Tüp Bebek Günlüğümüz !

gibim son gaz devam unuttrma da hap yutim..valla canım ben hiç tedavide kot mot giyemiom eşofman giyiyom valla bi tek hastaneye giderken mecbur pantolon filan giyiyom onda da canım yanıyo gerçekten.ben de düğmeleri açarım galiba ya da olmadı etek elbise giyerim:)mehtabım iki dakka banyo yapim gelim eşim çıktı yeni banyo sıcakkken girim hastayım zaten soğuk banyoya girmeyim..bekle beni..

OK Canımmmbekliyorumm

merhabaaa gençlikk nasılsınızz....ben yaşlanmışım herhalde çok yorulduum minübüsle gittiğimiz yoluu yürüyerek döndük geze geze vitrinlere baka bakaa
ayaklarımm sızlıyoo...

merhabaaa gençlikk nasılsınızz....ben yaşlanmışım herhalde çok yorulduum minübüsle gittiğimiz yoluu yürüyerek döndük geze geze vitrinlere baka bakaa
ayaklarımm sızlıyoo...

Selam canımmm iyiyim sen nasılsın ohh negüzel geziyorsun şekerrr bende gebze,ye git gel yoruldum Valla göbüşümd eignelerden şişmeye başladı sen nasılsın gezginci hatunnn

Selam kızlar bende bu topikte sizlerle gün saymak istiyorum
İlk denememize start verdik dün yumurtalarım toplandı kasıklarımda hala ağrı var ve şişkinlik hissi..
10 yumurta toplandı 4 tanesi dollendi dediler yarın kalitesiyle ilgili bilgi verecekler
Çok endiseliyim esimin sperm DNA oranı biraz yüksek olunca korkum artıyor
Eşinin sperm DNA si bozuk olup hamile kalanlar varmı acaba??? Lütfen biri var desin duymaya ihtiyacım var kızlar

Canımcıgım hayırlısı olsun İnşallah yumişlerin kaliteli olur yerleştiriller tutunurlar tatlımm DNA konusunda hiç bilgim yokk Rabbim yeterki ol desin çok takılma tatlımm DNA,ya

tabi ki sayalım canım hoşgeldin aramıza transferin hayırlı olur inşallah canım..ağrı ve şişkinlik hissi normal.dna olayını hiç bilmiyorum canım ya ben hiç duymadım dna olayını ama kafana takma onlar seçip koyuyorlar ve de döllenmiş bile..

oyy canım yaa vitamin içiyorsun demi tatlımm Ayşegülcüğümde gelse yaaa nerde bu tızzz
yok bacı içmiom vitamin ... he ya nerde kaldı bu kız gelir az sonra..

hoşgeldiinnnnnn çoğu gitmiş azı kalmış maşallah sonuda bebekli olur inşallah...
DNA sı bozuk olarak değilde morfoloji sıkıntısı olanlar var aynı şey demekmi bilmiyorum morfoloji sorunu ile hamile kalanlar var canım...

Canım bebiş için içmiyormusun multivitamin yani elevit falan ben 2 aydır içiyorum canım yaa benim kafam karıştı biraz bugün mart tedavi olanlara baktım 450 mg gonal-f çok yüksek doz kullanılmıs falan iyi degilmiş gibi şeyler üzdü beni yaa

Nbr canlar geldim gidiyom temizlenmem ve duşa girmem lazım yarın detaylı ultrasonumuz var
heycan dorukta gelirim sonra Mehtap ne dedi kuzum doktor

Ah canım ya keske aynı olsaydı bu morfoloji gibi illet bisey.zaten hem morfoloji hem sperm DNA miz bozdukta çok şükür 4 tanesi dollendi ya ona seviniyorum.tabi önemli olan devamının gelmesi Allah'ın izniyle..

Hepinizi kucak dolusu öpüyorum ve ben yatmaya gidiyorum kizlarrrrrr yarın görüşmek üzere

içmiyorum tatlım öyle bana ilaç milaç yazan olmadı içim mi kız?cnm sen doktoruna bak herkesin vucudu farklı bak mesela haksevere 100 fazla geldi ..eğer tereddütün varsa doktorunu ara sor istersem cnm..

Nbr canlar geldim gidiyom temizlenmem ve duşa girmem lazım yarın detaylı ultrasonumuz var
yaaaaaa nereye yıkan da gel hadi..ben de banyodan çıktım şimdi..

Canım hoşgeldin 4 tane yumiş var ama biz 2 tanesini gelişmesini bekliyoruz 10 ve 12 mm olmuslar tatlımm gonal-f devam yarın cetrotide,yede başlıyoruz bakalım tatlım en geç pazartesi toplaruz dedi dr ama ben çok heyecanlanıyorum yaaa ve çok duygusalım desende oynanılak şarkıda aglıyorum göbüşüm çok şişti pantolonların dügmeler kapanmıyor canımmm senin içinde çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı tatlımmm yaa kızanı görücen İNŞALLAH yarınn yerim onuuu bal küpü olucak o İNŞALLAHH sen daha bu saate kadar neden temizlik işini halletmedin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…