Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güüüünnnaaayyddıınnnnnnnnnnnn
Herbişeyimiz yolunda gitsin çok mutlu olalım çok mutlu edelim inşallah
Ben artık hamile kalıp doğurmak istiyorum belirtmeden geçemicem
bana nee bana neeee bende istiyorummm

kızzz napıyoonnn görüşmüyoruz bayadırrr

töbe yarebbimmmmm hislerim çok kuvvetli bu ara seni aklımdan geçirdim az önce şaka gibi bi anda mesajını gördüm
iyiyim canım şehirdışına çıktım bir haftaya yakındır yoktum ondan görüşemedik..
nassın bakiimmm

kalp kalbe karsıymıs sekerimmm
valla bende gecen hafta pek giremedim canım işlerim baya yoğundu 3 gündürde hastayım dün işe filan gelemedim öyle giremedim bayadır bende yokum yani... herşey şimdilik ii ama bakalım sonra ne olacak..kendime köklü değişikliliğe gitmeye çalışıyorum canım önce kilo vermeye niyetlendim.. sonraa bi ara iileşince kuaför filan abimin düğün alışverişi filan baya bişeyler yapmak istiyorum bütçemin el verdiği şekilde..sen napıyon neler yaptın..niçin gitmiştin canım sehirdışına bu ardaa cok soru sormuşum kusura bakma

geçmiş olsun canım az önce okudum grip in şefkatli kollarına düşmüşsün :2::2::2::2::2:
bir süre başka şeylere yönelmen daha iyi olur bencede düğün alışverişinide pek severim zaman alan bişi zaten bi de paran varsa zevklide oluyooo...
kilo vermek en güzeli havaya girer insan yaz geliyoo kıyafetlerini ona göre alırsın...
annem kardeşimin yanındaydı hastane işleri vardı yanlarında olmak istedim o sebeple yoktum canım..

ne bilelim canım yaa Rabbimin var bi bildiği deyip bekliyoruz iştee

bazen delleniyorum gelcekse gelsin artık diyorum sonra sus kızım günaha girmeye diyorum...

paramda pek yok canım ama almaya calısacagım bişeyler..gelinle abimle filanda cıkcaz alışverişe oda oyalayacak baya beni.. benm baya fazlam var yaza tam formda olamam en az 1 sene veriyom kendime ama tedaviyide cok ertelemek istemiyorum kendimide hazır hissetmiyorum napcam bilmiyorum..annen nasıl canım bişey varmı inş. yoktur..ayrıca hepimiz aynı seyleri hissediyoruz canım rabbim isyanlara düşürmesin hiç birimizi..ben bebeği kaybettikten sonra hiç bi yere gidemedim geçenlerde gün vardı kafam daılsın diye gittim tedavi sürecinde bi yere gidememiştim bi abla hamileymiş arkadaşım hamile haberini verdim bi tanesi 4 aylık hamileydi filan onları görünce daha kötü oldum öylesi daha zormuş..

Kahvaltımı yapayım geleyim

Gunaydinn canim benim insallah hersey yolunda gider sende en kisa zamanda bir surpriz yapar ev tipi hamisligini mujdelersin burada afiyet olsun

Canim insallah o gunler gelecek ve ben sana hatirlatacam bu dediklerini
Ben de bir zamanlar ayni seyleri dusunuyodum bak simdi tepiklerini dinliyorum
Allahim sana da en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu

Se nasilsin bu arada kuzucuklar napiyo

Ben iyiyim mide bulantilarim cok fena oldu uyuyamadim bende uyucam mayistim kaldim.. Bugun biraz moralim de bozuldu progestan fitil kullaniyorum ya wc de silinince farkli renkte gordum kirmizi ya da pembe degil cok belirsiz bir renk vardi. Su an bisey yok acaba gitsem mi dr.a bilemedim:18:

O fitil oyle yapiyo canim pembe renk gibi olursa ya da kirmizi olursa ararsin hulusi hocayi icin rahat eder en azindan
Bende ruyamda gordum kanamam vardi hastaneye gitmeye calisiyom butun yollar kapali trafik fena tam kapisina geldim uyandim sabah

zaten hemen kilo vermek iyi bişey değil zamana yayman en doğrusu önemli olan yağdan gitmesi kastan değil...
annemimn ciddi bişeyi yokmuş çok şükür canım saol...

Gunaydinn canim benim insallah hersey yolunda gider sende en kisa zamanda bir surpriz yapar ev tipi hamisligini mujdelersin burada afiyet olsun

hala kahvaltı yapamadım
tel yüzüme yapıştı yine bugün..
ev tipim geleydi iyiydi sıkılıyorum artık beklerken bugünki ruh halimde bu iştee

Gunaydin sekerler

günaydın canım..

Canim insallah o gunler gelecek ve ben sana hatirlatacam bu dediklerini
Ben de bir zamanlar ayni seyleri dusunuyodum bak simdi tepiklerini dinliyorum
Allahim sana da en kisa zamanda yasatsin bu duyguyu

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bu yazdıklarımı en kısa zamanda hatırlatırsın bana...
şimdi bunlar hayal gibi geliyor sanki olmaz gibi geliyor ama sizler varsınız önümde sizin içinde bir zamanlar hayaldi ve gerçeğe dönüştü bende de öyle olacak diyorum..
bi de sen benkayra son zamanlardaki gebelerisiniz hulusi hocanın hemde ikizler sizi gördükçe çok fena duygulanıyorum aranıza bende katılmayı çok isterdim ve öylede olacaktı ikinizin arasında gebelik haftam olacaktı ama olmadı

O fitil oyle yapiyo canim pembe renk gibi olursa ya da kirmizi olursa ararsin hulusi hocayi icin rahat eder en azindan
Bende ruyamda gordum kanamam vardi hastaneye gitmeye calisiyom butun yollar kapali trafik fena tam kapisina geldim uyandim sabah

Yaaa icimi rahatlattin biraz ben hic gormemistim korktum moralim bozuldu.. Neyse takip edeyim bakim insallah baska bisey olmaz off ruyalarda bile rahat yok dimi:18:

Canim yaa oglen yemegi yersin artik kahvalti time gecti Olacak guldenim insallah yakinda gorecegiz o gunleri inaniyorum

slmm kızlarr bende aranızayeni katıldım transferim yapılalı 6 gün oldu bu süreçte neler yapmalıyım tutması içiin kimi yataktan kalkmıyormuş hatta hasta bezibaglıyorlarmış doğrumu bu bilgiler ben baya kalktımda yataktan ilk denemesinde tutan varmı birde yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…