sağol canım bende çok şükür haberler iyi bugün itibaren 9 haftalık oldum
geçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun
ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı
olsun olsunnnn canım.... geç olsun saglıklı olsun bızım olsun dimi :)))))
Rabbim herkese nasip etsin darısı basına inşallah
ben 2 haftadır hissediyorum,depik değil de :) kıpırtılarını hissediyorum,çok hoşş
yaaa canımmmm ne kadar güzel birşeydir eminim ne kadar özel hisler bunlar yaaaa.
Allahımmmm hepimize nasip etsin inşallahhhhh.
ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı
AMİNNN...kızlarr bol bol bebekli olsun topikimizz
ecrincimm h.g ya evett kızlarr geldii...
bende bebişimde gayet iyiyiz canım... ikili testimiz iyi çıkmıştı. en son gittiğimde yapılan ölçümlerde gelişim olarak 4gün öndeydi benim tosuncuk
canım inşallah seninde olucakk hayırlısınla hele bir başlada bakalım devamı gelicek inşallah
yaaa canımmmm ne kadar güzel birşeydir eminim ne kadar özel hisler bunlar yaaaa.
Allahımmmm hepimize nasip etsin inşallahhhhh.
İNŞALLAHH Canımm..saolll...
ahh ahh o hisler anlatılmazz yaşanırr dimi amaaaaa
ben 2 haftadır hissediyorum,depik değil de :) kıpırtılarını hissediyorum,çok hoşş
oooohhhh maşallah canımmmm yerim senin tosuncuğunuuuuuu.Allahım nazarlardan saklasınnnn...
İNŞALLAHH Canımm..saolll...
ahh ahh o hisler anlatılmazz yaşanırr dimi amaaaaa
eveeeet canım kesinlikleeee.Allah seni ve bebişini korusunnnn.
canım benım hepımız bır gun anne olucaz hayatımmmmm.... umıtsızlık yok canım benımmmm,
evet evet bol bebıslı olsunnnnn
hosbulduk kuzummmmm
kızlar duydu sesımızı ve ısyanımızı geldılerrrr
ay ne güzel ne mutlu sana.... bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi... kaçıncı haftada başladın hissetmeye?
bende bebişimde gayet iyiyiz canım... ikili testimiz iyi çıkmıştı. en son gittiğimde yapılan ölçümlerde gelişim olarak 4gün öndeydi benim tosuncuk
tosuncuk bahane akasyanın yemesı sahaneeeekızacak gene bana hatunnnn
ALLAHIM en yakın zamanda sana da o ıcerdekı hareketlerın tekmelerını hıssıettrsın hayatım ıns.
UMUDUMM elbette var ama insanı beklemek sıkıyor neyseee...evet canım geldilerr ama güldenle melike yine kaybolduu sankii.. :26:
sağol teyzesi... darısı sana olsun inşallah.....
aaa ecrinn deme ama o hamişş yicek ki bebeşiii büyüsünn kızz
acep napıyelerkıııııı:44::44::44::44::44:
gelirler cnm sımdıııı
evet beklemek zor benım 2. tedavım dıyorum esıme tutmazsa eger 1 sene yok dıyorum hem maddı hem manevı cok zor o yuzden bazen karamsar oluyoruz ama ne olursa olsun dıyıp toplanıyorum ve umutluyum dıyorum gene napalım hersey kısmetttt kuzummm
ben cok sevıyorum ona takılmayı yaaa o yzduen yıcek tabı o yemezse kızarım ben ona
ama sankı oda kayboldu yawww
demı canmm ya senın basından geçti yine sen daha ıyı bılıyorsun beklemenın zor olduğunuu..nese ALLAHIM yüzümüzü güldürsün napalımm...bu kızlar nereye gitti yahuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?