Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı bereketli bir gün diliyorumm herkeseee ama henüz kimsecikler gelmemişş

sanada günaydınn canımmm napıyoonnn iimisin.... cayı sevmiyorum ama senin hatrına içerim..

erkenciyim bu sabah geç yattım gözlerim yansa da kalktımm kocişi doyurudm işe uğurladımm temizliğe girişmeden bir günaydın diyeyim arkadaşlarıma dedimm veee geldiimm...çıkıcam birazdann sen nasılsın iyimiisn canımm

valla canım işteyim bendee baya hastayım izinde alamıyorum kendimi baya kötü hissediyorum öyle iste sürünüp gidiyorum şimdilik inş. cabuk ayaklancammm

valla canım işteyim bendee baya hastayım izinde alamıyorum kendimi baya kötü hissediyorum öyle iste sürünüp gidiyorum şimdilik inş. cabuk ayaklancammm

canım benim yaa geçmiş olsunn bu havalar herkesi hasta ediyor:2::2::2: ben de bugün bahar temziliğine başlıcamm...boya badanaya da girişecez...erken kalktımm bri merhaba diyeyim dedim..biraz tembel hatunum öle çok büyükk temizliğe girişip yoramam nazlı totomuyavaş yavaş havaya girmeye çalışıyomm...iştee..

vet canım yaa mahvoldum valla öksürük burun akıntısı hapsuruktan ne ararsan var yaniisanada kolay gelsin canım kıymetli totoşunu yormadan evini miss gibi yap gell inş....
kızlar günaydın herkese güzel günler diliyorum
günaydınnn canım sanada hayırlı güzel günler inş...

benim uyku düzenim iyice gitti gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum çıktım
bebeğide severken benim kızım öle erken kalkmayacak falan diyorum alıştırıyorum geç kalkmaya onuda
Sen kendini kandir sekerim ben oyle uslu bir tup bebege daha deng gelmedim yok oyle uyuyan bebe bugwcede bnm ki 3 tebafirabagira uyudu simdi odasindayim bende fece yerde uyuyup kalmisin uyanmak icin ugrasiyor wahhh aynn benm kizi anlatiyrsun saga yatinca tekmeyi yapistirirdu bana ama bnn minigim 24 saat oynktı unlu tekmeleri vardi hatta 22. Haftada gittigim dr detaylida bu ne boyle nasil tekme bu dedi yani sekerim bugunun kiymeetini bil yat yerine erknden yoksa sonun kotu habern olsun
karnımda bi bebem olsun söz yatıcam canım:))
Insallh cnm belli sensoz dinlicen erkn yaticaksin gerciu utma hatrlatirimbak gece leri dolasrsan burda
sorma canım eşime diyorum zaten gündüz hiç duymuyorum bebeği gece kıpır kıpır anasına benzicek gece kuşu olucak bu
iyi geceler canım öpcadı kızını benim için mis kokuyodur o mis

kızlar günaydın herkese güzel günler diliyorum
günaydın güzel birgün olsun inşaallah ılık bir hava var çok şükürr...
ahh canımm ballı limonlu sıcak bir limonataa yap içine de çok az zencefil kat faydasını göreceksinn birkaç güne toparlar senii ..vücut diencini de yerine getirir....
Gunaydin kizlar insallah guzel bir gun olur.. Bugun dr.a gidip kuzulari gormeye karar verdik Bu leke isi biraz moralimizi bozmustu en azindan gorelim icimiz rahat etsin dedik insallah hersey yolundadir:18:

Günaydın canımm okudum diğer tarafta ama ben iyiye yoruyorumm bu durumu ...sonuçta 2 bebiş içerde kazmadan kanatmadna nereye yerleşecek ...bence bunlar güzel belirtiler..tabiii riskini öğrenip tedbir almak şartıyla diyorumm..maşalllah subhanallah bebişlerine hiç bişey olmayacak Allahın izniylee bitanemm

Son düzenleme:
gunaydinnnn kizlar bir suru alinti yapmistim telim caldi anlintilar silindi(nfy ben de cok.kotuyum.nasil iylescez bacim yaaa

canıaç gündür deniyorum da düzelemedim hala bronşite çevirebilir demişti aile hekimim yarın sağlık ocağında iş çıkısı gitcem tekrarr:2::2:

gunaydinnnn kizlar bir suru alinti yapmistim telim caldi anlintilar silindi(nfy ben de cok.kotuyum.nasil iylescez bacim yaaa
günaydın canımmm.. valla ben 1 hafta olacak nerdeyse iyileşeceğime dahada kötüye gittim dr bronşite cevirebşilir demişti ciğerlerim sökülecek gigi öksürüyorum basım ikiye ayrılıyo sanki öksürürken yarın gitcem dr a umarım olmamışımdır... Rabbim hastalara acil şifa versin inş.. canımmm

günaydın kızlarr hasta olnlara acil şifa dilıyorum benkayracım güzel haberlerle gel daktırdan bnm öksürk tek tek oluyor cok şukur düzelcm inş hafifte lekelnme olck sanki adet mi olcm bilmiyom anladım bugun kullgım tıklı gbi hisediyom bogazımdan dolyı sanırım rabbim hepimzn yardımcısı olsun kızlar

Canim benim saat 16:30 a aldik randevu en azindan herseyin yolunda oldugundan emin oluruz. Insallah oyledir..

Ahh canim yaa hala iyilesemedin insallah duzelirsin artik

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr
mutlu huzurlu ve iyi haberlerle dolu güzel bir gün diliyorum herkese...
veee kaffaltıya ışınlanıyorum...

canıaç gündür deniyorum da düzelemedim hala bronşite çevirebilir demişti aile hekimim yarın sağlık ocağında iş çıkısı gitcem tekrarr:2::2:

ahh canım benimm sen içmeyedevam et en azından bronşite çevirmezz daha az hasarla atlatırısn ben de çok çektim ben de akut kronik bronşite var eğer dikkat etmezsem anında bronşite çeviriyor grip..bir kışı oksürük nöbetlerinde gece uykusuz gündüz işte geçirdimm...aatım bronşite çevirdi o yaz ne toza gelebildim ne sigara dumanına ne de yünlü birşey giyebildim battaniyeyle de yatamıyordm..kullandığım düznelerce iğne ilaçla atlattım ama ben kimyasal hiç bişey soluyamıyorumm.çok dikkat et canımm..kendinee inşaallah toparlarsın biran öncee

günaydın canım sanada tekrar geçmiş olsun valla bendetoparlanamadım yaaa:2:

Canim benim saat 16:30 a aldik randevu en azindan herseyin yolunda oldugundan emin oluruz. Insallah oyledir..

Ahh canim yaa hala iyilesemedin insallah duzelirsin artik
canım hayırlı haberlerle dönersin inş...

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr
günaydın canımmmm hadi afiyet olsun sanaa
valla canım bende her kış neredeyse oluyorum ama bu seferçokta dikkat ettim yinede olucam galiba napalım Allah daha büyük dert vermesin canım saoll

günaydınlaaaaaaaaaaarrrr

Gunaydin ve afiyet olsun tatlim..

Insallah canim sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…