi daha belki gelir birazdanayşegülüm mehtap nerde acaba??
içtiğin çaya da mı müdehale edio hayret ya!!!ne zaman gidio kızım bu kadın evine..
kız yemiycen zaten ..toz zencefili ballı limanataya çay kaşığının ucuyla katıcaksınn çok az tadını hissetmiyorsun bile....Güldedin dediği de benim tarifin hazır çayı zaten farklı bişey değil kii canımm.gçrdüm ve ekledimm..son 100 kaldı onu da ben okuyorum bitti yanii çok şükürr..Allah Razı olsun okuyanlardann Eylül gibi prensesleriniz olsun inşaallahama cnm o da sen hastanede virüs hastalık filan kaparsın diye istememiştir olsun daha iyi olmuş gitmemen heryerde grip salgını..ayşegül ben de bi narkoz korkusu varr bilio musun ben şuanda bile opumdan korkmaya başladım:)
iyi geceler cnm öptmm..
ben de senin gibi boğaz ve heryerimin ağrısıyla boğusuyorum cnm işin kötü yanın 2 3 güne tedaviye başlıom..o ıhlamurdan ben de alim ii geliosa komşulara yaptırım hiç de anlamam bu çay işinden..
tatlımmmmmmmm zencefilin tadı çok acıııııııııııııı ıyyyyyyyy ben onu yiyenyorum yaaa:))))evde doğadanın form çayı var ondan içsem iyi gelir mibu arada benim tefriciyem tamamdır.akgüvercinde 50 aldı onu gördü müydün?
hıhh işteeesen atlattın yaniii kimi görsem grip bu ara..
işleyen demir paslanmaz ışıldar şekerim o zaman horul horul uyumazsın daha dinç olursun..
soğuk havada dışarda konuşunca hava girmesi yeter boğaz çok hassas bende hemen belli eder demekki sen alternatif tıpla iyi oluyon
eşimin iş yoğunluğu bi azalsa onunla tur yapcam önce sana ve emineye uğrayacam ordan istanbula aşkısıma sonra edirnede nurdanın yanında alcam soluğu...
marmara turu yapcam
iş yoğunluğu olan beyimin bundan haberi yok henüz
pendiktemi oturuyodun sen yoksa sallıyormuyum
selam canım dişçi haklı ama ilk üç ay ellemezler idareten yapmışlar valla diş işi zor gerçekten benimde gitmem lazım gömülü yirmilik dişim var arada bi yokluyo beni..
ameliyat olmam lazımmış offff ulen offf
selam canım dişçi haklı ama ilk üç ay ellemezler idareten yapmışlar valla diş işi zor gerçekten benimde gitmem lazım gömülü yirmilik dişim var arada bi yokluyo beni..
ameliyat olmam lazımmış offff ulen offf
iş yoğunluğu olan beyimin bundan haberi yok henüz
pendiktemi oturuyodun sen yoksa sallıyormuyum
canım sperm olayını bilmiyorum ama bende 2011 temmuzda küretaj oldum kendiliğinden hamile kalmıştım 9. haftada kalbi durduğu için aldılar bebeğimi bi dahada hamile kalamadımbende 2011de spermiogram yapildiginda doktorum süper dedi yani hersey yolundaymis. ama bu islemde sperm görmedi ve dedigim gibi bendeki sividan dolayi ölmüs olabilir dedi.
bu carsamba yine bakilacak spermlere. pazarteside bendeki salgiya artik hayirlisi. ama doktorum kendiliginde laboroskopi ol demedi belkide gerek duymuyor.
ben bide kürtaj oldum 2010da belkide ondan sonra bi yapisiklik var veya tikaniklik olabilir degilmi? cünkü ilkinde hemen hamile kalmistim normal yoldan
bende 2011de spermiogram yapildiginda doktorum süper dedi yani hersey yolundaymis. ama bu islemde sperm görmedi ve dedigim gibi bendeki sividan dolayi ölmüs olabilir dedi.
bu carsamba yine bakilacak spermlere. pazarteside bendeki salgiya artik hayirlisi. ama doktorum kendiliginde laboroskopi ol demedi belkide gerek duymuyor.
ben bide kürtaj oldum 2010da belkide ondan sonra bi yapisiklik var veya tikaniklik olabilir degilmi? cünkü ilkinde hemen hamile kalmistim normal yoldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?