Tüp Bebek Günlüğümüz !

Biz geldik kizlar bebisler kipir kipir simariklar iyilermis cok sukur
Diyetisyen randevumuz da vardi cok memnun 5. Ayimiz 3 kilo aldim
Benkayra canim senin selamini soyledim hulusi hocaya cuma gunu gorustuk dedi ikiz dedi ben de biliyom dedim daha konusacaktik da muayeneye basladi
Bugun alttan da muayene vardi rahim agzi genisligine bakiliyo cok gicik ne guzel alismistim karindan
Aaa bi de cinsiyetleri konusunda emin olamadi ikisi de erkek de olabilirmis:26::26:

Hava çok güzel dışarı çıkmak istiyorum tocam olmaz diyo başka bişii demiyo
dün çıkmışım şöyle denize nazır çay içesin var

slm canım bana lucrin vermedi bu seferde vermedi durdurmak için bi iğne vurdular eve yolaldıalr adet ol geld edi gene başlıcaz bu sefer cokaz la dedi 75 le başlarız dedi nie 50 değil dedim bende 50yle başlarız yada dedi ne bilim allah düşürmesin doktorlarıne line eksikte etmesin işte bakalım nolcak bu arada cok cok belim agrıyo canım bi sorun olmaz dimi ateşimde var benim

evet cnaım elimden gelenin fazlasını yapıyorum yaparımda ama bi arpa boyu yol gitsemya senelerdir çok yoruluyorum asla yakınmadan gidip geliyorum tek başıma koşturuyorum ama ama sonunda böyle bişi olunca sinirlerim bozuluyo maf oluyorum dün ölcem sandım ama hep öyle oluyo işte öldürmüyo ne biçim dertse hamdolsun rabbime isyan değil asla ama çok yoruldum anlamıyolar mı anlamamazlıktan mı geliyolar bilmem cnaım anlamıyorum ben öyle man kafa insanalrı allahtan ailemde eşimde eşimin ailesinden yana böyle bi şeyim yok ben ya kaçar giderim yada biterim ölürüm gelemiyorum hiç lafa söze cogu arkadaşımı sildim hamielelrle görüşem,iyorum her dedikleri batıyo ama inadına yapıyolar acısına tuz basıyolar insanın neyse geçer benim sinirim bikaç güne bihadaki aya her zmanki gb

saol canım

ne güzel canım gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almana olsun

gülden bugün bende melankoliğim bazen bi umut geliyo anne olacam diyorum ama bazende ve çoğunlukla ben anne olamıyacam gibi geliyo biyolojik takvim ilerliyo zaman geçiyo ama olmayınca olmuyo

iyi akşamlarr canlarııımmm nasılsınız görüşmeyeli biz bugün oturmadaydık oğlumla gezdik biraz yeni girdim eve siz neler yapıyonuz

gülden bugün bende melankoliğim bazen bi umut geliyo anne olacam diyorum ama bazende ve çoğunlukla ben anne olamıyacam gibi geliyo biyolojik takvim ilerliyo zaman geçiyo ama olmayınca olmuyo

canım ben,im insan bazen umutzuluğa kapılıyo birgün sizlerinde kucakları dolacak minik kuzularla inşallahh bol bol inşirah suresi oku rabbim gönlünü ferahlatsıın inşallah

canım ben,im insan bazen umutzuluğa kapılıyo birgün sizlerinde kucakları dolacak minik kuzularla inşallahh bol bol inşirah suresi oku rabbim gönlünü ferahlatsıın inşallah

sağol canım okurum İnşirah suresini insanın içini ferahlatıyo gerçektende

Masallah kilo durumun da bebisler de super deseneHulusi hoca da teskilat bunlar demistir kesin gozu korkuyordur bizden:2: Saglikli olsunda kiz erkek fark etmez ama bir kiz bir erkek hep benim gonlumdekiAllahim hayirli ve sagliklisini versin

Yokhe nasılsılsın canım
durucum toplam 3 kilo mu aldın ne güzel

iyim cnım bircık bogzım agrıyor ıhlmur feln duZeliyoruz cok şukur misafir gelckti ya bekledik ama gelmickler sanki bi bakim didim gelmedn sen nasılsın canımcm bebişler iydir inş durucum maşllh allh saglık versin hepimze bebişlerinzi kucnıza aldınZ gunleride paylaşmk nasip olsun bişi merk ettim diyetisyen dedin ya bebge bi zararı yok demi canım hani beslenmeyle alakalı ya bide ikz

haklısın kuzum allh bize saglık sıht versin yetrki sabrın sonu selamettir inş allhım bize birgun mutlulugumzu en güzelinden nasip etsin aykta duralımki biz pes etmedn rabbimn izniyle hersey hallolur inş

ben de ölüyommmmm nafiyemmm geçmiş olsun sana da.

Canımmmmmmmmmmmm naberrrrr
napim kuzu ben de siz gelmeden bi banyo yapim gelim diodum..perşembe 14.30 a randevu aldım.boğazım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen napıon canım?

ben de ölüyommmmm nafiyemmm geçmiş olsun sana da.

napim kuzu ben de siz gelmeden bi banyo yapim gelim diodum..perşembe 14.30 a randevu aldım.boğazım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen napıon canım?

Hadi hayırlısı olsun tatlımm benim karnım şişmeye başladı şimdiden kasıklarımda hassasiyet sancılar oluyorr pantolonların düğmelerini açtım bugün Valla hastaneye giderlkndede gelirkende sen nasıl oldun canım gribin nasıll

ikroşummm napıonnn???bizim kuzenler sınava giricekler pazar günü tatlım tefriciyeye başlamışlar bana da oku dediler ben de adetim okuyamam ama bi netten bakim adetken okunur mu diye dedim.ama bence okunmaz dedim sen bi bak dediler baktım ki canım okunurmuş güvenmedim hocayı aradım hoca da okunur dedi çok şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…