Aşkolsun bizdenmi kaçıyorsunn
Maşallah maşallah yumilere o 2 tanede gelişir bebeğim tabi canım stres kolay mı ağlama ama pozitif ollllllllCanım hoşgeldin 4 tane yumiş var ama biz 2 tanesini gelişmesini bekliyoruz 10 ve 12 mm olmuslar tatlımm gonal-f devam yarın cetrotide,yede başlıyoruz bakalım tatlım en geç pazartesi toplaruz dedi dr ama ben çok heyecanlanıyorum yaaa ve çok duygusalım desende oynanılak şarkıda aglıyorumgöbüşüm çok şişti pantolonların dügmeler kapanmıyor canımmm senin içinde çok heyecanlandım şimdi hadi hayırlısı tatlımmm yaa kızanı görücen İNŞALLAH yarınn yerim onuuu bal küpü olucak o İNŞALLAHH sen daha bu saate kadar neden temizlik işini halletmedin yaa
Ayyyy nasıl aşk ama Allah sanada yaşatsın bu büyük aşkı
çok heycanlı gerçekten demek küçük hanımın topikgülümüzün detaylı ultarasonu var aşk yaşayın ana kız ve aşık olmuş bir şekilde gel topiğe
ya niyeeeeeeeeeeeeee???gececi guruba katılmış gördüm kendimi hemen vardiyayı devredip gitmeliyim
pehrizde değilseniz neden olmasın cnm ama yakında eşin örnek vericektir büyük bi ihtimalle ya da verdimi bilmiom bizde opudan önce bi kere alınıo bi de opu günü alınıo.Kızlar yaa gerçekten kafama takıldı çatlatma ignesine kadar fanfinifinfon oluyormuyduben hepp unuttum geçmişii bugünde dr dormadım hemsireyede soramadım yaaa
Ama nereye biz daha yeni başladıksizinle aşk olmaz o nedenle aşkolsun deme aşkı beyimlen yaşamak için kaçıyom yoksa sizinle sabaha kadar muhabbet ederdik desemde inanma nerdeeeee uyur kalırım ben
saol canımmmmm 15 günü bulur hamile kalmam veeee doktorla konustuk 2 tane koyucuuuuuu bu sefer:))))))
kız çok fena grip oldum hapşurmaktan öldüm boğazım fena burnumu bile silemiyom acıyoooooooooo
inşalahhhhhhhh canımmmmmm
ya niyeeeeeeeeeeeeee???
pehrizde değilseniz neden olmasın cnm ama yakında eşin örnek vericektir büyük bi ihtimalle ya da verdimi bilmiom bizde opudan önce bi kere alınıo bi de opu günü alınıo.
öncelikle çooook geçmiş olsun burun kenarlarına nemlendirici sür bol bol hiç kuru kalmasın...
tedavi üzeri grip olmuşun çabucak geçmesi lazım...
2 tane koycak demekki daktır kendisine hörmetlerimi sunuyom...
söle ona sen 2.yi koyana kadar elalem 3.yü koyar oldu azcık gündemi takip et de
neyse sende iki embriyodan 4 bebe çıkarırsın her biri kendi içinde 2 ye dölünür 4 bebe eder
Maşallah maşallah yumilere o 2 tanede gelişir bebeğim tabi canım stres kolay mı ağlama ama pozitif ollllllll
Ayyyy nasıl aşk ama Allah sanada yaşatsın bu büyük aşkı
ya niyeeeeeeeeeeeeee???
pehrizde değilseniz neden olmasın cnm ama yakında eşin örnek vericektir büyük bi ihtimalle ya da verdimi bilmiom bizde opudan önce bi kere alınıo bi de opu günü alınıo.
Ama nereye biz daha yeni başladık
Kızlarr bu gece bizim işimiz var demekki kocişle
Anaa kız ne 4 bebesi Allah sana versin 4 bebe agzından bal damlyor ben 2 den bile korkuyorum bazenn
Aşk a hürmetim sonsuz git o zaman kuzumAmiinnnn tüm tüpçü arkadaşlarıma yaşatsın..
niyesi belli işim gücüm var daha üzerimi giyincem çıkartcam derken o hooooooo
yukarda açıkladım bakınız yukarı
aaa olmaz gece senin yerin topik diğer saatler şaapın
adetin bitti mi kız?Kızlarr bu gece bizim işimiz var demekki kocişle
saol cnm sürüyom krem fena yanıo ...he o da rica minnet kabul etti ama 3 koyum dese istemem tatlım...aboooooooo Allah herşeyin hayırlısını versin canım sonra almak zorunda kalırlar bebelerimden 2 sini istemem 4üz..ama ikiz istiyommmmmmmm...öncelikle çooook geçmiş olsun burun kenarlarına nemlendirici sür bol bol hiç kuru kalmasın...
tedavi üzeri grip olmuşun çabucak geçmesi lazım...
2 tane koycak demekki daktır kendisine hörmetlerimi sunuyom...
söle ona sen 2.yi koyana kadar elalem 3.yü koyar oldu azcık gündemi takip et de
neyse sende iki embriyodan 4 bebe çıkarırsın her biri kendi içinde 2 ye dölünür 4 bebe eder
taam o zaman full ekşınnnnnnnnnnn:) hadi fırlaaaaYok cnm opudan önce vermiyecekistemedilerrr
tamam sana da bol ekşınlarrrrrrrrr iyi geceler cnmmmmmAmiinnnn tüm tüpçü arkadaşlarıma yaşatsın..
niyesi belli işim gücüm var daha üzerimi giyincem çıkartcam derken o hooooooo
yukarda açıkladım bakınız yukarı
aaa olmaz gece senin yerin topik diğer saatler şaapın
hıhhhhhhh kendi bilirrrr bizde sohbet ederiz ne güzel.Ben adamı kovalıyorum adam benden kaçıyorrrkorkuyormusss kendi bilirrr
yok be glüm ondan değil yumoşlar orda diye ağrıyo ben de hep sağıma vuruyom.Kızlarr ya şaka bi yanada sol kasıgım çokkk agrıyor 2 yumişte orada ben dün ve bugün aynı yerden agne yaptım ondanmı acaba yaaa keşke sagdanmı yapsaydımm kendi kafama göre takıldımm
adetin bitti mi kız?
saol cnm sürüyom krem fena yanıo ...he o da rica minnet kabul etti ama 3 koyum dese istemem tatlım...aboooooooo Allah herşeyin hayırlısını versin canım sonra almak zorunda kalırlar bebelerimden 2 sini istemem 4üz..ama ikiz istiyommmmmmmm...
taam o zaman full ekşınnnnnnnnnnn:) hadi fırlaaaa
tamam sana da bol ekşınlarrrrrrrrr iyi geceler cnmmmmm
evet cnm çok ağrıyordu pantolon filan çok canımı yakıodu..Canım dün bitti adetim ama yok yaa çok sancım varr olmazzyaa kızlar sizinde kasıklar agrıyormuydu böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?