canlarım nasılsınızzzz ben 1 haftadır gelemedimm ara ara girip baktım sadecee misafirlerim vardııı ve 2 önce hastanelik oldumm ağrı kesici içtiimm herkezin kullandığı bi ilaç vucuduma alerjii yaptıı her yanım çiğer gibi olduu kıpırdayamadım öle yattım dün gecede kalbim sıkıştıı neden bilmiyorummm hastaneye gitmedimm tekrar olursaa bu gece acile gidicemmm hepinizi öpüyorum..
karadeniz güzelimmmmm...
çooook geçmiş olsun canım...
Rabbim acil şifalar versin...
alerjik bünyede embriyo tutunma durumunu konuşmuştuk alerji testi yaptır canım sende bak durup duruken ilaç alerjin çıkmış
canımm ne deyim ben darısıı başına olsun inşallah..kolay gelsinn canımm sana da musmutlu birgün diliyorum ben
ayy adetli adetli misafirlik de zor olur sancın azalmışş çok şükür canımm......Amaa şakır şakır adet olmak da kıskandığım bir durum ne yalan söyliimm..eskiden çok rahatsız olurdm şimdi o günleri arar oldumm....sağlıklı bir kadın olmak benim için bunlar..ben de birgün öleee adet olmayı hayal ediyorum tekrar...kilo almama da sebepmiş kdr cim biliyor muusn adet olamamak...eskiden adet döneminde 2 kilo veriridmm...öle fena kanamam olurduu..iştahım falan kalmazdı...şiştim de şiştimm....2 yıldaa
selaamm
Allah iyiliğini versin aynen kopyalamış kötü bişi yazmamışım iyiki onudamı yayınlayacaktın özel hayatın gizliliği diye bişi var
saol yavrım bilgimi vermişin azcık akşama doğru olmuş ama neyse
pantolonu denemeden alırsan öle olur
pazar yeri olsa nolurki çıkar giy dene ne var sanki
selam canım...
busekar seni görmek ne güzel canım
beklenen gibi tahmin ettiğim gibi daha 5 günde 2634 olan değer yumurtalar toplama aşamasına gelince ne olur tahmin bile etmek istemiyorum en doğrusu yapılıp tedavi sonlandırılmış...
aa bi düşüneyimmm...bir yarışma var peygamberimizin hayatı ile ilgli bir kitap onu okuyup
sınava giriyorsun 40 kişiye hediye var. ilk üçe umre diğerlerine teknolojik şeyler işte
üç kategoride olacak okullara yazı geldi herkes girebilir. ben yetişkin grubuna gircem.
çocuk ve gençler için de sınav var yani 120 kişi hediye alcak.
bulunduğunuz ilde vardır bir bakın bir ilde araba veriyorlarmış. test olacak
sınav 2 mayı perşembe.değişiklik olur düşünürseniz.
ben öğrencilerden satın alıyorum çift sarılı yumurta(herşeyin çifti olcak işte) tereyağ,
süt ne varsa. bazen dayanamıyorum artık paketli şeylerden yiyince plastik yemiş gibi
oluyorum, o yüzden böyle devam edcem. sana da tavsiye edrim. prof. canan karatay ın
kitabını tavsiye ederim öyle şeyler yazıyor ki hücrelerin yapısı ve yediklerimizle ilgili
bir daha onları yiyemez oluyorsun. ayçiçek yağı çok zararlı margarin, işlenmiş herşey.
aa bi düşüneyimmm...
hem efendimizin hayatını bi kere daha okumuş olurum değilmi..
hemide bu sene çok sınavsız geçti girmeliyim bu sınavaa aşerdim sınavlarıı..
ama temmuzda dgsye kesin gircem artık yavaştan başlıycam test çözmeye..
sağol canımm bilgi verdin haber verdinnn
eşimde dün okulda kantinciden almış doğal yumurta sabah hemen haşladım yedik..
bende yoğurdum köylü teyzeden alıyorum pazardan..
anammm ben rahat karatay yaparımkiii..
eve bol kuruyemiş almalıyımm
merhaba kdr cim.nasılsın? evet uyguluyorsan çok güzel.
devam etmelisin hücrelerin yapısı önemli. bir de kuruyemişlerin hepsini çiğ olarak yemen gerekiyor.
pişince içindeki yağlar kötü yağ haline geliyormuş ben şuan çiğ yerfıstığı yiyorum.
yerfıstığı baklaghillere aitmiş kuru yemiş değilmiş aslında. tadı aynı nohut gibi.
bugün bi türlü dönemiyom size ama döncem inşallah ben size
canlarım nasılsınızzzz ben 1 haftadır gelemedimm ara ara girip baktım sadecee misafirlerim vardııı ve 2 önce hastanelik oldumm ağrı kesici içtiimm herkezin kullandığı bi ilaç vucuduma alerjii yaptıı her yanım çiğer gibi olduu kıpırdayamadım öle yattım dün gecede kalbim sıkıştıı neden bilmiyorummm hastaneye gitmedimm tekrar olursaa bu gece acile gidicemmm hepinizi öpüyorum..
gördünmü bali beyi taş koydu plana
hep bişi çıkıyo tam giriyom alıntı yapıyom bişi oluyo ya tel çalıyo ya kapı
tatlım gittiğın doktor iyi zaten bence ona güven o gerek duysa ayrıntılı çekerdi diğer testlerin de güzel çıktı zaten çok şükür bence gerek yok.selam kızlar nasılsınız doktordan geldik ayrıntılı ultrason yapmadı acaba başka bi doktora mı gitsem ben hep ayrıntılı bakıyorum diyo doktorum okuyorum 600 700 tl veren arkadaşlar var ayrıntılıya anlamadım gittim acaba bende bi profa falan mı gitsem kafam karıştı
aptal işte
esmahanı alsında zevce olaraktan görürüm onu benn
hatcede kaynayaca arada izdivac vukuu bulacakk
kolay gelsinnn o zaman canım benim...
ben girmeyim bu kalablığa benle sakin gününde konuşursun demiiii
ben cayımı cipsimi tostumu mostumu hazırliip geliiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?