Tüp Bebek Günlüğümüz !

mehtap kuzum ben yatağa geçiyim artık uykum geldi çok
yarın iyi haberlerle dön kuzum dualarım seninle
çokta gezme olur mu dikkat et kendine ben tedavideyken hiç çıkmadım doktor harici yat evinde dinlen kuzum
iyi geceler aklımda

Ok tatlım bizde yatıyoruzz kocamla hadi sanada iyi geceler canım sabah 7:30 kalkamm lazımmm

huzurlu mutlu birgun olsun hepimize inş güzel haberler le geçsin gunlerimz rabbim ettiğmz dualrımzı kabul etsin

slm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz beni sorarsanız baya hastayım grip olmuşum :2: öksürükte başladı bronşite çevirebilirmiş..dün işe gelmedim bugünde zorla geldim valla yaa.. sizler iyisinizdir inş..

günaydın canım gcmiş olsun bende hastayım bogzım agrıyor bugun ıhlmur içicem alımde soğuk bi anda yakldı bizi dikt et canım

günaydın canım gcmiş olsun bende hastayım bogzım agrıyor bugun ıhlmur içicem alımde soğuk bi anda yakldı bizi dikt et canım
sanda geçmiş olsun canım valla ii yakaladı umarım iice ağırlaşmadan atlatırım..
abimin düğünü var onun evini temizledik o arada üşüttüm herhalde:44:

Gunaydin canim cok gecmis olsun dikkat et kendine benim midemle basim dertte surekli bulaniyor..

günaydın kızlar

Gunaydin canimcim..

sanda geçmiş olsun canım valla ii yakaladı umarım iice ağırlaşmadan atlatırım..
abimin düğünü var onun evini temizledik o arada üşüttüm herhalde:44:

sagol canım olabilir bende aynı evde üştmüyorum dışrda oluyor ne oluyorsa allh şifamı versin inş

Son düzenleme:

Güüüünnnaaayyddıınnnnnnnnnnnn
Herbişeyimiz yolunda gitsin çok mutlu olalım çok mutlu edelim inşallah
Ben artık hamile kalıp doğurmak istiyorum belirtmeden geçemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…