temizlendim kuzum kanattım her yerimi çok zor göbüşten sıkıştıramıyorum daaysegülüm temizlenip geldin mi?
aboooooooooo e tatlım şu kanatmayanlardan alsana venus marka var ..ben sabah ağdamı yaptım valla kurtuldum..temizlendim kuzum kanattım her yerimi çok zor göbüşten sıkıştıramıyorum da
ağdacıyada gitmek istemiyorum mikrop kaparım diye
temizlendim kuzum kanattım her yerimi çok zor göbüşten sıkıştıramıyorum da
canım ben ağda yapamıyorum ki jiletle yapmaya çalışıyorum zor oluyo onun kanatmayanı varsa söle alıyımaboooooooooo e tatlım şu kanatmayanlardan alsana venus marka var ..ben sabah ağdamı yaptım valla kurtuldum..
aslında bişe olmaz ha ayşgülüm olmazsa yanında bi tane çarşaf götür yataga onu ser onun üstüne yapsın.zaten ağda da tek kullanımlık bişe bence bişe olmaz.temizlendim kuzum kanattım her yerimi çok zor göbüşten sıkıştıramıyorum da
hoşbulduk kuzum temiz pak oldum geldimHoşgeldin pamuk hatunnn
hoşbulduk kuzum temiz pak oldum geldim
olma mıı:))Oldumu cannnnnnnnnnnnnnn
var var canım şu kocalarımızın kullandığı traş olduğu gillette mach 3 varya onlarla kendini parçalasan da kanatamazsın asla kesmio.bi de onların kadın versiyonu var gillette vunüs diye.canım ben ağda yapamıyorum ki jiletle yapmaya çalışıyorum zor oluyo onun kanatmayanı varsa söle alıyım
Kızlar sabah kuzenime kahvaltıya davetliyimmmkıçımı kırıp oturamıyorum Valla perşembe temizlik,cuma hastane günüm
1 kızıyorum sana gerçektenOhhh ne güzel insanın içine huzur geliyor Valla şekerim temizlenince kızına mis gibi gözükcen yarınnkaçta randevun bacım
yok be canım benim ki ucuzlarından kullanıyo makine kullanıyo genelde bende onlarla yapıyom ama alırım o dediğinden alıyım mademolma mıı:))
var var canım şu kocalarımızın kullandığı traş olduğu gillette mach 3 varya onlarla kendini parçalasan da kanatamazsın asla kesmio.bi de onların kadın versiyonu var gillette vunüs diye.
eşin mach 3 kullanıyorsa sen kendine yedek başlık al sapını birlikte kullanın sen kullanıcağın zaman kendi başlığını tak cnm.
kızım hani oturucaktın tedavide yatım dinlenim diyen yokkkkkkkk yok aysegülüm yok bi adam 7 sinde neyse 77 sinde de oymuşKızlar sabah kuzenime kahvaltıya davetliyimmmkıçımı kırıp oturamıyorum Valla perşembe temizlik,cuma hastane günüm
oyyyyy yerim onuuuu...1 kızıyorum sana gerçektenkır kıçını otur kızım ben korkuyorum hasta olan bişii olacak die diyorum sana inan tedavide bile hiç dışarı çıkmadım korkudan gezme bu bu kadar laf dinle azcık
2 evet temiz pak oldum tatlımyarın 13:30 da randevumuz bakalım kaç gr oldu benim minik kuzu
1 kızıyorum sana gerçektenkır kıçını otur kızım ben korkuyorum hasta olan bişii olacak die diyorum sana inan tedavide bile hiç dışarı çıkmadım korkudan gezme bu bu kadar laf dinle azcık
2 evet temiz pak oldum tatlımyarın 13:30 da randevumuz bakalım kaç gr oldu benim minik kuzu
kızım hani oturucaktın tedavide yatım dinlenim diyen yokkkkkkkk yok aysegülüm yok bi adam 7 sinde neyse 77 sinde de oymuş
oyyyyy yerim onuuuu...
canım goks bana msj atmış özelden 2 kızı oluyomuş detaylı ultosaon çektirmiş o da:))))))))
yok kuzum dinlemez hatun illah gezecekkızım hani oturucaktın tedavide yatım dinlenim diyen yokkkkkkkk yok aysegülüm yok bi adam 7 sinde neyse 77 sinde de oymuş
oyyyyy yerim onuuuu...
canım goks bana msj atmış özelden 2 kızı oluyomuş detaylı ultosaon çektirmiş o da:))))))))
yarın son amaYaa canım haftaya bol bol yatıcam İNŞALLAH söz verdim gitmem lazım 1 yasında kızı var onu yemem lazımmama çok tombiş MAŞALLAH kucagıma alamam yumişerim zarar görmesinn ohh ne güzel tatlımm kızınla bol boll koklasın yarınn
yok cnm bu 15 filandır bence ama çokkkk uzun kullanırsın ve de çok memnun kalırsın ..o zaman gillette venus al pembe turuncu yeşil filan oluyo..hiç de kesmio.ucu eskiyince onu atarsın yedek uç alırsın marketten yıllarca kullanırsın..ilk işin onu almak olsun kuzu..yok be canım benim ki ucuzlarından kullanıyo makine kullanıyo genelde bende onlarla yapıyom ama alırım o dediğinden alıyım madem
bazen giriyo ama çok değil galiba okuyup çıkıo.çalışıo cnm.Darısı başımıza tatlımm İNŞ göks hiç girmiyor sanırımm
aminnnnnnnnnnn canımmmm...yok anam yok kurtlu duramaz evde:))))))))))))))ama hakketen mehtap grip salgını var bak ben nasıl fenayım.yok kuzum dinlemez hatun illah gezecekmaşallah göks ün kızlarına darısı size olsun kuzum
yarın son amagit ye bebeği napıcaksan yap sonra evine gel bak çok büyük grip salgını var korkuyom diyom kuzum ya
yok kuzum dinlemez hatun illah gezecekmaşallah göks ün kızlarına darısı size olsun kuzum
yarın son amagit ye bebeği napıcaksan yap sonra evine gel bak çok büyük grip salgını var korkuyom diyom kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?