Tüp Bebek Günlüğümüz !

sorma canım eşime diyorum zaten gündüz hiç duymuyorum bebeği gece kıpır kıpır anasına benzicek gece kuşu olucak bu
iyi geceler canım öpcadı kızını benim için mis kokuyodur o mis

karnımda bi bebem olsun söz yatıcam canım:))

benim uyku düzenim iyice gitti gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktım
bebeğide severken benim kızım öle erken kalkmayacak falan diyorum alıştırıyorum geç kalkmaya onuda
hehehehe kızı da alıştırıyo şuna bak:)))))))))güzel şeyler öğret kızzzzzzz...ayşegülllll burnumu sildiğim yer kanıyooooooooooooo silmekten çok rezilim ya ne zaman geçicekkkk

hehehehe kızı da alıştırıyo şuna bak:)))))))))güzel şeyler öğret kızzzzzzz...ayşegülllll burnumu sildiğim yer kanıyooooooooooooo silmekten çok rezilim ya ne zaman geçicekkkk
alışsın kuzum yapcak bişii yok canım krem falan sür burnuna yapıcak bişii yok sildikçe acıyodur şimdi

nasılsınız canlar iyimisiniz valla beni sorarsanız daha kötüyüm yaa hapşuruk burun akıntısı öksürük hepsi bi arada valla yaa

günaaaaaaaaaaaaaaaaydın kızlaaaaaaaaaaar

herkese mutlu musmutlu bi gün diliyorum içinde yaşadığımız şu anın kıymetini bilelim ve elimizden geldiğince güzel geçirelim geçmişi geleceği boşverin şimdiki zamana odaklanalım en doğrusu bu

nasılsınız canlar iyimisiniz valla beni sorarsanız daha kötüyüm yaa hapşuruk burun akıntısı öksürük hepsi bi arada valla yaa

geçmiş olsun canım hemen kendine bal zencefil limon üçlemesini yapıp ye gribe karşı çok etkili

canım inş gecr benimde bogaZım kötü oluyor yutkunurken noliii bize yaf hep hastayız öksürük fena ediyiii bni bide konuşrkn gelmesi yokmu sabh başım agrıdı az uyuyum dedim az yine agrıyor gunaydın hepinize huzrlu mutlu guzel haberlerle dolu birgun olsun

aynen canım yaa benimde baya kötü boğazım çok konuşmak istemiyorum konusunca bide yatınca çok öksürük tutuyo adam akıllı uyuyamadım bile umarım cabuk iileşiriz

Gunaydin kizlar.. Bugun biraz moralim bozuk hulusi hocaya ulasamadim henuz dun sabah sarimsi bir leke gelmisti tum gun takip ettim tabi belli belirsiz decam etti kesildi. Gece 12 de tekrar baktim biraz daha koyu kahve ama cok az leke gelmisti. Bu ne simdi anlamadim dr.a ulassam belki icim rahat edecek. Sabah yine belli belirsiz leke vardi Birde en onemli zamanda dr.a ulasamadikca daha cok sinir oluyorum.Allahim korusun meleklerimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…