Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ahh canim yaa tam zamaninda hasta oldun yani insallah bir an once iyilesirsin. Ben hulusi hocaya ulastim korkma dinlen kirmizi olmadikca sorun yok dedi. Tabi ben gidip ultrasona giricem yarin en azindan gorurum icim rahat eder..

bian önce iyi ol canım inş tedavin güZel sonuçlansın soğuk carptı ya bizi gider ayk uyu dinlen iyi ol

sabahın körü evden çıktım bir saat oluyo eve geleli şimdide mutfağa bi girişmem lazım napıyonuz merak ta ediyorum aslında

Allah iyiliğini versin aynen kopyalamış kötü bişi yazmamışım iyiki onudamı yayınlayacaktın özel hayatın gizliliği diye bişi var
saol yavrım bilgimi vermişin azcık akşama doğru olmuş ama neyse

pantolonu denemeden alırsan öle olur
pazar yeri olsa nolurki çıkar giy dene ne var sanki

selam canım...

Catlatma ignesi olana kadar yasak yok. Birde transferden 3 gun oncesne kadar dr. 5. Gun transfer olacaksa opudan sonra da izin veriyor

busekar seni görmek ne güzel canım

beklenen gibi tahmin ettiğim gibi daha 5 günde 2634 olan değer yumurtalar toplama aşamasına gelince ne olur tahmin bile etmek istemiyorum en doğrusu yapılıp tedavi sonlandırılmış...

sabahın körü evden çıktım bir saat oluyo eve geleli şimdide mutfağa bi girişmem lazım napıyonuz merak ta ediyorum aslında

hayırdır güldencim naaaptında sabahın köründen bu zamana kadar..
bende pazara gitmiştim.. aldığım pantolonu değiştirmek için..
bu arada yolumun üzerinde saraçoğlu dükkan açmış ona uğradım dedim büle büle..
fsh şoluyo..
bana bi kutu çıkardı ordaki abla kolay hamile kalma şeysiymiş..
içinde iki kutu aslanpençesi çayı ve bi kutu civanperçemi çayı vardı..
uygulama kağıdını okudu soğan kürü ile başla bunları kullan en sonda brokoli kürü varmış..
onuda pazarlarda alıp yapabilirmişiz o kutunun içinde yoktu..
ne kadar didim 215 tl didi
benim evde zaten o otlarım vardı bu ay yine yapıciiiim..
bu arada eşim bu ay yine gidelim diyiii..
ben bekleme taraftarıydım biraz hayıt filan içeyim die.. napıciim bilmiom..

taaaam annem bi dahakine pazardan alırken denerim..deli karı yaaaa

allh iyliğiniz versin emiii beni güldürdünz allhta sizi güldrsun inş pazarda üstüne giyen bile gördüm ben ama pazrda hiç denemem giynme yeri oln pazr olsa belki güldencim diyorum nerde bu mj gelince tamm dedim aksama anca gelir bnde bugun bi komşuya gittim bi eve gldim gittim geldim bizm komşu kanl 7 de doktor görmüş onu diymuş son gittimde oda kim dersinz opt.dr.aret kamar mış taksimde istanbul tup bebek merkezi dedim bizmki gitmez allhım nasip ettikten sonra hersey bahane nasip etmesse kaf dagına cıksanda boş yani hayırlısı neyse o olsun

sabah erkenden eşimle onun işyerine gittik işlerim vardı ordan saat 10 gibi alışveriş merkezine gittim diğer yarım olan kimseye hepi bört dey hediyesi baktım uzuuuuuunnnnnnnnnn uzuuunnnnnnnnnnnn ve aldım sonunda uzun kelimesi tam anlamıyla uzun zaman aldı yani annemin komşularına uğradım bi hamiş göbüşüne sürdüm ellerimi darısı sana olsun duaları temennileri aldım sonra market alışverişimide yaptım eve geldim bak ne güzel yazdım detaylı
gelelim 215 tl ye
hiiiiççççç böle yapmıyorum çünkü son bi kaç gündür alternatif tıp vitaminler arı sütü polen macunlar vs...bunlara daldım netten araştırıyorum çok pahalı herşey o nedenle 215 tl normal geldi gözüme normal değil tabisi...
eşin istekli demek kırma sende onu bu ay bi daha baktır duruma göre başlarsın belkide

