Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi gecler tatlı rüyalar allah hepimzn gönlüne göre herseyin hayırlısını versin inş seviliyosunz öptüm hepinizi kendinze cici bkın olurmu iyki varsınz canlarımm

bende 2010 hamileligimde 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum sonra hic hamile kalamadim bu zamana kadar. histereskopi ne canim? rahim filmimi? yapisiklik acildiktan sonra kendiliginden dene demedilermi hemenmi tüpe gectin?. dikisi neden attilar??
ay cok sordum hakkini helal et. Rabbim melegini korusun sag salim kucagina almayi nasip etsin mevlam, hayirli olsun Insaallah

evet laboroskopi zararli oldugu icin o yüzden doktroum pekte yapmak istemiyor. tamamen sividan kaynaklandigini düsünüyor ve bu sekil arastirmaya devam ediyor. ya böyle bisey yasayan varmi bu sivi nasil tedavi edilirki spermleri öldürmesi cok ilginc ya.
kizlar benim idrarimda diger doktorum kan görmüstü arastirmasinda ve böbreklerden kaynaklanyior olabilir yani kum vardir belki dedi ve bu yüzden laboroskopi istemisti ama kadin doktorumun bundan haberi yok belkide bunuda söylemekte fayda var. bunlar birbirine baglantili olabilirmi acaba??

ayyyyy evetttt o el ayak bağlamada ben de tırstım.sonra bi adam geldi adam derken gençti:)beni konusturuyordu şimdi unuttum heyecan var mı filan diyordu galiba sonra burnuma bi koku geldi ben gidiyorum dedim ve uyandığımda ağlıyordum..

neden iyi bişe demiş acaba benim de transferden sonra hiç ağrım olmadı..

Selam kizlar herkese iyi geceler ben eve yeni geldim sayilir disciye gittim ama yine gecici dolgu yapti ilk uc ay ile son uc ay yasakmis 20 haftalik olunca gel ama gecici dolgunda sorun oldukca gelirsin dedi. Kaldi yani
slm canım ya aslında benim de 20 lik dişimin yarısı çıkmış çıkanda çürümüş tedavideyken yaptırsam iyi olur aslında ama kesip dişi alırlar diye korkuyorum.

adı üstünde kaynana diyosun da valla benimki hiç öle şeler yapmıo..anam nasıl evleniolar bilmiom benim teyzemin oğlu kardeşimden farksızdır.

amin canım Allah senden de razı olsun..

yaaaaaaaa dilkişli zor oluyo dimi bizim elinde yaptırmıstı yanagında bi portakal vardı sanki kocaman şişmişti

iyi gecler tatlı rüyalar allah hepimzn gönlüne göre herseyin hayırlısını versin inş seviliyosunz öptüm hepinizi kendinze cici bkın olurmu iyki varsınz canlarımm

acil çıkış kapısından kaçıyorum
iyi geceler kızlarrrrrrrr öptümmmmm.

olur mu canım ne demek sor tabi şöyle söyliyim canım benim 3 gebeliğim var kendilğinden
1.kimyasal gebelik 2.dış gebelik 3.bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum bi dahada hamile kalamadım ki 2 aşılama yapıldı başka bi merkezde tutmadı
sonra histeroskobi yapıldı rahime kamera ile bakılıyo yanlış bilmiyosam orada yapışıklık çıktı doktorum küretajdan olabileceğini söyledi sonra o yapışıklığı açmışlar
hamile kalıncada açtıklarını kapadılar diyim sana daha rahat anlaşılır erken doğum düşük vs olmasın diye
canım biz tüp yaptık çünkü lenfosit aşılarım olmuştu yapılması gerekiyodu tüp ün ama kendiliğinden hamile kalanlarda oluyomuş histeroskobiden sonra

anladim canim sagol. bakalim hayirlisi bende Insaallah saglikli gebelik yasarim.
bende cikiyorum Allaha emanet olun

