Tüp Bebek Günlüğümüz !

geçmiş olsun canım sen de toparlananamışsın halaaa..bol bol dua et bize kendineee...peygamber efeendimiz hastlarınızı ziyeret ediniz ve onlardan size dua etmesini rica ediniz diyor...çünkü hastanın duası Kabul olurmuşş..hastalığa sabrettiği sürece de günahlarına kefaret olurmuşş...
günaydınlaaaaaaaaaaarrrr
mutlu huzurlu ve iyi haberlerle dolu güzel bir gün diliyorum herkese...
veee kaffaltıya ışınlanıyorum...

Günaydıınn derya sultaannn nasılsın bakiiimm..kavuştun mu kocişineee

Kızlar selam. bende 2 aylık hamileyim ve mide bulantımdan 2 gündür bişey yiyemiyorum. bide fena salgın varmış grip olcam diyede korkuyorm çok üşüyorm (

Kızlar selam. bende 2 aylık hamileyim ve mide bulantımdan 2 gündür bişey yiyemiyorum. bide fena salgın varmış grip olcam diyede korkuyorm çok üşüyorm (

Hoşgeldin canımm geçmiş olsun:2::2::2: inşaallahkucağına alacğın güne kadar sağlıkla devamını nasip etsin hamileliğininEki Görüntüle 664033 ..dikkat et salgın var hakkaten dıaşrı falan çıkarsan maske falan takk...sağlık bu ilaç da kullanamazsınn bari sıkıntı çekme mikrop kapıp...

Günaydın kızlar...
İş güç ev halindeyim ütüye giriştim ara ara gelcem...

sağol canım. aynen dediğin gibi ilaçda kullanamıyorum. sen durumdasın canım tedavin falan hangi aşamada? Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...

geçmişten alıntı yapmıyorum geçmiş geçmişte kalmıştır önümüze bakalım dimi ama

Günaydın kızlar...
İş güç ev halindeyim ütüye giriştim ara ara gelcem...
aynen john vaynen tatlımmben de dip köşe giriştimm ama hala adaptasyon aşamasındayımm..bir girince çıkamayacağım kadar çooooooooooookk işim vaaaaaaaaarrrrr çooooooookkkkkkkkkkkk...Eki Görüntüle 664068 Eki Görüntüle 664069
sağol canım. aynen dediğin gibi ilaçda kullanamıyorum. sen durumdasın canım tedavin falan hangi aşamada? Allahım isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu...
amin canım inşaallah vakti zamanı gelince bizde yaşayacağız ben ara verdiğim bir dönemdeyim...bahar temizliğim ardından misafir ağrlayacama sonra kızkardeşimin düğün telaşı var 2 ayrı şehirde olacak sonra ramazan giriyor tatilimi de yapıp başlıcam inşallah hayırlısıylaaa tedavime....benim tedavim bayaa uuzuunn ve yorucu bir tedavi sürecii alternatif tedavilerle berbaer girişince 1-2 ayımı sadece tedavim eyoğunlaşmam gerektiği için..bkliyorum zamanımı..canımm
geçmişten alıntı yapmıyorum geçmiş geçmişte kalmıştır önümüze bakalım dimi ama

evet bırakalım geçmişi geleceğe bakalım dimi amaaa

Canim benim saat 16:30 a aldik randevu en azindan herseyin yolunda oldugundan emin oluruz. Insallah oyledir..

Ahh canim yaa hala iyilesemedin insallah duzelirsin artik

evt canım allh şifamız versin inş hersey yolundadır sen kasma kendini bizide merk ta bırkma kuzucuklara iyi bak bende evi temZledim biZm evde cocuk yok ama buyuk cocuk var onlar kirletiyolar bnde kıZa kıza temZliyom nafiyecim inş iyi olursun canım doktora git ihmal etme vüct direnci artırck seni aykta tutucak şyler ye ben bi gecmişe dalyım sonrada yemk haZrlayım

amin canım inşaallah vakti zamanı gelince bizde yaşayacağız ben ara verdiğim bir dönemdeyim...bahar temizliğim ardından misafir ağrlayacama sonra kızkardeşimin düğün telaşı var 2 ayrı şehirde olacak sonra ramazan giriyor tatilimi de yapıp başlıcam inşallah hayırlısıylaaa tedavime....benim tedavim bayaa uuzuunn ve yorucu bir tedavi sürecii alternatif tedavilerle berbaer girişince 1-2 ayımı sadece tedavim eyoğunlaşmam gerektiği için..bkliyorum zamanımı..canımm

anladım canım valla ben okurken yoruldum Allah yardımcınız olsun bu telaşlar insanı epey yorar. bu arada doktorun kim canım nerde tedavi görüyosun?

ediyorum kuzum duasız gunum yok rabbim kabul etsin inş birgun burda hepimz cok mutlu günlerimiZi paylaşmayı nasip etsin allhım temzliğe başlamışsın allh kolylık versin hele boya işinde gülden blacım sanada kolu gelsin ütüyü hiç sevmem sabh bizmkide yap diodu verimde haZr elin değmişken ütüleyi ver ben şincik kaçr öğlen yemegini haZırlayın yeylim

Ben de oralıyım :) çoo..k memnun olurum ögrenirseniz..dediğiniz gibi inşallah herkes vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaşır.para için deil de gerçekten bizi mutlu etmek için bu işi yapsınlar...

selam kızlar ben Ankarada yaşıyorum ama istanbulda tedavi görüyorum haftaya inş transfere geliyorum.. burdada yazayım dedim. bu zorlu süreçte herşeye katlanan bizlerin Allah yardımcısı olsun güzel güzel haberler versin herkes..

selam hoşgeldinnnn...
hayırlı olsun tedavin...
bende Ankarada yaşıyorum İstanbul da tedavi görme nedenini merak ettim bir ara benimde aklımdan geçmişti...
dek geliriz sohbet ederiz inşallah

topik çok sessizmiş kızlar bugün yeni geldiğimden yeni farkettim ama neden nerdesiniz herkes gelince olmama sebebini yazsın lütfen

eveeettt caanıımmmm geleceğimiz daha uzuuunnnn inşallah biz ona bakalııımmmmmm

akşamın nerdeyse 6 sı olmuş yeni geldim topike yine geçmişten alıntı yapmayacaktım ama geçmiş zaten bir sayfa geride olunca alıntı yapasım geldi kızlar firar

kolay geldimi acaba bittimi işler acaba benim bitti yemeklerim pişiyooo...
şimdide bir nescafe ile huzurlarınızdayım fakat kimse yok

valla bende koydum yemek pişiyo..
işte bende bütün gün iş güç filan olayları..
menünde ne var bebeeem..
kopya çekmek serbest..
ben bezelye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…