zaten hemen kilo vermek iyi bişey değil zamana yayman en doğrusu önemli olan yağdan gitmesi kastan değil...
annemimn ciddi bişeyi yokmuş çok şükür canım saol...
Canim yaa oglen yemegi yersin artik kahvalti time gectiOlacak guldenim insallah yakinda gorecegiz o gunleri inaniyorum
slmm kızlarr bende aranızayeni katıldım transferim yapılalı 6 gün oldu bu süreçte neler yapmalıyım tutması içiin kimi yataktan kalkmıyormuş hatta hasta bezibaglıyorlarmış doğrumu bu bilgiler ben baya kalktımda yataktanilk denemesinde tutan varmı birde yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun:)
egunal herkeze yardimci olyosun,sen nasil biseysin oyle.karamsar olma ,dusunsene allah boyle birini yari yolda birakirmi?
canım benim çok teşekkürler ne güzel sözler bunlar böleee
bugünki ruh halim depresif acıların kadını modundayım
selam canım hoşgeldin...
tutunması için ananas ve kabak çekirdeği yemeyi tavsiye ediyolar...
6.gün olmuş aslında tutunan tutunmuştur çok da kasma kendini artık hele altına beztık bendeki pi bağlamayı asla düşünme yok öyle bişey..
transferden sonra işe başlayıp gebe kalanlarda oldu sürekli yatıp gebe kalanlarda var abartılı olmadığı sürece işlerini yapabilirsin ilk bi kaç günden sonra yatmana gerek yok..
ilk denemesinden tutan çok canım inşallah sende de öyle olur..[/QU inş canm çook stresliyim bebek gördüm rüyamda okadar tatlıydıki ama evlatlık edinmişim düşün artık piskolojimi:) senin bebek varmı şuanda tarnsferdede çok sıkıntı çektirdim doktorlara elimle ittin falan yerleştirebildiler mi bilemiyorum iki yumurta transfer edildi biri ii kalitedeymiş diğeri orta kalitede
Merhaba arkadaşlar..biz de temmuz gibi tüp bebek düşünüyoruz bu 3.4 ay içinde ekstra bir şeyler yapim mi yeme içme gibi..sizler tüp bebekten önce neler yaptınız?? 1 de İstanbul ya da Kayseri de yaptırma imkanımız var buralardan tavsiye ediceniz yerler var mı? inşallah allahım herkesin gönlündekini verir :) bizi bebek kokusuz bırakmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?