sorma canım eşime diyorum zaten gündüz hiç duymuyorum bebeği gece kıpır kıpırSlm kizlar ohhh walla isinz yok takilin bu saatte hamile olan canlarimdedikleri digrumus bebege egitim anne karninda baslarmis aksam saat 10 yataga kon sabah saat 8 yataktan ucwalla otrmayin busaate kadar ben yaptim siz yapmayin bnm minigim bu saatlerde bagira bagira uyuyr uyku gelince sinirden agliyr akli bizde kaliyor cunki anasi hic poposunun uzerine otrmadiki3. Aydan sonra firt firtgez evi zor goruyrdum netse bendeniz yorgunsaclari dikelmis kendinden gecmis bir kadin olarak yataga kondum iyi geceler
karnımda bi bebem olsun söz yatıcam canım:))Slm kizlar ohhh walla isinz yok takilin bu saatte hamile olan canlarimdedikleri digrumus bebege egitim anne karninda baslarmis aksam saat 10 yataga kon sabah saat 8 yataktan ucwalla otrmayin busaate kadar ben yaptim siz yapmayin bnm minigim bu saatlerde bagira bagira uyuyr uyku gelince sinirden agliyr akli bizde kaliyor cunki anasi hic poposunun uzerine otrmadiki3. Aydan sonra firt firtgez evi zor goruyrdum netse bendeniz yorgunsaclari dikelmis kendinden gecmis bir kadin olarak yataga kondum iyi geceler
yalnız bırakçan demek benikarnımda bi bebem olsun söz yatıcam canım:))
seni de yetırıcam canım:))))))yalnız bırakçan demek beni
benim uyku düzenim iyice gitti gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktımseni de yetırıcam canım:))))))
hehehehe kızı da alıştırıyo şuna bak:)))))))))güzel şeyler öğret kızzzzzzz...ayşegülllll burnumu sildiğim yer kanıyooooooooooooo silmekten çok rezilim ya ne zaman geçicekkkkbenim uyku düzenim iyice gitti gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktım
bebeğide severken benim kızım öle erken kalkmayacak falan diyorum alıştırıyorum geç kalkmaya onuda
alışsın kuzum yapcak bişii yok canım krem falan sür burnuna yapıcak bişii yok sildikçe acıyodur şimdihehehehe kızı da alıştırıyo şuna bak:)))))))))güzel şeyler öğret kızzzzzzz...ayşegülllll burnumu sildiğim yer kanıyooooooooooooo silmekten çok rezilim ya ne zaman geçicekkkk
sürüyommmmmmmm canm şimdi yine sürerim sürünce de biber gibi yanıo..yavru hadi yataga artık yatalım canımmmmmalışsın kuzum yapcak bişii yok canım krem falan sür burnuna yapıcak bişii yok sildikçe acıyodur şimdi
hadi iyi geceler canım dikkat et kendinesürüyommmmmmmm canm şimdi yine sürerim sürünce de biber gibi yanıo..yavru hadi yataga artık yatalım canımmmmm
aaaaaaaaaa aysegül sen bebişi hissetmeye başladın mısorma canım eşime diyorum zaten gündüz hiç duymuyorum bebeği gece kıpır kıpıranasına benzicek gece kuşu olucak bu
iyi geceler canım öpcadı kızını benim için mis kokuyodur o mis
evet canımaaaaaaaaaa aysegül sen bebişi hissetmeye başladın mı
ahanda yattım cnm öptümmmmmmmmmmhadi iyi geceler canım dikkat et kendine
sorma gece bekçileri olduk topiğin iyi geceler canımahanda yattım cnm öptümmmmmmmmmm
maaşallah bebişine canımmmmmmmmmm ne güzeldirburnuma koca bir katman krem sürümde yatim artık kızlar nrdeyse uyanıp günaydın mesajı atıcaklar sen de yat artıkın canım iyi gecelerrrrrrr
nasılsınız canlar iyimisiniz valla beni sorarsanız daha kötüyüm yaa hapşuruk burun akıntısı öksürük hepsi bi arada valla yaa
sabah içtim canım amaa çok fenayım yaa geçmedi bi türlü gün geçtikçe dahada artıyo sankıgeçmiş olsun canım hemen kendine bal zencefil limon üçlemesini yapıp ye gribe karşı çok etkili
nasılsınız canlar iyimisiniz valla beni sorarsanız daha kötüyüm yaa hapşuruk burun akıntısı öksürük hepsi bi arada valla yaa
aynen canım yaa benimde baya kötü boğazım çok konuşmak istemiyorum konusunca bide yatınca çok öksürük tutuyo adam akıllı uyuyamadım bile umarım cabuk iileşirizcanım inş gecr benimde bogaZım kötü oluyor yutkunurken noliii bize yaf hep hastayızöksürük fena ediyiii bni bide konuşrkn gelmesi yokmu sabh başım agrıdı az uyuyum dedim az yine agrıyor gunaydın hepinize huzrlu mutlu guzel haberlerle dolu birgun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?