Tüp Bebek Günlüğümüz !

mehtap hatun ne aklını karıştırıyorsun sen bakiimmmm yüksek dozda bişi olur diye bişi yok şekerim bizim ilk bebeklerimizden turginurun yüksek doz ve tek yumurtayla dünyaya getirdi kızını...
daha çok örnek veririm ama akşam akşam yorma şimdi beni vur iğneni kır dizini otur

Nbr canlar geldim gidiyom temizlenmem ve duşa girmem lazım yarın detaylı ultrasonumuz var
heycan dorukta gelirim sonra Mehtap ne dedi kuzum doktor

çok heycanlı gerçekten demek küçük hanımın topikgülümüzün detaylı ultarasonu var aşk yaşayın ana kız ve aşık olmuş bir şekilde gel topiğe

İNŞALLAH Canımmyaa gece gece mutlu oldum gel bi sarılayım sana balımmm sen nasılsın evine kavustun çok şükür canım anneinde iyi olmasına sevindim benim DİŞİ KARTALIMMM:13::13::13::13::13:

İNŞALLAH Canımmyaa gece gece mutlu oldum gel bi sarılayım sana balımmm sen nasılsın evine kavustun çok şükür canım anneinde iyi olmasına sevindim benim DİŞİ KARTALIMMM:13::13::13::13::13:

mutlu ol tabisi çok okuma bırak kendi haline sorgulama herşey didik didik etsende olacağına varıyor yaşadığın stres gerilimde yanına kalıyor...
Allah ol desin yeterki...
çok dişi kartalımdır evetgideyimde dişiliğimden beyim faydalansın

çok alemsin tızzz kıskandırma beni bizden geçti zaten benimki kuduruyor Valla şimdiden ne yapıcam ben bu adamla bilmem

çok alemsin tızzz kıskandırma beni bizden geçti zaten benimki kuduruyor Valla şimdiden ne yapıcam ben bu adamla bilmem

ama cicim şimdiden adama niye elleşme yasağı koyuyosun sen çatlatma iğnesini vuracağın geceden bir gün öncesine kadar şaapabilirsiniz yazık adamceğize aç kapıları düz duvara tırmandırma

ölüyorum ulennnnnnn bennnnnnnnnnnnnnn

niden ama nideennnnnn

gececi guruba katılmış gördüm kendimi hemen vardiyayı devredip gitmeliyim

Kızlar yaa gerçekten kafama takıldı çatlatma ignesine kadar fanfinifinfon oluyormuydu ben hepp unuttum geçmişii bugünde dr dormadım hemsireyede soramadım yaaa

aaaaa siz o kadar konuşkan yazışkan bi guruptunuz ben size takılınca bi sus pus oldunuz noluyor uleennnnnnnn:44::44::44:

Kızlar yaa gerçekten kafama takıldı çatlatma ignesine kadar fanfinifinfon oluyormuydu ben hepp unuttum geçmişii bugünde dr dormadım hemsireyede soramadım yaaa

yazdım kızım ben sana az önce çatlatma iğnesini vuracağın günden bir gün öncesine kadar atış serbest

Gözleri değil heryanı pörtlemiş sarı kafa istiyorum bunlar yetmiyoooo
ayyy çok yakın amaaa bi kaç güne hamile kalcan sen
hayırlı olsun bebeğim
saol canımmmmm 15 günü bulur hamile kalmam veeee doktorla konustuk 2 tane koyucuuuuuu bu sefer:))))))

kız çok fena grip oldum hapşurmaktan öldüm boğazım fena burnumu bile silemiyom acıyoooooooooo

yaniiiii hiç bişi yapmadan öylece beklemekle olmaz çabalamak istemek uğraşmak lazım durmak yok yola debam kızlar o bebekler buraya gelecek
inşalahhhhhhhh canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…