canım mesajını gördüm ama ben sana msj atamıyorum kiOhhh ne iyi yapmısısnız canımm Valla sen gezdikce ben mutlu oluyorummcanımö sana özelden yazdımm bakıverr
canım mesajını gördüm ama ben sana msj atamıyorum ki
aldım ben kaydını
canım daha adet olmamış ama hasta olmuşOk canımmm anladın dediklerimi senncanım yaa seda hasta olmusmu sordum ama aşık oldugun için unuttun sanırım cevap vermedinn
mehtap kuzum ben yatağa geçiyim artık uykum geldi çok
yarın iyi haberlerle dön kuzum dualarım seninle
çokta gezme olur mu dikkat et kendine ben tedavideyken hiç çıkmadım doktor harici yat evinde dinlen kuzum
iyi geceler aklımda
slm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz beni sorarsanız baya hastayım grip olmuşum :2: öksürükte başladı bronşite çevirebilirmiş..dün işe gelmedim bugünde zorla geldim valla yaa.. sizler iyisinizdir inş..
sanda geçmiş olsun canım valla ii yakaladı umarım iice ağırlaşmadan atlatırım..günaydın canım gcmiş olsun bende hastayım bogzım agrıyor bugun ıhlmur içicem alımde soğuk bi anda yakldı bizi dikt et canım
günaydın kızlar
slm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz beni sorarsanız baya hastayım grip olmuşum :2: öksürükte başladı bronşite çevirebilirmiş..dün işe gelmedim bugünde zorla geldim valla yaa.. sizler iyisinizdir inş..
günaydın kızlar
sanda geçmiş olsun canım valla ii yakaladı umarım iice ağırlaşmadan atlatırım..
abimin düğünü var onun evini temizledik o arada üşüttüm herhalde:44:
Gunaydin canim cok gecmis olsun dikkat et kendine benim midemle basim dertte surekli bulaniyor..
QUOTE]
saol canım...eee artık vaktidir arkadaşım bide ikiz seninkiler o yüzden dahada fazla olur..inş. kolay atlatırsın canım..
amin canm inş..sagol canım olabilir bende aynı evde üştmüyorum dışrda oluyor ne oluyorsa allh şifamı versin inş
Gunaydin canim cok gecmis olsun dikkat et kendine benim midemle basim dertte surekli bulaniyor..
QUOTE]
saol canım...eee artık vaktidir arkadaşım bide ikiz seninkiler o yüzden dahada fazla olur..inş. kolay atlatırsın canım..
amin canm inş..[/. aynı seyi göndermedi diye bida yolladıydım
QUOTE]
amin canm inş..
ben duşa cireyrummiss oluyum bnkayra gbi uzn duş yapıyom bende kısadn bişi anlamam ama bebişm olsa en fazla 10 dkada cıkrdım herhlde
git cabul miss gibi olda gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?