Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim canım hayırlı olsun tedavin ilk adımı atmak bütün mesele inşallah su gibi sorunsuz akar gider ve bebeğine kavuşurusn canım allah anneliği nasip etsin.......

ay ne güzel ne mutlu sana.... bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi... kaçıncı haftada başladın hissetmeye?

ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı

canım benım hepımız bır gun anne olucaz hayatımmmmm.... umıtsızlık yok canım benımmmm,

AMİNNN...kızlarr bol bol bebekli olsun topikimizz

ecrincimm h.g ya evett kızlarr geldii...

evet evet bol bebıslı olsunnnnn
hosbulduk kuzummmmm
kızlar duydu sesımızı ve ısyanımızı geldılerrrr

UMUDUMM elbette var ama insanı beklemek sıkıyor neyseee...evet canım geldilerr ama güldenle melike yine kaybolduu sankii.. :26:

ay ne güzel ne mutlu sana.... bende sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi... kaçıncı haftada başladın hissetmeye?

bende bebişimde gayet iyiyiz canım... ikili testimiz iyi çıkmıştı. en son gittiğimde yapılan ölçümlerde gelişim olarak 4gün öndeydi benim tosuncuk

tosuncuk bahane akasyanın yemesı sahaneeee kızacak gene bana hatunnnn

ALLAHIM en yakın zamanda sana da o ıcerdekı hareketlerın tekmelerını hıssıettrsın hayatım ıns.

UMUDUMM elbette var ama insanı beklemek sıkıyor neyseee...evet canım geldilerr ama güldenle melike yine kaybolduu sankii.. :26:

acep napıyelerkıııııı:44::44::44::44::44:
gelirler cnm sımdıııı
evet beklemek zor benım 2. tedavım dıyorum esıme tutmazsa eger 1 sene yok dıyorum hem maddı hem manevı cok zor o yuzden bazen karamsar oluyoruz ama ne olursa olsun dıyıp toplanıyorum ve umutluyum dıyorum gene napalım hersey kısmetttt kuzummm

ben cok sevıyorum ona takılmayı yaaa o yzduen yıcek tabı o yemezse kızarım ben ona
ama sankı oda kayboldu yawww

demı canmm ya senın basından geçti yine sen daha ıyı bılıyorsun beklemenın zor olduğunuu..nese ALLAHIM yüzümüzü güldürsün napalımm...bu kızlar nereye gitti yahuu...

demı canmm ya senın basından geçti yine sen daha ıyı bılıyorsun beklemenın zor olduğunuu..nese ALLAHIM yüzümüzü güldürsün napalımm...bu kızlar nereye gitti yahuu...

hepsı kactı gene asagıda bırsuru isim var ama yazan yok yaaaaaaaaa kızdım sımdı
evet kuzum hayırlısı herseyın kısmet dıyorum ıns bu sefer yuzumuz guler hayatımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…