peki canım seni dinlicem yarın alıcam madem kesmiyo aynı ucumu kullanıyosun bide ne kadar kullanabiliyosun ucunuyok cnm bu 15 filandır bence ama çokkkk uzun kullanırsın ve de çok memnun kalırsın ..o zaman gillette venus al pembe turuncu yeşil filan oluyo..hiç de kesmio.ucu eskiyince onu atarsın yedek uç alırsın marketten yıllarca kullanırsın..ilk işin onu almak olsun kuzu..
bazen giriyo ama çok değil galiba okuyup çıkıo.çalışıo cnm.
aminnnnnnnnnnn canımmmm...yok anam yok kurtlu duramaz evde:))))))))))))))ama hakketen mehtap grip salgını var bak ben nasıl fenayım.
ayy çok yorulmuşum arkadaşımla telefonda konuşmaya daldım arada eşim kardeşim de evde meyve falan yerken saat bu saat olmuşş..canımm tefriciyeyi her zaman okuyabilirisn ben sadece... ekşın sonrası boy abdesti alana kadar zaman geçerse o arada okumuyorumm..onun dışında her daim okunabiliyor canımm selavat olduğu iiçin sıkıntı yok...ikroşummm napıonnn???bizim kuzenler sınava giricekler pazar günü tatlım tefriciyeye başlamışlar bana da oku dediler ben de adetim okuyamam ama bi netten bakim adetken okunur mu diye dedim.ama bence okunmaz dedim sen bi bak dediler baktım ki canım okunurmuş güvenmedim hocayı aradım hoca da okunur dedi çok şaşırdım..
gelinliğini seçtik ayırttık kaporasını verdik..sonra biryerde bişeyler yedikk..akşama da eve geldim yemek yaptımm...sonra çay meyve derken ama yaklarım nasıl sızlıyorr duşa lmaya bile gözüm yemedi..yatacam hemen oturudm kaldım burada arkadaş...Selam canımmm iyiyim sen nasılsın ohh negüzel geziyorsun şekerrr bende gebze,ye git gel yoruldum Valla göbüşümd eignelerden şişmeye başladı sen nasılsın gezginci hatunnn
merhaba cnm bi kaç sayfa önce sana bişe yazdım gördün mü?
iyi geceler canım benim herşey gönlünce olsun inşallahhhhCanlarım saat 2 ye geliyor ben yatıyorum kocacım gel sarılıp yatalım diyorrmons canımm yarınn güzell güzel haberlerini bekliyorum tatlımmm
turkuaz canımm seninde düzelmeni ve saglıklı bebişleri biran önce kucagına almanı bekliyorum talımmm
Sizleri çokkk seviyorumm herşey gönlünüzce olsunnn
Kıçımda kurtlar kaynıyor duramıyorummbacılarım yaaaa
yani bi ucu aylarca kullanıosun cnm ne bilim işte alma sıklığına bağlı 6 ay filan kullanırsın rahat.kuş kadar yeri alıosun sonucta..sonra bak cnm kesiosa güzel kullanmaya devam et kesmio sa yedek başlık satılıo eskiyi atar sapına yeni baş takarsın.söyledim bugün yine bi yer var ordan randevu alcakmış ..bu iş tedavideyken olur cnm.ama bi zararı olmaz bence nolcak ki tedavideyken.peki canım seni dinlicem yarın alıcam madem kesmiyo aynı ucumu kullanıyosun bide ne kadar kullanabiliyosun ucunu
sen dişçi işini naptın tedaviye başlamadan git lütfen
aynennnnnnnnnnnnnnnn bacımKıçımda kurtlar kaynıyor duramıyorummbacılarım yaaaa
mehtap bebişim bend yerimde duramıyodum transfer öncesi evde cam kapı sildimm 3. günü evde daraldım avm gezmeye gittimm..5. günü de avrupa yakasından anadolu yakasına buluşmaya buradaki kızlarlaa buluşmaya gittim.. 7. günü de yine karşıda sınavım vardı ona gittimm...anam ne kurtluymuşumm..ama negatiif aldım oturudumm bu sefer kurtlarımla barış imzalayacammm.söz verdim kendimee
bana hayatta olmaz bebişim o gelinlikkCanımmm gelinligini güle güle giyinnsanada iyi geceler tatlımmmm
tamam bebişimmmmmmmm sen de inşallah bebişini kucağına alasın inşallahhhhhhhhhh........Canlarım saat 2 ye geliyor ben yatıyorum kocacım gel sarılıp yatalım diyorrmons canımm yarınn güzell güzel haberlerini bekliyorum tatlımmm
turkuaz canımm seninde düzelmeni ve saglıklı bebişleri biran önce kucagına almanı bekliyorum talımmm
Sizleri çokkk seviyorumm herşey gönlünüzce olsunnn
aaaaa evet cnm öyleymişş ben okunmaz biliodum neyse öğrenmiş olduk ...gelinliğiniz hayırlı olsun cnmmm Allah mutlu etsin inşallah bir ömür...ayy çok yorulmuşum arkadaşımla telefonda konuşmaya daldım arada eşim kardeşim de evde meyve falan yerken saat bu saat olmuşş..canımm tefriciyeyi her zaman okuyabilirisn ben sadece... ekşın sonrası boy abdesti alana kadar zaman geçerse o arada okumuyorumm..onun dışında her daim okunabiliyor canımm selavat olduğu iiçin sıkıntı yok...