canım transferden sonra 2 gün çok ağrım oldu dr iyi bişii dedi tutunuyo bebeğin dedi
dişlerini hemen yaptırhatta yarın ben kalbi duran bebeğimde ne çektim dişten bi bilsen
tedaviye başlamadan önce yaptırdım hepsini hatta 20 lik dişimi ameliyatla aldılar dikiş attılar korkucak bişii yokk
yarın dişçidesin haberin olsun

hııı ben de transferden sonra deyince şu hastanede yattığımız süre zarfınca sandım..valla inan hatırlamıyorum ben transferden 2 sonra napıodum ağrım varmıydı :))))))))))))yarın hemen nasıl gidim kız randevu almam lazım önce:))))ama aklımda gidicimmm

yok canım eve geldikten sonra
o zaman yarın randevu al sonra pişman olursun hamilelik dişleri mahfediyo

yok canım eve geldikten sonra
o zaman yarın randevu al sonra pişman olursun hamilelik dişleri mahfediyo
aklımda canım yaptırıcam ...
kızlar benim çok fena uykum geldi yatışa geçiyorummmmmm öpüyorum hepinizi mehtap gelirse slm söleyinnnn:)))))))iyi geceler canlarımmmmmmm

Canımmmm naber 5 dk önce girdim baktım yoksunuz gelecegini tahmin ettim canımm şimdi geldim annemlerden nasılsın canımmmm

canım ben burdayım görmedin mi seni bekledim

Yok tatlım açtıgımda tekdim: ama gelecegini okudum bekliyordum canım naberrsabah 11 de evden çıktım biraz önce geldik duş aldım sabah 10:30 randevum var tatlı eşimle gidicegiz İnş dua et tatlım yumişler büyümeye başlamıstırr:))) canım annemim alt katında halamın kızı oturuyor kızının dogum günüydü bugün oradaydık ablam kardeşim eşlerimi falan kuzenler güzel geçtii eloşşş kalabalıgı görünce afalladı ayşegül tatlım yaaa anlatamam yalandan öksürüyor kızım hastamı omus diyorum tekrar öksür kızım diyorum yine öksürüyor tam böcekk yaaaa sen neler yaptınn canımm hep uyudunmu bugün yinee agrın sızın polmasında uyu canımm turkuaz adet olmusmı canımm

inşallah büyümüştür canım merak etme sen güzel olucak herşey allah ın izniyle
aferin al kocanıda öyle git yalnız yalnız gitme oralara bide çok gezme bu ara dikkat et hasta falan olma inşanlarla çok kaynaşma kuzum otur evinde ciddiyim bak
yocam evdeydi canım endoskobi oldu bugün narkoz alınca eve geldi o uyudu ben uyudum sonra dışarı çıktık yemek falan yedik geldik işte canım

Geçmiş olsun tatlım midesindenmi rahatsızz ee normaldir senin kocda benimki gibi bogazlı belli sonucunu ne zaman alıcaksınız tatlımm ben dikkat etmeye çalışıyorum tatlım grip salgın zatenn bugün göbegimden ignyi vuramadım igne girmedi hemen annem çagırım geldi odaya vurdu sagolsun dua ederek canımm yaa benimd ehastaneye yalnız gitmek hiçç hoşuma gitmiyor bırak yalnısken dul karı gibi çokkkk üzülüyorum ama çogu zaman işleri gerçekten yogun oldugu için eşim gelemiyorr yarın çok şükür nasipse birlikte gidicez sonrada biraz gezeriz iyi olurr ablamlarda sabah gidiceker zatenn siz neredeydiniz canımm bugün

evet canım midesi sorunla ne bulursa yediği için
tabi canım beraber gidin sen tek başına yapmıcan ki kuzum hem moralde çok önemli beraber yaşamak bu süreci
ne güzel canım annelerin duası kabul olurmuş
biz marmara foruma gittik biraz bebiş mağazalarını dolaştık yemek yedik geldik canım

Ohhh ne iyi yapmısısnız canımm Valla sen gezdikce ben mutlu oluyorumm canımö sana özelden yazdımm bakıverr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…