Tüp Bebek Günlüğümüz !

zaten hemen kilo vermek iyi bişey değil zamana yayman en doğrusu önemli olan yağdan gitmesi kastan değil...
annemimn ciddi bişeyi yokmuş çok şükür canım saol...

aynen canım zamanla hallolur inş. herşey..annenede tekrar tekrar geçmiş olnsu

Canim yaa oglen yemegi yersin artik kahvalti time gecti Olacak guldenim insallah yakinda gorecegiz o gunleri inaniyorum

benim bugün depresif günüm sanırım olumsuz bakasım var herşeye bende olacağına inanıyorum genel olarak ama bugün inanmıyorum

selam canım hoşgeldin...
tutunması için ananas ve kabak çekirdeği yemeyi tavsiye ediyolar...
6.gün olmuş aslında tutunan tutunmuştur çok da kasma kendini artık hele altına bez bağlamayı asla düşünme yok öyle bişey..
transferden sonra işe başlayıp gebe kalanlarda oldu sürekli yatıp gebe kalanlarda var abartılı olmadığı sürece işlerini yapabilirsin ilk bi kaç günden sonra yatmana gerek yok..
ilk denemesinden tutan çok canım inşallah sende de öyle olur..

men geldiiii misss oldum geldim hoşgldin gülden ablcım bugun karmsar baksın varmış hayata benmde bugun herseyi yıkasım var artık kendime iyi güZel kararlar alıyorum yavştan yılmıcam pes etmicem herseye herkese inat aykta durcm ilk işim liseyi bitrmk kurslara gitmk ve işe girmk bu surcettede bebiş olursa olur olmasada kasım arlık ocak şubat 4 aydan birnde başlmayı düşünüyorum bundan sonra kimse tınmda degil allha havale ettim ama canımı ykanında vay haline ki vay gün gelck bna ednler öyle bir inleyckki canmı al diye yalvarcklar onun içn dualrım hep dilimde olck iylkten anlmaynlar kötülükle yerle bir olnlardır kndini güçlü sanıp iyi ezen insan bilmezki asıl güçsz kndisidr....

monnss hoşgldin cnım nasılsın bn birz daha duryımda öğln ymegini hzrlicm

bnm bu tel kafyı sıyrcak sanırm bnkayracım sters yapma cnm iyi düşn ilcının etkisde vardr belki bebişlere iyi bk

egunal herkeze yardimci olyosun,sen nasil biseysin oyle.karamsar olma ,dusunsene allah boyle birini yari yolda birakirmi?

canım benim çok teşekkürler ne güzel sözler bunlar böleee
bugünki ruh halim depresif acıların kadını modundayım

komşum gelcek kızlar bişiler hazırlamam lazım fazla kalmaz ilk fırsatta gelcem

canım benim çok teşekkürler ne güzel sözler bunlar böleee
bugünki ruh halim depresif acıların kadını modundayım

Disari cik dolas biraz alisverise git mesela kafandan depresif ruh halini atman lazim
Bir ara sana da gevseme egzersizlerini mail atayim canim iyi gelir rahatlatiyo insani
Once bugun depresif oldugunu soyleme artik kendine hersey kafada basliyo ve bitiyo biliyosun
Aslinda ben cok guzel seyler ogrendim stres egitimine katilmistim ya hepsini anlatabilsem keske size

nasılsınız? benim bugün biraz başım ağrıyor sabahtan beri geçmedi ilaçta içmek istemiyorum birazönce merkezden aradılar cuma günü kan tahlili yaptırmıştım herşey normal çıktı dediler dedim bunlar ne içindi hemogram, horman karaciğerine falan baktık sarılık falan varmı diye dediler pek anlamadım ama neyse normal çıkmış herşey

Merhaba şekerler nasılsınız bakalım?Benim çok uykum var geceleri hiiç uyuyamıyorum gündüzde işyerinde uyurgezer gibi dolaşıyorum

iyi akşamlar kızlar benm bugünlükte mesai bitti burası bu aralar gündüzleri çok sessiz özledim sizleriiii

Merhaba arkadaşlar..biz de temmuz gibi tüp bebek düşünüyoruz bu 3.4 ay içinde ekstra bir şeyler yapim mi yeme içme gibi..sizler tüp bebekten önce neler yaptınız?? 1 de İstanbul ya da Kayseri de yaptırma imkanımız var buralardan tavsiye ediceniz yerler var mı? inşallah allahım herkesin gönlündekini verir :) bizi bebek kokusuz bırakmaz...

selam herkese nasılsınız ...bu ara pek takip edemiyorum sizleri ...misafirdi yazılıydı derken pek zaman bulamadım...eskisi gibi değil sanki burası .el ele verelim de şenlensin yahu

Kaybetmekten mi korkuyorsun;kaybet
Dusmekten mi korkuyorsun ; düş
Yaralanmaktan mi korkuyorsun ; yaralan
Sonra iyileş
Yeniden kalk
Yeniden başla
Bir daha mi düştün
Bir daha kalk
Er yada gec bekledigin gelecek
Er yada gec aradigin seni bulacak
Ama sen bir kez yildinmi korktunmu
Maskeni yuzune gecirip kalkanlarini kusandinmi o zaman bitecek

Hadi kizlaaaaar kalkin ayaga...

canım kayseri bnm memlektim aliem orda ablamın eltisinin yaptıgı yeri ve onların kapıclarının yaptıgı yeri sana öğrenebilrim istersen istda yım bnde burda yasıyorum ilk tupm yaptım ama oraya gitmk istemiyorum ne bilm tabi rabbim verck herseyden once biz istersek kaf dagına cıkalım öncelikle inş vicdan ve merhametli insanlar la yapmanız dileğiyle inş hepimzin kucagında mlkleri olsun birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…