gelinliğini seçtik ayırttık kaporasını verdik..sonra biryerde bişeyler yedikk..akşama da eve geldim yemek yaptımm...sonra çay meyve derken ama yaklarım nasıl sızlıyorr duşa lmaya bile gözüm yemedi..yatacam hemen oturudm kaldım burada arkadaş...
gördüm ve cevapladım canımm...her daim okuyabilrisn Rabbişm kabul etsinn...
cnım benim git adetliyken yaptır çünkü hamişliğin ilk üç ayında bişii yapamıyolar ben çok çektim sen çekme dişindn tatlımyani bi ucu aylarca kullanıosun cnm ne bilim işte alma sıklığına bağlı 6 ay filan kullanırsın rahat.kuş kadar yeri alıosun sonucta..sonra bak cnm kesiosa güzel kullanmaya devam et kesmio sa yedek başlık satılıo eskiyi atar sapına yeni baş takarsın.söyledim bugün yine bi yer var ordan randevu alcakmış ..bu iş tedavideyken olur cnm.ama bi zararı olmaz bence nolcak ki tedavideyken.
aynennnnnnnnnnnnnnnn bacım
keşke öyle bi imkanımız olsaaaaaaaaa gerçekleştiremediğim hayallerimi gerçekleştiririm....bana hayatta olmaz bebişim o gelinlikk..kızkardeşimin gelinliği..ama çok güzel çok beğendim prenses modeli belinde ve göğsünde taşlar var geriis taamamen sadee tekrar gelin olasım geldi..kocama gidip geri ver diyesim varr...baştan evlenek
oldum adet perşembe 2. 30 a randevu aldım.işte çok yakında halledicem.iğne vurulurken yaptırsam bişe olmaz heralde.cnım benim git adetliyken yaptır çünkü hamişliğin ilk üç ayında bişii yapamıyolar ben çok çektim sen çekme dişindn tatlım
adet oldun mu sen kuzum
keşke öyle bi imkanımız olsaaaaaaaaa gerçekleştiremediğim hayallerimi gerçekleştiririm....
oldum adet perşembe 2. 30 a randevu aldım.işte çok yakında halledicem.iğne vurulurken yaptırsam bişe olmaz heralde.
saol kuzummmmmmm kardeşi de kendiliğinden gelir inşallahhhhhhhhhhhayırlı olsun tedaviye başlıyorsun demek...Allah yardımcın olsun sonunda bebğini kucağına aldığın son tedavin olsun...sonraki tedavide bebişine kardeş yaparsın inşaallah canımm...
canım antibiyotiklik bi durum yoksa dişte sorun olmazkeşke öyle bi imkanımız olsaaaaaaaaa gerçekleştiremediğim hayallerimi gerçekleştiririm....
oldum adet perşembe 2. 30 a randevu aldım.işte çok yakında halledicem.iğne vurulurken yaptırsam bişe olmaz heralde.
iyi geceler canımben de acil çıkış kapısodan çıkıyrum Hayırlı Geceler hepimizee
Eki Görüntüle 662841
iyi geceler canımmmmmmmmmmben de acil çıkış kapısodan çıkıyrum Hayırlı Geceler hepimizee
Eki Görüntüle 662841
evet cnm inşallah bi sorun çıkmazsa başlicam...... aminnnnnnnnnnn tatlımmm..sen listemi yavaş yavaş hazır et bana ...canım antibiyotiklik bi durum yoksa dişte sorun olmaz
ayyyyyyyyyyyyyy kuzum desene perşembe başlıyon tedavine
çok sevindim hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?