Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi etmişsiniz cnm ...ttalım iyileşemedim ya yarın doktora gidicem hala hastayım şansa bak.karnım da fena ağrıyordu ilaç içtim biraz durdu şimdi..ooo canım benim ağrır tabi opuna az kaldı...bugün iğnenin kaçınc günü senin cnm?
aysegül de cnm bugün detaylı ultrosona giricekti doktoru gerek yok ben hep detaylı bakıom zaten demiş.ayşegülde şimdi dio ki profa filan mı gitsem aklım karıstı ..ben de gerek yok bence dedim.

Anlmadın tatlımm yaa düzelemdin demekki dikkatet yinede balımm mons içinde şaşırdım yaa kızcıgaz bugün o kadar heyecanla gitti şaşırdım yani gıcık dr yaaa

canım ya cumartesi gonal-f başlamıstım bugün sabah cetrotinede başladım kşamda gonal-f vuruldum cuma kont gidicem ama sanki geç gibi geliyor bana yaaa daha hiç kan tahlilide olmadım doktorlar cetrotin başldıktan sonraki kontroldemi hormonlara bakınıyordu hatırlamıyorum yaaa kafam karışıyor Valla yaa önceden gün aşırı gidiyordum bu dr 3 günde 1 çagırıyor neden yaa

3 günde bir normal cnm bence ilk başlarda opu ya doğru daha sık çağırır diye düşünüyorum ama ben her gittiğimde kan veriyorum e2 me bakılıo.ben cetrotide la gonal f i ardarda vuruyordum senin biri sabah biri akşammış.tatlım ya hani duaya filan başlamadın ha!!

Tatlım 41 yasin okutmak istedim fakat Allah razı olsun çok okuyan var 41 geçmiştir canım bende bu gece abdest alıp dua yasin falan okumak istiyorum İNŞ ama dr benden hiç tahlil istemiyorlar çok kafama takıldı daha önceki tedavilerimde hep kan alıyorlardı yaaa bak şimdi uyuyama bugün yarın hemşirelri arayıp sorsammı yoksa cuma gidince duruma göre baksammı kararsızım yaaa salı gittim cuma arada 3 gün günde 450 mg vuruluyorum ya erken çatlarsa 3 gün uzun zaman gibi geliyor yaaa ne bilim canımm kafam karıştı bi ann

hııı iyi cnm 41 yassin okuttuğun iyi olmuş ben hesaplşadım max. 20 kişiyi bulabiliom..ben de yarın tefriciyeye mi başlasam diyom oturduğum yerde okurum.çatlamaz cnm cetrotide vuruyon ya..ama niye kan almıyolar hayret....arada sor bakim cnm içimiz rahatlası...

Canım evet yarın aramam şart oldu sinir oldum şimdi Valla ayy duramıyorum şimdimi arasamm şaka tabii canım tefriciye 4444 dua demi bende okucam İNŞ ama 4444 okuyamamki yaa bacımm RABBİM dualarımız kabul eder İNŞALLAHH

ara tabi yarın bi sor bakim ne dcekler...tatlım senin çevren çok sen bitirirsin 4444 taneyi bacıların filan var arkadaşların var bak hemen 41 yasin bitmiş bile..asıl ben zor bitiririm..kimsenin haberi olmadığı için tüpten çok yardım alamicam...

Tatlım sanada burada yasin toplayalım bence ne dersin bacımmm 4444 ben kendim okuyabildigim kadar okurum tatlımm İNŞALLAH senin canınmı sıkkın mesenger gelsene bi

Tatlım sanada burada yasin toplayalım bence ne dersin bacımmm 4444 ben kendim okuyabildigim kadar okurum tatlımm İNŞALLAH senin canınmı sıkkın mesenger gelsene bi
canım şimdi tefriciyeye başlicam ya o zaman kızlardan yardım isticem ama bir de yasin isteyemem onu ben ayarlamaya çalışıcam...

evet tatlım 2 kutu bitirdim kist için vermişti...

anladım tatlım bana da verdi bu ayda..
ben bi kaç ay daha kullanmak istiyorum öyle gitmek istiyorum doktora..
ama eşim bidahaki kırmızılarda yine gidelim dio..
bilemedim kararsız kaldım ya..
doktorumuz izne ayrılıcak ağustosda gelicek..
bende bu arada biraz bitkiselbiraz da bu ilacı kullanıyım diorum bakalım nasibimizde hangisi var..

canım işte benim adetim bitmiodu gittim ki kist çıktı hatırlarsın işte bu ilacı yazdı dedi ki ister 1 ister 2 kutu iç gel sen bilirsin dedi. ben de 2 kutı içtim tatlım ...sen de kist mağdurusun ...2 kutu iç de öyle git derim... ya da tatlım şöle yap bi kutu iç adetinde doktora git baksın kist bitmişse tedaviye başlayabilirsin..

Son düzenleme:

anladım canım sağolasın..
bi kutu bittikten kaç gün sonra adet oluyosun bide diğer kutuya ne zaman başlıyosun..

anladım canım sağolasın..
bi kutu bittikten kaç gün sonra adet oluyosun bide diğer kutuya ne zaman başlıyosun..
ne demek cnm...kutu bittikten 5 gün sonra adet oldum cnm..diğer kutıya da adetin 2-3. günü başlıosun..
kız bu arada bu ilaçtan sonra kendiliğinden hamile kalan çok ha...çalışmalara tam gaz devam.. :)

Merhaba arkadaşlar. Burdan da eksik kalmayayim yazayim dedim :) endometriozis rahatsizligim sebebi ile 3 ay önce ameliyat geçirdim Laparoskopi. Başarılı geçti şükür tek tüpüm gitsede. 1 ay doğal denedik olmadı. 1 ay aşılama oda olmadı. Bu ay aşılama yapilacaktiki yumurtaların gelişmesi durdu. Artık tüp bebek önümüzdeki adetimde. Çok ağladım zirladim ama yapacak birşey yok. Umarım hayırlısı olur Banada dua ederseniz mutlu olurum

diğer topikte sana cvp yazdım cnm..ederiz tatlım sen de bizlere et..

mehtap kızım nereye kayboldunnnn netin gitti galiba bi anda düştün((((( ben de yatıyom o zaman yarın ola hayrola yarın büyük gün:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…