Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım nasıl oldun...
sanki bi ara iyice hasta olduğunu okudum du:44::44::44:

ayy o daha iyiymiş..
dippasımıda kendim aldım tek başıma kendim yaptım girmesinler havayaaa

gözümü kapayıp uyuyasımm var uyuyup huZurlu mutlu uyanasımm var yanımda miss koklu meleğimin olmasını istiyorumm onla oynayrk uymayı özlüyorum hasret özlem zaman bekleyiş birgun son bulsun istiyorumm hep istiyorum bnde ne bitmez tuknmez istekmiş bir türlü olmayiii bnde bunu deyecam gari Geleceğin diye gittin
Gelmedin ya bende bittim
Ocağıma incir diktin
Gelmezsen gelme

Eski resimlere baktım
Daldım bir

cigara yaktım
Resmine bir

mermi çaktım
Gelmezsen gelme

Gitme benden uzaklara
Düşürürler tuzaklara
Adını yazdım yollara
Gelmezsen gelme

Bıktım nazlarından bıktım
Yeter zıvanadan çıktım
Aşkın duvarını yıktım
Gelmezsen gelme
bebişime ve mutluluguma gelmyin nan cokta fifi inadım inat pes etmeycm

Merhaba Kizlarrrrrrrrrrr
Nabersiniz bakamm??
Ay kızlar ben çok heyecanlıyım yarın transfer gunüm bugün haber verdiler 4 embriyonun 3u 1.kalitedeymis çok mutlu oldum çünkü bizim DNA hasarımız var bu bana umut oldu inşallah devamı gelir ne olur bu msji okuyan herkes icinden benim icin dua etsin hayırlısı neyse o olsun hakkımda.yarin embriyoların 3.u gunü biraz erken değilmi sizce transfer icin sanki 5.gun daha iyi gibi düşünüyordum ben.
hepinize muck

süpper bi haber bu
3.gün erken değil canım genelde 3. ya da 5.günde transfer oluyor zaten embriyo sayısı az riske atıp 5.güne gitmek istememişlerdir..güzel haber gelmiş şimdide 3.gün erkenmi diye düşünüp dertleniyosun keyfini çıkar 1.kalite 3 embriyoo daha ne olsun

gözünaydın cnm..sımsıkı tutunsunlar inşallah sanaa hadi hayırlısııı

tatlım gittiğın doktor iyi zaten bence ona güven o gerek duysa ayrıntılı çekerdi diğer testlerin de güzel çıktı zaten çok şükür bence gerek yok.
bilmiyim kuzum kafam karıştı ben hep ayrıntılı bakıyom zaten diyo gerek yok dedi
ne biliyim işte insan kafasına takıyo işte sen nasılsın kuzum

pes etme tabi ki canım

aaaaaa ne güzellll hadi hayırlı olsun canım şimdiden çok dikkat et tamam mı :) 3. gün hiç de erken değil tatlım o ona takılma...ben de yarın kısmetse tedaviye başlıyorum..

canım hayırlı olsun yarın hiçbir sorun çıkmıcak. inşallah herşey çok güzel olur kendini

rahat tutmaya çalış. doktorun kim? 3. gün embiryosunu seviyorum ben daha canlı oluyor bence

ama sen bilirsin doktorun ne düşünüyor bilemem. laboratuarda çok yaşayamayabiliyorlar.

o yüzden 5. gün riskli olabiliyor. doktorlar çabuk verme taraftarı. 3. günde (8 hücreli) olunca

tutunma özelliği kazanabiliyormuş embiryolar güzel şeyler düşün. öptm.

bilmiyim kuzum kafam karıştı ben hep ayrıntılı bakıyom zaten diyo gerek yok dedi
ne biliyim işte insan kafasına takıyo işte sen nasılsın kuzum
sen bilirsin tatlım ama bence takılmasın kafan mesela benim arkadaşım hamile onun ikili testi kötü çıktı ondan ayrıntılı istediler gitti 150 tl ye yaptrdı başkent hastanesinde.yani çok şükür sende sorun yok bebeğim hiç üzme kendini.
benim hiç tadım yok cnm güya yarın tedavim başlıo hiç sevinemedim bile...

Hepinize ayrı ayrı Kocaman
İcimi ferahlatiyosunuz valla kızlar teşekkür ediyorum hepinize
Doktorum Aysun Baltaci çok ilgili bı kadın tavsiye ederim
İnşallah sonuçta güzel olur hepimize morel olur.

hoşgeldin canım napıosun?ben de mutfağa geçmiştm kimse yok diye biraz oraları topladım.

İyi tatlım kuzenimdeyken halam aradı akşam size gelicem dedi buyur gel dedim 6 da geldim hemen yemege giriştim canım annemlride çagırdım yemek çay faslı derken şimdi oturdum canımm kasıklarım agrıyor öyle işte sen nasılsn tatlım ya keyifsiz gördüm senii mons ne yapımış bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…