Tüp Bebek Günlüğümüz !

Maşallah maşallah yumilere o 2 tanede gelişir bebeğim tabi canım stres kolay mı ağlama ama pozitif ollllllll

çok heycanlı gerçekten demek küçük hanımın topikgülümüzün detaylı ultarasonu var aşk yaşayın ana kız ve aşık olmuş bir şekilde gel topiğe
Ayyyy nasıl aşk ama Allah sanada yaşatsın bu büyük aşkı

gececi guruba katılmış gördüm kendimi hemen vardiyayı devredip gitmeliyim
ya niyeeeeeeeeeeeeee???

Kızlar yaa gerçekten kafama takıldı çatlatma ignesine kadar fanfinifinfon oluyormuydu ben hepp unuttum geçmişii bugünde dr dormadım hemsireyede soramadım yaaa
pehrizde değilseniz neden olmasın cnm ama yakında eşin örnek vericektir büyük bi ihtimalle ya da verdimi bilmiom bizde opudan önce bi kere alınıo bi de opu günü alınıo.

öncelikle çooook geçmiş olsun burun kenarlarına nemlendirici sür bol bol hiç kuru kalmasın...
tedavi üzeri grip olmuşun çabucak geçmesi lazım...
2 tane koycak demekki daktır kendisine hörmetlerimi sunuyom...
söle ona sen 2.yi koyana kadar elalem 3.yü koyar oldu azcık gündemi takip et de
neyse sende iki embriyodan 4 bebe çıkarırsın her biri kendi içinde 2 ye dölünür 4 bebe eder

Anaa kız ne 4 bebesi Allah sana versin 4 bebe agzından bal damlyor ben 2 den bile korkuyorum bazenn

Maşallah maşallah yumilere o 2 tanede gelişir bebeğim tabi canım stres kolay mı ağlama ama pozitif ollllllll

Ayyyy nasıl aşk ama Allah sanada yaşatsın bu büyük aşkı

Amiinnnn tüm tüpçü arkadaşlarıma yaşatsın..

ya niyeeeeeeeeeeeeee???

pehrizde değilseniz neden olmasın cnm ama yakında eşin örnek vericektir büyük bi ihtimalle ya da verdimi bilmiom bizde opudan önce bi kere alınıo bi de opu günü alınıo.

niyesi belli işim gücüm var daha üzerimi giyincem çıkartcam derken o hooooooo

Ama nereye biz daha yeni başladık

yukarda açıkladım bakınız yukarı

Kızlarr bu gece bizim işimiz var demekki kocişle

aaa olmaz gece senin yerin topik diğer saatler şaapın

Anaa kız ne 4 bebesi Allah sana versin 4 bebe agzından bal damlyor ben 2 den bile korkuyorum bazenn

4 bebe benim nereme sığar bilmiyorum ağzımdan burnumdan kolları bacakları fışkırır sığmazlar yani teknik olarak
hayallerimizi yüksek tutalım kaç tane çıkarsa bahtımıza

Kızlarr ya şaka bi yanada sol kasıgım çokkk agrıyor 2 yumişte orada ben dün ve bugün aynı yerden agne yaptım ondanmı acaba yaaa keşke sagdanmı yapsaydımm kendi kafama göre takıldımm

Kızlarr bu gece bizim işimiz var demekki kocişle
adetin bitti mi kız?

saol cnm sürüyom krem fena yanıo ...he o da rica minnet kabul etti ama 3 koyum dese istemem tatlım...aboooooooo Allah herşeyin hayırlısını versin canım sonra almak zorunda kalırlar bebelerimden 2 sini istemem 4üz..ama ikiz istiyommmmmmmm...

Yok cnm opudan önce vermiyecek istemedilerrr
taam o zaman full ekşınnnnnnnnnnn:) hadi fırlaaaa

tamam sana da bol ekşınlarrrrrrrrr iyi geceler cnmmmmm

Ben adamı kovalıyorum adam benden kaçıyorrr korkuyormusss kendi bilirrr
hıhhhhhhh kendi bilirrrr bizde sohbet ederiz ne güzel.

Kızlarr ya şaka bi yanada sol kasıgım çokkk agrıyor 2 yumişte orada ben dün ve bugün aynı yerden agne yaptım ondanmı acaba yaaa keşke sagdanmı yapsaydımm kendi kafama göre takıldımm
yok be glüm ondan değil yumoşlar orda diye ağrıyo ben de hep sağıma vuruyom.

Canım dün bitti adetim ama yok yaa çok sancım varr olmazz yaa kızlar sizinde kasıklar agrıyormuydu böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…