taaaam annem bi dahakine pazardan alırken denerim..deli karı yaaaa

tabi tabi dene bencede

bende birasdan gidicem gülden noolcek şimdik..
kocişim aradı hazırlan da bi gidip gelek didi napıcaksak
nereye çekersin cümlesi oldu buusonra yemekdi bulaşıkdı muhteşem time bitmeden kuzey güney ahanda gün bitti
bu günde bi kutlama yaparız artıkım malum kırmızılar gitti kocişim geldi

canım naber beni bugün soğan seçerken yakaladın tebrik ediyorum seni

canlarım nasılsınızzzz ben 1 haftadır gelemedimm ara ara girip baktım sadecee misafirlerim vardııı ve 2 önce hastanelik oldumm ağrı kesici içtiimm herkezin kullandığı bi ilaç vucuduma alerjii yaptıı her yanım çiğer gibi olduu kıpırdayamadım öle yattım dün gecede kalbim sıkıştıı neden bilmiyorummm hastaneye gitmedimm tekrar olursaa bu gece acile gidicemmm hepinizi öpüyorum..

bi gidinde gelin tabii
bende bugün bi yoğunum tel tel üstüne şu anda da tel deyim hayret bişeyim gerçektende...
bu yaptıklarının hepsini bende yapcam ekşın la bağlama çekcez sanırım yine yımırtlıyom :44::44::44:
geçen gün yımırtladım sanıyordum herhal bugün yımırtlıyom bende bilmiyom değerlendirmem lazım..

canım naber beni bugün soğan seçerken yakaladın tebrik ediyorum seni

teşekkür ederim iyi sayılırım. hep aramak istiyorum ama erken mi diye düşünmüştüm.

eve geldim süt kaynattım yoğurt yaptım. zeytinyağlı fasulye falan...

sağlıklı beslnecez ya. okuldaki öğretmenlerlede yan yana durmak istemiyorum. hepsi sinir.

öptüm seni face girdim ama çok anlıyamadım.

ev yoğurdunu bende yapmak istiyorum ara ara süt dek geliyo yapıyorum ama market sütlerinden yapmıyorum sağılıp geliyoo kaynatıyorum o yoğurdu seviyorum...
sağlıklı beslenmek iyidir takdirle izliyorum bende bu sürece giriyorum...

bir yarışma var peygamberimizin hayatı ile ilgli bir kitap onu okuyup

sınava giriyorsun 40 kişiye hediye var. ilk üçe umre diğerlerine teknolojik şeyler işte

üç kategoride olacak okullara yazı geldi herkes girebilir. ben yetişkin grubuna gircem.

çocuk ve gençler için de sınav var yani 120 kişi hediye alcak.

bulunduğunuz ilde vardır bir bakın bir ilde araba veriyorlarmış. test olacak

sınav 2 mayı perşembe. değişiklik olur düşünürseniz.

karadeniz güzelimmmmm...
çooook geçmiş olsun canım...
Rabbim acil şifalar versin...
alerjik bünyede embriyo tutunma durumunu konuşmuştuk alerji testi yaptır canım sende bak durup duruken ilaç alerjin çıkmış

slm kizlarr biraz yazilanlari okudumm bende tedavi görücem yeni üye oldum buraya beni yer ve konu hakkinda biraz bilgilendirebilirmisinizz yurtdisindayim ben ama iki ay sonra ordayim yani izmirde düsünüyorumm önerebileceginiz doktor ve yer varmi ben kent hastanesi israel aruh diyorum ama bilmiyorumm sagoluunn

ben öğrencilerden satın alıyorum çift sarılı yumurta(herşeyin çifti olcak işte) tereyağ,

süt ne varsa. bazen dayanamıyorum artık paketli şeylerden yiyince plastik yemiş gibi

oluyorum, o yüzden böyle devam edcem. sana da tavsiye edrim. prof. canan karatay ın

kitabını tavsiye ederim öyle şeyler yazıyor ki hücrelerin yapısı ve yediklerimizle ilgili

bir daha onları yiyemez oluyorsun. ayçiçek yağı çok zararlı margarin, işlenmiş herşey.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız doktordan geldik ayrıntılı ultrason yapmadı acaba başka bi doktora mı gitsem ben hep ayrıntılı bakıyorum diyo doktorum okuyorum 600 700 tl veren arkadaşlar var ayrıntılıya anlamadım gittim acaba bende bi profa falan mı gitsem kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…