Allah hepimizden razı olsun canım...
millstonenin dediği gibi ilaçsız tüp bebek denenebilir..
yumurtaların kontrollü büyümesi için LUCRİN denilen iğne ile uzun protokolle başlaman gerekiyor her daim...
lucrin kullandınmı sen bu tedavinde kullanmadıysan büyük hataaaaaaaaaaaa
benm gbi pes ediyon hemn pes etmk yok rabbimn iZniyle hersey birgun iyi olck inş canım ya bnde de polikstkover var bi ara yazmıştım netten bulp cok dikt ve özen göstermeleri gerkiyormuş vede iyi ekip ve donanım olmalıymış ilk başlayınca tedaviye gittiğmde doktor sol tarfımn yavs geliştgini söylemşti vede bi sorun olursa tedaviyi iptl edebilrZ demişti bizmkide duyp nedn öyle diyor olmuyormu yoksa dedi bnde konuşmuştum bida gidnce doktor yumrtamın cok oldugunu ve iyi oldugunu fakt benm saglımı yada hormonal yonden bi risk olursa sonlancgını söylemişti rahtlamıştık 3 gun üst üste kan vermiştim süreçler aşamlar bekleyişler kontoroller offff offf bizi anlayn olmzki bizden başka görümcemgil vardı demn gittler bn diyom sogn suyu yapcam esimede nohut keçi boynuZu havuc suyu diyomda bzmki ben yemem diyor ablasıda sen önce o sorununu çöz diyor kndiside tup bebk ypmış olmayınca halden anlamsı gerkecek yerde laf sokuyor işte bizim yıprnmamız vede tek olmamız rabbim buyuk canım elbet bizede yer vardr
Biz geldik kizlar bebisler kipir kipir simariklar iyilermis cok sukur
Diyetisyen randevumuz da vardi cok memnun 5. Ayimiz 3 kilo aldim
Benkayra canim senin selamini soyledim hulusi hocaya cuma gunu gorustuk dedi ikiz dedi ben de biliyom dedimdaha konusacaktik da muayeneye basladi
Bugun alttan da muayene vardi rahim agzi genisligine bakiliyo cok gicik ne guzel alismistim karindan
Aaa bi de cinsiyetleri konusunda emin olamadi ikisi de erkek de olabilirmis:26::26:
gülden bugün bende melankoliğim bazen bi umut geliyo anne olacam diyorum ama bazende ve çoğunlukla ben anne olamıyacam gibi geliyo biyolojik takvim ilerliyo zaman geçiyo ama olmayınca olmuyo
canım ben,im insan bazen umutzuluğa kapılıyo birgün sizlerinde kucakları dolacak minik kuzularla inşallahh bol bol inşirah suresi oku rabbim gönlünü ferahlatsıın inşallah
sağol canım okurum İnşirah suresini insanın içini ferahlatıyo gerçektende
Biz geldik kizlar bebisler kipir kipir simariklar iyilermis cok sukur
Diyetisyen randevumuz da vardi cok memnun 5. Ayimiz 3 kilo aldim
Benkayra canim senin selamini soyledim hulusi hocaya cuma gunu gorustuk dedi ikiz dedi ben de biliyom dedimdaha konusacaktik da muayeneye basladi
Bugun alttan da muayene vardi rahim agzi genisligine bakiliyo cok gicik ne guzel alismistim karindan
Aaa bi de cinsiyetleri konusunda emin olamadi ikisi de erkek de olabilirmis:26::26:
Yokhe nasılsılsın canım
durucum toplam 3 kilo mu aldın ne güzel
haklısın kuzum allh bize saglık sıht versin yetrki sabrın sonu selamettir inş allhım bize birgun mutlulugumzu en güzelinden nasip etsin aykta duralımki biz pes etmedn rabbimn izniyle hersey hallolur inşslm canım bana lucrin vermedi bu seferde vermedi durdurmak için bi iğne vurdular eve yolaldıalr adet ol geld edi gene başlıcaz bu sefer cokaz la dedi 75 le başlarız dedi nie 50 değil dedim bende 50yle başlarız yada dedine bilim allah düşürmesin doktorlarıne line eksikte etmesin işte bakalım nolcak bu arada cok cok belim agrıyo canım bi sorun olmaz dimi ateşimde var benim
evet cnaım elimden gelenin fazlasını yapıyorum yaparımda ama bi arpa boyu yol gitsemya senelerdir çok yoruluyorum asla yakınmadan gidip geliyorum tek başıma koşturuyorum ama ama sonunda böyle bişi olunca sinirlerim bozuluyo maf oluyorum dün ölcem sandım ama hep öyle oluyo işte öldürmüyo ne biçim dertse hamdolsun rabbime isyan değil asla ama çok yoruldumanlamıyolar mı anlamamazlıktan mı geliyolar bilmem cnaım anlamıyorum ben öyle man kafa insanalrı allahtan ailemde eşimde eşimin ailesinden yana böyle bi şeyim yok ben ya kaçar giderim yada biterim ölürüm gelemiyorum hiç lafa söze cogu arkadaşımı sildim hamielelrle görüşem,iyorum her dedikleri batıyo ama inadına yapıyolar acısına tuz basıyolar insanın neyse geçer benim sinirim bikaç güne bihadaki aya her zmanki gb
saol canım
ben de ölüyommmmm nafiyemmm geçmiş olsun sana da.slm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz beni sorarsanız baya hastayım grip olmuşum :2: öksürükte başladı bronşite çevirebilirmiş..dün işe gelmedim bugünde zorla geldim valla yaa.. sizler iyisinizdir inş..
napim kuzu ben de siz gelmeden bi banyo yapim gelim diodum..perşembe 14.30 a randevu aldım.boğazım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiCanımmmmmmmmmmmm naberrrrr
ben de ölüyommmmm nafiyemmm geçmiş olsun sana da.
napim kuzu ben de siz gelmeden bi banyo yapim gelim diodum..perşembe 14.30 a randevu aldım.boğazım yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen napıon canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?