gibim son gaz devam unuttrma da hap yutim..valla canım ben hiç tedavide kot mot giyemiom eşofman giyiyom valla bi tek hastaneye giderken mecbur pantolon filan giyiyom onda da canım yanıyo gerçekten.ben de düğmeleri açarım galiba ya da olmadı etek elbise giyerim:)mehtabım iki dakka banyo yapim gelim eşim çıktı yeni banyo sıcakkken girim hastayım zaten soğuk banyoya girmeyim..bekle beni..Hadi hayırlısı olsun tatlımm benim karnım şişmeye başladı şimdiden kasıklarımda hassasiyet sancılar oluyorrpantolonların düğmelerini açtım bugün Valla hastaneye giderlkndede gelirkende sen nasıl oldun canım gribin nasıll
gibim son gaz devam unuttrma da hap yutim..valla canım ben hiç tedavide kot mot giyemiom eşofman giyiyom valla bi tek hastaneye giderken mecbur pantolon filan giyiyom onda da canım yanıyo gerçekten.ben de düğmeleri açarım galiba ya da olmadı etek elbise giyerim:)mehtabım iki dakka banyo yapim gelim eşim çıktı yeni banyo sıcakkken girim hastayım zaten soğuk banyoya girmeyim..bekle beni..
merhabaaa gençlikk nasılsınızz....ben yaşlanmışım herhalde çok yorulduum minübüsle gittiğimiz yoluu yürüyerek döndük geze geze vitrinlere baka bakaa
ayaklarımm sızlıyoo...
geldim bacılar:))))))))
hoşbuldum bacım saol:)ayy mehtap hiç sorma burnumu silmekten kıpkırmızı oldu çok acıyo krem sürdüm yanıyoHoşgeldin bacılıkk saatler olsunn nasıl oldun sümüklü bebişş
hoşbuldum bacım saol:)ayy mehtap hiç sorma burnumu silmekten kıpkırmızı oldu çok acıyo krem sürdüm yanıyo(her cebimde de bi sümüklü mendilim mevcut
Selam kızlar bende bu topikte sizlerle gün saymak istiyorum
İlk denememize start verdik dün yumurtalarım toplandı kasıklarımda hala ağrı var ve şişkinlik hissi..
10 yumurta toplandı 4 tanesi dollendi dediler yarın kalitesiyle ilgili bilgi verecekler
Çok endiseliyimesimin sperm DNA oranı biraz yüksek olunca korkum artıyor
Eşinin sperm DNA si bozuk olup hamile kalanlar varmı acaba??? Lütfen biri var desin duymaya ihtiyacım var kızlar
tabi ki sayalım canım hoşgeldin aramıza transferin hayırlı olur inşallah canım..ağrı ve şişkinlik hissi normal.dna olayını hiç bilmiyorum canım ya ben hiç duymadım dna olayını ama kafana takma onlar seçip koyuyorlar ve de döllenmiş bile..Selam kızlar bende bu topikte sizlerle gün saymak istiyorum
İlk denememize start verdik dün yumurtalarım toplandı kasıklarımda hala ağrı var ve şişkinlik hissi..
10 yumurta toplandı 4 tanesi dollendi dediler yarın kalitesiyle ilgili bilgi verecekler
Eşinin sperm DNA si bozuk olup hamile kalanlar varmı acaba??? Lütfen biri var desin duymaya ihtiyacım var kızlar
yok bacı içmiom vitamin ... he ya nerde kaldı bu kız gelir az sonra..oyy canım yaa vitamin içiyorsun demi tatlımm Ayşegülcüğümde gelse yaaa nerde bu tızzz
Selam kızlar bende bu topikte sizlerle gün saymak istiyorum
Canımcıgım hayırlısı olsun İnşallah yumişlerin kaliteli olur yerleştiriller tutunurlar tatlımm DNA konusunda hiç bilgim yokk Rabbim yeterki ol desin çok takılma tatlımm DNA,ya[/QUOTE
Çok TSK ederim cvp icin
İnşallah hersey yolunda gider insallahhhhhhh
tabi ki sayalım canım hoşgeldin aramıza transferin hayırlı olur inşallah canım..ağrı ve şişkinlik hissi normal.dna olayını hiç bilmiyorum canım ya ben hiç duymadım dna olayını ama kafana takma onlar seçip koyuyorlar ve de döllenmiş bile..
yok bacı içmiom vitamin ... he ya nerde kaldı bu kız gelir az sonra..
merhaba cnm bi kaç sayfa önce sana bişe yazdım gördün mü?merhabaaa gençlikk nasılsınızz....ben yaşlanmışım herhalde çok yorulduum minübüsle gittiğimiz yoluu yürüyerek döndük geze geze vitrinlere baka bakaa
ayaklarımm sızlıyoo...
hoşgeldiinnnnnn çoğu gitmiş azı kalmış maşallah sonuda bebekli olur inşallah...
DNA sı bozuk olarak değilde morfoloji sıkıntısı olanlar var aynı şey demekmi bilmiyorum morfoloji sorunu ile hamile kalanlar var canım...
içmiyorum tatlım öyle bana ilaç milaç yazan olmadı içim mi kız?cnm sen doktoruna bak herkesin vucudu farklı bak mesela haksevere 100 fazla geldi ..eğer tereddütün varsa doktorunu ara sor istersem cnm..Canım bebiş için içmiyormusun multivitamin yani elevit falan ben 2 aydır içiyorumcanım yaa benim kafam karıştı biraz bugün mart tedavi olanlara baktım 450 mg gonal-f çok yüksek doz kullanılmıs falan iyi degilmiş gibi şeyler üzdü beni yaa
yaaaaaa nereye yıkan da gel hadi..ben de banyodan çıktım şimdi..Nbr canlar geldim gidiyom temizlenmem ve duşa girmem lazım yarın detaylı ultrasonumuz var
heycan dorukta gelirim sonra Mehtap ne dedi kuzum doktor
Nbr canlar geldim gidiyom temizlenmem ve duşa girmem lazım yarın detaylı ultrasonumuz var
heycan dorukta gelirim sonra Mehtap ne dedi kuzum doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?