Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım kalbini ferah tut meleklerin Rabbime emanet inşallah bişey olmaz biliyosun kızların şakır şakır kanamsı olduda bebeklerine bişey olmadı senin lekelenme tarzında ve kırmızıyı geç pembe bile değil korkmana panik yapmana gerek yok ama en kısa sürede doktorunla konuşman seni rahatlatacaktır.böyle panik yaparak stres yaratarak bebeklerine zarar verme canım

Kızlar ben forumda yeniyim ve 1 aylık hamileyim :)) sizlerin yazdıklarını okuyunca güzel vakit geçirdğinzi gördüm bende katılmak istedim hem tecrübelerinizden faydalanırım belki :)) hasta olan herkese geçmiş olsun fena bi salgın varmış dikkat edin kızlar aman diyim..

Saracim zor bulunca herseyden korkuyorsun birde dr.la konusamamak daha da sinirlerimi bozuyor. Allaha emanet ettim kuzularimi ama yine de tedirgin oluyor insan...

Hosgeldin canim hayirli olsun hamisligin tup bebekle mi hamilesin?

Saracim zor bulunca herseyden korkuyorsun birde dr.la konusamamak daha da sinirlerimi bozuyor. Allaha emanet ettim kuzularimi ama yine de tedirgin oluyor insan...

seni çok iyi anlıyorum canım ama böyle yaparak bebeklerine daha çok zarar veriyosun doktorla bugün gün içinde görüşebilecekmisin yoksa başka bi kadın doğum uzmanına görünsen oda sana yardımcı olabilir en azından için rahatlar biliyomusun ben hamileyken lekelenmem başladığında doktor bana pembe lekeden bile korkma parlak kırmızı olmadıkça sorun yok demişti sende sakin ol ve bebeklerinin iyi olduğunu düşün onlar iyi annesi sana tutunmuş dünyaya gelmeyi bekliyolar

aynen canım yaa benimde baya kötü boğazım çok konuşmak istemiyorum konusunca bide yatınca çok öksürük tutuyo adam akıllı uyuyamadım bile umarım cabuk iileşiriz

evt canım öyle oluyor allh hepimize yardımcı olsun

canım benm strese sokma kendini tabi doktorunada ulşmk ister insan iyi bişler duymak içn inş bişey yoktur sen kendini kasıp bebişleride üzme annesi iyi düşn canım benm rabbim onları sana nasip etti saglık sıhtle gelişainler biZm içn Zor tabi en ufak bişeyde korkarız allhıma emanet sen duanı eksik etme

canım bozma moralini
ii düşün ii olsun sen stres yaptıkça onlar seni hissedip dahada üzülecekler içinde

"""canımcım şu an dışarda eşimin yanındayım işlerim var ne zaman eve döncem bilmiyorum topikte yazarsın girersen eğer"""
tabisi ben yeni gördüm bu mesacı 9:22 de gelmiş...
böyle kızlaarr bir yere ayrılmayın olarmııı..
hepinize iyi günlerr diliyorum bende...
ben artık bir haftadan sonra insan içine çıkıcam oturmaya çağrıldımm kanamam hala yoğun..
geç olmam ve hapla olmam sebebiylemi bilmiyorum 3.gün vee aynen devamm ama sancım hafifledi şükür...

tünaydın canlar
herkese musmutlu günler diliyorum..
bende birazdan pazara doğru inicem..
geçen hafta pazardan evde giymek için pantolon almıştım kendileri dar geldi de..
onu değiştiricem..birazda bakınırım işte alınıcak bişiler varsa..
meyve sebze..

Kızlar yaa gerçekten kafama takıldı çatlatma ignesine kadar fanfinifinfon oluyormuydu ben hepp unuttum geçmişii bugünde dr dormadım hemsireyede soramadım yaaa

Catlatma ignesi olana kadar yasak yok. Birde transferden 3 gun oncesne kadar dr. 5. Gun transfer olacaksa opudan sonra da izin veriyor

iyiyim şekerim seni sormalııı

allh iylk versin canım bogzım agrması dışnda iym bizm komşu hastaneye gitmiş aradıki akarabmıza bebği bırktıydım aglıyormu bak bi dedi orya gittim aman allhım ackmış aglamya başladı içmden dedimki benm bebeğim olsa hytta bırkmam ne olursa olsun daynamm onun el elinde aglmasına rabbim biZede nasip etsin inş

selam kızlar
şimdi doktordan geldim yine sanırım 15 gün felan rahatlıcam adet olana kadar başka doktor işim yok allahın izniyle ....

anesteziden randövüm vardı bugün bereket 2 ay geçerliymiş anestezi yani bidaha koşturmama gerek kalmıcak bunada şükür ...

bu arada dayanamadım kan degerlerimi söylememişti doktor gittim sonuç almadan aldım

lh:19.05
progesteron:1.4
estradiol(e2) : 2634

önceki değerlerim 53-51 kızlar 5 gün önceki teste 51 çıkıp 5 günde nasıl 2634 olmuş

aşırı derecede belim başım arıyo akşamalrıda ateşim çıkıyo korkmalımıyım yani korkuyorum acıkcası bişi olmaz dimi

slm kizlar nasilsiniz ?
ben cok kotuyum ilac icion guya( a-ferin ) bana misin demedi.burun spreyi var o da burnumu super acio ama ilac bogazina ibince cayir cayir yakio...napicam bilmiom yataga girdim simdi uyixam birz...yokhe nhy sizlerde nian once iylesin insallah ana bnm en kisa zamanda ii olnam lazim cunku yarin tedaviye basliorum ins.

benkayra
tatlim korkma insallah bise olnaz bak bizim moonsherose onun da kanamasi vardi gecti cok sukur..hulusi hocaya ulasamadiysan istanbuldaki dr unu arasana bi cnm.buyuk ihtimalle sana proluton ifne yazicaklar.merak ettim gorustugunde bize de guzel haberler ver ins.

uyuyacagim kizlar biraz optum sizi..

kolay gelsinn canımm sana da musmutlu birgün diliyorum ben
ayy adetli adetli misafirlik de zor olur sancın azalmışş çok şükür canımm......Amaa şakır şakır adet olmak da kıskandığım bir durum ne yalan söyliimm..eskiden çok rahatsız olurdm şimdi o günleri arar oldumm....sağlıklı bir kadın olmak benim için bunlar..ben de birgün öleee adet olmayı hayal ediyorum tekrar...kilo almama da sebepmiş kdr cim biliyor muusn adet olamamak...eskiden adet döneminde 2 kilo veriridmm...öle fena kanamam olurduu..iştahım falan kalmazdı...şiştim de şiştimm....2 yıldaa

selaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…