slm kizlar nasilsiniz ?
ben cok kotuyum ilac icion guya( a-ferin ) bana misin demedi.burun spreyi var o da burnumu super acio ama ilac bogazina ibince cayir cayir yakio...napicam bilmiom yataga girdim simdi uyixam birz...yokhe nhy sizlerde nian once iylesin insallah ana bnm en kisa zamanda ii olnam lazim cunku yarin tedaviye basliorum ins.
benkayra
tatlim korkma insallah bise olnaz bak bizim moonsherose onun da kanamasi vardi gecti cok sukur..hulusi hocaya ulasamadiysan istanbuldaki dr unu arasana bi cnm.buyuk ihtimalle sana proluton ifne yazicaklar.merak ettim gorustugunde bize de guzel haberler ver ins.
uyuyacagim kizlar biraz optum sizi..
slm kizlar nasilsiniz ?
ben cok kotuyum ilac icion guya( a-ferin ) bana misin demedi.burun spreyi var o da burnumu super acio ama ilac bogazina ibince cayir cayir yakio...napicam bilmiom yataga girdim simdi uyixam birz...yokhe nhy sizlerde nian once iylesin insallah ana bnm en kisa zamanda ii olnam lazim cunku yarin tedaviye basliorum ins.
benkayra
tatlim korkma insallah bise olnaz bak bizim moonsherose onun da kanamasi vardi gecti cok sukur..hulusi hocaya ulasamadiysan istanbuldaki dr unu arasana bi cnm.buyuk ihtimalle sana proluton ifne yazicaklar.merak ettim gorustugunde bize de guzel haberler ver ins.
uyuyacagim kizlar biraz optum sizi..
"""canımcım şu an dışarda eşimin yanındayım işlerim var ne zaman eve döncem bilmiyorum topikte yazarsın girersen eğer"""
tabisi ben yeni gördüm bu mesacı 9:22 de gelmiş...
böyle kızlaarr bir yere ayrılmayın olarmııı..
hepinize iyi günlerr diliyorum bende...
ben artık bir haftadan sonra insan içine çıkıcam oturmaya çağrıldımm kanamam hala yoğun..
geç olmam ve hapla olmam sebebiylemi bilmiyorum 3.gün vee aynen devamm ama sancım hafifledi şükür...
tünaydın canlar
herkese musmutlu günler diliyorum..
bende birazdan pazara doğru inicem..
geçen hafta pazardan evde giymek için pantolon almıştım kendileri dar geldi de..
onu değiştiricem..birazda bakınırım işte alınıcak bişiler varsa..
meyve sebze..
Selam canlar
Catlatma ignesi olana kadar yasak yok. Birde transferden 3 gun oncesne kadar dr. 5. Gun transfer olacaksa opudan sonra da izin veriyor
selam kızlar
şimdi doktordan geldim yinesanırım 15 gün felan rahatlıcam adet olana kadar başka doktor işim yok allahın izniyle ....
anesteziden randövüm vardı bugün bereket 2 ay geçerliymiş anestezi yani bidaha koşturmama gerek kalmıcak bunada şükür ...
bu arada dayanamadım kan degerlerimi söylememişti doktor gittim sonuç almadan aldım
lh:19.05
progesteron:1.4
estradiol(e2) : 2634
önceki değerlerim 53-51 kızlar 5 gün önceki teste 51 çıkıp 5 günde nasıl 2634 olmuş
aşırı derecede belim başım arıyo akşamalrıda ateşim çıkıyo korkmalımıyım yani korkuyorum acıkcası bişi olmaz dimi
sabahın körü evden çıktım bir saat oluyo eve geleli şimdide mutfağa bi girişmem lazım napıyonuz merak ta ediyorum aslında
taaaam annem bi dahakine pazardan alırken denerim..deli karı yaaaapantolonu denemeden alırsan öle olur
pazar yeri olsa nolurki çıkar giy dene ne var sanki
...
taaaam annem bi dahakine pazardan alırken denerim..deli karı yaaaa
hayırdır güldencim naaaptında sabahın köründen bu zamana kadar..
bende pazara gitmiştim.. aldığım pantolonu değiştirmek için..
bu arada yolumun üzerinde saraçoğlu dükkan açmış ona uğradım dedim büle büle..
fsh şoluyo..
bana bi kutu çıkardı ordaki abla kolay hamile kalma şeysiymiş..
içinde iki kutu aslanpençesi çayı ve bi kutu civanperçemi çayı vardı..
uygulama kağıdını okudu soğan kürü ile başla bunları kullan en sonda brokoli kürü varmış..
onuda pazarlarda alıp yapabilirmişiz o kutunun içinde yoktu..
ne kadar didim 215 tl didi
benim evde zaten o otlarım vardı bu ay yine yapıciiiim..
bu arada eşim bu ay yine gidelim diyiii..
ben bekleme taraftarıydım biraz hayıt filan içeyim die.. napıciim bilmiom..
taaaam annem bi dahakine pazardan alırken denerim..deli karı yaaaa
bende birasdan gidicem gülden noolcek şimdik..
kocişim aradı hazırlan da bi gidip gelek didi napıcaksak
nereye çekersin cümlesi oldu buusonra yemekdi bulaşıkdı muhteşem time bitmeden kuzey güney ahanda gün bitti
bu günde bi kutlama yaparız artıkım malum kırmızılar gitti kocişim geldi
canım naber beni bugün soğan seçerken yakaladın tebrik ediyorum seni
teşekkür ederim iyi sayılırım. hep aramak istiyorum ama erken mi diye düşünmüştüm.
eve geldim süt kaynattım yoğurt yaptım. zeytinyağlı fasulye falan...
sağlıklı beslnecez ya.okuldaki öğretmenlerlede yan yana durmak istemiyorum. hepsi sinir.
öptüm seni face girdim ama çok anlıyamadım.
canlarım nasılsınızzzz ben 1 haftadır gelemedimm ara ara girip baktım sadecee misafirlerim vardııı ve 2 önce hastanelik oldumm ağrı kesici içtiimm herkezin kullandığı bi ilaç vucuduma alerjii yaptıı her yanım çiğer gibi olduu kıpırdayamadım öle yattım dün gecede kalbim sıkıştıı neden bilmiyorummm hastaneye gitmedimm tekrar olursaa bu gece acile gidicemmm hepinizi öpüyorum..
ev yoğurdunu bende yapmak istiyorum ara ara süt dek geliyo yapıyorum ama market sütlerinden yapmıyorum sağılıp geliyoo kaynatıyorum o yoğurdu seviyorum...
sağlıklı beslenmek iyidir takdirle izliyorum bende bu sürece giriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?